عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی هلند تحصیل در هلند پذیرش در مقطع PhD در کشور هلند

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع PhD در کشور هلند
آفلاین mohammad17666
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-07-2015, 12:20 AM
سلام
حدود چند ماه پیش برای یک پوزیشن در دلفت درخواست دادم. کلی میل رد و بدل شد با استاد و بعدش باهام مصاحبه کرد وگفت بهت خبر میدم. بعد یک ماه میل زد که ما دانشجوی PhD رو انتخاب کردیم و متاسفانه شما رو نگرفتیم و ازین حرفا. من دیگه کلا دلفت رو بیخیال شدم تا اینکه بعد از حدود 3،4 ماه دوباره همون استاد میل زد و گفت اگه هنوز دنبال پوزیشن هستی من دارم واسه یک پوزیشن جدید پروپوزال مینویسم و منتظر فاند از دولت هلند هستم اگر اوکی شد به تو پیشنهاد میدم .
دوباره میل زدیم چند بار به هم. بعد یه مدت که خبری نشد بهش میل زدم که من هنوز منتظر و علاقه مند به پوزیشنم و ازین حرفا و ازش خواستم چند تا از مقاله های مرتبط با پوزیشن رو واسم بفرسته ((چون آشنایی زیادی با پوزیشن ندارم و فقط بیسیکشو میدونم. پوزیشن قبلی اشنا بودم و خونده بودمش ولی این یکی خیلی نه)).
این هم آخریم میلش: I wrote the proposal for a PhD scholarship and submitted it. Now I have to wait for the response, I will let you know as soon as possible! و چند تا مقاله واسم فرستاد تا بخونم.این میل آخری حدود 48 روز پیش (1 june) زد بهم.

حالا من واسم سواله ایا من سرکارم یا نه؟!! آیا کسی دیگرو مدنظر داره یا واقعا میخواد پوزیشن رو به من بده؟ میخوام دوباره بهش میل بدم چی بگم؟ کسی تجربه ای داره؟
میترسم اگه زیاد بهش میل بزنم کارجالبی نباشه. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-07-2015, 10:10 AM
(20-07-2015, 12:20 AM)mohammad17666 نوشته: سلام
حدود چند ماه پیش برای یک پوزیشن در دلفت درخواست دادم. کلی میل رد و بدل شد با استاد و بعدش باهام مصاحبه کرد وگفت بهت خبر میدم. بعد یک ماه میل زد که ما دانشجوی PhD رو انتخاب کردیم و متاسفانه شما رو نگرفتیم و ازین حرفا. من دیگه کلا دلفت رو بیخیال شدم تا اینکه بعد از حدود 3،4 ماه دوباره همون استاد میل زد و گفت اگه هنوز دنبال پوزیشن هستی من دارم واسه یک پوزیشن جدید پروپوزال مینویسم و منتظر فاند از دولت هلند هستم اگر اوکی شد به تو پیشنهاد میدم .
دوباره میل زدیم چند بار به هم. بعد یه مدت که خبری نشد بهش میل زدم که من هنوز منتظر و علاقه مند به پوزیشنم و ازین حرفا و ازش خواستم چند تا از مقاله های مرتبط با پوزیشن رو واسم بفرسته ((چون آشنایی زیادی با پوزیشن ندارم و فقط بیسیکشو میدونم. پوزیشن قبلی اشنا بودم و خونده بودمش ولی این یکی خیلی نه)).
این هم آخریم میلش: I wrote the proposal for a PhD scholarship and submitted it. Now I have to wait for the response, I will let you know as soon as possible! و چند تا مقاله واسم فرستاد تا بخونم.این میل آخری حدود 48 روز پیش (1 june) زد بهم.

حالا من واسم سواله ایا من سرکارم یا نه؟!! آیا کسی دیگرو مدنظر داره یا واقعا میخواد پوزیشن رو به من بده؟ میخوام دوباره بهش میل بدم چی بگم؟ کسی تجربه ای داره؟
میترسم اگه زیاد بهش میل بزنم کارجالبی نباشه. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

خب به نظرم اول که استادی تا این حد علاقه نشون میده که باهات کار کنه، میشه روی اون تا حدودی حساب باز کرد. شما دو راه دارید از نظر بنده یه ایمیل بزن و ازش بپرس که در چه حوالی مشخص میشه و من تا چه میزان از اینکه جذب پروه میشم مطمئن باشم!!
پلن دوم هم اینه که شما دانشگاه DELFT رو یه اپشن معمولی در نظر داشته باش که ممکنه جواب مثبت باشه یا خیر! بنابراین برای کشورهای دیگه در حوزه رشته و بحث ریسرچ خودت اقدام کن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mohammad17666
**
نقل قول

20-07-2015, 02:40 PM
ممنون بابت راهنمایی
یه بارحدود 2 ماه پیش همچین میلی زدم اونم گفت تا چند هفته آینده مشخص میشه و اینکه تو رو در جریان میذارم  ولی خوب خیلی وقت شده و هنوز خبری نیست حالا اگه دوباره میل بزنم و سوال تکراری بپرسم شاید کار جالبی نباشه و اگه میل نزنم این فاصله دو ماهه میل نزدن ممکنه استادم فک کنه من بی علاقه شدم.!! به  نظر شما کدومش بهتره ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-07-2015, 08:09 PM
(20-07-2015, 02:40 PM)mohammad17666 نوشته: ممنون بابت راهنمایی
یه بارحدود 2 ماه پیش همچین میلی زدم اونم گفت تا چند هفته آینده مشخص میشه و اینکه تو رو در جریان میذارم  ولی خوب خیلی وقت شده و هنوز خبری نیست حالا اگه دوباره میل بزنم و سوال تکراری بپرسم شاید کار جالبی نباشه و اگه میل نزنم این فاصله دو ماهه میل نزدن ممکنه استادم فک کنه من بی علاقه شدم.!! به  نظر شما کدومش بهتره ؟

ببین خیلی از استادها ممکنه بخاطر مشغله کاری و تحقیقات و فاصله از پروسه اپلای مواردی رو فراموش کنند (البته همه استادها منظور نیست) بنابراین شما بهتره در ایمیل تاکیدی که ارسال میکنی تکلیف این مورد رو هم روشن کنید. به نظر مشکلی نداره. ضمناً اگر قراره پروژه تحقیقاتی در دانشکده ای تعریف بشه 2 ماه زیادشم هست!!!
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
**
نقل قول

26-07-2015, 01:45 AM
با سلام

من با خوندن مطالب این انجمن بیشتر متوجه شدم که باید دنبال موقعیت خالی در دانشکده ها گشت!!!
در حالی که در انجمن سایر کشورها اولین اقدام برای گرفتن فاند کامل برای شهریه و هزینه ی زندگی را (ایمیل زدن به اساتید) هم رشته خودمان معرفی کردند!!!
من ایمیل اساتید مرتبط با رشته خودم را از بین دانشگاه های ممتاز معرفی شده در سایت وزارت علوم پیدا کردم، یعنی مکاتبه با اساتید برای دانشگاه های هلند نتیجه نمیدهد؟!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-07-2015, 08:48 AM
(26-07-2015, 01:45 AM)Reza.S-R نوشته: با سلام

من با خوندن مطالب این انجمن بیشتر متوجه شدم که باید دنبال موقعیت خالی در دانشکده ها گشت!!!
در حالی که در انجمن سایر کشورها اولین اقدام برای گرفتن فاند کامل برای شهریه و هزینه ی زندگی را (ایمیل زدن به اساتید) هم رشته خودمان معرفی کردند!!!
من ایمیل اساتید مرتبط با رشته خودم را از بین دانشگاه های ممتاز معرفی شده در سایت وزارت علوم پیدا کردم، یعنی مکاتبه با اساتید برای دانشگاه های هلند نتیجه نمیدهد؟!

هر دو شکل وجود داره. هرکدوم که جواب بگیری شانس بورست وجود داره. چه تماس با استاد و چه موقعیت خالی!!!
نقل قول  

همایون
Unregistered
نقل قول

02-12-2015, 06:40 PM
سلام.

بنده دارای مدرک لیسانس کشاورزی گیاه پزشکی با معدل 16/48 و دانشجوی فوق لیسانس باغبانی رشته فیزیولوژی و اصلاح نژاد گل و گیاهان زینتی با معدل 16/80 تا اینجا البته هستم. تو این ما هم دفاع می کنم. نمره تافل هم حدود 450 . می خواستم بدونم میشه برای رشته خودم برای دکترا هلند اقدام منم؟ چچوری می تونم لیست دانشگاه های هم رشته ام رو تو مقطع دکتری که فان  یا تحصیل رایگان می دن پیدا کنم بی زحمت راهنمایی کنید؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
02-12-2015, 06:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-12-2015, 06:54 PM توسط Emir.)
(02-12-2015, 06:40 PM)همایون نوشته: سلام.

بنده دارای مدرک لیسانس کشاورزی گیاه پزشکی با معدل 16/48 و دانشجوی فوق لیسانس باغبانی رشته فیزیولوژی و اصلاح نژاد گل و گیاهان زینتی با معدل 16/80 تا اینجا البته هستم. تو این ما هم دفاع می کنم. نمره تافل هم حدود 450 . می خواستم بدونم میشه برای رشته خودم برای دکترا هلند اقدام منم؟ چچوری می تونم لیست دانشگاه های هم رشته ام رو تو مقطع دکتری که فان  یا تحصیل رایگان می دن پیدا کنم بی زحمت راهنمایی کنید؟

با سلام 

بله دوست عزیز شما میتونین از الان دنبال استاد باشین که برای دریافت پوزیشن خیلی خوبه. 

دکتری در هلند بصورت پوزیشن هستش و شما باید برای جاهای خالی که هر دانشگاه و دانشکده اعلام میکنه اپلای کنین . نمره تافل شما پایینه البته من بصورت IBT میکم که بهتره بالای 92 داشته باشین. 

به نظرم چون فارغ نشدین من پیشنهاد میکنم تا اون موقع روی مدرک زبان تلاش کنین و همزمان با اساتید دانشگاه های هلند هم تماس داشته باشین چرا گفتم با اساتید ارتباط برقرار کنین ؟ چون بعضا برخی اساتید پیدا میشن که حتی بدون مدرک زبان شما رو میتونن به عنوان دانشجو بپذیرن  2. میتونین اساتید رو ترغیب کنین .
3. از پوزیشن های خالی که ممکنه اساتید در اینده داشته باشند اطلاع داشته باشین. 

در مورد یافتن دانشگاه هم به راحتی میتونین لیست دانشگاه های هلند رو بیابین و تک تک برین به وب سایت دانشگاه و دانشکده و در نهایت گروه و اساتید مورد نظر.

موفق باشین .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین زهره خانم
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-12-2015, 01:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2015, 01:43 AM توسط زهره خانم.)
سلام . دانشجوی ارشد ایمونولوژی هستم . در دانشگاه سراسری تیپ یک . معدلم بالای نوزده هست . و معدل لیسانسم هم نوزده هست. در تمام مدت تحصیل شاگرد اول بودم. اساتید هم به بنده توصیه نامه میدن . مقاله isi هم دارم دو تا و خوندن زبان برای امتحان ایلس رو شروع کردم . متاهلم و یک فرزند دارم . قصد دارم برای دکترا برای هلند اقدام کنم . میتونم فول فاند بشم?
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-12-2015, 09:05 AM
(24-12-2015, 01:33 AM)زهره خانم نوشته: سلام . دانشجوی ارشد ایمونولوژی هستم . در دانشگاه سراسری تیپ یک . معدلم بالای نوزده هست . و معدل لیسانسم هم نوزده هست. در تمام مدت تحصیل شاگرد اول بودم. اساتید هم به بنده توصیه نامه میدن . مقاله isi هم دارم دو تا و خوندن زبان برای امتحان ایلس رو شروع کردم . متاهلم و یک فرزند دارم . قصد دارم برای دکترا برای هلند اقدام کنم . میتونم فول فاند بشم?

سلام

خب واقعیت این هست که position های مرتبط با رشته های پزشکی و پیراپزشکی همه جای دنبا محدودتر از رشته های فنی هستند و fund های مرتبط با اونها هم بیشتر به دانشجویان native اختصاص پیدا می کنه... اما...

رزومه شما (فرضا به همراه نمره زبان بالا) مستعد دریافت پذیرش و fund هست... نکته بسیار مهم برای شما پیدا کردن position و تلاش برای برقراری ارتباط با اساتید هست که اون هم با بررسی سایت دانشگاه و اساتید عملی خواهد شد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »