عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش آپلود کردن مدارک به صورت آنلاین در فرم اپلیکیشن

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آپلود کردن مدارک به صورت آنلاین در فرم اپلیکیشن
آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-01-2014, 03:37 PM
اپلیکیشن فرم بعضی از دانشگاه ها به این صورت که پس از سابمیت اجازه میده که بتونیم مدارک اصلی مثل ریزنمرات، رزومه و ... و بعضی از مدارک فرعی مثل اسکن ویزا و ... در صورت وجود آپلود کنیم. ولی پس از آپلود تعدادی از مدارک هیچ گزینه ای نیست که اعلام کنیم دیگه چیزی نمیخوایم آپلود کنیم و میخوایم پرونده بسته شه. آیا نیازی هست که بهشون ایمیل بزنیم یا به محض اینکه موعد ددلاین رسید سیستم به صورت خودکار بسته میشه؟
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-01-2014, 04:30 AM
راستش من فک کنم یک بار به این مورد برخوردم. ولی دقیق یادم نمیاد چطوری بود. فک کنم فقط مدارک رو آپلود کردم و دیگه کار خاصی انجام ندادم. ولی خوب یک چک بکنین و ازشون بپرسین بهتره Smile  
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-01-2014, 07:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-01-2014, 07:59 PM توسط m0h3n.)
(15-01-2014, 03:37 PM)'Leopold' نوشته: اپلیکیشن فرم بعضی از دانشگاه ها به این صورت که پس از سابمیت اجازه میده که بتونیم مدارک اصلی مثل ریزنمرات، رزومه و ... و بعضی از مدارک فرعی مثل اسکن ویزا و ... در صورت وجود آپلود کنیم. ولی پس از آپلود تعدادی از مدارک هیچ گزینه ای نیست که اعلام کنیم دیگه چیزی نمیخوایم آپلود کنیم و میخوایم پرونده بسته شه. آیا نیازی هست که بهشون ایمیل بزنیم یا به محض اینکه موعد ددلاین رسید سیستم به صورت خودکار بسته میشه؟

بنظرم مسئله خاصی نیست و مادامی که پرونده لازم نباشه از طرف دانشگاه بسته بشه، نیازی به مطلع کردن اونها هم نیست.
در برخی اپلیکیشن ها قبل از سابمیت باید همه مدارک آپلود بشه و بعد از اون امکان تغییر (حداقل آنلاین) وجود نداره.
برخی دیگه پروفایل ساخته میشه و بعد از اون شما فرصت دارید در وقت مقتضی مدارک رو آپلود و اپلیکیشن رو سابمیت کنین.

(در ضمن سوال، مرتبط با این تاپیک نیست!)
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین elec-star
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-05-2015, 11:35 AM
سلام دوستان من میخواستم فرم اپلای انلاین یکی از دانشگاهارو پر کنم و فقط یک قسمت داره که برای cv هست و یک قسمت برای letter of motivation و دوتا فیلد دیگه داره و نوشته other file الان من باید چیکار کنم؟!
دقیقا برای باقی فایل ها چه چیزی رو بفرستم!؟؟؟؟هیچ راهنمایی و یا دستوری هم برای فرستادن مدارک ننوشتن
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
16-05-2015, 04:14 PM
(16-05-2015, 11:35 AM)'elec-star' نوشته: سلام دوستان من میخواستم فرم اپلای انلاین یکی از دانشگاهارو پر کنم و فقط یک قسمت داره که برای cv هست و یک قسمت برای letter of motivation و دوتا فیلد دیگه داره و نوشته other file الان من باید چیکار کنم؟!
دقیقا برای باقی فایل ها چه چیزی رو بفرستم!؟؟؟؟هیچ راهنمایی و یا دستوری هم برای فرستادن مدارک ننوشتن

در قسمت Other، هر فایلی که فکر میکنید در ارزیابی اپلکیشن شما تأثیر داره رو در قالب یک فایل PDF (اگر چند تا هست با هم ادغام کنید) آپلود کنید. هر چند به نظرم چون در رزومه خودتون به افتخارات اشاره کردید، همان مدارک اصلی کفایت میکنه و مدارک اضافی تنها باعث گیج شدن تیم پذیرش میشه. در هر صورت تصمیم گیرنده شمایید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-10-2015, 10:14 PM
سلام دوستان.
اینکه دانشگاه میگه official transcript بفرست، منظورش مدارک ترجمه شده است که مهر وزارت امور خارجه هم داشته باشه؟؟
یعنی باید اینطوری اپلود کنیم ؟؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-10-2015, 10:16 PM
دوستان عزیز، لطفا یه مقدار هم راجب application fee بگید، چجوری باید پرداخت کنیم.ما ها که کارت نداریم.
فکر کنم سوال خیلیا باشه.
ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-10-2015, 10:54 PM
(11-10-2015, 10:14 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان.
اینکه دانشگاه میگه official transcript بفرست، منظورش مدارک ترجمه شده است که مهر وزارت امور خارجه هم داشته باشه؟؟
یعنی باید اینطوری اپلود کنیم ؟؟؟

ترجمه رسمی بستگی به نوعی که دانشگاه مورد نظر درخواست داره تعبیر میشه. رایج ترین ترجمه های رسمی اینها هستن:

- ترجمه با مهر دادگستری
- ترجمه با مهر دادگستری و وزرات امور خارجه
- تجمه با مهر ناتی (مختص استرالیا و نیوزیلند)

اطلاعات بیشتر

(11-10-2015, 10:16 PM)مهمان نوشته: دوستان عزیز، لطفا یه مقدار هم راجب application fee بگید، چجوری باید پرداخت کنیم.ما ها که کارت نداریم.
فکر کنم سوال خیلیا باشه.
ممنون

برای اطلاع از این پرسشتون این قسمت رو ببینید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-10-2015, 09:46 AM
سلام دوستان.
یه سوال راجب فرمهای انلاین application دارم.
میتونیم وقتی داریم فرمهارو پر میکنیم تا یه جایی
بریم بعد از سایت دانشگاه بیرون بیاییم و بقیه رو
مثلا فردا انجام بدیم؟؟؟
یا باید همه مراحل رو یکدفعه انجام داد؟؟؟
چون گاهی واسه ادم سوال پیش میاد.
ممنون دوستان.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-10-2015, 10:32 AM
(14-10-2015, 09:46 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان.
یه سوال راجب فرمهای انلاین application دارم.
میتونیم وقتی داریم فرمهارو پر میکنیم تا یه جایی
بریم بعد از سایت دانشگاه بیرون بیاییم و بقیه رو
مثلا فردا انجام بدیم؟؟؟
یا باید همه مراحل رو یکدفعه انجام داد؟؟؟
چون گاهی واسه ادم سوال پیش میاد.
ممنون دوستان.

درود

بله میشه معمولا اطلاعات حفظ میشه. البته من یادمه یکی از دانشگاههایی که خودم اپلای کردم اینطوری نبود ولی اکثرا اینطوریه.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 29-05-2025، 04:14 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی