عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمای پذیرش و بورس از دانشگاه ملی سئول Seoul National University
آفلاین SpRing Girl
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-09-2015, 06:08 PM
سلام نظرات دوستان رو خوندم یکمی ناامید شدم
 ((من از کوچکی کره رو خیلی دوست داشتم و همینطور تحصیل در کره  رو!!))
چون من تازه کارم..

یعنی سال دیگه کنکور دارم رشته ی کامپیوتر/شاخه ی فنی
من اصلا میتونم بورسیه بگیرم برای کره ؟!؟
یا باید یه مدتی تو ایران  تحصیل بکنم بعد بورسیه بگیرم؟!!

شرایطش چطوریه
رتبه کنکور چندباید باشه/یا مثلا معدل
متاسفانه اطلاعاتی ندارم در این باره
لطفا راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-09-2015, 10:41 AM
(03-09-2015, 06:08 PM)SpRing Girl نوشته: سلام نظرات دوستان رو خوندم یکمی ناامید شدم
 ((من از کوچکی کره رو خیلی دوست داشتم و همینطور تحصیل در کره  رو!!))
چون من تازه کارم..

یعنی سال دیگه کنکور دارم رشته ی کامپیوتر/شاخه ی فنی
من اصلا میتونم بورسیه بگیرم برای کره ؟!؟
یا باید یه مدتی تو ایران  تحصیل بکنم بعد بورسیه بگیرم؟!!

شرایطش چطوریه
رتبه کنکور چندباید باشه/یا مثلا معدل
متاسفانه اطلاعاتی ندارم در این باره
لطفا راهنماییم کنید

همه اطلاعات دقیق در بخش لیسانس تاپیک موجوده برای بورس هم اینجا رو مطالعه کنید. در کل گرفتن بورس داشتن معدل بالا و نمره زبان بالا و رزومه خوب شروط مهمی هست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین dchb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-10-2015, 12:05 PM
سلام خسته نباشید

من تازه کارشناسیمو تموم کردم. رشته تاریخ دانشگاه باهنر کرمان خوندم با معدل 16/5 . دارم برای مدرک آیلتس هم مطالعه میکنم. قصد دارم مقاله ای هم بنویسم. میخوام بدونم شانسم برای این دانشگاه چقدره؟و اینکه اگه بخوام سال تحصیلی دیگه برم کره باید کی مدارکو بفرستم؟ شما جز این دانشگاه برای رشته تاریخ چه دانشگاهی رو مناسب میدونید؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-10-2015, 10:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-10-2015, 04:48 PM توسط Shihan.)
(03-10-2015, 12:05 PM)dchb نوشته: سلام خسته نباشید

من تازه کارشناسیمو تموم کردم. رشته تاریخ دانشگاه باهنر کرمان خوندم با معدل 16/5 . دارم برای مدرک آیلتس هم مطالعه میکنم. قصد دارم مقاله ای هم بنویسم. میخوام بدونم شانسم برای این دانشگاه چقدره؟و اینکه اگه بخوام سال تحصیلی دیگه برم کره باید کی مدارکو بفرستم؟ شما جز این دانشگاه برای رشته تاریخ چه دانشگاهی رو مناسب میدونید؟

دانشگاههای مختلف در رشته تاریخ رو اینجا برات گرداوری کردم. متاسفانه شما برای امسال فرصت رو از دست دادی که واخر سپتامبر ددلاین بوده. حالا باید تا حوالی مارچ صبر کنید تا بتونی برای Fall 2016 اقدام کنی. شانست با داشتن ایلتس بالا خوب هست.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-10-2015, 06:28 PM
سلام
من کارشناسیم رو دانشگاه دولتی با معدل بالای 17 و ارشدم رو دانشگاه تهران (دولتی) با معدل بالای 18 گرفتم. رتبه کنکورمم چه در لیسانس و چه ارشد جز رتبه های دو رقمی بوده. زبانم خوبه و دو سال هم سابقه بیمه و کار دارم. برای دکترای دانشگاه ملی کره می خوام اقدام کنم. تافل رو اسفند شرکت می کنم و برای fall2016 می خوام اقدام کنم. نظرتون چیه؟ چقدر شانس گرفتن بورسیه کامل رو دارم؟ البته مقاله ندارم و رشتمم حقوقه
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-10-2015, 09:42 PM
(27-10-2015, 06:28 PM)مهمان نوشته: سلام
من کارشناسیم رو دانشگاه دولتی با معدل بالای 17 و ارشدم رو دانشگاه تهران (دولتی) با معدل بالای 18 گرفتم. رتبه کنکورمم چه در لیسانس و چه ارشد جز رتبه های دو رقمی بوده. زبانم خوبه و دو سال هم سابقه بیمه و کار دارم. برای دکترای دانشگاه ملی کره می خوام اقدام کنم. تافل رو اسفند شرکت می کنم و برای fall2016 می خوام اقدام کنم. نظرتون چیه؟ چقدر شانس گرفتن بورسیه کامل رو دارم؟ البته مقاله ندارم و رشتمم حقوقه

برای رشته های علوم انسانی رقابت سخته اما چون دانشگاههای خوبی تحصیل کردید و نمره زبان بالای 7 داشته باشی شانس داری. البته من پیشنهاد ازمون جی مت یا GRE رو هم بهتون میدم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-11-2015, 03:18 AM
سلام میخواستم بدونم من با معدل19 درکارشناسی مدیریت بازرگانی از دانشگاه دولتی و همینطور زبانم هم خوب هست چقدر شانس گرفتن بورس از دانشگاه کره  برای کارشناسی ارشد رو دارم؟ ممنون میشم پاسخ بدین
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-11-2015, 12:08 PM
(02-11-2015, 03:18 AM)مهمان نوشته: سلام میخواستم بدونم من با معدل19 درکارشناسی مدیریت بازرگانی از دانشگاه دولتی و همینطور زبانم هم خوب هست چقدر شانس گرفتن بورس از دانشگاه کره  برای کارشناسی ارشد رو دارم؟ ممنون میشم پاسخ بدین

معدلت از دانشگاه سراسری بسیار چشمگیره. اگر بتونی نمره زبان بالای 7 داشته باشی. شانست بالاست برای پذیرش و بورس دانشگاه ملی سئول.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-11-2015, 06:01 PM
دوست عزیز من میخوام برای دکتری مهندسی کشاورزی برای دانشگاههایی معتبر کره جنوبی اقدام کنم شما چه دانشگاهی رو پیشنهاد میدان؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-11-2015, 03:42 PM
عزیز من پنج تا مقاله علمی پژوهشی دارم مربوط به دفتر مجله دانشگاه فردوسی چند تا همایش داخلی و یک همایش خارجی و چند تا کارگاه دارم از دانشگاه فردوسی مشهد با معدل 17/50 فارغ التحصیل شدم الان دارم زبان میخونم تا چند ماه دیگه برای آزمون زبان آماده میشم دوست دارم نظرتون رو راجب رزومه ی من بگین
با سپاس فراوان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 بعدی »