عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
مهمان
Unregistered
نقل قول

19-09-2015, 02:13 PM
سلام. من دانشجوی ترم اول کارشناسی ارشد هستم. با توجه به اینکه واقعا قصد ندارم ارشدم رو اینجا بگیرم و میخوام همین امسال زمستون اپلای کنم و اگر پذیرفته شدم از ایران برم، میخواستم ببینیم حالا که دانشجوی ارشد هستم، اگه ریز نمرات رسمی لیسانس رو بخرم، این ریزنمرات رو بهم تحویل میدن؟ اصل مدرک لیسانسم رو چطور؟!
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
19-09-2015, 06:25 PM
(19-09-2015, 02:13 PM)مهمان نوشته: سلام. من دانشجوی ترم اول کارشناسی ارشد هستم. با توجه به اینکه واقعا قصد ندارم ارشدم رو اینجا بگیرم و میخوام همین امسال زمستون اپلای کنم و اگر پذیرفته شدم از ایران برم، میخواستم ببینیم حالا که دانشجوی ارشد هستم، اگه ریز نمرات رسمی لیسانس رو بخرم، این ریزنمرات رو بهم تحویل میدن؟ اصل مدرک لیسانسم رو چطور؟!

سلام، بله در صورتی که می خواهید با پرداخت هزینه آموزش رایگان، دانشنامه لیسانس و ریزنمراتتون بگیرید مانعی نداره و می تونید همین الان هم اقدام کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین mkhavan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-09-2015, 03:14 PM
سلام دوستان چند تا سوال دارم  ممنون می شم پاسخ بدید:

1-من مدرک موقت تحصیل رو از دانشگاه تحویل نگرفته ام و همینطوری در کاریابی ثبت نام کردم آیا مشکلی پیش نمیاد؟بعدا دانشگاه نمی گه چرا مدرک موقت رو نگرفتی؟
2-آیا حتما باید 1 سال بعد از سربازی مدرک رو دریافت کنیم ؟زودتر نمیشه؟
3-دانشگاه به طور معمول تو چه مدت دانشنامه رو تحویل می ده؟ 
4-دانشگاه چه گیرایی ممکنه بده؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-09-2015, 11:02 AM
(22-09-2015, 03:14 PM)mkhavan نوشته: سلام دوستان چند تا سوال دارم  ممنون می شم پاسخ بدید:

1-من مدرک موقت تحصیل رو از دانشگاه تحویل نگرفته ام و همینطوری در کاریابی ثبت نام کردم آیا مشکلی پیش نمیاد؟بعدا دانشگاه نمی گه چرا مدرک موقت رو نگرفتی؟
2-آیا حتما باید 1 سال بعد از سربازی مدرک رو دریافت کنیم ؟زودتر نمیشه؟
3-دانشگاه به طور معمول تو چه مدت دانشنامه رو تحویل می ده؟ 
4-دانشگاه چه گیرایی ممکنه بده؟

با تشکر

سلام،
1- شما باید مدرک موقت رو به همراه نامه عدم کایابی تحویل دانشگاه بدید تا دانشنامه رو بهتون بدند و برای همین بهتره برای گرفتن مدرک موقت اقدام کنید. منطقی هم فکر کنید برای پیدا کردن کار، ارائه یه مدرک که نشون بده شما چه رشته ای و چه مقطعی درس خوندید لازمه و ادعای شفاهی کفایت نمی کنه و برای اثباتش معمولا مدرک تحصیلی رو می خوان.  پس می تونند ایراد بگیرند که بدون مدرک موقت چجوری دنبال کار می  گشتید. 
2- بله، حتما باید یک سال بگذره.
3- به روند اداری دانشگاه ها بستگی داره، در مورد خودم دانشنامه لیسانس رو همون روز ارائه نامه گرفتم و دانشنامه فوق لیسانس رو دو روز بعدش. 
4- اگر همه کارهای شما طبق روال و کاملا قانونی باشه دانشگاه هیچ گیری نمی تونه بده.
نقل قول  

آفلاین h.shabani89
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-09-2015, 02:31 PM
سلام...من بهمن 93 در دوره ارشد فارغ التحصیل شدم...تو دوران ارشدم یه 8 ماهی واسم بیمه رد شده اما بعد از اون تا حالا اصلا بیمه ای واسم رد نشده و جایی کار نمی کنم...از اونجایی که تاکنون با مدرک ارشدم نه بیمه ای واسم رد شده و نه کاری پیدا شده، آیا قانون عدم کاریابی شامل حال من میشه؟
نقل قول  

آفلاین سانازج
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-09-2015, 01:21 AM
با سلام
بنده دانشجوی سال دوم دکتری دانشگاه سراسری هستم. دو مقطع لیسانس و فوق لیسانس را هم در یک دانشگاه درس خوانده و در حال حاضر دانشجوی دکترا در همان دانشگاه می باشم. می خواستم بدونم اگر بخوام مدارک لیسانس و ارشدم رو از طریق کاریابی آزاد کنم، تو این مقطع زمانی امکانش هست؟ یا این که دانشجوی دکترا بودنم مشکل ایجاد می کنه... ممنون میشم اگر راهنمایییم کنید.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-09-2015, 12:27 PM
(25-09-2015, 01:21 AM)سانازج نوشته: با سلام
بنده دانشجوی سال دوم دکتری دانشگاه سراسری هستم. دو مقطع لیسانس و فوق لیسانس را هم در یک دانشگاه درس خوانده و در حال حاضر دانشجوی دکترا در همان دانشگاه می باشم. می خواستم بدونم اگر بخوام مدارک لیسانس و ارشدم رو از طریق کاریابی آزاد کنم، تو این مقطع زمانی امکانش هست؟ یا این که دانشجوی دکترا بودنم مشکل ایجاد می کنه... ممنون میشم اگر راهنمایییم کنید.

سلام، 
طبق قانون دانشجوی دوره روزانه حق اشتغال به صورت تمام وقت نداره و چون شما دانشجو هستید نمی تونید از این طریق اقدام کنید مگر اینکه انصراف بدید بعد اقدام کنید.
نقل قول  

آفلاین سانازج
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-09-2015, 12:51 PM
خیلی ممنونم از راهنماییتون لطف کردین. فقط شما اطلاع دارین که اگه بعد از اتمام دکتری بخوام برای آزاد کردن مدارک لیسانس و ارشد اقدام کنم باید باز 6 ماه از فارغ التحصیلی ام بگذره یا اینکه نه بلافاصله بعد از دکتری می تونم برای مقاطع قبلی اقدام کنم؟ متشکرم
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-09-2015, 01:04 PM
(25-09-2015, 12:51 PM)سانازج نوشته: خیلی ممنونم از راهنماییتون لطف کردین. فقط شما اطلاع دارین که اگه بعد از اتمام دکتری بخوام برای آزاد کردن مدارک لیسانس و ارشد اقدام کنم باید باز 6 ماه از فارغ التحصیلی ام بگذره یا اینکه نه بلافاصله بعد از دکتری می تونم برای مقاطع قبلی اقدام کنم؟ متشکرم

دوست عزیز ارتباطی به مقطع تحصیلی نداره و برای آزاد کردن مدرک از این طریق باید حداقل مدت شش ماه از ثبت نام شما در کاریابی و پیدا نشدن کار براتون بگذره و هنگام ارائه نامه عدم کاریابی به دانشگاه یک سال از فارغ التحصیلی شما در آخرین مقطع - در مورد شما دکترا- گذشته باشه.
نقل قول  

آفلاین mar69
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-10-2015, 05:27 PM
با سلام
من حدود 2 سال هست که کار با بیمه دارم. می تونم از کار استعفا بدم و از این طریق مدرکم (کارشناسی و کارشناسی ارشد) رو آزاد کنم؟
سابقه بیمه تاثیری در روند داره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 109 بعدی »