عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-08-2015, 07:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2015, 07:44 PM توسط nasim1234.)
(31-08-2015, 05:35 PM)habib_nobakht نوشته: استاد توی ایمیل اول گفت: شما می تونید وارد مقطع ارشد بهداشت روانی شوید و زیر نظر من روی XXX تحقیق کنید.
من گفتم: دانشگاه شما که این رشته رو نداره و ......
ایشون تو ایمیل دومش فرستاد:

Hi,
We have «under construction» a full-time program starting in august 2016. There will also be an upstart of our ordinary, part-time (4 years), programs next fall. Admission to these programs is based on you having some sort of bachelor that is health related (nursing, social work, physiotherapy and so on).  

For more information, you may contact 
 Mr. YYY

If this seems like something that is within reach for you, we can come back to the details on the masterprogram and how one could do studies on XXX within this framework.

Best regards

منظور استاد از جمله ی آخر چی هست؟
به نظرتون این ایمیل چه قدر تضمین کننده ی پذیرش هست؟
استاد کاملا موافق به نظر می رسه. این طور نیست؟

نکته: XXX موضوع تحقیقی هست که خیلی کم روش کار شده و فکر کنم استاد به خاطر همین ازم خوشش اومده.
فضا که مثبته Smile
شما سوالات دیگتون رو هم بپرسید. مثلا درمورد فاند اگه براتون مهمه بپرسید یا بپرسید که در صورت پذیرش با خودشون کار می کنید یا خیر. اگه قراره خودش شما رو بگیره خیلی خیلی احتمالش بالاست پذیرشتون Smile

لیسانستون چی هست؟ با اون فرد YYYهم مکاتبه کنید یه سری اطلاعات هم از اون بگیرید Smile

نقل قول  

آفلاین habib_nobakht
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-08-2015, 08:03 PM
(31-08-2015, 07:42 PM)nasim1234 نوشته: فضا که مثبته Smile
شما سوالات دیگتون رو هم بپرسید. مثلا درمورد فاند اگه براتون مهمه بپرسید یا بپرسید که در صورت پذیرش با خودشون کار می کنید یا خیر. اگه قراره خودش شما رو بگیره خیلی خیلی احتمالش بالاست پذیرشتون Smile

لیسانستون چی هست؟ با اون فرد YYYهم مکاتبه کنید یه سری اطلاعات هم از اون بگیرید Smile

ممنون از پاسخ تون.
کاردانی: مهندسی آب. معدل: 12.01
کارشناسی ناپیوسته: راهنمایی و مشاوره، معدل: 3.96/4

به نظر فاندی وجود نداره. البته شهریه ای هم وجود نداره. نیاز ضروری ای هم ندارم.
این طور که خودش همه چیز رو داره می بافه و می دوزه، انگار پذیرش دانشجو هم دست خودشه. این طور نیست؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2015, 09:13 PM
(31-08-2015, 08:03 PM)habib_nobakht نوشته: ممنون از پاسخ تون.
کاردانی: مهندسی آب. معدل: 12.01
کارشناسی ناپیوسته: راهنمایی و مشاوره، معدل: 3.96/4

به نظر فاندی وجود نداره. البته شهریه ای هم وجود نداره. نیاز ضروری ای هم ندارم.
این طور که خودش همه چیز رو داره می بافه و می دوزه، انگار پذیرش دانشجو هم دست خودشه. این طور نیست؟

نمیشه انقدر قطعی گفت. به هر حال شما بپرسین از خودش که چقدر شانس دارم. دروغ که نمیگن اگه بگه اکیه خب یعنی حتمیه اگرم جواب سربالا داد خب میشه ۵۰ ۵۰

نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

09-09-2015, 10:18 PM
دوستان سلام
من دو سوال از خدمتتون دارم
1) استادی در پاسخ به ایمیل من گفته Send your masters dissertation   خوب ایشون مگه نمیدونه پایان نامه من فارسیه؟ من در جواب باید چی بگم بهشون؟ 

2) وقتی در تماس با اساتید شما رو به مسئولین دانشگاه یا مسئول اون دپارتمان ارجاع می دن مثلا می گن 
I have forwarded your details to my colleague Prof. Khelifa Mazouz who is responsible for our PhD programme.
این یعنی استاد در پذیرش شما نقشی نداره و فاندی از این طریق در کار نیست؟ دیگه ارزش نداره پیگیری کنیم؟

ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-09-2015, 12:41 AM
(09-09-2015, 10:18 PM)mgorji نوشته: دوستان سلام
من دو سوال از خدمتتون دارم
1) استادی در پاسخ به ایمیل من گفته Send your masters dissertation   خوب ایشون مگه نمیدونه پایان نامه من فارسیه؟ من در جواب باید چی بگم بهشون؟ 

2) وقتی در تماس با اساتید شما رو به مسئولین دانشگاه یا مسئول اون دپارتمان ارجاع می دن مثلا می گن 
I have forwarded your details to my colleague Prof. Khelifa Mazouz who is responsible for our PhD programme.
این یعنی استاد در پذیرش شما نقشی نداره و فاندی از این طریق در کار نیست؟ دیگه ارزش نداره پیگیری کنیم؟

ممنون از شما

1- بعضیا تز رو به انگلیسی مینویسن. مثلا من تز کارشناسیم به انگلیسی بود. شما بهشون بگید تزتون فارسی بوده اما در حد یکی دو صفحه به انگلیسی خلاصش کنید و بگین این خلاصشه. قسمت abstract‌و discussion‌از همش مهم تره دیگه اونا رو خوب و درست ترجمه کنید. حتی ۳-۴ صفحه هم بشه طوری نیست. بهش بگید فارسیه اصلش.
۲- نه اون نتیجه که شما گرفتی یکی از احتمالاته. خیلی وقته ارجاع میدن به منشی یا کسی که مسوول پرونده هاست تا شما سوالاتت رو بپرسی چون استادا وقت ندارن و منشی ها مسوول این کارا هستن
اگر طرف استاده (نفر دوم) شاید فکر کرده کار شما به ایشون بهتر میخوره. 
الان با توجه به متن ببینید همیشه یه استاد مسوول program‌هستش. که بعضا مصاحبه و انتخاب نفرات نهایی از short list‌با اونه. 
اگه استادی بخواد بگیره ارجاع میده و این یعنی یه جور اکی دادن به اون همکار که فلانی از نظر من اکیه. حالت دومش اینه که خودش دانشجو نمیخواد یا رزومه شما رو نپسندیده محض از سر باز کردن میفرسته برای اون یکی استاد. چون اون یکی مسووله ممکنه به یه استاد دیگه بگه این کارش به تو میخوره و شما رو برای دانشکده بگیره چون کلیات پذیرش و تصمیم با اونه.
از یه جمله نمیتونم بگم کدوم حالته خواستی بیشتر توضیح بده از جوابای قبلی استاد میشه فهمید. راه سریعش هم ایمیل به همین استاد مسوولست و اونم زود میگه جریان چیه.
موفق باشی Smile

نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

10-09-2015, 11:26 PM
(10-09-2015, 12:41 AM)nasim1234 نوشته: 1- بعضیا تز رو به انگلیسی مینویسن. مثلا من تز کارشناسیم به انگلیسی بود. شما بهشون بگید تزتون فارسی بوده اما در حد یکی دو صفحه به انگلیسی خلاصش کنید و بگین این خلاصشه. قسمت abstract‌و discussion‌از همش مهم تره دیگه اونا رو خوب و درست ترجمه کنید. حتی ۳-۴ صفحه هم بشه طوری نیست. بهش بگید فارسیه اصلش.
۲- نه اون نتیجه که شما گرفتی یکی از احتمالاته. خیلی وقته ارجاع میدن به منشی یا کسی که مسوول پرونده هاست تا شما سوالاتت رو بپرسی چون استادا وقت ندارن و منشی ها مسوول این کارا هستن
اگر طرف استاده (نفر دوم) شاید فکر کرده کار شما به ایشون بهتر میخوره. 
الان با توجه به متن ببینید همیشه یه استاد مسوول program‌هستش. که بعضا مصاحبه و انتخاب نفرات نهایی از short list‌با اونه. 
اگه استادی بخواد بگیره ارجاع میده و این یعنی یه جور اکی دادن به اون همکار که فلانی از نظر من اکیه. حالت دومش اینه که خودش دانشجو نمیخواد یا رزومه شما رو نپسندیده محض از سر باز کردن میفرسته برای اون یکی استاد. چون اون یکی مسووله ممکنه به یه استاد دیگه بگه این کارش به تو میخوره و شما رو برای دانشکده بگیره چون کلیات پذیرش و تصمیم با اونه.
از یه جمله نمیتونم بگم کدوم حالته خواستی بیشتر توضیح بده از جوابای قبلی استاد میشه فهمید. راه سریعش هم ایمیل به همین استاد مسوولست و اونم زود میگه جریان چیه.
موفق باشی Smile
ممنونم
ایشون فقط همین یک خط رو گفتن خوب الان دو روز گذشته و استاد مسئول جوابی نداده الان لازمه که من پیگیر بشم یا منتفی هست قضیه؟
اگر باید پیگیر بشم چی بگم بهشون؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-09-2015, 12:30 AM
(10-09-2015, 11:26 PM)mgorji نوشته: ممنونم
ایشون فقط همین یک خط رو گفتن خوب الان دو روز گذشته و استاد مسئول جوابی نداده الان لازمه که من پیگیر بشم یا منتفی هست قضیه؟
اگر باید پیگیر بشم چی بگم بهشون؟

دو روز که خیلی کمه. صبر کنید تا هفته بعد سه شنبه بعد یه follow up بزنید بهشون. احتمالا تا اون وقت جواب بدن البته

نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

11-09-2015, 07:42 PM
سلام به دوستای نازنینم
این ایمیل رو از یکی از اساتید دانشگاه سیدنی دریافت کردم، میخواستم ببینم منظورشون چی هست و من چی باید جواب بدم؟
Dear Student,

Thank you for your interest in our PhD program.

I'm currently in Hong Kong but still take students at Sydney University in collaboration with other people there. You can visit my web page to get more information about our research projects:

You can download the application form from Sydney Uni's website "http://sydney.edu.au/". Please put my name as your potential supervisor.

You can find scholarship information on:
http://sydney.edu.au/future_students/international_postgraduate_research/costs_scholarships/scholarships/index.shtml
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

11-09-2015, 08:26 PM
(11-09-2015, 07:42 PM)delbina نوشته: سلام به دوستای نازنینم
این ایمیل رو از یکی از اساتید دانشگاه سیدنی دریافت کردم، میخواستم ببینم منظورشون چی هست و من چی باید جواب بدم؟
Dear Student,

Thank you for your interest in our PhD program.

I'm currently in Hong Kong but still take students at Sydney University in collaboration with other people there. You can visit my web page to get more information about our research projects:

You can download the application form from Sydney Uni's website "http://sydney.edu.au/". Please put my name as your potential supervisor.

You can find scholarship information on:
http://sydney.edu.au/future_students/international_postgraduate_research/costs_scholarships/scholarships/index.shtml

nر فرم های اپلای معمولا یه جا می پرسه که potential advisor ها تون رو بگین. خیلی جواب خوبی داده که گفته اسم منو بنویسید این یعنی میخواد پروندتون بره زیر دستش و بعد تصمیم بگیره.
شما تشکر کنید ازش. همین. درباره فاند هم نپرسید چون لینک داده به سایت دانشکده این یعنی اگه فاندی در کار باشه از طرف دانشکده باید داده بشه نه خود ایشون
ولی جواب خوبی داده Smile
اگر تو همین دانشگاه از استاد دیگه ای هم جواب دارید اسم اون رو هم در همون قسمت بنویسید

نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

11-09-2015, 08:35 PM
من فقط به یک استاد توی هر دانشگاه پیام میدم، چون همونطور که فهمیدم اساتید با هم در تماسن و اگر بفهمن واسه استاد دیگه ای هم پیام دادیم کلا کنار گذاشته میشیم، میگم نکنه این یک تمپلیت باشه که واسه همه میفرسته بعد میشینه از بین همه ی ما خوشحالا انتخاب میکنه؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 100 بعدی »