عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 157 158 159 160 161 162 163 164 165 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,601
03-09-2015, 10:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2015, 11:01 AM توسط Torkan.)
(03-09-2015, 10:49 AM)Babak نوشته: درسته، همه این احتمال‌ها وجود داره، ولی هیچ کدوم قطعی نیست. ممکنه گرفتن ویزا مشکل‌تر باشه، ولی این طور نیست که قطعا ویزا نتونند بگیرند.
در مورد هزینه هم، شاید ایشون وضع مالیش خیلی خوبه. شاید بتونه اسکالرشیپ بگیره، شاید بتونه داخل دانشگاه کار پیدا کنه. دوباره احتمال این‌ها خیلی زیاد نیست، اما ممکنه شدنی باشه.
کلا جواب‌های قطعی دادن خیلی مناسب نیست، چون واقعا در کار پذیرش و ویزا همیشه شانس هم فاکتور مهمیه و قطعیت رو از بین می‌بره.

درود

صد البته بنده هم به کلمه "احتمال" در اکثر پستهایی که قطعیت وجود نداره، اشاره کردم.
مثلا در پست بالا گفتم احتمال بسیار زیاد، یعنی با توجه به آماری که دیده شده، افرادی که خانواده نزدیک در یک ایالت دارند و برای دانشگاهی در اون ایالت تازه واسه لیسانس اقدام میکنند، کمی احتمال ویزا گرفتنشون کم میشه.
در ضمن یادمون نره که بسیاری از افراد که فامیل دارن در آمریکا و میرن سفارت، اصلا به کل فراموش میکنند که فامیل دارند در آمریکا!
در مورد اسکولارشیپ برای لیسانس اونم در رشته های تجربی بنده هیچ ایده ای ندارم!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nikmehr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,602
03-09-2015, 05:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2015, 01:31 AM توسط MaMi.)
1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی 

مهندسی برق گرایش قدرت - دانشگاه تبریز- معدل: 15.80
2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی 
مهندسی برق گرایش قدرت - دانشگاه آزاد واحد تبریز- معدل: 19.
3- نمرۀ زبان (تافل) به تفکیک نمرات مهارت‌ها
امتحان ندادم ولی بالای 90 می گیرم.
4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها 
ندارم.
5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر 
5 تا مقاله ISI: .عبارتند: IEEE-IET-Wiley-AIP
2 تا ISC انگلیسی زبان.
6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی 
5تا مقاله کنفرانس بین المللی ایندکس شده در IEEE.
7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای 
مقطع دکترا: مهندسی برق/قدرت
8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت 
آمریکا,کاناداواروپا
9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بین‌المللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه) 
دو توصیه نامه از اساتید، پژوهشگر برتر دانشجو در دانشگاه
10- میزان فاند مورد انتظار (Full Fund/Partial Fund/Self-Funded)حتما فول فاند.
سوالم این بود با این رزومه برای چه رنکی از دانشگاهای آمریکا بهتر است اقدام نمایم؟
نقل قول  

آفلاین mandana.km
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,603
03-09-2015, 08:57 PM
اقا بابک بنظرتون من باید برای پذیرش اشاره ای به خالم نکنم...اخه ایشون قراره هزینه تحصلو بر عهده بگیره...کار هم منظورم به کارای عادی بود کارای به داشتن گرین کارت احتیاجی نباشه...در کل...من سوالم اینه که برای سفارت کدوم دانشگاه امکان پذیرشش بالاست؟..
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,604
04-09-2015, 11:13 AM
(03-09-2015, 08:57 PM)mandana.km نوشته: اقا بابک بنظرتون من باید برای پذیرش اشاره ای به خالم نکنم...اخه ایشون قراره هزینه تحصلو بر عهده بگیره...کار هم منظورم به کارای عادی بود کارای به داشتن گرین کارت احتیاجی نباشه...در کل...من سوالم اینه که برای سفارت کدوم دانشگاه امکان پذیرشش بالاست؟..
با تشکر

گرفتن پذیرش و ویزا دو مقوله مرتبط ولی جدا از همه. اگر چاره‌ای جز این ندارید که خاله شما هزینه‌های تحصیل رو به عهده بگیرند، می‌تونید اشاره کنید که ایشون در امریکا حضور دارند. این مساله می‌تونه شانس گرفتن ویزا رو یک مقدار کمتر کنه، ولی از بین نخواهد برد.
شما در امریکا با ویزای دانشجویی به صورت قانونی تقریبا هیچ کاری نمی‌تونید انجام بدید، به غیر از کار در داخل خود دانشگاه، مثل کتابخونه و غیره، اما مشکل اینجاست که متقاضی برای این جور کارها زیاده و تعداد کارها کم. در نتیجه نمی‌تونید از قبل براش برنامه‌ریزی کنید.

سوال آخر شما یک مقدار مبهمه. منظورتون اینه که برای گرفتن ویزا پذیرش از کدوم دانشگاه بهتره؟ معمولا گرفتن ویزا برای دانشگاه‌هایی که رتبه بهتری دارند ساده‌تر از دانشگاه‌های درجه دو و سه هست. اگر بتونید اسکالرشیپ بگیرید باز شانس ویزاتون بالاتر خواهد رفت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,605
04-09-2015, 11:31 AM
(03-09-2015, 05:44 PM)nikmehr نوشته: 1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی 

[b][b]مهندسی برق گرایش قدرت - دانشگاه تبریز- معدل: 15.80
[b][b][b]2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی 
[b][b][b][b]مهندسی برق گرایش قدرت - دانشگاه آزاد واحد تبریز- معدل: 19.[/b][/b][/b][/b]
[/b][/b][/b][/b]
[/b]
[b]3- نمرۀ زبان (تافل) به تفکیک نمرات مهارت‌ها
[b][b]امتحان ندادم ولی بالای 90 می گیرم.[b]
[b]4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها 
[b][b]ندارم.[b]
[b]5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر 
[b][b]5 تا مقاله ISI: .عبارتند: IEEE-IET-Wiley-AIP
[b]2 تا ISC انگلیسی زبان.
[b]6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی 
[b][b]5تا مقاله کنفرانس بین المللی ایندکس شده در IEEE.[b]
[b]7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای 
[b][b]مقطع دکترا: مهندسی برق/قدرت[b]
[b]8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت 
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]آمریکا,کاناداواروپا[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][b][b]
[b]9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بین‌المللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه) 
[b][b]دو توصیه نامه از اساتید، پژوهشگر برتر دانشجو در دانشگاه
[b]10- میزان فاند مورد انتظار (Full Fund/Partial Fund/Self-Funded)
[b][b][b][b][b][b][b][b][b]حتما فول فاند.
سوالم این بود با این رزومه برای چه رنکی از دانشگاهای آمریکا بهتر است اقدام نمایم؟
[/b][/b][/b][/b][/b]
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]

درود

لطفا کمی مرتب تر بنویسید و وقتی از جایی کپی میکنید حداقل قسمت های اضافی رو پاک کنید.
بدون داشتن نمره gre , toefl نمیشه گفت شانس دارید یا نه.
مقاله های خوبی دارید معدل هم متوسط.
توصیه دارم حتما به اساتید ایمیل بزنید میتونید RA بگیرید از دانشگاههای متوسط.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین hamid_r
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,606
11-09-2015, 07:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-09-2015, 07:56 PM توسط hamid_r.)
با سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من لیسانس فیزیک دارم با معدل 13.92. ( که خیلی خیلی کمه!! )
ارشد ریاضی با معدل 18. البته هنوز تموم نشده ولی همین قد میشه احتمال زیاد. هردو مقطع دانشگاه کردستان. سابقه ی 4 سال تدریس در دبیرستانم دارم.
مقاله ندارم. ( واقعا مقاله دادن تو ریاضی خیلی سخته. به ندرت پیش میاد. اگه هم پیش بیاد احتمالا یه مقاله ی خیلی ضعیف میشه. )
آزمونهای زبانو هنوز ندادم. ولی فرض کنید:
Toefl بشه 102. (Reading 25, listening 28, speaking 26, writing 23)
Gre بشه 325. (Q 165 , V 160 )
با این اوصاف چقد شانس پذیرش ( قطعا با فاند باشه ) برای مقطع دکترای ریاضی از آمریکا دارم؟؟ چجور دانشگاهی احتمالش هست؟؟ مثلا Louisiana state university یا همتراز با اون احتمالش هست؟؟
از دانشگاههای کانادا چی؟؟ مخصوصا اینکه معدل کارشناسیم خیلی پایینه و دانشگاه اسم و رسم داری هم نبودم.
ممنون میشم جواب بدید...
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#1,607
11-09-2015, 08:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-09-2015, 09:04 PM توسط Andre.)
(11-09-2015, 07:53 PM)hamid_r نوشته: با سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من لیسانس فیزیک دارم با معدل 13.92.  ( که خیلی خیلی کمه!! )
ارشد ریاضی با معدل 18. البته هنوز تموم نشده ولی همین قد میشه احتمال زیاد. هردو مقطع دانشگاه کردستان. سابقه ی 4 سال تدریس در دبیرستانم دارم.
مقاله ندارم. ( واقعا مقاله دادن تو ریاضی خیلی سخته. به ندرت پیش میاد. اگه هم پیش بیاد احتمالا یه مقاله ی خیلی ضعیف میشه. )
آزمونهای زبانو هنوز ندادم. ولی فرض کنید:
Toefl بشه 102. (Reading 25,  listening 28,  speaking 26,  writing  23)
Gre بشه 325. (Q 165 , V 160 )
با این اوصاف چقد شانس پذیرش ( قطعا با فاند باشه ) برای مقطع دکترای ریاضی از آمریکا دارم؟؟  چجور دانشگاهی احتمالش هست؟؟ مثلا Louisiana state university   یا همتراز با اون احتمالش هست؟؟
از دانشگاههای کانادا چی؟؟ مخصوصا اینکه معدل کارشناسیم خیلی پایینه  و دانشگاه اسم و رسم داری هم نبودم.
ممنون میشم جواب بدید...

چند تا نکته وجود داره:
با این معدل کارشناسی دستکم از 15 تا دانشگاه اول کانادا شانس کمی خواهید داشت. در مورد مابقی حتی شما مینیمم دانشگاه رو هم ندارید و اگر دانشگاهی پیدا بشه که این معدل رو نادید بگیره اون موقع از فیلتر اولیه رد میشید و پروندتون به دانشکده میرسه که بررسی بشه. از طرف دیگر، مقاله هم که ندارید برای دوره دکتری که نیاز به سابقه پژوهشی داره کارتون سخت خواهد شد.

در مورد آمریکا وضعیت شما بعتر خواهد شد. برای بعضی از دانشگاهها، عمدتاً متوسط، شانستون خوب خواهد بود اگر اون نمرات TOEFL و GRE رو کسب کنید. حتی اگر یک نمره GRE Subject هم با نمره مناسب داشته باشید. میتونم بگم که شاید بتونید از دانشگهای مطرح تر هم پذیرش بگیرید و این معدل شما در واقع نادید گرفته بشه.

Louisiana State University هم دانشگاه خوبی هست (رتبه متوسط) و شانستون با اون نمرات TOEFL و GRE بسیار قابل توجه خواهد بود. حتی برای دانشگاههای بهتر هم شانس دارید اگر همچنان نمرات برقرار بشه.

پیشنهاد من با معدل شما و نمرات مناسب در آزمون ها، دانشگاههای آمریکایی هست. ولی اگر قضیه ویزا رو هم در نظر بگیریم بهتره که چند جایی در اروپا هم در نظر داشته باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین acronia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,608
12-09-2015, 09:57 AM
(11-09-2015, 08:08 PM)Andre نوشته:
چند تا نکته وجود داره:
با این معدل کارشناسی دستکم از 15 تا دانشگاه اول کانادا شانس کمی خواهید داشت. در مورد مابقی حتی شما مینیمم دانشگاه رو هم ندارید و اگر دانشگاهی پیدا بشه که این معدل رو نادید بگیره اون موقع از فیلتر اولیه رد میشید و پروندتون به دانشکده میرسه که بررسی بشه. از طرف دیگر، مقاله هم که ندارید برای دوره دکتری که نیاز به سابقه پژوهشی داره کارتون سخت خواهد شد.

در مورد آمریکا وضعیت شما بعتر خواهد شد. برای بعضی از دانشگاهها، عمدتاً متوسط، شانستون خوب خواهد بود اگر اون نمرات TOEFL و GRE رو کسب کنید. حتی اگر یک نمره GRE Subject هم با نمره مناسب داشته باشید. میتونم بگم که شاید بتونید از دانشگهای مطرح تر هم پذیرش بگیرید و این معدل شما در واقع نادید گرفته بشه.

Louisiana State University هم دانشگاه خوبی هست (رتبه متوسط) و شانستون با اون نمرات TOEFL و GRE بسیار قابل توجه خواهد بود. حتی برای دانشگاههای بهتر هم شانس دارید اگر همچنان نمرات برقرار بشه.

پیشنهاد من با معدل شما و نمرات مناسب در آزمون ها، دانشگاههای آمریکایی هست. ولی اگر قضیه ویزا رو هم در نظر بگیریم بهتره که چند جایی در اروپا هم در نظر داشته باشید.

آخه برای چی بچه مردم رو نا امید میکنید ؟ مگه شما نمیدونید خیلی از دانشگاهها مینیمم معدل رو 3 از 4 گذاشتن واسه لیسانس. شما از کجا میدونید این آقا معدلش بالای 3 نمیشه؟ بگذریم که خیلیاشونم گذاشتن 2.7 . بسیاری از دانشگاهها هم معدل قسمت خاصی از لیسانس رو در نظر میگیرن مثل دانشگاه Manitoba یا University of Ontario institute of Technology در  کانادا (بیشتر هم هست) و کلی دانشگاه در آمریکا.
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,609
12-09-2015, 10:25 AM
(12-09-2015, 09:57 AM)acronia نوشته:   
آخه برای چی بچه مردم رو نا امید میکنید ؟ مگه شما نمیدونید خیلی از دانشگاهها مینیمم معدل رو 3 از 4 گذاشتن واسه لیسانس. شما از کجا میدونید این آقا معدلش بالای 3 نمیشه؟ بگذریم که خیلیاشونم گذاشتن 2.7 . بسیاری از دانشگاهها هم معدل قسمت خاصی از لیسانس رو در نظر میگیرن مثل دانشگاه Manitoba یا University of Ontario institute of Technology در  کانادا (بیشتر هم هست) و کلی دانشگاه در آمریکا.

با سلام 

دوست عزیز در مورد کیس ایشون جناب اندره  درست فرمودند . فقط مورد معدل دو سال اخر را ملاک نگرفتند. 
ولی باز هم منم با نظر ایشون موافقم و شانس ایشون برای امریکا رو خیلی بیشتر از کانادا میدونم و مطمینم میتونن پذیرش بگیرن . 
نمرات ازمون ایشون عالیه و این همراه با معدل ارشد ایشون کلید پذیرش و فاند هست. 
کاندا در واقعیت در مورد معدل انعطافش کمه و همچنین اکثرا جی ار ای الزامی نیست پس وزنه مقاله سنگین تر از داشتن جی ار ای هست. 
من حتی شانس برای فاند در کانادا رو با معدل 2سال اخر مناسب برای ایشون میبینم ولی همانطور که گفتم امریکا برای ایشون گزینه بسیار مناسبی هستش. 
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#1,610
12-09-2015, 03:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-09-2015, 03:25 PM توسط Andre.)
(11-09-2015, 08:08 PM)Andre نوشته:
چند تا نکته وجود داره:

(12-09-2015, 09:57 AM)acronia نوشته:   

(12-09-2015, 10:25 AM)Emir نوشته: با سلام 

دوست عزیز در مورد کیس ایشون جناب اندره  درست فرمودند . فقط مورد معدل دو سال اخر را ملاک نگرفتند. 
ولی باز هم منم با نظر ایشون موافقم و شانس ایشون برای امریکا رو خیلی بیشتر از کانادا میدونم و مطمینم میتونن پذیرش بگیرن . 
نمرات ازمون ایشون عالیه و این همراه با معدل ارشد ایشون کلید پذیرش و فاند هست. 
کاندا در واقعیت در مورد معدل انعطافش کمه و همچنین اکثرا جی ار ای الزامی نیست پس وزنه مقاله سنگین تر از داشتن جی ار ای هست. 
من حتی شانس برای فاند در کانادا رو با معدل 2سال اخر مناسب برای ایشون میبینم ولی همانطور که گفتم امریکا برای ایشون گزینه بسیار مناسبی هستش. 
با تشکر

@acronia و @Emir
چند نکته وجود داره که با هم بررسی میکنیم و در پایان نظر خودم رو اعلام میکنم.

1. این تاپیک برای شانس پذیرش از دانشگاههای آمریکا در نظر گرفته شده و سوالات راجع شانس پذیرش راجع به سایر کشورها در تاپیکاهای متناسب باید مطرح بشه. اینکه من شانس پذیرش دوستمون رو بررسی کردم تنها به صورت تحلیل جزئی بوده و برای اطلاعات تکمیلی باید چنین سوالی در این قسمت مطرح بشه که بشه اونو به طور جامع بررسی کرد.
  2. وقتی از شانس به طور کلی صحبت میشه. تنها نظر شخصی هست که ارائه میشه. برای نظر قطعی باید به طور متوسط 100$ کانادایی برای هر اپلیکشن بپردازید و مدارک رو پست کنید و همینطور چند ماه صبر کنید که جواب قطعی رو بگیرید. در غیر اینصورت تنها مشاهدات شخصی شخص پاسخگو هست.
نظر شخصی:

1. در مورد دانشگاه Manitoba به طور کلی معدل ها به این صورته و این هم مثالی از دانشگاه UBC هست. شرایط معدل رو خودتون ببینید.
  2. در کانادا سیاست عموماً به این صورته که تحصیلات تکلمیلی دانشگاه پرونده های دریافتی رو مورد بررسی قرار میده و پرونده‌های تکمیل رو برای بررسی به دانشکده ها میفرسته. در این بررسی Minimum ها و مدارک بررسی میشن و پس از تأیید اولیه در جلسات مطرح میشن و اساتید نظر میدن. در چنین شرایطی شخصی که معدل زیر 14 داره و مقاله هم نداره، حتی اگر از فیلتر اولیه رد بشه باز هم نکته برجسته ای در پرونده ایشون وجود نداره که تیم پذیرش بتونه نظر مثبتی مبنی بر پذیرش و به خصوص کمک هزینه داشته باشه. این مسائل در 15 دانشگاه برتر که بسیار رقابتی ترند خیلی پرنگه. داشتن مینیمم ها به معنی پذیرش نیست.
  3. بنا بر آنچه که در مورد دوم گفته شد، آزمون GRE آزمونی هست که در آمریکا ارزش بسیاری داره و نمره مناسب در این آزمون میتونه شانس پذیرش رو تا حد جدی ای بالا ببره. دوست خوبمون @hamid_r به فرض نمره GRE و TOEFL رو ارائه کرده و من هم بر همین مبنا نظر خودم رو مبنی بر پذیرش از دانشگاههای آمریکا ارائه کردم.
در پایان از دوستمون @acronia و @Emir به علت شرکت در این بحث سازنده تشکر میکنم.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 157 158 159 160 161 162 163 164 165 ... 224 بعدی »