عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-07-2015, 08:28 AM
(30-07-2015, 11:08 PM)negar.d نوشته: با سلام 
من کارشناس ارشد مکانیک گرایش طراحی کاربردی هستم .
می خواستم بدونم استاد هایی که فیلد کاری من با اون ها یکی هست رو چه جوری میتونم پیدا کنم ؟

درود

دوست من به راحتی با وبگردی در سایت اساتید هر دانشگاه میتونید در قسمت field of interest ببینید اساتید در چه زمینه هایی کار میکنند. شما بعد رفتن به سایت دانشگاه برید قسمت دپارتمان مربوطه.بعد وارد faculties and staff بشید. هر استادی خلاصه کاراش رو نوشته و وبسایت خودش رو معرفی کرده برای اطلاعات بیشتر.
برای مثال:
http://www.princeton.edu/mae/people/faculty/

http://www.princeton.edu/mae/people/faculty/kasdin/

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین kamran70
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-07-2015, 09:41 AM
با درود

بنده میخواهم در مقطع ارشد دانشگاه های بدون کنکور ایران چند ماه دیگر نام نویسی کنم تا سربازی ام تمدید بشود . ارزان ترین دانشگاه بدون کنکور ایران در مقطع ارشد چی هست ؟
نقل قول  

آفلاین trex90
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-07-2015, 01:16 PM
سلام 
میخواستم بدونم مجرد یا متأهل بودن در گرفتن اپلاید یا فاند (مقطع دکتری) تأثیری دارد ؟ 
آخه من قصد دارم بعد از گرفتن اپلای ازدواج کنم ، میخواستک بدونم اگه تأهل تأثیر کثبتی داره زودتر ازدواج کنم 
ممنون از پاسختون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-07-2015, 02:30 PM
(31-07-2015, 01:16 PM)trex90 نوشته: سلام 
میخواستم بدونم مجرد یا متأهل بودن در گرفتن اپلاید یا فاند (مقطع دکتری) تأثیری دارد ؟ 
آخه من قصد دارم بعد از گرفتن اپلای ازدواج کنم ، میخواستک بدونم اگه تأهل تأثیر کثبتی داره زودتر ازدواج کنم 
ممنون از پاسختون

درود

خیر هیچ تاثیری نداره. رزومه و دانشگاهی که درس خوندین و رکام ها و sop بسیار مهمتر هستش. خوب ممکنه در موارد معدودی فاند کمی اضافی بدن ولی در حالتی هست که همسرتون هم باشه که خوب در واقع عملا با بودن ایشون زیاد فرقی از نظر save کردن نداره براتون.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین saharalijani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-08-2015, 06:38 PM
سلام من نمیدونستم این سوالو از کدوم قسمت بپرسم....من رشته دبیرستانم ریاضی فیزیک بوده ولی نمراتم خیلی بالا نیست....میخواستم بپرسم اگه بخوام برای ادامه تحصیل در رشته طراحی لباس به ایتالیا برم...و بخوام از بورسیه استفاده کنم ایا ریز نمرات دبیرستانم تاثیری در گرفتن بورسیه داره یا نه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-08-2015, 06:51 PM
(11-08-2015, 06:38 PM)saharalijani نوشته: سلام من نمیدونستم این سوالو از کدوم قسمت بپرسم....من رشته دبیرستانم ریاضی فیزیک بوده ولی نمراتم خیلی بالا نیست....میخواستم بپرسم اگه بخوام برای ادامه تحصیل در رشته طراحی لباس به ایتالیا برم...و بخوام از بورسیه استفاده کنم ایا ریز نمرات دبیرستانم تاثیری در گرفتن بورسیه داره یا نه؟؟؟

درود

دوست من سوالتون رو اینجا مطرح بفرمایید تا دوستان کمک بکنن.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین kamran70
**
نقل قول

17-08-2015, 04:29 PM
سلام بر دوستان
من باید این سوال را کجا مطرح کنم ؟
بنده میخواهم بدونم که ارزانترین موسسه جهت مدرک ترشد که نیاز به کنکور نداشته باشه و معافیت تحصیلی صادر کند چه موسسه ای هست  ؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین r.rezvan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-08-2015, 02:38 PM
سلام ببخشید من رو لطفا" راهنمایی فرمایید.
من در مورد معرفی آژانسهای معتبر و خوب میخواستم راهنمایی بشوم
برای سفر توریستی به اسپانیا از کدام آژانس استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین ametrine
**
نقل قول

19-08-2015, 09:25 AM
سلام سوال من در رابطه با فرصت مطالعاتیه ولی متاسفانه اون تاپیک از 2012 غیر فعاله و کسی جواب سوالات رو نداده ...می خوام بدونم متن ایمیلی که می فرستم باید چطور باشه یعنی با همون فرمتی که معمول پذیرش PhDهست خوبه فقط اینکه باید بگم می خوام از امکانات دانشگاه استفاده کنم ؟؟؟؟؟خیلی ممنون می شم اگر کسی می دونه کمکم کنه
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-08-2015, 11:45 PM
(19-08-2015, 09:25 AM)ametrine نوشته: سلام سوال من در رابطه با فرصت مطالعاتیه ولی متاسفانه اون تاپیک از 2012 غیر فعاله و کسی جواب سوالات رو نداده ...می خوام بدونم متن ایمیلی که می فرستم باید چطور باشه یعنی با همون فرمتی که معمول پذیرش PhDهست خوبه فقط اینکه باید بگم می خوام از امکانات دانشگاه استفاده کنم ؟؟؟؟؟خیلی ممنون می شم اگر کسی می دونه کمکم کنه

شما میتونید سوالتون رو در تاپیک فرصت مطالعاتی مطرح کنید. ضمن اینکه آخرین زمان ایجاد اون تاپیک سال 2012 هست وگرنه آخرین ارسال اون تاپیک مربوط به جولای 2015 است. در مورد متن ایمیلی که به اساتید هم میخواهید بفرستید میتونید از تاپیک نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان استفاده کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-06-2025، 06:46 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی