عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل

صفحه‌ها (23): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 23 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل
آفلاین sheikheshahr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-08-2015, 09:12 AM
سلام دوستان

من در حال حاضر هنوز پذیرش نگرفتم ولی با توجه به طولانی بودن پروسه ویزا می خواستم ببینم اگر ممکن باشه قبل از اومدن پذیرش برای گرفتن گذرنامه اقدام کنم. توجه بکنید که من اصلا قصد خروح از کشور را ندارم فعلا چه زیارتی چه تفریحی و چه علمی. فقط و فقط پاسپورت را برای این می خوام که اگر زمانی پذیرش ام اومد یک قدم جلوتر باشم. حالا سوال اینجاست که:
۱- آیا با همین پاسپورتی که می گیرم می شه برای ویزای تحصیلی هم اقدام کرد یا اینکه پاسپورتی که بعد از پذیرش و از طریق نشا و اینها میدن فرق می کنه؟
۲-حتی بدون مهر خروج و قصد مسافرت هم وثیقه ۱۵ میلیونی لازمه یا خیر؟
۳-از چه طریق باید برای گرفتن این پاسپورت اقدام کنم؟
چطور پذیرش دکتری گرفتم - چطور تافل ۱۰۳ گرفتم - چطور با دانشگاه مصاحبه کردم
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-08-2015, 09:59 AM
(09-08-2015, 09:12 AM)sheikheshahr نوشته: سلام دوستان

من در حال حاضر هنوز پذیرش نگرفتم ولی با توجه به طولانی بودن پروسه ویزا می خواستم ببینم اگر ممکن باشه قبل از اومدن پذیرش برای گرفتن گذرنامه اقدام کنم. توجه بکنید که من اصلا قصد خروح از کشور را ندارم فعلا چه زیارتی چه تفریحی و چه علمی. فقط و فقط پاسپورت را برای این می خوام که اگر زمانی پذیرش ام اومد یک قدم جلوتر باشم. حالا سوال اینجاست که:
۱- آیا با همین پاسپورتی که می گیرم می شه برای ویزای تحصیلی هم اقدام کرد یا اینکه پاسپورتی که بعد از پذیرش و از طریق نشا و اینها میدن فرق می کنه؟
۲-حتی بدون مهر خروج و قصد مسافرت هم وثیقه ۱۵ میلیونی لازمه یا خیر؟
۳-از چه طریق باید برای گرفتن این پاسپورت اقدام کنم؟

درود،

ابتدا باید اشاره کنم که، در حال حاضر، پاسپورتها جز در موارد خاص همگی 5 ساله صادر میشن و تنها اجازه خروج هست که تفاوت رو بین کسی که پایان خدمت/معافیت داره و کسی که از معافیت تحصیلی یا خروج موقت استفاده میکنه رو میسازه. ساده ترین راه برای گرفتن پاسپورت اینه که در یک سفر زیارتی ثبت نام کنید و مراحل رو انجام دهید و پس از گرفتن پاسپورت از ادامه سفر انصراف دهید. در این صورت پاسپورت خواهید داشت. وثیقه سفرهای زیارتی 5 میلیون تومان هست که اگر کارا سریع انجام بشه، شما این 5 میلیون رو به مدت تقریباً یک هفته در امانت نظام وظیفه خواهید گذاشت.

به نظر من هم اینکار به نفع شماست. بسیاری از دانشگاهای اروپایی در مراحل پر کردن فرم های اولیه به پاسپورت شما نیاز دارن و از این جهت این پاسپورت به کار شما خواهد آمد.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین kamran70
**
نقل قول

09-08-2015, 05:40 PM
درود

بنده در وبگاه نظام وظبفه متوجه شدم که جهت اعزار سفر های غیر علمی (سیاحتی) تنها به مدت 20 روز اجازه خروج داده میشه . دوستان این مطلب را تایید میکنند یا بنده اشتباه متوجه شدم ؟
نقل قول  

آفلاین sheikheshahr
**
نقل قول

09-08-2015, 05:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-08-2015, 06:04 PM توسط sheikheshahr.)
ممنون از جوابتون. فقط مساله ای که هست این که آیا بعد از انصراف از سفر این پاسپورت دست من می مونه یا خیر و این که آیا این پاسپورت بدون هیچ مشکلی برای بعد از پذیرش هم قابل استفاده برای ویزا هست یا نه؟
ضمن این که تاریخ فارق التحصیلی من ۲۶ شهریور ۹۳ هست و در واقع توی ماه آخر فرجه یکساله هستم.
چطور پذیرش دکتری گرفتم - چطور تافل ۱۰۳ گرفتم - چطور با دانشگاه مصاحبه کردم
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-08-2015, 06:03 PM
(09-08-2015, 05:57 PM)sheikheshahr نوشته: ممنون از جوابتون. فقط مساله ای که هست این که آیا بعد از انصراف از سفر این پاسپورت دست من می مونه یا خیر و این که آیا این پاسپورت بدون هیچ مشکلی برای بعد از پذیرش هم قابل استفاده برای ویزا هست یا نه؟

این پاسپورت مال شماست مثل تمامی پاسپورتهای عادی. فقط در دفعات بعد اگر باز هم کارت پایان خدمت و یا معافیت نداشته باشید باید اجازه خروج بگیرید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-08-2015, 07:11 PM
(08-08-2015, 09:04 PM)kamran70 نوشته: ممنونم از شما آقای نادر
یعنی از طریق آزانس نیازی به حضور در سفارت نیست ؟ چه جالب نمیدونستم
البته سوال بنده برای سربازی و مجوز خروج است . جهت گذرنامه باید چه کار کنم (درسم تقریبا به اتمام رسیده و تا یکسال معافیت تحصیلی دارم)

بنده عرض کردم که شما باید به خیابون رودکی(اداره مهاجرت و اتباع خارجی) برید اونجا همه مراحل رو بهتون میگن
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین Madridista
**
نقل قول

30-08-2015, 12:48 PM
سلام
دوستان من امروز پذیرشم رو گرفتم. برای گرفتن پاسپورت باید چه اقداماتی انجام بدم؟ اگر پاسخ بدید ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

30-08-2015, 02:37 PM
(30-08-2015, 12:48 PM)Madridista نوشته: سلام
دوستان من امروز پذیرشم رو گرفتم. برای گرفتن پاسپورت باید چه اقداماتی انجام بدم؟ اگر پاسخ بدید ممنون میشم.

درود

گذرنامه یا ویزا؟

واسه پاسپورت یا همون گذرنامه باید بری پلیس +10 مدارک رو اونجا بهت میگن پیا باید جور کنی

هزینشم حدود 120 تومن تموم میشه

واسه ویزا هم که وقت سفارت میگیری پذیرش و دیگر فاکتورهای درخواستی سفارت رو میبری و در خواست ویزا میدی و اونا بررسی میکنند
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین Madridista
**
نقل قول

30-08-2015, 03:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-08-2015, 03:14 PM توسط Madridista.)
(30-08-2015, 02:37 PM)nader نوشته: درود

گذرنامه یا ویزا؟

واسه پاسپورت یا همون گذرنامه باید بری پلیس +10 مدارک رو اونجا بهت میگن پیا باید جور کنی

هزینشم حدود 120 تومن تموم میشه

واسه ویزا هم که وقت سفارت میگیری پذیرش و دیگر فاکتورهای درخواستی سفارت رو میبری و در خواست ویزا میدی و اونا بررسی میکنند

پاسپورت! دوست عزیز من خدمت نرفتم و درسم امسال تموم شده. فکر کنم واسه کسایی که خدمت نرفتن فرق می کنه. عنوان تاپیک هم اخذ گذرنامه برای مشمولان هست.
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-08-2015, 03:18 PM
(30-08-2015, 03:13 PM)Madridista نوشته: پاسپورت! دوست عزیز من خدمت نرفتم و درسم امسال تموم شده. فکر کنم واسه کسایی که خدمت نرفتن فرق می کنه. عنوان تاپیک هم اخذ گذرنامه برای مشمولان هست.

بله دوست عزیز 

بنده هم عرض کردم مراجعه کنید مراحلشو بهتون خواهند گفت
شما میتونید با وثیقه پاسپورت بگیرید

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (23): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 23 بعدی »