عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند تحصیل در استرالیا و نیوزلند سایر مباحث در مورد اسکالرشیپ استرالیا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سایر مباحث در مورد اسکالرشیپ استرالیا
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-09-2013, 06:23 PM
درود
بله صحیح می فرمایید دانشگاه RMIT متفاوته. من تصور کردم برای دانشگاه سیدنی اقدام کردید. طبق این گزینه
To be eligible for this scholarship you must:
  • have been offered a place in a higher degree research program at an Australian RMIT campus commencing in 2014
  • http://www.rmit.edu.au/scholarships/international/iprs
باید منتظر جواب اپلای بمونید بعد برای اسکالرشیپ اقدام کنید یا اینکه خودشون شما رو بررسی خواهند کرد. منتظر بمونید. 

تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-03-2014, 07:00 PM
سلام دوستان.
کسی میدونه ددلاین اسکالرشیپها معمولا چه زمانی هست؟ میدونم متفاوته و باید چک کنم، منظورم اینه که اون ران اول و راند دوم که میگن من قاطی کردم کدومش واسه کدوم نیمسال تحصیلی هست؟
مثلا واسه یکی از دپارتمانهی موناش اینجوری نوشته:
Mid year round
The deadline for applications is 31 May each year
End-of-year round
The deadline for applications is 31 October each year
میشه دوستانی که اطلاع دارن بگن که اگه فردی از مورد اول و دوم قبول بشه چه موقعی درسش شروع میشه؟
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-03-2014, 07:56 PM
درود
متفاوته. شما در هر دانشگاه iprsو نام دانشگاه رو در گوگل جستجو کنید ددلاین رو به شما می ده. تصور می کنم غیر از کوئنزلند که 4 ددلاین برای 4 اسکالرشیپ داره و ملبورن با یک ددلاین باقی دانشگاهها دو ددلاین برای دو اسکالرشیپ دارند. ترم اصلی در استرالیا از اواخر فوریه یا اوایل مارچ شروع می شه و بنابراین ددلاین ها عمدتا آگوست تا انتهای اکتبر هستند. ترم فرعی از آگوست یا سپتامبر آغاز می شه و ددلاینها مارچ تا می هستند.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-03-2014, 08:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-03-2014, 08:53 PM توسط roshanak25.)
خیلی ممنون از توضیحاتتون. پس یعنی من بخوام درسم رو سپتامپر 2015 شروع کنم، باید مدارکمو تا مارچ 2015 برسونم؟ درست متوجه شدم یا نه؟ Undecided

(30-03-2014, 07:56 PM)'Shahrouz' نوشته: درود
متفاوته. شما در هر دانشگاه iprsو نام دانشگاه رو در گوگل جستجو کنید ددلاین رو به شما می ده. تصور می کنم غیر از کوئنزلند که 4 ددلاین برای 4 اسکالرشیپ داره و ملبورن با یک ددلاین باقی دانشگاهها دو ددلاین برای دو اسکالرشیپ دارند. ترم اصلی در استرالیا از اواخر فوریه یا اوایل مارچ شروع می شه و بنابراین ددلاین ها عمدتا آگوست تا انتهای اکتبر هستند. ترم فرعی از آگوست یا سپتامبر آغاز می شه و ددلاینها مارچ تا می هستند.

یه سوال دیگه: اینکه گفتین ترم اصلی در استرالیا از اواخر فوریه یا اوایل مارچ شروع می شه، منظورتون از ترم اصلی همون ترمی هست که احتمال فاند بیشتره؟
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-03-2014, 08:23 PM
مرسی بابت توضیحات خوبت شهروز جان Smile 

من زیاد اطلاعی از اسکولارشیپ ندارم فقط یه سوال الان به ذهنم رسید بپرسم امیدوارم تکراری نباشه اونم اینکه آیا پیدا کردن استاد قبل از اینکه اسکولارشیپ رو اطلاع رسانی کنند خیلی مهمه؟ مثلا برای اپن پوزیشن که دانشگاه های اروپایی بعضا میزارن، میشه با استادی از قبل مکاتبه کرد و اگر استاد خیلی خوشش اومده باشه در اولین موقعیتی که پیش میاد دانشجو رو برمیداره اما خب مشخص نمیشه این فرصت کی پیش میاد!! میخوام بدونم آیا برای اسکولارشیپ هم همچین قضیه ای هست یا کلا بحثشون قابل مقایسه نیست؟

بازم اگه سوال تکراریه ببخشید و بابت راهنمایی های خوبتون هم ممنونم Smile
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-03-2014, 03:21 PM
(30-03-2014, 08:20 PM)'roshanak25' نوشته: خیلی ممنون از توضیحاتتون. پس یعنی من بخوام درسم رو سپتامپر 2015 شروع کنم، باید مدارکمو تا مارچ 2015 برسونم؟ درست متوجه شدم یا نه؟ Undecided
یه سوال دیگه: اینکه گفتین ترم اصلی در استرالیا از اواخر فوریه یا اوایل مارچ شروع می شه، منظورتون از ترم اصلی همون ترمی هست که احتمال فاند بیشتره؟

درود
بله. مارچ 2015 باید مدارک رو ارسال کنید.

ترم اصلی معمولا تعداد اسکالرشیپها بیشتر است و شانس دریافت اسکالرشیپ بیشتر.
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
31-03-2014, 03:22 PM
(30-03-2014, 08:23 PM)'mahnaz103' نوشته: مرسی بابت توضیحات خوبت شهروز جان Smile 
من زیاد اطلاعی از اسکولارشیپ ندارم فقط یه سوال الان به ذهنم رسید بپرسم امیدوارم تکراری نباشه اونم اینکه آیا پیدا کردن استاد قبل از اینکه اسکولارشیپ رو اطلاع رسانی کنند خیلی مهمه؟ مثلا برای اپن پوزیشن که دانشگاه های اروپایی بعضا میزارن، میشه با استادی از قبل مکاتبه کرد و اگر استاد خیلی خوشش اومده باشه در اولین موقعیتی که پیش میاد دانشجو رو برمیداره اما خب مشخص نمیشه این فرصت کی پیش میاد!! میخوام بدونم آیا برای اسکولارشیپ هم همچین قضیه ای هست یا کلا بحثشون قابل مقایسه نیست؟
بازم اگه سوال تکراریه ببخشید و بابت راهنمایی های خوبتون هم ممنونم Smile

درود
خواهش می کنم. در استرالیا بدون داشتن استادی که با تحصیل شما و موضوع پروپوزال شما موافقت کرده باشد امکان اخذ اسکالرشیپ رو ندارید. پس تماس با استاد ضروری و پیش نیاز اقدام برای هر پذیرش و اسکالرشیپی است. 
تو را دوست می دارم
--

نقل قول  

آفلاین vorojak
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-04-2014, 12:48 PM
سلام
اینکه گفته برای scholarship مثلادر این تاریخ ددلاین: 31july / 15 decembe(annual )  
یعنی چی میشه یکی واسم توضیح بده؟ 
ممنون
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-04-2014, 12:57 PM
(07-04-2014, 12:48 PM)'vorojak' نوشته: سلام
اینکه گفته برای scholarship مثلادر این تاریخ ددلاین: 31july / 15 decembe(annual )  
یعنی چی میشه یکی واسم توضیح بده؟ 
ممنون

سلام 
دوست عزیز مشابه این سوال در چند پست قبل پرسیده شده که شهروز عزیز لطف کردن جواب دادند 
اما به طور خلاصه میشه گفت ، این دوتا ددلاین برای دوتا ترمه!مثلا برای ترم پاییز ،ددلاین تا 31 جولای هستش (یعنی الان شما مثلا دارید اپلای میکنید برای فال امسال، بنابراین ددلاین میشه 31 جولای). یا برای ترم بهار امسال، ددلاین تا 15 دسامبر بوده که گذشته .

پست های قبل رو بخونید بیشتر آشنا میشید با این موضوع Smile 
موفق باشید
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین vorojak
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-04-2014, 01:04 PM
(07-04-2014, 12:57 PM)'mahnaz103' نوشته:
سلام 
دوست عزیز مشابه این سوال در چند پست قبل پرسیده شده که شهروز عزیز لطف کردن جواب دادند 
اما به طور خلاصه میشه گفت ، این دوتا ددلاین برای دوتا ترمه!مثلا برای ترم پاییز ،ددلاین تا 31 جولای هستش (یعنی الان شما مثلا دارید اپلای میکنید برای فال امسال، بنابراین ددلاین میشه 31 جولای). یا برای ترم بهار امسال، ددلاین تا 15 دسامبر بوده که گذشته .
پست های قبل رو بخونید بیشتر آشنا میشید با این موضوع Smile 
موفق باشید

ممنون از راهنمایی تون ببخشید 1 سوال دیگه اگه من بخوام برای بهار سال بعد اپلای کنم مثلا باید تا دسامبر امسال برای اسکالرشیپ اقدام کنم؟ نمره زبانم تا شهریور معلوم میشه فکر میکنم نمیرسم واسه ترم فال درسته؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »