عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند تحصیل در استرالیا و نیوزلند سایر مباحث در مورد اسکالرشیپ استرالیا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سایر مباحث در مورد اسکالرشیپ استرالیا
آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-04-2014, 01:32 PM
(07-04-2014, 01:04 PM)'vorojak' نوشته:
ممنون از راهنمایی تون ببخشید 1 سوال دیگه اگه من بخوام برای بهار سال بعد اپلای کنم مثلا باید تا دسامبر امسال برای اسکالرشیپ اقدام کنم؟ نمره زبانم تا شهریور معلوم میشه فکر میکنم نمیرسم واسه ترم فال درسته؟

خواهش میکنم عزیز
راستش من خودم اطلاع زیادی از استرالیا ندارم اما طی سوالایی که از آقای شهروز عزیز پرسیدم ، برطبق راهنمایی های ایشون متوجه شدم که دانشگاه به دانشگاه ممکنه متفاوت باشه ددلاین. اینطور که متوجه شدم و در پست های قبل هم ذکر شده، چندین نوع ددلاین داریم! برخی دانشگاه ها فقط یه ددلاین در سال دارند! برخی دوتا ، مثل همین مثالی که شما فرمودید و تاریخ هاشو گفتید، و برخی حتی ددلاین بیشتری دارند!!! که باید دانشگاه های مورد نظر رو چک کرد حتما چون ممکنه شرایطشون باهم فرق کنه!!
در مورد دانشگاه دو ددلاینه که مدنظر شماست الان، ببینید اگر شما قصدتون شروع تحصیل در همین فال امسال باشه، یعنی همون آگوست به بعد که کلاس ها شروع میشه، به نظر میرسه ددلاین خیلی از دانشگاه ها یا گذشته باشه یا نزدیک ددلاین باشه! البته میگم چون کلیت نداره این تاریخ بنابراین شما دانشگاه های مدنظرتون رو باید چک کنید!
 این 31 جولای یعنی حول وحوش اواسط مرداد! خب نمره شما نمیرسه اگه شهریور نمره تون بیاد، البته اینو مدنظر قرار بدید که شما از قبل هم باید استادی پیدا کرده باشیدها! یعنی اوکی استاد رو بگیرید و....
اما برای ترم بهار میرسید و حتما مدنظر قرار بدید که نمره تون زودتر آماده باشه . 15 دسامبر هم که اواخر آذره! پس فرصت برای مکاتبه و آماده کردن نمره زبان برای این دانشگاه دارید! 
اما یه دانشگاهی رو من چک کردم، دیدم ددلاینش میفته حول وحوش 10 آبان یعنی من به شخصه باید مهر امتحان داده باشم حتما حتما که دیگه آخرین وقته! زودتر امتحان داده باشید و نمره تون آماده باشه بهتره از یه جهت که موقع مکاتبه بهتره نمره باشه نه اینکه بدون نمره آدم با استاد مکاتبه کنه بعدش بگه فلان تاریخ امتحان دارم! اگر نمره آماده باشه و نمره خوبی هم باشه شاید روند کار خیلی راحت تر بشه و استاد کنار نزاره آدمو Wink 

** با عرض پوزش از شهروز عزیز که من سوال هایی که ایشون تبهر دارن جواب میدم .ایشالله خودشون بیان خیلی بهتر و کاملتر جواب بدن Smile
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-06-2014, 11:59 AM
این توضیح را یکی از استادای دانشگاه گلد کوست برام فرستاد فکر کنم بد نباشه بقیه دوستان هم بخونن
This proposal should include:
1. A statement of the problem or issue that you wish to focus on
- A critical review of the key recent literature in the area
- include in this weaknesses in past research and any country / cultural differences

2. A summary of what is known / not yet known (pulling together the key findings from section 1 above and identifying where there are significant gaps in the extant literature)

3. Of the gaps in knowledge, which one will be the focus of your intended research programme
(why is this important – what will your research add to the existing body of knowledge?)

4. Specific objectives – but link these closely to the literature review and the knowledge gap that will be your focus.

5. Research methodology
- Which qualitative and quantitative methods do you intend using and why? 
- In which countries / regions / cities do you intend conducting your research?
- If you are dependent on the cooperation of organisations in order to collect your data, how will they be selected and what are the implications if they do not wish to participate?
- 
6. What is your intended time frame for this research project?

7. What costs do you envisage being incurred in conducting the research and how do you plan to secure funding?

You need to be critical rather than just summarising / describing the key literature - show you understand any implications and relate it to your proposed research programme wherever possible.

All facts / claims etc. must be supported by appropriate referencing
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین farshad.l.1988
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-12-2014, 09:43 PM
سلام. توی ویکیپدیا رنکینگ اساتید را به صورت زیر زده:
  • Level A - Tutor
  • Level B - Lecturer
  • Level C - Senior Lecturer
  • Level D - Reader/Associate Professor
  • Level E - Professor

کدام یک از سطوح بالا میتونن دانشجوی دکتری بگیرن (با فاند)؟

منظور از research fellow و Senior research fellow و یا professional research fellow چی هست؟ اینها میتونن دانشجو دکتری بگیرن؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-12-2014, 09:01 PM
(09-12-2014, 09:43 PM)'farshad.l.1988' نوشته: سلام. توی ویکیپدیا رنکینگ اساتید را به صورت زیر زده:
  • Level A - Tutor
  • Level B - Lecturer
  • Level C - Senior Lecturer
  • Level D - Reader/Associate Professor
  • Level E - Professor
کدام یک از سطوح بالا میتونن دانشجوی دکتری بگیرن (با فاند)؟
منظور از research fellow و Senior research fellow و یا professional research fellow چی هست؟ اینها میتونن دانشجو دکتری بگیرن؟

شما که از تو ویکیپدیا نمیخواین استاد پیدا کنید مگه نه. در دانشگاهها هم اساتید رو با Level نشون ندادن. معمولاً باید Associate و یا Professor باشند. بعضی از Assistant هم دانشجو PhD میگیرن.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین farshad.l.1988
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-12-2014, 08:56 PM
(10-12-2014, 09:01 PM)'Andre' نوشته:
شما که از تو ویکیپدیا نمیخواین استاد پیدا کنید مگه نه. در دانشگاهها هم اساتید رو با Level نشون ندادن. معمولاً باید Associate و یا Professor باشند. بعضی از Assistant هم دانشجو PhD میگیرن.

این سمتهایی که شما گفتین را معمولا توی کانادا و آمریکا من دیدم استفاده میکنن. توی سایت های استرالیا اکثرا از معادل اونها که در تو پست قبلی گذاشتم استفاده میکنن. منم به خاطر همین گیج شدم. به عنوان مثال با academic staff دانشگاه ملبرن توی این لینک نگاه کنید.
ممنون میشم بتونین در مورد این سمتها راهنمایی کنین.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-12-2014, 11:50 PM
(13-12-2014, 08:56 PM)'farshad.l.1988' نوشته:
این سمتهایی که شما گفتین را معمولا توی کانادا و آمریکا من دیدم استفاده میکنن. توی سایت های استرالیا اکثرا از معادل اونها که در تو پست قبلی گذاشتم استفاده میکنن. منم به خاطر همین گیج شدم. به عنوان مثال با academic staff دانشگاه ملبرن توی این لینک نگاه کنید.
ممنون میشم بتونین در مورد این سمتها راهنمایی کنین.

در سمت چپ منویی که باز میشه (از منو آکادمیک)، عناوین ذکر شده. مثل Assoc Prof، Dr و Prof که همگی همانهایی هستند که خدمتتون عرض کردم. دانشجوی Phd هم همانطور که اشاره کردم معمولاً Assoc Prof و Prof جذب می‌کنند و در بعضی موارد Dr یا همان Assistant ها دانشجو جذب می‌کنند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

12-09-2015, 11:28 PM
سلام
ببخشید وقتی یک استاد میگه صفحه اسکالرشیپ ها رو برین ببینید باید به دنبال چی باشیم؟ مگه اونا بعد از اینکه پرونده ما به دستشون رسید تصمیم نمیگیرن که ما رو به عنوان RA  یا TA بردارن ؟؟ امیدوارم منظورمو رسونده باشم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-09-2015, 06:17 AM
(12-09-2015, 11:28 PM)delbina نوشته: سلام
ببخشید وقتی یک استاد میگه صفحه اسکالرشیپ ها رو برین ببینید باید به دنبال چی باشیم؟ مگه اونا بعد از اینکه پرونده ما به دستشون رسید تصمیم نمیگیرن که ما رو به عنوان RA  یا TA بردارن ؟؟ امیدوارم منظورمو رسونده باشم

استرالیا مثل کانادا و امریکا نیست و اغلب اسکولارشیپ هاش توسط دولت (IPRS) یا دانشگاه تامین میشه. اساتید خودشون معمولا فاند نمیدن و این پوزیشن های TA و RA رو که من اصلا ندیدم از اول به دانشجویی بدن. بنابراین شما باید برین به صفحه اسکولارشیپ ها و ددلاین ها و نحوه اپلای رو بررسی کنید. البته اغلب همراه با اپلای برای پذیرش، برای اسکولارشیپ ها هم اپلای می کنید ولی این یک قانون کلی نیست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

13-09-2015, 10:21 AM
ببخشید پس من که میخوام برا دکتری برق مخابرات اقدام کنم توی لینک زیر باید به دنبال کدوم اسکالرشیپ باشم.خوب تعدادشون زیاده و من اصلا نمیدونم با توجه به چه ملاکی بگم مثلا این مناسبه منه و براش اقدام کنم. و یک نکته اینکه ددلاین اکثرشون توی مهر و ابان هست آیا اپلای برای اسکالرشیپ روند خاصی داره؟؟

http://sydney.edu.au/scholarships/update...open.shtml
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-09-2015, 12:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2015, 12:31 PM توسط blur.)
(13-09-2015, 10:21 AM)delbina نوشته: ببخشید پس من که میخوام برا دکتری برق مخابرات اقدام کنم توی لینک زیر باید به دنبال کدوم اسکالرشیپ باشم.خوب تعدادشون زیاده و من اصلا نمیدونم با توجه به چه ملاکی بگم مثلا این مناسبه منه و براش اقدام کنم. و یک نکته اینکه ددلاین اکثرشون توی مهر و ابان هست آیا اپلای برای اسکالرشیپ روند خاصی داره؟؟

http://sydney.edu.au/scholarships/update...open.shtml

برای اسکولارشیپ های اصلی همونطور که گفتم معمولا همراه اپلای اقدام می کنید. ولی اگر بخواید در مورد تک تکشون بدونید چاره ای ندارید جز اینکه تو این صفحه بخونید ببینید شرایطشون چیه و ددلاینشون کی هست (اونقدرها هم سخت نیست Wink) مثلا شرایط IPRS رو ببینید. نوشته باید برای راند دومش قبل از 15 دسامبر، اپلیکیشنتون رو سابمیت کنید (همراه اپلای برای پذیرش، برای این اسکولارشیپ هم در واقع اقدام می کنید). اغلب همین طوره. بنابراین سردرگم نشید. بزرگترین شانس ما ایرانی ها برای گرفتن اسکولارشیپ همین اسکولارشیپ و همین طور اسکولارشیپ خود دانشگاهه. آرزوی موفقیت برای شما.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »