عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-10-2015, 12:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-10-2015, 12:55 AM توسط nader.)
(09-10-2015, 12:30 AM)solomon نوشته: به نام خدا سلام علیکم
بنده یه سوال بسیار مهمی دارم اگه جوابشو بدونم میتونم تصمیمات لازمو برای آینده اتخاذ بکنم.
من دانشجوی ترم 7 رشته پرستاری هستم.سال 91 در کنکور شرکت کرده و در دوره روزانه دانشگاه علوم پزشکی قبول شدم.دقیقا سال بعد مدرک کارشناسی خودمو میگیرم(یعنی سال 95)و همینطور میخوام بعد از فارغ التحصیلی در این رشته دوباره در کنکور 95 شرکت کرده و دررشته دندانپزشکی ادامه تحصیل بدم.سوال بنده اینه با شرایطی که بنده دارم میتونم در کنکور بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی شرکت کنم یا نه؟یا باید طرح و خدمت سربازیمو برم بعدا در کنکور شرکت کنم.( بنده خدمت سربازی هم نرفتم )اینو هم میدونم در دوره شبانه فقط میتونم ادامه تحصیل بدم.البته باید بگم که بنده دوره دبیرستان و پیش دانشگاهیو هم در مناطق محروم گذرانده ام.همچنین در کنکور 91 که در رشته پرستاری قبول شدم با سهمیه خانواده شهدا در کنکور شرکت کرده بودم.سوال دیگر بنده در صورت امکان شرکت در کنکور آیا میتوانم از سهمیه منطقه 3 خود استفاده کنم یا نه؟از شما عزیزان استدعا دارم که بنده را برای اتخاذ تصمیم درست با این وقت کم راهنمایی بفرمایید.از زحمات بی بدیلتان نهایت تشکر را دارم

درود
سهمیه منطقه ۳ همیشه متعلق به محل اخذ مدرک دیبلم هستش همیشه هم یک امر ثابتی هستش
اگه بخوای از کنکور سراسری باز اقدام کنی و بری دندان بزشکی که مشکل نظام وظیفه بیدا میکنی
باید یا روند رو به بالا داشته باشی (بری فوق لیسانس) یا کارت معافی یا بایان خدمت داشته باشی
در مورد محرومی ها که سوال کردید چیزی که بنده اطلاع دارم بعضی از محرومیت ها مثل مثلا ۱ سال محرومی از کنکور در مورد انصراف از دانشگاه روزانه یا از این قبیل میدونم به سهمیه های شاهد تعلق نمیگیره

اما در کل در مورد سهمیه های عادی میدونم که یک بار فقط سهم استفاده از مقطع روزانه دارند

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-10-2015, 05:04 PM
سلام خسته نباشید.من لیسانس حسابداری رو از دانشگاه پیام نور گرفتم بعدش کنکور زبان دادم و دوباره تو مقطع لیسانس ادبیات انگلیسی روزانه قبول شدم.ولی چون الان میخوام ارشد آموزش زبان امتحان بدم اگه از این دوره لیسانسم انصراف بدم میتونم ارشد امسال سراسری پذیرفته شم؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-10-2015, 12:20 PM
(08-10-2015, 01:16 PM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشید ،

من کارشناسی ارشد بازرگانی از دانشگاه ازاد دارم و لیسانسم هم شبانه است .

میتوانم داروسازی دانشگاه ازاد بخونم یا حتما باید برم بینالملل؟

ممنون
با سلام 

دوست عزیز هر دوتاش رو میتونین برین. 
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین بهمنی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-10-2015, 01:08 PM
سلام . خسته نباشید.
من دانشجوی ترم 6 کارشناسی اتاق عمل هستم. قبل از این هم کاردانی تربیت معلم خوندم(روزانه)...
میخواستم ترم بعد(7) رو مرخصی بگیرم که واسه کنکور 95 بتونم بخونم...( به قصد رشته دندانپزشکی). چون از نتیجه ی کنکور مطمین نیستم نمیخوام قبل کنکور انصراف بدم. آیا بعد از اومدن نتایج کنکور میتونم انصراف بدم ؟؟؟؟؟؟ مشکلی برای ثبت نام در رشته ی جدید پیش نمیاد؟؟
سوال دیگم اینه که با توجه به اینکه من دو بار در دوره ی روزانه پذیرفته شدم آیا اگر در رشته دندانپزشکی روزانه قبول بشم باید شهریه بدم ؟ این رشته ها (دندون) که شبانه نداره پس اگه قرار باشه شهریه بدم در حد شهریه ی آزاده یا بیشتر؟؟؟
با تشکر. مرسی از سایت خوبتون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-10-2015, 11:30 AM
سلام ،خسته نباشيد ،من در کنکور امسال94شرکت کردم و در رشته پرستاری روزانه قبول شدم ،با توجه به اينکه کنکور سراسری و آزاد يکی شده ،میخواستم ببينم بدون اينکه از تحصيل انصراف بدم ميتوانم در کنکور95شرکت کنم ودر رشته پزشکی آزاد يا بين الملل قبول شوم وبعد در صورت قبولی ازپرستاری انصراف دهم ،آيا ا.صلا واسه من دفترچه کنکور صادر ميشود
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-10-2015, 09:56 AM
سلام اگه بخاطرمشروطی 4ترم ازدانشگاه اخراج بشم ودوره روج زانه باشی وتنها75واحدگذرونده میشه کنکور95شرکت کرد؟
وآیادوباره میتونم دوره روزانه روشرکت کنم؟چونکه کارشناسی رو نگرفتم توان رشته وتنها75واحدکذروندم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-10-2015, 01:17 PM
سلام من در کنکور 94 تجربی شرکت کردم ورشته زمین شناسی دانشگاه دولتی روزانه ابردم والان دانشجوی این رشته هستم ودر کارنامه سبزم رشته حسابداری بیام نور شهر خودمون ابردم میخواستم ببینم میتونم بعد دو ترم این رشته انتقالی وتغیر رشته بگیرم وحسابداری بخونم ودوباره سال96 کنکور بدم واگر در دانشگاه دولتی وروزانه قبول شدم میتو نم بدون شهریه در این رشته درس بخونم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-10-2015, 02:57 PM
سلام من دانشجوی ترم 7 عمران روزانه هستم..بعد از اتمام دانشگاه با توجه به مشکل پزشکی که دارم 1سال بم وقت میدن تا برم عمل کنم و برم خدمت سربازی.. در طی اون یک سال آیا میتونم کنکور بدم و اگر قبول شدم در رشته دندان پزشکی با توجه به استفاده کردنم از 5سال معافیت تحصیلیم طی دوره کارشناسی شامل معافیت تحصیلی برای دندان پزشکی میشم؟واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-10-2015, 05:05 PM
سلام لطفاجواب بدید، من اخراج شدم ازدانشگاه دوره روزانه ام میخوام ببینم میتونم امسال کنکور95کنکوربدم ودوره روزانه رومیشه انتخاب کنم؟ چون کلا75واحدگذروندم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-10-2015, 11:41 PM
سلام.من لیسانس رشته مهندسی هوافضا دارم ومیخواهم برا رشته پزشکی کنکور بدم ولیسانس از دانشگاه علوم وفنون شهیدستاری نیرو هوایی ارتش گرفتم میخواستم بدونم آیا من میتونم براکنکور سراسری امتحان بدم قبول بشم شهریه باید بدم؟یاشهریه ماله کساییه که ازکنکور سراسری رفتن دانشگاه لیسانس تموم کردن ومجدد میخوان امتحان بدن؟آیا شامل منم میشه؟چون هزینه تحصیل من باارتش بوده اگه الان بخوام کنکور بدم چطوریه شهریه باید بدم یانه؟ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... 87 بعدی »