عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV نظرخواهی در مورد رزومه نوشته شده

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد رزومه نوشته شده
آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-09-2015, 08:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-09-2015, 08:26 AM توسط nasim1234.)
استاد یار؟ منظورتون تی ای که نیست؟ استاد یا assistant professor هستش یا associate professor‌ دیگه. شما ولی همون Prof بنویسی اکیه. معادل همون استاد فلانی هستش. دیگه رده ش رو نمیگیم
اگرم که درس میده ولی prof‌نیست در واقع lecturerهست به نظرم در اون حالت بنویسید Dr‌فلانی

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
19-09-2015, 08:25 PM
نکات لازم رو نسیم عزیز اشاره کردند، من فقط یک نکته ای رو اضافه کنم که Lecturer ها، جز Faculty ها نیستند و طبق قوانین دانشگاه، نمیتونند دانشجو supervise کنند (یعنی نمیتونند دانشجوی دکتری یا ارشد بگیرند)، در کل بنظر من، زمانتون رو برای ایمیل زدن سایر اساتید صرف کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Eli87501
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-09-2015, 06:02 PM
سلام
میشه نظرتونو درمورد رزومه ی من بگین ؟

و یه سوال هم داشتم ، من رشته ام نانو شیمی بوده و تحت حمایت ستاد ملی نانو بودم و برای پایان نامه و مقاله ای که منتشر کردم حمایت های تشویقی مالی دریافت کردم، اینو تحت چه عنوانی و با چه عبارت انگلیسی میتونم توی رزومه ام بیارم ؟ به طور کلی ذکر کردنش مفید هست ؟
و یکی دیگه اینکه من تو" اولین دوره ی توانمندسازی سرمایه های انسانی فناوری نانو " که شامل 8 تا کارگاه آموزشی 90 دقیقه ای در 3 روز در ستاد ملی نانوی کشور در تهران بوده هم شرکت کردم و گواهی حضور دارم، ایا این مورد رو تو قسمت ورک شاپ ذکر کنم یا نه ؟

http://www.mediafire.com/download/t3s2ex...-_Copy.rar
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-09-2015, 02:21 PM
(24-09-2015, 06:02 PM)Eli87501 نوشته: سلام
میشه نظرتونو درمورد رزومه ی من بگین ؟

و یه سوال هم داشتم ، من رشته ام نانو شیمی بوده و تحت حمایت ستاد ملی نانو بودم و برای پایان نامه و مقاله ای که منتشر کردم حمایت های تشویقی مالی دریافت کردم، اینو تحت چه عنوانی و با چه عبارت انگلیسی میتونم توی رزومه ام بیارم ؟ به طور کلی ذکر کردنش مفید هست ؟
و یکی دیگه اینکه من تو" اولین دوره ی توانمندسازی سرمایه های انسانی فناوری نانو " که شامل 8 تا کارگاه آموزشی 90 دقیقه ای در 3 روز در ستاد ملی نانوی کشور در تهران بوده هم شرکت کردم و گواهی حضور دارم، ایا این مورد رو تو قسمت ورک شاپ ذکر کنم یا نه ؟

http://www.mediafire.com/download/t3s2ex...-_Copy.rar

در مورد رزومه، اگر سوابق کاری دارید یا پروژه‌های مهمی انجام دادید می‌تونید عنوان کنید، حداقل جزئیات بیشتری در مورد پروژه کارشناسی ارشد خودتون تحت عنوان Research Experience می‌تونید اضافه کنید.
این تغییرات رو هم بدید خوب خواهد بود:
۱. تیتر under prepartion papers رو حذف کنید. همین که جلوی مقاله دوم بنویسید to be submitted کافیه.
۲. به نظر من قسمت‌های ۷، ۹ و ۱۰ رو حذف کنید. مطلب خاصی ندارند و این حس رو به خواننده می‌ده که برای پر کردن رزومه استفاده شده. کوتاه‌تر و مفید بودن رزومه بهتره.
۳. در قسمت ۸ بین آیتم شماره ۲ و ۳ یک خط فاصله زیادی هست.
۴. در قسمت ۶، 3th درست نیست، باید بنویسید 3rd. همچنین 125 رو به صورت 125th و 4200 رو هم به صورت 4200th بنویسید.

حمایت‌های مالی و تشویقی رو در همون قسمت Honors and Awards می‌تونید بیارید. برای چیزی که گفتید، معمولا به این صورت می‌تونید بیارید:
Received xyz award for my MSc thesis

دوره‌هایی که گذروندید رو در صورتی که کاملا مرتبط هست و به دانش شما اضافه کرده، می‌تونید در رزومه بیارید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Eli87501
**
نقل قول

27-09-2015, 11:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-09-2015, 11:08 AM توسط Eli87501.)
(26-09-2015, 02:21 PM)Babak نوشته: در مورد رزومه، اگر سوابق کاری دارید یا پروژه‌های مهمی انجام دادید می‌تونید عنوان کنید، حداقل جزئیات بیشتری در مورد پروژه کارشناسی ارشد خودتون تحت عنوان Research Experience می‌تونید اضافه کنید.
این تغییرات رو هم بدید خوب خواهد بود:
۱. تیتر under prepartion papers رو حذف کنید. همین که جلوی مقاله دوم بنویسید to be submitted کافیه.
۲. به نظر من قسمت‌های ۷، ۹ و ۱۰ رو حذف کنید. مطلب خاصی ندارند و این حس رو به خواننده می‌ده که برای پر کردن رزومه استفاده شده. کوتاه‌تر و مفید بودن رزومه بهتره.
۳. در قسمت ۸ بین آیتم شماره ۲ و ۳ یک خط فاصله زیادی هست.
۴. در قسمت ۶، 3th درست نیست، باید بنویسید 3rd. همچنین 125 رو به صورت 125th و 4200 رو هم به صورت 4200th بنویسید.

حمایت‌های مالی و تشویقی رو در همون قسمت Honors and Awards می‌تونید بیارید. برای چیزی که گفتید، معمولا به این صورت می‌تونید بیارید:
Received xyz award for my MSc thesis

دوره‌هایی که گذروندید رو در صورتی که کاملا مرتبط هست و به دانش شما اضافه کرده، می‌تونید در رزومه بیارید.

خیلی ممنون از راهنماییتون .
اصلاحاتی که گفتین رو انجام دادم و مواردی هم اضافه کردم ، ممنون میشم به نسخه ی اصلاح شده اش هم نگاهی بکنید .

http://www.mediafire.com/download/5wpbyz...t_-2-_.rar
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
28-09-2015, 09:28 AM
(27-09-2015, 11:08 AM)Eli87501 نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون .
اصلاحاتی که گفتین رو انجام دادم و مواردی هم اضافه کردم ، ممنون میشم به نسخه ی اصلاح شده اش هم نگاهی بکنید .

http://www.mediafire.com/download/5wpbyz...t_-2-_.rar

بهتر شده. چند تا اشکال کوچیک دیگه هم داره.
۱. به نظرم در قسمت education به جای Thesis بهتره بنویسید Dissertation. فکر می‌کنم فاصله از چپش رو کمتر کنید هم بهتر بشه.
۲. تو همون قسمت education قسمت GPA لیسانس مثل فوق لیسانس زیرش خط نداره.
۳. فاصله پاراگراف‌های قسمت‌های مختلف از چپ یکسان نیست. مثلا قسمت Research interest فاصله‌اش متفاوته. همچنین فاصله عمودی بین قسمت‌های مختلف یکسان نیست.
۴. عنوان Research Experiences رو به  Research Experience تغییر بدید (s رو حذف کنید).
۵. عنوان Attendance at Workshopes رو به Workshops تغییر بدید. فرمت متنش رو هم با قسمت‌های دیگه هماهنگ کنید و فاصله از چپ و bullet اش رو شبیه سایر قسمت‌ها کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین th_maghsoodi
**
نقل قول

30-09-2015, 09:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-09-2015, 09:31 PM توسط th_maghsoodi.)
با سلام 

ممنون میشم از دوستان در خصوص رزومه من اظهار نظر فرمایید.
دوتا قسمت اصلاح تاریخی میخاد که باید از روی سابقه بیمه ام تنظیم کن. سپاسگزار میشم در خصوص ایرادات تکنیکی و فرمتی اش راهنمایی کنید.
سپاس فراوان

http://www.mediafire.com/view/dx3202c52k..._Vitae.pdf
نقل قول  

آفلاین parinaz amn
**
نقل قول

15-10-2015, 09:03 PM
سلام دوستان
میشه لطف کنید در مورد رزومه ی من نظراتتون رو بدید؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین parinaz amn
**
نقل قول

15-10-2015, 09:05 PM

.docx   ParinazAminiResume.docx (اندازه 34.53 KB / تعداد دانلود: 37)
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-10-2015, 10:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2015, 10:19 PM توسط Emir.)
(15-10-2015, 09:03 PM)parinaz amn نوشته: سلام دوستان
میشه لطف کنید در مورد رزومه ی من نظراتتون رو بدید؟
ممنون

با سلام 

نگاه کردم مختصر و مفید . همین 2 صفحه ای بودنش خوبه . اشتباه لغوی و گرامری هم به چشم من نخورد .
فاصله گراف ها خوبه و مرتب. فقط اگه مشخصات خودتون را جدا کرده و در یک گراف چداگونه بنویسین خوب میشه در ضمن اول نا و نام خانوادگی و بعدا ادرس و اسم شهر رو درج کنین . 
قسمت تحقیق مورد علاقه را هم جدا کنبن بهتره. قسمت زبان رو هم اگه بعد از تجربه تدریس بیارین بهتر خواهد شد.
دیگر دوستان هم نظر بدن. 

موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »