عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
پذیرش در رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع فوق لیسانس از دانشگاه های کانادا

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع فوق لیسانس از دانشگاه های کانادا
آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-03-2015, 04:33 PM
(06-03-2015, 11:18 AM)'armani' نوشته: سلام
من رشتم کامپیوتر هست با معدل 16 از آزاد کرج
تافل 96 سابقه TA و برگزاری چندین دوره در دانشگاه را دارم
دارم واسه چندتا کشور اروپایی مثل آلمان و فنلاند اقدام می کنم
می خواستم ببینم به نظر شما واسه کانادا می تونم پذیرش یا فاند بگیرم ؟
و اینکه فک کنم تو کانادا زندگی و تحصیل خیلی گرون در بیاد نه ؟

سلام
شما برای دانشگاهای آلمان  و فنلاند شانس خوبی دارید، برای پذیرش در دانشگاهای کانادا هم شانس دارید اما شانس گرفتن پذیرش همراه با فاند برای شما کم هست و همینطور ممکنه برای بعضی از دانشگاه کانادا GRE هم امتحان بدید. و بدون ساپورت مالی(به صورت تقریبی و احتساب شهریه سالی  25000$) ادامه تحصیل بدون فاند امکان پذیر نیست.
بهتره دوره مستر رو تو یکی از دانشگاهای رایگان یا در ایران سپری کنید و دکتری رو به فکر کشوری مثل کانادا یا آمریکا باشید که احتمال فاند هم بالا هست.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین Dr.Cnet
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-03-2015, 08:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2015, 08:05 PM توسط Dr.Cnet.)
درود بزرگوار
برای آگوست 2016 در کانادا - مستر با فاند چقدر شانس هست؟ کدوم دانشگاه ها رو پیشنهاد میکنین؟

1- کاردانی سخت افزار غیرانتفاعی - معدل 13.48
2- کارشناسی سخت افزار غیرانتفاعی - معدل 16.91 شاگرد 4ام. تمام دروس تخصصی 20 شدم.
3- در دانشگاه TA بودم 8 درس.
4- تافل 103
5- جی ار ای ندارم
6- سابقه کار ندارم فقط همون تی ای و 2 تا کارآموزی.
7- مقاله ندارم، ولی میتونم تا 1 کی رو بدم.
8- مسئول انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه بودم 2 سال.
9- پروژه آخر ترم 2 تا دارم با نمره 20.
10- عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به مدت 2سال.
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-03-2015, 09:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2015, 09:42 PM توسط Mehran28.)
(06-03-2015, 08:01 PM)'Dr.Cnet' نوشته: درود بزرگوار
برای آگوست 2016 در کانادا - مستر با فاند چقدر شانس هست؟ کدوم دانشگاه ها رو پیشنهاد میکنین؟
1- کاردانی سخت افزار غیرانتفاعی - معدل 13.48
2- کارشناسی سخت افزار غیرانتفاعی - معدل 16.91 شاگرد 4ام. تمام دروس تخصصی 20 شدم.
3- در دانشگاه TA بودم 8 درس.
4- تافل 103
5- جی ار ای ندارم
6- سابقه کار ندارم فقط همون تی ای و 2 تا کارآموزی.
7- مقاله ندارم، ولی میتونم تا 1 کی رو بدم.
8- مسئول انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه بودم 2 سال.
9- پروژه آخر ترم 2 تا دارم با نمره 20.
10- عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به مدت 2سال.

سلام
برای فاند شانس کمی دارید و بهتره فوق لیسانس رو در دانشگاهای ایران یا در دانشگاهای کشورهایی که تحصیل در اون کشورها رایگان هست ادامه بدید،  نمره تافلتون خوبه ولی برای کانادا بهتره که امتحان GRE هم شرکت کنید این رو به این خاطر می گم که در کانادا دانشگاهایی هستند که GRE رو لازم ندونند اما اکثر دانشجویانی که برای کانادا اقدام میکنند برای آمریکا هم اقدام می کنند و نمره GRE دارند که اون رو برای دانشگاهای کانادایی هم ذکر می کنند، که این باعث میشه امتیاز بیشتری نسبت به کسانی که اصلا GRE ندارند داشته باشند. شانس پذیرش بدون فاند از دانشگاهای با رنک بالای 250 برای شما هست. به این خاطر من شانس فاند شما رو پایین می دونم که ممکنه دانشگاتون شناخته شده نباشه، اگر یک دانشجوی شریف یا امیرکبیر رزمه مشابه ای داشت شانس فاند بیشتری داشت.این موضوع رو هم در نظر داشته باشید که فاند در مقطع مستر گرفتنش مشکل هست. 
دانشگاهایی مثل Guelpha, imon Fraser, Concordia و  Ottawa می تونند مناسب باشند. برای رشته کامپیوتر دانشگاهای زیادی وجود داره.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین nahid7091
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-04-2015, 11:39 PM
رشته کارشناسی و محل اخد مدرک:فناوری اطلاعات - دانشگاه سراسری تهران
معدل کارشناسی:
بدون درس های افتاده:2.80 
[align=right]با درسهای افتاده:2.54 
[align=right]دروس اختصاصی:3.25 
[align=right]دو سال آخر:3.47
از 20 کلا 14.24
رشته کارشناسی ارشد و محل اخد مدرک:-
معدل کارشناسی ارشد:-
مقطع و رشته موردنظر برای پذیرش:مستر و رشته های مرتبط با فناوری اطلاعات-حالا یا شبکه و امنیت(تردید دارم که امنیت ش برای ویزا دادن مثل آمریکا نیست؟)یا امنیت اطلاعات
سیستم های اطلاعاتی تا حالا به جز استرالیا فعلا تو دانشگاه های کانادا جایی پیدا نکردم
سخته برای رشته ی خودم دارم میگردم اگه رشته ای میشناسید بهم بگید لطفا
نمره زبان (تافل یا آیلتس یا میزان آشنایی): خیلی زبانم خوبه. و کلاسای دکتر برزابدی هم میرم و امید هست که تافل بالایی بگیرم. بالای 95 کافیه یا با این معدل باید بالای 100 باشه
نمره GRE (یا میزان آشنایی): فعلا هیچ اقدامی نکردم. گویا برای ما معدل پایین ها اگه داشته باشیم امتیازه- برای کانادا اگه شرط معدل مینیمم رو نداشته باشیم از همون مرحله اول رد میکنند؟؟؟؟
تعداد مقالات و نوع (کنفرانسی، ISI و غیره): --
اطلاعات تکمیلی (به دلخواه): من بدون فاند نمی تونم اقدام کنم. دانشگاهی که بشه معدل رو با زبان و GRE جبران کرد لازم دارم.
می تونم 2 تا 3 توصیه نامه هم بگیرم از استادام
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Reader309
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-07-2015, 08:10 PM
سلام. من دارای مدارک ذیلی هستم ارغ التحصیل ارشد هوش مصنوعی با معدل ۱۶.۹۰ (بدون پایان نامه)..
کارشناسی ناپیوسته نرم افزاذ دانشگاه ازاد. معدل ۱۴۰۵
کاردانی نرم افزار دانشگاه ازاد. معدل ۱۶.۷۰.. .. ایلتس ۷ دارم. مقاله ای ندارم.. اما چند سال کار برنامه نویسی دارم. به نظرتون با این شرایط شلنس پذیرش در داتشگاه های کانادا دارم؟.. چه دانشگاه هایی
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

07-08-2015, 02:14 AM
(07-07-2015, 08:10 PM)Reader309 نوشته: سلام. من دارای مدارک ذیلی هستم ارغ التحصیل ارشد هوش مصنوعی با معدل ۱۶.۹۰ (بدون پایان نامه)..
کارشناسی ناپیوسته نرم افزاذ دانشگاه ازاد. معدل ۱۴۰۵
کاردانی نرم افزار دانشگاه ازاد. معدل ۱۶.۷۰.. .. ایلتس ۷ دارم. مقاله ای ندارم.. اما چند سال کار برنامه نویسی دارم. به نظرتون با این شرایط شلنس پذیرش در داتشگاه های کانادا دارم؟.. چه دانشگاه هایی

اینکه ارشد بدون مقاله هستین خودش یه نقطه ضعفه تو رزومتون. پایان نامه هم ندادین؟ این خودش عجیبه! پس چطور میخواین توصیه نامه بگیرین؟ استاد بنویسه نمره هاش خوب بود فقط؟

سابقه کار برنامه نویسیتون برای اپلای تقریبا هیچ کمکی بهتون نمیکنه. شما برای ادامه تحصیل سابقه ریسرچ باید ارایه بدین. اینکه کد زدین که سابقه نیست. نهایتا work experience هست دو خط تو رزومه

شاید برای دانشگاه های درجه سه کانادا شانس داشته باشین. یا اگه از نظر مالی مشکل ندارین پول بدین فکر کنم مستر پولی راحت تر بگیرنتون. مثلا برای SFU با پول شاید بگیرن یا ساسکاچوان مثلا.

ببخشید اگه رک گفتم. واقع بینانه ش این بود.

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

07-08-2015, 02:22 AM
(18-04-2015, 11:39 PM)nahid7091 نوشته:
رشته کارشناسی و محل اخد مدرک:فناوری اطلاعات - دانشگاه سراسری تهران
معدل کارشناسی:
بدون درس های افتاده:2.80 
با درسهای افتاده:2.54 
دروس اختصاصی:3.25 
دو سال آخر:3.47
از 20 کلا 14.24
رشته کارشناسی ارشد و محل اخد مدرک:-
معدل کارشناسی ارشد:-
مقطع و رشته موردنظر برای پذیرش:مستر و رشته های مرتبط با فناوری اطلاعات-حالا یا شبکه و امنیت(تردید دارم که امنیت ش برای ویزا دادن مثل آمریکا نیست؟)یا امنیت اطلاعات
سیستم های اطلاعاتی تا حالا به جز استرالیا فعلا تو دانشگاه های کانادا جایی پیدا نکردم
سخته برای رشته ی خودم دارم میگردم اگه رشته ای میشناسید بهم بگید لطفا
نمره زبان (تافل یا آیلتس یا میزان آشنایی): خیلی زبانم خوبه. و کلاسای دکتر برزابدی هم میرم و امید هست که تافل بالایی بگیرم. بالای 95 کافیه یا با این معدل باید بالای 100 باشه
نمره GRE (یا میزان آشنایی): فعلا هیچ اقدامی نکردم. گویا برای ما معدل پایین ها اگه داشته باشیم امتیازه- برای کانادا اگه شرط معدل مینیمم رو نداشته باشیم از همون مرحله اول رد میکنند؟؟؟؟
تعداد مقالات و نوع (کنفرانسی، ISI و غیره): --
اطلاعات تکمیلی (به دلخواه): من بدون فاند نمی تونم اقدام کنم. دانشگاهی که بشه معدل رو با زبان و GRE جبران کرد لازم دارم.
می تونم 2 تا 3 توصیه نامه هم بگیرم از استادام
ممنونم
خیلی جالبه من امروز هرچی جواب میدم SFU رو توصیه می کنم! البته در مورد شما کاملا میخوره بهتون!
به نظر من شانس خوبی برای SFU و Calgaryو ساسکاچوان و اتاوا دارین. واترلو رو هم بزنین به عنوان انتخاب خوش بینانه.
اینکه معدل ببینن رد کنن مال UBC و تورنتو هستش که خیلی اهمیت میدن. من ندیدم زیر 17 ای که بتونه بره این دو تا. ولی زبان حدود 105-110 بیارین بهتره. GRE هم بدین. دانشگاه های کانادا میگن اجباری نیست recommended هست ولی من دو سال پیش موقع مصاحبه ازم نمره GRE هم استاده پرسید (البته واترلو و شاید فقط اونا حساسن؟ نمیدونم!) خلاصه داشتنش ضرر که نداره هیچ سودم داره!
منم رشتم فناوری اطلاعات بود. شما موقع اپلای میگردی تو CS ها دنبال استاد چون اینا که IT ندارن. هر چیزی که CS بتونه بره شما هم میتونی بری. تو SFU پردازش تصویر اینا خیلی ایرانی میگیره البته کلا که SFU خیلی ایرانی میگیره.

نقل قول  

آفلاین kimiya_ab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-08-2015, 01:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-08-2015, 01:38 PM توسط kimiya_ab. دلیل ویرایش: بر طبق قوانین انجمن ویرایش کردم )
سلام
من دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر کارشناسی پیوسته در دانشگاه آزاد مشهد هستم معدلم نزدیک 18 هست 
GPA رو طوری که توی همین فروم زده بودین مدل حساب کردنشو محاسبه کردم 3.8 شد !!
مقاله ندارم
اما زبانم خوب هست میتونم تافل و GRE نسبتا بالایی بیارم اما فک نمیکنم مثلا بتونم بالا100 بیارم برای تافل ! قصد دارم تا پایان آبان بدم آزمون ها رو !
فک میکنین برای کانادا در دانشگاه های مونترال چقدر شانس دارم که بتونم حداقل TA یا RA بشم ؟ فرقی نمیکند که برای مستر باشه فقط یا دکتری پیوسته اما اگه دکتری پیوسته باشه بهتر هست خب قاعدتا !
ممنون میشم اگه نظرتون رو بگین !!
بخصوص دو تا دانشگاهMcGill University و Concordia University !

مسئله ای که هست من قصد دارم برای ترم fall 2016 اپلای کنم ! اما ترم آخرم دی تموم میشه (پایان ترم مهر) لطفا کامل راهنماییم کنین !!! Smile
در ضمن متاهل هستم و همسرم هم برای McGill University  با استادی صحبت کرده ! و احتمال بسیار بالا کارش درست میشه ! برای همین رو دانشگاه های درون مونترال تاکیید داشتم !! ممنون میشم اگه راجع به دانشگاه دیگه ای در این شهر هم اگه اطلاعات مفیدی دارید بهم بدید !
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-08-2015, 04:18 AM
(07-08-2015, 01:31 PM)kimiya_ab نوشته: سلام
من دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر کارشناسی پیوسته در دانشگاه آزاد مشهد هستم معدلم نزدیک 18 هست 
GPA رو طوری که توی همین فروم زده بودین مدل حساب کردنشو محاسبه کردم 3.8 شد !!
مقاله ندارم
اما زبانم خوب هست میتونم تافل و GRE نسبتا بالایی بیارم اما فک نمیکنم مثلا بتونم بالا100 بیارم برای تافل ! قصد دارم تا پایان آبان بدم آزمون ها رو !
فک میکنین برای کانادا در دانشگاه های مونترال چقدر شانس دارم که بتونم حداقل TA یا RA بشم ؟ فرقی نمیکند که برای مستر باشه فقط یا دکتری پیوسته اما اگه دکتری پیوسته باشه بهتر هست خب قاعدتا !
ممنون میشم اگه نظرتون رو بگین !!
بخصوص دو تا دانشگاهMcGill University و Concordia University !

مسئله ای که هست من قصد دارم برای ترم fall 2016 اپلای کنم ! اما ترم آخرم دی تموم میشه (پایان ترم مهر) لطفا کامل راهنماییم کنین !!! Smile
در ضمن متاهل هستم و همسرم هم برای McGill University  با استادی صحبت کرده ! و احتمال بسیار بالا کارش درست میشه ! برای همین رو دانشگاه های درون مونترال تاکیید داشتم !! ممنون میشم اگه راجع به دانشگاه دیگه ای در این شهر هم اگه اطلاعات مفیدی دارید بهم بدید !

خب شما هر دو دانشگاه رو اپلای کن ولی به نظرم کنکوردیا خیلی احتمالش بالاتره. ضمنا دانشگاه کنکوردیا (و خیلی دانشگاه های کانادا) استاد بیس هستن یعنی اگه استادی بخواد شما رو میگیرنتون!

پس کم کم ایمیل زدنبه اساتید رو شروع کنین الان یکم شاید زود باشه مثلا از مهر. البته به چند نفر با هم نزنین چون اساتید با هم دوستن یه وقت به هم دیگه میگن و اونوقت تابلو میشه ریجکت میشین. به هر استاد ایمیل زدین اگه گفت نمیخوام که اکی برین بعدی. اگه گفت مصاحبه که باز اکیه دیگه رو همون کار می کنین. اگر جواب نیومد دو هفته بعد به بعدی بزنین!
اگه دو تا استاد فیلدشون خیلی شبیه ممکنه زدن به هر دو همزمان مشکلی ایجاد نکنه چون مثلا شما به X علاقه داری و کار هر دو هم مرتبطه خب به دو تا گفتی X علاقه دارم و اکیه ولی اگه همزمان به یه استاد بگی X دوست دارم به یکی بگی Y و بفهمن تابلو میشه که الکی بوده!

دکترای پیوسته که بعیده تو کانادا. باز مطمئن نیستم ولی همون مستر اپلای کنین. کانادا مسترش هم فاند داره چون اکثرا رو برای مستر میگیره و اینهمه ایرانی مستر تو کانادا با فاند اونجان دیگه اکثرا.

شما موقع اپلای لازم نیست فارغ التحصیل باشی لازمه که تا سال بعدش یعنی همون Fall 2016 درست تموم شده باشه. به سال ایران اگه بگم الان که تابستون 94 هستیم شما تا تابستون 95 وقت داری تموم کنی که به پاییز 95 یا همون fall 2016 برسی. این دی که گفتی دی امساله یا سال دیگه؟ اگه سال دیگشت که ترم اول اونور رو از دست میدی! مگه اینکه بگیرنت دیفر کنی (که خودش دردسیر داره) یا بزاری سال بعد اپلای کنی یا یه جوری زودتر تموم کنی درستو نهایتا تا تابستون 95 دیگه

من تو اون شهر دانشگاه دیگه ای نمیشناسم همون کنکوردیا خوبه ولی میدونم باید استاد بخوادتون که بگیرن

نقل قول  

آفلاین kimiya_ab
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-08-2015, 12:58 AM
(08-08-2015, 04:18 AM)nasim1234 نوشته: خب شما هر دو دانشگاه رو اپلای کن ولی به نظرم کنکوردیا خیلی احتمالش بالاتره. ضمنا دانشگاه کنکوردیا (و خیلی دانشگاه های کانادا) استاد بیس هستن یعنی اگه استادی بخواد شما رو میگیرنتون!

پس کم کم ایمیل زدنبه اساتید رو شروع کنین الان یکم شاید زود باشه مثلا از مهر. البته به چند نفر با هم نزنین چون اساتید با هم دوستن یه وقت به هم دیگه میگن و اونوقت تابلو میشه ریجکت میشین. به هر استاد ایمیل زدین اگه گفت نمیخوام که اکی برین بعدی. اگه گفت مصاحبه که باز اکیه دیگه رو همون کار می کنین. اگر جواب نیومد دو هفته بعد به بعدی بزنین!
اگه دو تا استاد فیلدشون خیلی شبیه ممکنه زدن به هر دو همزمان مشکلی ایجاد نکنه چون مثلا شما به X علاقه داری و کار هر دو هم مرتبطه خب به دو تا گفتی X علاقه دارم و اکیه ولی اگه همزمان به یه استاد بگی X دوست دارم به یکی بگی Y و بفهمن تابلو میشه که الکی بوده!

دکترای پیوسته که بعیده تو کانادا. باز مطمئن نیستم ولی همون مستر اپلای کنین. کانادا مسترش هم فاند داره چون اکثرا رو برای مستر میگیره و اینهمه ایرانی مستر تو کانادا با فاند اونجان دیگه اکثرا.

شما موقع اپلای لازم نیست فارغ التحصیل باشی لازمه که تا سال بعدش یعنی همون Fall 2016 درست تموم شده باشه. به سال ایران اگه بگم الان که تابستون 94 هستیم شما تا تابستون 95 وقت داری تموم کنی که به پاییز 95 یا همون fall 2016 برسی. این دی که گفتی دی امساله یا سال دیگه؟ اگه سال دیگشت که ترم اول اونور رو از دست میدی! مگه اینکه بگیرنت دیفر کنی (که خودش دردسیر داره) یا بزاری سال بعد اپلای کنی یا یه جوری زودتر تموم کنی درستو نهایتا تا تابستون 95 دیگه

من تو اون شهر دانشگاه دیگه ای نمیشناسم همون کنکوردیا خوبه ولی میدونم باید استاد بخوادتون که بگیرن

مرسی از کمکتون
دی منظورم همین دی پیش رو هست !
من دوازده واحد برام مونده که این ترم مهر که همین نیمه ی شهریور شروع میشه برمیدارم و پایانش فارغ التحصیل میشم !!
راستش من واسه ایمیل زدن به استاد ها مشکل دارم 
شما میگین به x علاقه دارم رو بگو اما من واقعا فیلد خاصی رو اونجوری نیس ک علاقه داشته باشم ! به خیلی چیزا علاقه دارم تو گرایش خودمون ! و هرکدوم رو بشه ادامه بدم بنظرم عالیه ! اونوقت چجوری انتخاب کنم ؟
و اینکه چجوری به استاد بگم؟
میشه اگه شما خودتون یا افراد دیگه ایمیلی به استادی زدین به عنوان نمونه بدین منم ببینم که بفهمم باید چی بگم به طرف ؟
Confused Blush 
ممنونم بازم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »