عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین Reza.S-R
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-07-2015, 03:30 PM
با سلام. 
دو سوال داشتم:
1) دوستانم در دانشگاه های کانادا میگویند که ابتدای ایمیل [Dear Dr. [Last Name بنویسم!! در حالی که در سایت اسم استاد را صراحتا professor نوشته!! این مرسومه که اینگونه بنویسم؟؟
2) موضوع ( Subject) را در ایمیل بهتر است جه بنویسم؟ برای رشته دکترای حقوق مدنی؟؟
این موضوع را برخی گفتند Interested in doing research on Civil law
ولی به نظرتون خیلی طولانی نیست؟؟

سپاس
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-07-2015, 06:11 PM
(27-07-2015, 03:30 PM)Reza.S-R نوشته: با سلام. 
دو سوال داشتم:
1) دوستانم در دانشگاه های کانادا میگویند که ابتدای ایمیل [Dear Dr. [Last Name بنویسم!! در حالی که در سایت اسم استاد را صراحتا professor نوشته!! این مرسومه که اینگونه بنویسم؟؟
2) موضوع ( Subject) را در ایمیل بهتر است جه بنویسم؟ برای رشته دکترای حقوق مدنی؟؟
این موضوع را برخی گفتند Interested in doing research on Civil law
ولی به نظرتون خیلی طولانی نیست؟؟

سپاس

درود

در حالت کلی زیاد مهم نیست ولی معمولا .Dear Prof مینویسند.
بستگی به سلیقه داره. البته نوع سابجکت هم واسه حداقل جلب نظر استاد برای خواند ایمیل خوبه.
اینطور بنویسید:
Ph.D. applicant interested in xxx research
نه طولانی نیست.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

04-08-2015, 06:57 PM
دوستان یک استاد محترمی در پاسخ ایمیل من گفتند
Thank you for the enquiry. I’m afraid I’m not in a position to take you on as a PhD student.

حالا به نظر شما اگر من ازشون بخوام که کسی رو در دپارتمانشون به من معرفی کنند  که این  شرایط رو داشته باشه ایراد داره؟ 
یک سوال دیگه اینه که این استاد مقالات خیلی خوبی داشت و در سالهای اخیر هم کار پژوهشی رو ادامه داده بود آیا در حالت کلی این شرایط نشون دهنده این نیست که چنین اساتیدی میتونن دانشجو بگیرند؟
ممنون از پاسخ شما
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-08-2015, 07:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-08-2015, 07:51 PM توسط Shihan.)
(04-08-2015, 06:57 PM)mgorji نوشته: دوستان یک استاد محترمی در پاسخ ایمیل من گفتند
Thank you for the enquiry. I’m afraid I’m not in a position to take you on as a PhD student.

حالا به نظر شما اگر من ازشون بخوام که کسی رو در دپارتمانشون به من معرفی کنند  که این  شرایط رو داشته باشه ایراد داره؟ 
یک سوال دیگه اینه که این استاد مقالات خیلی خوبی داشت و در سالهای اخیر هم کار پژوهشی رو ادامه داده بود آیا در حالت کلی این شرایط نشون دهنده این نیست که چنین اساتیدی میتونن دانشجو بگیرند؟
ممنون از پاسخ شما

ایشون عملاً موقعیت خالی ندارن. اما اینکه ازشون بخواهید فرد یا همکاری را معرفی کنند خیلی به نظرم مناسب هست. البته میتونی از ایشون در واقع یه کمکی بگیرید و درخواست کنید بدلیل علاقه شما به همین دپارتمان و دانشگاه تمایل دارید با این بخش ادامه دهید..
- مسلماً ایشون میتونه از بین چندین متقاضی فردی که مشخصات بهتری از دید ایشون داره رو انتخاب کنه. اصولاً بیشتر استادها علاقه دارن با فردی در دوره دکتری کار کنند که پیشینه و رزومه اونها، استاد رو قانع کنه که انتخاب خوبی رو انجام داده. بهتره این مورد رو به فال نیک بگیرید و تلاشت رو ادامه بدی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-08-2015, 11:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2015, 11:21 AM توسط mgorji.)
(04-08-2015, 07:36 PM)Shihan نوشته: ایشون عملاً موقعیت خالی ندارن. اما اینکه ازشون بخواهید فرد یا همکاری را معرفی کنند خیلی به نظرم مناسب هست. البته میتونی از ایشون در واقع یه کمکی بگیرید و درخواست کنید بدلیل علاقه شما به همین دپارتمان و دانشگاه تمایل دارید با این بخش ادامه دهید..
- مسلماً ایشون میتونه از بین چندین متقاضی فردی که مشخصات بهتری از دید ایشون داره رو انتخاب کنه. اصولاً بیشتر استادها علاقه دارن با فردی در دوره دکتری کار کنند که پیشینه و رزومه اونها، استاد رو قانع کنه که انتخاب خوبی رو انجام داده. بهتره این مورد رو به فال نیک بگیرید و تلاشت رو ادامه بدی.

دوست گرامی
آیا متن زیر برای ادامه گفتگو و درخواست معرفی فرد دیگر مناسب است؟
ممنون از راهنمایی شما

Many thanks for your considerations

Since I have  a deep passion for working with your department, I would be really grateful if you could kindly introduce me to one of your coworkers who has  vacant PhD student positions or authority to take on students

My thanks and appreciation

Sincerely
نقل قول  

آفلاین علی زهره روژان
**
نقل قول

07-08-2015, 09:43 AM
از کجا میشه فهمید استادی موقعیت دکترای خالی داره؟ فقط با ایمیل؟
نقل قول  

آفلاین علی زهره روژان
**
نقل قول

07-08-2015, 09:53 AM
من تو سرچ هام تا حالا ندیدم استادی تو پیجش بزنه دانشجو میگیره(خیلی وقت نیست سرچ میکنم Blush ) و همیشه دیدم دپارتمان گفته فلان مدارکتونو بفرستین.مثلا دانشگاه تورنتو گفته فقط یک paper که فکر میکنین از همه بهتره آپ کنین.من هیچ خبری یا گزینه ای از دانشجوهای دپارتمان هم نمیبینم که بعضی مسایل رو ازشون بپرسم.از کجا بفهمم اینا admission committee دارن یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

07-08-2015, 10:36 AM
(07-08-2015, 09:43 AM)علی زهره روژان نوشته: از کجا میشه فهمید استادی موقعیت دکترای خالی داره؟ فقط با ایمیل؟

درود

الان عصر ارتباطات هست و شما به راحتی میتونید با زدن ایمیل این مساله رو جویا بشید. ولی بهتره اول سایت اساتید رو مطالعه کنید بعضی ها خیلی لطف دارن و مینویسن جا نداریم یا جا داریم و واسه کدوم مقطع ها. اگر ننوشته باشند چیزی (معمولا اساتید کهنه کار حوصله آپدیت سایت رو ندارن) شما باید ایمیل بزنید. تلفن هم البته مرسوم هست ولی نه به اندازه ایمیل چون شما رزومه تون رو ضمیمه میکنید.
در سایت google هم میتونید با زدن نام رشته + دانشگاه مربوطه و یا کشور مربوطه بعضی از position ها رو که رسما تایید شده رو ببینید.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-08-2015, 10:41 AM
(07-08-2015, 09:53 AM)علی زهره روژان نوشته: من تو سرچ هام تا حالا ندیدم استادی تو پیجش بزنه دانشجو میگیره(خیلی وقت نیست سرچ میکنم Blush ) و همیشه دیدم دپارتمان گفته فلان مدارکتونو بفرستین.مثلا دانشگاه تورنتو گفته فقط یک paper که فکر میکنین از همه بهتره آپ کنین.من هیچ خبری یا گزینه ای از دانشجوهای دپارتمان هم نمیبینم که بعضی مسایل رو ازشون بپرسم.از کجا بفهمم اینا admission committee دارن یا نه؟

درود

دوست من توصیه اکید دارم تاپیک های مربوطه و جزوه سایت رو بخونید. به علت اینکه هنوز درگیر مسایل نشدید کمی براتون گنگ به نظر میاد. شما سوالاتتون رو میتونید از  admission office  و یا graduate program coordinator دانشکدتون بپرسین. هر سوالی باشه اگر بتونن جواب میدن (البته به غیر از شانس پذیرش من چقدره؟!)
برای تماس با اساتید برای گرفتن RA دانشگاه تورنتو از اینجا میتونید اقدام بکنید.
سایر سوالات از اینجا و یا از اینجا

واقعا از سایت یه دانشگاه میشه فهمید REPUTATION ش چقدره!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین parinaz amn
**
نقل قول

29-08-2015, 03:06 PM
سلام
آیا  میشه بدون مشخص شدن استادهایی که قراره برامون recommend بدن با استادا برای فاند تماس بگیریم یا حتما باید اسم و ایمیلشون موقع ایمیل زدن به استادا توی CV باشه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 39 بعدی »