عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-08-2015, 07:52 PM
(14-08-2015, 05:29 PM)shakibaa نوشته: سلام من دانش آموز هستم و امسال پیش دانشگاهیمو تو رشته ریاضی تمام میکنم میخواهم برای دانشگاه به کره ی جنوبی بروم و در رشته یه طراحی لباس در دانشگاه معتبر درس بخوانم .آیا بعد پیش دانشگاهی دانشگاه کره پذیرش میگیره با بورسیه تو این رشته .من امسال I else زبان اینگلیسیمو میگیرم و تاحد نیاز توریستی هم میتونم کره ای صحبت کنم

درود بر شما

شانس گرفتن پذیرش هست اما بورس خیلی‌ رقابتی هست، هیچ تضمینی دارش نیست. به نظرم لیسانس رو ایران بخونید سپس راحت تر می‌شه اقدام کرد. اکثر رشته‌های هنر به زبان کره‌ا‌ی ارائه می‌شه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین shini
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-08-2015, 02:14 PM
سلام .من سال سوم رشته نمایش در هنرستان هستم.معدل دومم 19/18 شد.میخواهم برای گرفتن مدرک لیسانس در رشته عکاسی یا کارگردانی مستند به کره بروم .با اینکه بورسیه شدن برای لیسانس سخته ولی میخوام تمام تلاشم رو بکنم. من تمام سوالات دوستان رو خوندم ولی کسی درباره رشته هنر سوالی نکرده بود.به همین دلیل پرسیدم..لطفا میشه شرایط کلی و جزئی برای بورسیه گرفتن در رشته هنر بگید.و اگرم میشه نام دو دانشگاه هنر کره که رشته های کارگردانی و عکاسی داره رو بهم بگید.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2015, 02:23 PM
(31-08-2015, 02:14 PM)shini نوشته:
سلام .من سال سوم رشته نمایش در هنرستان هستم.معدل دومم 19/18 شد.میخواهم برای گرفتن مدرک لیسانس در رشته عکاسی یا کارگردانی مستند به کره بروم .با اینکه بورسیه شدن برای لیسانس سخته ولی میخوام تمام تلاشم رو بکنم. من تمام سوالات دوستان رو خوندم ولی کسی درباره رشته هنر سوالی نکرده بود.به همین دلیل پرسیدم..لطفا میشه شرایط کلی و جزئی برای بورسیه گرفتن در رشته هنر بگید.و اگرم میشه نام دو دانشگاه هنر کره که رشته های کارگردانی و عکاسی داره رو بهم بگید.

دوست عزیز
شرایط خیلی خاصی نداره. مانند سایر رشته ها در مقطع لیسانس باید اقدام کنید با این تفاوت که باید دانش کره ای خوبی داشته باشی. ضمن اینکه ایده یا طرح خوبی داشته باشی ممکنه شانست رو افزایش بده برای رشته های هنری. در کل باید معدل و نمره زبان و کار طراحی و ایده مرتبط در صورت وجود شانس رو بالا میبره.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین shini
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-08-2015, 03:59 PM
(31-08-2015, 02:23 PM)Shihan نوشته: دوست عزیز
شرایط خیلی خاصی نداره. مانند سایر رشته ها در مقطع لیسانس باید اقدام کنید با این تفاوت که باید دانش کره ای خوبی داشته باشی. ضمن اینکه ایده یا طرح خوبی داشته باشی ممکنه شانست رو افزایش بده برای رشته های هنری. در کل باید معدل و نمره زبان و کار طراحی و ایده مرتبط در صورت وجود شانس رو بالا میبره.

ممنون از پاسختون
ممنون میشم نام چندتا از دانشگاه های کره که مخصوص هنر مثل عکاسی و کارگردانی مستند هست رو بگید
و یک سوال دیگه: منظور از فاند گرفتن چیه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-08-2015, 04:23 PM
(31-08-2015, 03:59 PM)shini نوشته: ممنون از پاسختون
ممنون میشم نام چندتا از دانشگاه های کره که مخصوص هنر مثل عکاسی و کارگردانی مستند هست رو بگید
و یک سوال دیگه: منظور از فاند گرفتن چیه؟

دانشگاههای متعددی هستن اما دانشگاههای dongguk , hongik , konguk از جمله دانشگاههای پیشرو هستن و لیست برخی دیگر اینجا قرار داره.
- منظور از فاند: در واقع دانشگاه با دیدن و بررسی مدارک تحصیلی شما مجاب بشه که کلیه هزینه تحصیلی شما رو در طول مدت تحصیل پرداخت کنه و چیزی پرداخت نکنید.
نقل قول  

آفلاین raha gholami
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-09-2015, 09:57 AM
سلام وقتتون بخیر و ممنون که با حوصله به سوالات پاسخ میدین
من دانشجوی رشته عمران دانشگاه آزاد تهران غرب با معدل 16.5 هستم نمره تافلم 90 هست میخاستم بپرسم شانس گرفتن بورس و فاند رو دارم؟ و شرایط سنی چقدر تاثیر داره؟ ضمنا زبان کره ای رو تو مدرسه کره ای خوندم و مسلطم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-09-2015, 08:39 PM
(05-09-2015, 09:57 AM)raha gholami نوشته: سلام وقتتون بخیر و ممنون که با حوصله به سوالات پاسخ میدین
من دانشجوی رشته عمران دانشگاه آزاد تهران غرب با معدل 16.5 هستم نمره تافلم 90 هست میخاستم بپرسم شانس گرفتن بورس و فاند رو دارم؟ و شرایط سنی چقدر تاثیر داره؟ ضمنا زبان کره ای رو تو مدرسه کره ای خوندم و مسلطم

شانست با توجه به رزومه ات خوبه. به نظرم میتونی شانس برای اسکولارشیپ دانشگاهها رو داشته باشی. از دانشگاههای خوب تا متوسط رو لیست کن و اقدام کن.
نقل قول  

آفلاین raha gholami
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-09-2015, 09:49 PM
به نظرتون از دانشگاه ملی سئول میتونم پذیرش بگیرم؟ و همزمان که دانشجو هستم و نمراتم کامل نشده میتونم اقدام کنم؟ و در مورد سن هم نگفتید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-09-2015, 05:06 PM
(05-09-2015, 09:49 PM)raha gholami نوشته: به نظرتون از دانشگاه ملی سئول میتونم پذیرش بگیرم؟ و همزمان که دانشجو هستم و نمراتم کامل نشده میتونم اقدام کنم؟ و در مورد سن هم نگفتید

شانست برای دانشگاه ملی بالا نیست!! ضمن اینکه سن برای ارشد نباید بالای 35 سال باشه. در حین تحصیل نمیتونید مدارک ارسال کنید.
نقل قول  

آفلاین soonya gs9
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-09-2015, 12:30 AM
سلام ببخشید من یک سوال داشتم...
من الان دارم میرم دوم دبیرستان دوره دوم بعد من رشته ریاضی رو میخونم...حالا اگه من بخوام برم کره برای ادامه تحصیل...
1.میتونم تغییر رشته بدم؟
2.باید حتما زمان دانشگاه یا کنکور بورسیه بشم؟ینی اینکه نمیتونم مثلا سومم رو اونجا بگذرونم؟
3.برای بورسیه شدن چه مدرکی از زبان انگلیسی رو نیاز دارم؟
لطفا جوابمو بدین واقعا بهش نیاز دارم ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 بعدی »