عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین solarita
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-09-2015, 06:11 PM
(06-09-2015, 10:46 PM)Andre نوشته:
متاسفانه معدل دوره کارشناسیتون بسیار نامناسبه که از این جهت میتونه شانستون رو کاهش بده و در مقطع ارشد هم که یکی از رشته های حساس رو ادامه دادید که از این جهت ممکنه حتی با گرفتن پذیرش مناسب برای ویزا دچار مشکل بشید. البته تمام اینها تنها احتمالات هست و به طور قطعی نمیشه نظر داد.

پیشنهاد من: به نظر من که گزینه مناسب اینه که در رشته کمتر حساس دیگری در یکی از کشورهای اروپایی برای دوره Master ادامه تحصیل بدید. در اینصورت هم حساسیت رو کاهش دادید و هم اینکه میتونید در یکی از همان رشته هایی که خودتون مثال زدید ابتدا در مقطع ارشد و سپس با شانس بیشتری در مقطع دکترا تحصیل کنید.

موفق باشید

تشکر فراوان! به نظرتون موقع اپلای کردن حتی اشاره ای به اینکه ارشد هسته ای دارم نکنم تا بتونم برای ارشد یه رشته ی دیگه پذیرش بگیرم؟

پ ن: البته رشته ی من پرتوپزشکی بوده که فقط به استفاده های صلح آمیز انرژی هسته ای کار داره ولی حق باشماست اونا حتی روی اسم هسته و پرتو هم حساسیت دارند Sad
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-09-2015, 07:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2015, 10:04 PM توسط Andre.)
(07-09-2015, 06:11 PM)solarita نوشته: تشکر فراوان! به نظرتون موقع اپلای کردن حتی اشاره ای به اینکه ارشد هسته ای دارم نکنم تا بتونم برای ارشد یه رشته ی دیگه پذیرش بگیرم؟

پ ن: البته رشته ی من پرتوپزشکی بوده که فقط به استفاده های صلح آمیز انرژی هسته ای کار داره ولی حق باشماست اونا حتی روی اسم هسته و پرتو هم حساسیت دارند Sad

کیس شما بسیار حساسه و به راحتی نمیشه راجع به اون نظر داد. از یک طرف معدل کارشناسی شما بسیار ضعیفه و ممکنه نتونید تیم پذیرش رو قانع کنید که دانشجوی خوبی هستید و بهتره در این حالت مدرک ارشدتون هم ارائه کنید که با توجه به اون مشخص بشه که شما وضعیت تحصیلی خوبی دارید. از طرف دیگر مسأله حساسیت رشته شماست که با ارائه این مدرک، ممکنه حساسیت موضوع باعث بشه که نتیجه نامطلوبی حاصل بشه.

به نظر من اینکه در دو حالت اقدام کنید. برای یکسری از دانشگاهها با ارائه هر دو مقطع و برای دوره ارشد و برای دانشگاههای دیگر بدون اشاره به مقطع ارشد اقدام کنید. در نهایت برای ویزا هم یک راه حلی و یا توضیحی منظقی که حساسیت موضوع رو کم کنه رو میتوان یافت.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین tarzanaq
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-09-2015, 12:11 PM
با سلام خدمت دوستان
من مهندسی مکانیک سیالات از دانشگاه محقق گرفتم سال 2007 با معدل 16.34
فوقم رو علوم تحقیقات خوندم و با معدل 18.33 فوریه 2015 فارغ التحصیل شدم 
مدرک آیلتس دارم اورال 7 شدم
یه مقاله سابمیت کردم ولی هنوز آندر رویو هست تو یه ژورنال با ایمپک فکتور 2.35
به نظرتون شانس پذیرش برای دکترا البته با فاند :Smileز کدوم کشور رو دارم. اصلا شانسی دارم؟
ضمنا استاد راهنمام سنسور ممبر آی تریپل ای هست و در مورد ریکامندیشن لتر مشکلی ندارم.
آها راستی الان دو ماه که کلاس زبان فرانسه هم دارم می رم و به امید خدا تا شش ماه آینده می تونم ادعا کنم که فرانسه هم بیسیک بلدم.
منتظر نظر شما دوستان گرامی هستم.
نقل قول  

آفلاین kimiya_ab
**
نقل قول

09-09-2015, 03:30 PM
سلام
من دانشجوی مهندسی نرم‌افزار دانشگاه آزاد مشهد هستم
معدل کل کارشناسیم نزدیک به 18 هست دانشجوی ترم آخرهستم
هنوز تافل و GRE ندادم اما قصد دارم بدم و فک میکنم از تافل حدود 90 رو بگیرم
لطفا راهنماییم کنید که چه جاهایی میتونم برای ارشد اپلای کنم و فاند هم بگیرم

The freedom to make my own mistakes Was all I've ever wanted
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-09-2015, 09:53 PM
(09-09-2015, 12:11 PM)tarzanaq نوشته: با سلام خدمت دوستان
من مهندسی مکانیک سیالات از دانشگاه محقق گرفتم سال 2007 با معدل 16.34
فوقم رو علوم تحقیقات خوندم و با معدل 18.33 فوریه 2015 فارغ التحصیل شدم 
مدرک آیلتس دارم اورال 7 شدم
یه مقاله سابمیت کردم ولی هنوز آندر رویو هست تو یه ژورنال با ایمپک فکتور 2.35
به نظرتون شانس پذیرش برای دکترا البته با فاند :Smileز کدوم کشور رو دارم. اصلا شانسی دارم؟
ضمنا استاد راهنمام سنسور ممبر آی تریپل ای هست و در مورد ریکامندیشن لتر مشکلی ندارم.
آها راستی الان دو ماه که کلاس زبان فرانسه هم دارم می رم و به امید خدا تا شش ماه آینده می تونم ادعا کنم که فرانسه هم بیسیک بلدم.
منتظر نظر شما دوستان گرامی هستم.

فرانستون که تاثیری نداره برای کانادا و آمریکا. شاید برای بعضی ایالت های کانادا مثل کبک فرانسه در حد فلوینت به کار بیاد ولی بیسیک بعیده. پس اون که هیچی. ریکام هم علاوه بر مال استاد راهنما دو تا دیگه میخواین. حالا فرض کنیم دو ریکام خوب دیگم دارین و مقالتون هم اکسپت بشه.
معدل ارشدتون خوبه. GREهم باید بدین و سعی کنین خوب بشین. 
با تمام اینها فکر کنم شانستون کم نباشه. خصوصا برای متوسط کانادا آمریکا. اگر با اساتید مکاتبه کنید شاید رنک بهتر هم بتونید پذیرش بگیرید. اگر استادتون در آمریکا/کانادا استادی و میشناسه برای اون دانشگاه هم اپلای کنید حتما.
اروپا رو من اطلاع ندارم کلا بقیه باید راهنمایی کنن.
موفق باشید

نقل قول  

آفلاین ali0088
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-09-2015, 01:39 PM
با سلام

من الان دانشجوی کارشناسی دانشگاه گیلان با معدل 15 ام.هنوز دو ترم دیگه دارم که تموم کنم.میخواستم ببینم شانسی دارم واسه دانشگاهای آلمان یا نه؟ راستش بین کنکوذ ارشد و گرفتن مدرک زبان موندم.چون مدرک زبان ندارم.اگه شانسی دارم واسه کجا؟هزینه ها چطوره؟  مرسی
نقل قول  

آفلاین Manfred
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-09-2015, 12:03 PM
سلام
من دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه هنر تبریزم. معدلم تا ترم 6 15.30 هستش. پورتفولیوی خوبی میتونم جمع کنم. مدرک زبان ندارم ولی مدتیه دارم جدی میخونم. و بزودی امتحان میدم. مقاله هم هیچی. توصیه نامه هرچندتا لازم باشه می تونم بگیرم. سابقه کار نیمه مرتبط هم دارم (نقاشی) با این شرایط به نظرتون شانسی برای گرفتن فاند دارم؟ یا اگه فاند نشد کشوری که توش امکان کار کردن داشته باشم؟ (چون خونوادم نمیتونن هزینشو تامین کنن) من ترکی استانبولی هم نصفه و نیمه بلدم به نظرتون ارزش داره واسه مدرک تومر هم اقدام کنم یا نه؟ (البته ترکیه آخرین جاییه که میخام برم ولی اگه بدونم شانسم خیلی زیاده اقدام میکنم) مرسی
نقل قول  

ملیح
Unregistered
نقل قول

27-09-2015, 12:10 PM
سلام
من فارغ التحصیل رشته تغذیه از دانشگاه شهید بهشتی  هستم
معدل کارشناسیم 16.5 هست
سه سال و نیم سابقه ی کار دارم در زمینه ی رشته تحصیلیم
مقاله ندارم Sad

هنوز تافل و GRE ندادم اما قصد دارم بدم و میتونم نمره  بالا بگیرم
لطفا راهنماییم کنید که چه جاهایی میتونم برای ارشد اپلای کنم و فاند هم بگیرم Sad(
نقل قول  

آفلاین penguinsjr
**
نقل قول

27-09-2015, 01:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-09-2015, 01:16 PM توسط penguinsjr.)
سلام
من فارغ التحصیل رشته غیر مرتبط هستم با چیزی که می خوام برای ارشد یا دکترا بخونم. برای ارشد یا دکترا هدفم فیزیک - کیهان شناسی هست.
در رشته ی جدیدی که می خوام بخونم دو تا مقاله ISI با IF بالای 1.5 و معدل لیسانس 17 و معدل فوق دیپلم 17 دارم. که بازم یه رشته ی دیگه و غیر مرتبط با لیسانس و فوقم هست.
نمره زبان 6.5 رو می تونم بگیریم و در مورد جی آر ای هیچ تصوری ندارم...
سابقه کار در رشته فوق دیپلمم حدود 8 سال دارم...
(البته سرچ زیاد انجام دادم و اطلاعات زیادی کسب کردم. الان نظر شما رو هم می خوام بدونم که آیا شانسی دارم برای پذیرش با فاند یا نه و اگر شانس هست چه کشورها و دانشگاه هایی؟)
نقل قول  

آفلاین habib_nobakht
**
نقل قول

30-09-2015, 02:39 AM
در صورت امکان راهنمایی های لازم در باره ی انتخاب کشور و دانشگاه مناسب و شانس پذیرش من رو بیان کنید.

مدرک کاردانی: مهندسی آب، دانشگاه محقق اردبیلی. معدل: 12.01
مدرک کارشناسی ناپیوسته ی 2 ساله: راهنمایی و مشاوره، آزاد بابل. معدل: 19.20   GPA ~ 3.96/4
مقطع مورد نظر برای اپلای: کارشناسی ارشد روانشناسی
نمره ی تافل: R28   L20   S22   W23   Total: 93 
مقاله: ندارم. تازه دارم شروع می کنم.
کشورهای مورد نظر: اروپا (همه ی کشورها)

نکته ی 1: مشکلی با یادگیری زبان اون کشور "پس از پذیرش و قبل از شروع ترم" ندارم.
نکته ی 2: مشکلی با ساپورت کردن هزینه ی زندگی ندارم. میشه با این رزومه شهریه رو حذف کرد یا کمک هزینه ی جزیی ای گرفت؟
نکته ی 3: ناپیوسته بودن مدرکم و پایین بودن مدرک کاردانی م چه قدر می تونه فاکتور منفی باشه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 72 بعدی »