عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی انگلستان تحصیل در انگلستان شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های انگلستان

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های انگلستان
آفلاین amir7099
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-08-2015, 01:01 AM
سلام دوستان من شرايط زير رو دارم و ميخوام تو رشته طراحي صنعتي گرايش خودرو مقطع كارشناسي پذيرش بگيرم آيا شانسي دارم و چجوري ميتونم شانسمو بيشتر منم ممنونم
معدل كل ديپلم ١٤/٥٠
معدل پيش دانشگاهي ١١/٥٠
معدل كارشناسي از دانشگاه آزاد مهندسي مكانيك جامدات ١٤/٩٠
نمره IELTS 6.5
البته طراحي دستمم خوبه براي طراحي
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-08-2015, 11:17 AM
(13-08-2015, 01:01 AM)amir7099 نوشته: سلام دوستان من شرايط زير رو دارم و ميخوام تو رشته طراحي صنعتي گرايش خودرو مقطع كارشناسي پذيرش بگيرم آيا شانسي دارم و چجوري ميتونم شانسمو بيشتر منم ممنونم
معدل كل ديپلم ١٤/٥٠
معدل پيش دانشگاهي ١١/٥٠
معدل كارشناسي از دانشگاه آزاد مهندسي مكانيك جامدات ١٤/٩٠
نمره IELTS 6.5
البته طراحي دستمم خوبه براي طراحي

برای پذیرش بدون فاند شانس داری، نگران نباش.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amir7099
**
نقل قول

13-08-2015, 12:29 PM
(13-08-2015, 11:17 AM)Shihan نوشته: برای پذیرش بدون فاند شانس داری، نگران نباش.

ممنون از پاسختون
پذيرش بدون فاند چجوري هست؟كجا ميتونم راجع بهش اطلاعات كسب كنم؟و چه دانشگاهايي بدون فاند پذيرش ميكنن؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-08-2015, 07:46 PM
(13-08-2015, 12:29 PM)amir7099 نوشته: ممنون از پاسختون
پذيرش بدون فاند چجوري هست؟كجا ميتونم راجع بهش اطلاعات كسب كنم؟و چه دانشگاهايي بدون فاند پذيرش ميكنن؟

خیلی راحت دانشگاه پیدا میکنی، براساس رشته خودت بعد  با بخش international office صحبت میکنی و مدارکی نیاز داره رو اماده میکنی و از طریق انلاین اقدام میکنی. گرفتن بدون فاند یعنی هزینه های دانشگاه پای خودت هست. زیرا با این معدل شانس فاند (کمک مالی از دانشگاه ) نداری.
همه دانشگاهها بدون فاند بهت میتونن پذیرش بدن بجز دانشگاههای تاپ انگلیس!!
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amir7099
**
نقل قول

13-08-2015, 10:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-08-2015, 10:19 PM توسط amir7099.)
(13-08-2015, 07:46 PM)Shihan نوشته: خیلی راحت دانشگاه پیدا میکنی، براساس رشته خودت بعد  با بخش international office صحبت میکنی و مدارکی نیاز داره رو اماده میکنی و از طریق انلاین اقدام میکنی. گرفتن بدون فاند یعنی هزینه های دانشگاه پای خودت هست. زیرا با این معدل شانس فاند (کمک مالی از دانشگاه ) نداری.
همه دانشگاهها بدون فاند بهت میتونن پذیرش بدن بجز دانشگاههای تاپ انگلیس!!

خيلي ممنون از جوابتون
اگر زحمتي نيست ميشه چنتا از دانشگاههاي كه بدون فاند پذيرش دارن برام بگيد و اينكه هزينه هر ترم تقريبا چقدر ميشه ممنون
اين دانشگاه ها از نظر مدرك قابل قبول هستن؟منظورم اينكه همينجا اين رشته رو تو دانشگاه هاي خودمون بخونم بهتره يا تو اين دانشگاه هاي بدون فاند؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-08-2015, 11:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-08-2015, 12:01 AM توسط Andre.)
(13-08-2015, 10:03 PM)amir7099 نوشته: خيلي ممنون از جوابتون
اگر زحمتي نيست ميشه چنتا از دانشگاههاي كه بدون فاند پذيرش دارن برام بگيد و اينكه هزينه هر ترم تقريبا چقدر ميشه ممنون
اين دانشگاه ها از نظر مدرك قابل قبول هستن؟منظورم اينكه همينجا اين رشته رو تو دانشگاه هاي خودمون بخونم بهتره يا تو اين دانشگاه هاي بدون فاند؟

اگر خیلی مصمم هستید که در انگلستان تحصیل کنید. تنها کافیه به رتبه دانشگاه و زمینه پژوهشی تون فکر کنید. مطمئناً بسیاری از دانشگاههای انگلستان از دانشگاههای ما به مراتب برتری دارن. تحصیل در این دانشگاهها میتونه موقعیت های خوبی رو براتون فراهم کنه. 

بحث گرفتن بورسیه از دانشگاههای انگلستان به اعتبار مدرک این دانشگاهها ارتباطی نداره. بنا به تجربه شما اگر در مدارک خودتون عنوان کنید که "با هزینه ها هیچ مشکلی ندارید" به احتمال زیاد حتی از 5 دانشگاه برتر هم پذیرش میگیرید.

لیست:
University of Oxford
University of Cambridge
University College London
University of Edinburgh
University of Manchester
University of Glasgow
Imperial College London
King's College London
University of Leeds
University of Warwick

نظر خودم: تحصیل در انگلستان هزینه بسیار بالایی داره و باید اولیت بندی کنید که هدف از این تحصیل چی میتونه باشه، اقامت (که بسیار مشکله با قوانین جدید)، یافتن موقعیت های کاری بهتر در کشور خودمون و ... . پس از این اولیت بندی میتونید به طور مصمم اقدام کنید. به نظر من به جای هزینه بالای تحصیل در این کشور، در کشوری تحصیل کنید که از لحاظ اقامتی قوانین بهتری داره، چنانچه هدف اقامت هست. در بسیاری از کشورها حتی میتونید با هزینه های بسیار پایین تر و حتی رایگان (مثل آلمان) به تحصیل بپردازید.

موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-08-2015, 12:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-08-2015, 12:33 AM توسط MaMi.)
(13-08-2015, 10:03 PM)amir7099 نوشته: خيلي ممنون از جوابتون

لیست دانشگاه های انگلیس رو میتونید از لینک زیر مشاهده کنید؛

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_un...ed_Kingdom

هزینه های هر ترم هم تا جایی که من اطلاع دارم از دانشگاهی به دانشگاه دیگه ای متفاوت خواهد بود، بنابراین بهتره که بعد از انتخاب دانشگاه مقصد، هزینه های هر ترم رو از دانشگاه سوال کنید (یا در وبسایت دانشگاه مربوطه نگاه کنید).

در مورد انتخاب دانشگاه جهت ادامه تحصیل، حتی با در نظر گرفتن پرداخت هزینه توسط خودتون، بهتر نگاهی هم به رزومه تون داشته باشید، یعنی با توجه به نمراتی که کسب کردید دانشگاه متناسب با اون رو انتخاب کنید، درسته که هزینه رو شما پرداخت خواهید کرد ولی مطمئنا دانشگاه های تاپ انگلیس هم برای دریافت دانشجو حداقل هایی رو لحاظ خواهند کرد که با توجه به رزومه شما بنظرم بهتره در موردش دقت کنید، همونطور که مثلا در امریکا چون شما صرفا توان مالی پرداخت شهریه دانشگاهی مثل MIT یا Princeton رو دارید، با هر وضعیت رزومه ای شما رو پذیرش نخواهند کرد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین amir7099
**
نقل قول

14-08-2015, 01:37 AM
(13-08-2015, 11:45 PM)Andre نوشته:
اگر خیلی مصمم هستید که در انگلستان تحصیل کنید. تنها کافیه به رتبه دانشگاه و زمینه پژوهشی تون فکر کنید. مطمئناً بسیاری از دانشگاههای انگلستان از دانشگاههای ما به مراتب برتری دارن. تحصیل در این دانشگاهها میتونه موقعیت های خوبی رو براتون فراهم کنه. 

بحث گرفتن بورسیه از دانشگاههای انگلستان به اعتبار مدرک این دانشگاهها ارتباطی نداره. بنا به تجربه شما اگر در مدارک خودتون عنوان کنید که "با هزینه ها هیچ مشکلی ندارید" به احتمال زیاد حتی از 5 دانشگاه برتر هم پذیرش میگیرید.

لیست:
University of Oxford
University of Cambridge
University College London
University of Edinburgh
University of Manchester
University of Glasgow
Imperial College London
King's College London
University of Leeds
University of Warwick

نظر خودم: تحصیل در انگلستان هزینه بسیار بالایی داره و باید اولیت بندی کنید که هدف از این تحصیل چی میتونه باشه، اقامت (که بسیار مشکله با قوانین جدید)، یافتن موقعیت های کاری بهتر در کشور خودمون و ... . پس از این اولیت بندی میتونید به طور مصمم اقدام کنید. به نظر من به جای هزینه بالای تحصیل در این کشور، در کشوری تحصیل کنید که از لحاظ اقامتی قوانین بهتری داره، چنانچه هدف اقامت هست. در بسیاری از کشورها حتی میتونید با هزینه های بسیار پایین تر و حتی رایگان (مثل آلمان) به تحصیل بپردازید.

موفق باشید

ممنون از جواب كاملتون
المان هم مد نظرم بود من ميخوام تو رشته طراحي صنعتي گرايش خودرو در مقطع كارشناسي اقدام كنم و بعد تحصيل اقامت بگيرم
تو المان هم بدون فاند ميشه پذيرش گرفت؟ اگه چنتا لزين دانشگاه ها هم معرفي كنين ممنون ميشم
نقل قول  

آفلاین amir7099
**
نقل قول

14-08-2015, 01:41 AM
(14-08-2015, 12:27 AM)MaMi نوشته:
لیست دانشگاه های انگلیس رو میتونید از لینک زیر مشاهده کنید؛

https://en.wikipedia.org/wiki/Lit_of_uni...ed_Kingdom

هزینه های هر ترم هم تا جایی که من اطلاع دارم از دانشگاهی به دانشگاه دیگه ای متفاوت خواهد بود، بنابراین بهتره که بعد از انتخاب دانشگاه مقصد، هزینه های هر ترم رو از دانشگاه سوال کنید (یا در وبسایت دانشگاه مربوطه نگاه کنید).

در مورد انتخاب دانشگاه جهت ادامه تحصیل، حتی با در نظر گرفتن پرداخت هزینه توسط خودتون، بهتر نگاهی هم به رزومه تون داشته باشید، یعنی با توجه به نمراتی که کسب کردید دانشگاه متناسب با اون رو انتخاب کنید، درسته که هزینه رو شما پرداخت خواهید کرد ولی مطمئنا دانشگاه های تاپ انگلیس هم برای دریافت دانشجو حداقل هایی رو لحاظ خواهند کرد که با توجه به رزومه شما بنظرم بهتره در موردش دقت کنید، همونطور که مثلا در امریکا چون شما صرفا توان مالی پرداخت شهریه دانشگاهی مثل MIT یا Princeton رو دارید، با هر وضعیت رزومه ای شما رو پذیرش نخواهند کرد.

ممنون از جواب كاملتون
به نظر شما براي رشته طراحي صنعتي گرايش خودرو كدوم كشور مناسب تره هم از نظر هزينه هم از نظر اقامت و كار
بين امريكا كانادا المان استراليا انگلستان
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-08-2015, 08:08 AM
(14-08-2015, 01:41 AM)amir7099 نوشته: ممنون از جواب كاملتون
به نظر شما براي رشته طراحي صنعتي گرايش خودرو كدوم كشور مناسب تره هم از نظر هزينه هم از نظر اقامت و كار
بين امريكا كانادا المان استراليا انگلستان

دوست عزیز
شما باید بدونید با هر رزومه و دانشگاهی نمیشه بدون فاند در بهترین دانشگاههای دنیا (انگلیس ) تحصیل کرد. در خصوص گرایش شما از زیر مجموعه مکانیک هست میشه این مورد رو در نظر داشت امریکا مسلماً گزینه مناسبی است اما در اروپا المان و ایتالیا خوب روی این گرایش کار میکنند. در دید کلی بجز انگلستان که کمی گرفتن اقامت سخت شده باقی کشورهای مذکور همچنان مناسب هستند. دوست عزیز درپایان یاداوری کنم این تاپیک تنها به مباحث مربوط به تحصیل در انگلستان ارتباط داره از سایر مسائل و بحث پیرامون ان خودداری کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »