عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
تاثیر قبولی در کنکور ایران در امر پذیرش

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تاثیر قبولی در کنکور ایران در امر پذیرش
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
Smile  17-04-2014, 01:30 PM
(17-04-2014, 12:48 PM)'nnasrin' نوشته: من اینجا دکتری هم قبول شدم ولی علاقه ای به شاخه کاری اینجا ندارم جون ادامه ارشدم نیست.
میخوام بدونم به نظرتون اگه بخوام به یه استاد ایرانی دانشگاه خوب  آمریکایی ایمیل بزنم، استادی که البته تحصیلات آکادمیکش ایران نبوده، خوبه بگم که اینجا قبول شدم و تا حالا که فقط کورس ورک هست معدل خوبی داشتم؟ یا نه؟

اگر رزومه خوبی داشته باشید و زبانتونم در حدی باشه که زود بتونید آماده امتحان بشید چه بدی داره؟! ارتباط با استاد همینجوری شورع میشه دیگه. اینکه بگید الان دانشجوی جدید دکترایید رو هم فکر نمی کنم بد باشه.باز دوستان بهتر می تونن نظر بدن شاید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین nnasrin
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-04-2014, 01:49 PM
(17-04-2014, 01:30 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
اگر رزومه خوبی داشته باشید و زبانتونم در حدی باشه که زود بتونید آماده امتحان بشید چه بدی داره؟! ارتباط با استاد همینجوری شورع میشه دیگه. اینکه بگید الان دانشجوی جدید دکترایید رو هم فکر نمی کنم بد باشه.باز دوستان بهتر می تونن نظر بدن شاید

مرسی از جوابتون. آزمون زبان دادم با نمره خوب و حس میکنم چون جی آر ای ندارم یه جوری باید عنوان کنم که قابلیتش رو دارم. واقعا هم فقط زمان و درگیری کارای اینجا باعث شده نتونم فرصت کنم جی آر ای بدم. واسه همین میخوام از حربه کنکور استفاده کنم. حداقل واسه این استاد خاص که ایرانیه
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
17-04-2014, 02:00 PM
اینقدر مدارک مهمتر از پذیرش در کنکور مثل معدل، نمرات زبان و مقالات، دانشگاه های مبدا و ... وجود داره که گواهی قبولی در کنکور دکترا در برابرشون ارزشی نداره. ضمنا بعضی از استادا ممکنه نسبت به این قضیه حساس باشند در واقع شما با انصراف از دانشگاه داخل نشون میدید که پتانسیل ترنسفر هم دارید به خصوص اگه دانشگاه ایرانتون معروف و دانشگاه مقصدتون متوسط یا ضعیف باشه. در کل به نظرم بهتره بهش اشاره ای نشه.
(17-04-2014, 12:48 PM)'nnasrin' نوشته: من اینجا دکتری هم قبول شدم ولی علاقه ای به شاخه کاری اینجا ندارم جون ادامه ارشدم نیست.
میخوام بدونم به نظرتون اگه بخوام به یه استاد ایرانی دانشگاه خوب  آمریکایی ایمیل بزنم، استادی که البته تحصیلات آکادمیکش ایران نبوده، خوبه بگم که اینجا قبول شدم و تا حالا که فقط کورس ورک هست معدل خوبی داشتم؟ یا نه؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین nnasrin
**
نقل قول

17-04-2014, 02:14 PM
(17-04-2014, 02:00 PM)'Leopold' نوشته: اینقدر مدارک مهمتر از پذیرش در کنکور مثل معدل، نمرات زبان و مقالات، دانشگاه های مبدا و ... وجود داره که گواهی قبولی در کنکور دکترا در برابرشون ارزشی نداره. ضمنا بعضی از استادا ممکنه نسبت به این قضیه حساس باشند در واقع شما با انصراف از دانشگاه داخل نشون میدید که پتانسیل ترنسفر هم دارید به خصوص اگه دانشگاه ایرانتون معروف و دانشگاه مقصدتون متوسط یا ضعیف باشه. در کل به نظرم بهتره بهش اشاره ای نشه.

من جز دانشگاه مبدا خیلی تاپ همه موارد بالا رو دارم ولی خوب دیگه چون تا حالا با اونا جواب نگرفتم گفتم شاید این روش جواب بده.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-04-2014, 04:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-04-2014, 05:14 PM توسط Torkan.)
(17-04-2014, 01:49 PM)'nnasrin' نوشته:
مرسی از جوابتون. آزمون زبان دادم با نمره خوب و حس میکنم چون جی آر ای ندارم یه جوری باید عنوان کنم که قابلیتش رو دارم. واقعا هم فقط زمان و درگیری کارای اینجا باعث شده نتونم فرصت کنم جی آر ای بدم. واسه همین میخوام از حربه کنکور استفاده کنم. حداقل واسه این استاد خاص که ایرانیه

دوست عزیز با احترام به نظر احمد عزیز من نظر خودم رو بگم:
من فکر میکنم تاثیری نداشته باشه این کار. در واقع استادی که ایمیل میزنین براش بیشتر دنبال کارهای تحقیقاتی و معدل و سابقه تدریس و حتی بعد نمرات زبان شما هستش. شما که احیانا مقاله دارین؟ سابقه تدریس حتی مثلا حل تمرین(تجربه) دارین؟ دیگه نیازی نیست به نوشتن اون.
ببینید اینجا همه نظر شخصیشون رو میگن و هیچ چیزی رو در این موارد نمیشه حالا قطعی گفت ولی در این مورد خاص کمکی بهتون نمیکنه.
بااحترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین 2015fatemeh
**
نقل قول

29-07-2015, 11:44 PM
سلام
من معدل کارشناسی خوبی ندارم در حدود 14 از یه دانشگاه دولتی صنعتی بابل رشته مهندسی شیمی. نمرات دروس مهمم خوب نیست
سوالم اینه که آیا نمرات کنکور ارشدم میتونه از تاثیر معدل پایین کارشناسیم کم کنه؟
اصولا ادمیشن آفیسرز به نمرات ارشد که آزمون در سطح کشوری هست اهمیت میدن؟
هدفم اپلای برای دکتراست. ایلات متحده
ممنون
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-07-2015, 03:08 PM
(29-07-2015, 11:44 PM)2015fatemeh نوشته: سلام
من معدل کارشناسی خوبی ندارم در حدود 14 از یه دانشگاه دولتی صنعتی بابل رشته مهندسی شیمی. نمرات دروس مهمم خوب نیست
سوالم اینه که آیا نمرات کنکور ارشدم میتونه از تاثیر معدل پایین کارشناسیم کم کنه؟
ممنون

سلام، 
معمولا برای رشته هایی که GRE Subject دارند نمره این آزمون می تونه کمک خوبی برای جبران معدل باشه. و تا جایی که میدونم رشته شما این آزمون نداره. با توجه به اینکه آزمون ارشد دادید  و هدفتون اپلای برای دکتراست پس فکر می کنم  قصد دارید مدرک ارشد در ایران بگیرید. برای همین بهترین راهکار برای جبران معدا کارشناسی تون، معدل خوب در مقطع ارشد و سابقه پژوهشی خوب می تونه باشه.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین 2015fatemeh
**
نقل قول

30-07-2015, 06:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2015, 06:52 PM توسط 2015fatemeh.)
(30-07-2015, 03:08 PM)butterfly نوشته: سلام، 
معمولا برای رشته هایی که GRE Subject دارند نمره این آزمون می تونه کمک خوبی برای جبران معدل باشه. و تا جایی که میدونم رشته شما این آزمون نداره. با توجه به اینکه آزمون ارشد دادید  و هدفتون اپلای برای دکتراست پس فکر می کنم  قصد دارید مدرک ارشد در ایران بگیرید. برای همین بهترین راهکار برای جبران معدا کارشناسی تون، معدل خوب در مقطع ارشد و سابقه پژوهشی خوب می تونه باشه.

مرسی از لطفتون

یه سوال دیگه من ارشد بیوتکنولوزی دادم و تو کارشناسی من درس بیوشیمی نداشتم میکروبیولوزی عمومی هم 2 واحد اختیاری بود که 18 شدم. در در حالی که این دوتا درس تو ارشد بوده
با توجه به اینکه یه جورایی رشتم تغییر کرده بازهم کلا تاثیر نداره? یا این دوتا درسم به عنوان مثال در نظر گرفته میشه?
رتبه ارشد تاثیری داره به عنوان یه ازمون در سطح کشوری?

پ.ن. مهندسی شیمی بیوتکنولوزی عنوان کامل کنکورمه
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-07-2015, 06:58 PM
(30-07-2015, 06:38 PM)2015fatemeh نوشته: مرسی از لطفتون

یه سوال دیگه من ارشد بیوتکنولوزی دادم و تو کارشناسی من درس بیوشیمی نداشتم میکروبیولوزی عمومی هم 2 واحد اختیاری بود که 18 شدم. در در حالی که این دوتا درس تو ارشد بوده
با توجه به اینکه یه جورایی رشتم تغییر کرده بازهم کلا تاثیر نداره? یا این دوتا درسم به عنوان مثال در نظر گرفته میشه?
رتبه ارشد تاثیری داره به عنوان یه ازمون در سطح کشوری?

برای یکسری بورس ها مثل دااد، گواهی رتبتون می خواهند که نشون می ده که کنکور ایران تاثیر داره. ولی بصورت کلی خیلی موثر نیست. وقتی رتبتوتن خوب بشه، شما دانشگاه بهتری قبول می شوید و حداکثر دانشگاهی که شما در اون درس خواندید می توانید تاثیر بگذارد. رشته شما فکر کنم جی ار ای سابجکت داره که در نتیجه اون مهمتر از رتبه کنکور. بنظر من رتبتون در سی وی بیارید که اگراستادی با سیستم ایران آشنا بود کمک کند.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-07-2015, 07:08 PM
(29-07-2015, 11:44 PM)2015fatemeh نوشته: سلام
ممنون

سلام

اصولا خارج از ایران کسی نمیدونه اصلا کنکور چیه. لذا روی امار و ارقام اون هم نمیشه خیلی حساب کرد. شما کاستی های دیروزتون  رو با تلاش بیشتر امروزتون جبران کنید. نمرات زبانتون رو تقویت کنید. روی مقاله کار کنید و سعی کنید هر آیتمی که هنوز فرصت برای جبرانش دارید رو از دست ندید. اگر نمره GRE subject در رشته شما مطرحه حتما توصیه میکنم.

موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »