عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی هلند تحصیل در هلند پذیرش در مقطع PhD در کشور هلند

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع PhD در کشور هلند
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-03-2014, 04:27 AM
(12-03-2014, 08:53 PM)'narenar' نوشته: سلام به همگی،
من معدل ارشدم 19.35 از دانشگاه تهران در رشته زبانشناسی، و دوتا هم مقاله دارم. می خواستم بدونم:
1. توی دانشگاهی مثل رادبوند، یا آمستردام چقد شانس دارم؟
2. برای همراه بردن همسرم چه شرایطی لازمه؟
3. این مبلغ 2080 یورویی که دانشگاه بطور ماهانه به عنوان مستمری کاندیداهای دکتری در نظر گرفته، خالصش چقدر دست آدمو میگیره و آیا برای زندگی توی هلند کفایت می کنه یا نه؟

سلام، ایکاش یکم بیشتر از شرایطتون توضیح میدادید....   
1. شانس دارید اما باید اول یه رشته ی مناسب انتخاب کنید و یه پروپوزالِ خوب بنویسید در کنارِ بقیه مدارکِ مورد نیاز برای اپلای که باید آماده و خوب باشه...
2. تنها شرطی که لازمه اینه که فک کنم یه سال از ازدواجتون گذشته باشه و شرایطِ مالیش رو داشته باشید.
3. این مبلغ مطمئنا برای دو نفر کافی هست...
موفق باشید و لطفا مسایلِ مربوط به ویزا یا مالی رو اینجا نپرسید و توی تاپیکِ خودش بپرسید    Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین narenar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-03-2014, 12:41 PM
(16-03-2014, 04:27 AM)'spt' نوشته:
سلام، ایکاش یکم بیشتر از شرایطتون توضیح میدادید....   
1. شانس دارید اما باید اول یه رشته ی مناسب انتخاب کنید و یه پروپوزالِ خوب بنویسید در کنارِ بقیه مدارکِ مورد نیاز برای اپلای که باید آماده و خوب باشه...
2. تنها شرطی که لازمه اینه که فک کنم یه سال از ازدواجتون گذشته باشه و شرایطِ مالیش رو داشته باشید.
3. این مبلغ مطمئنا برای دو نفر کافی هست...
موفق باشید و لطفا مسایلِ مربوط به ویزا یا مالی رو اینجا نپرسید و توی تاپیکِ خودش بپرسید    Smile

خیلی ممنون، خوب من رشته کارشناسی ام مهندسی بوده، و امیرکبیر خوندم اما معدلم جالب (در واقع افتضاحه) نیست. الان هم روزانه دانشگاه تهران، نفر اول ورودی ام با معدل 19.35، و از 15 تا کورسی که گذروندیم توی 10 تاش تاپ مارک بودم. دو تا مقاله آی اس آی خارجی بدرد بخور دارم و تعدادی مقاله داخلی و کنفرانسی که خیلی روشون حساب نمی کنم!! نمره آیلتسم 8، از هر کدوم از 6 تا استاد گروه بخوام، برام توصیه نامه می نویسن. از پایان نامم هنوز دفاع نکردم، اما تا تیر امسال تموم میشه، یه طرح پژوهشی ملی (یعنی سفارش وزارت علوم به دانشکده) هم دارم که درصد مشارکتم حدوده بیسته. سنم هم پایینه اگه فکر می کنین سن تتاثیر داشته باشه. اما به لحاظ مالی کاملا تعطیلم و می خوام حتما با فاند تحصیل کنم. به نظرتون شانسم چقدره. اگه جزییات دیگه ای از شرایطم لازمه برای نظر دادن
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-03-2014, 03:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-03-2014, 04:08 PM توسط spt.)
(16-03-2014, 12:41 PM)'narenar' نوشته:
خیلی ممنون، خوب من رشته کارشناسی ام مهندسی بوده، و امیرکبیر خوندم اما معدلم جالب (در واقع افتضاحه) نیست. الان هم روزانه دانشگاه تهران، نفر اول ورودی ام با معدل 19.35، و از 15 تا کورسی که گذروندیم توی 10 تاش تاپ مارک بودم. دو تا مقاله آی اس آی خارجی بدرد بخور دارم و تعدادی مقاله داخلی و کنفرانسی که خیلی روشون حساب نمی کنم!! نمره آیلتسم 8، از هر کدوم از 6 تا استاد گروه بخوام، برام توصیه نامه می نویسن. از پایان نامم هنوز دفاع نکردم، اما تا تیر امسال تموم میشه، یه طرح پژوهشی ملی (یعنی سفارش وزارت علوم به دانشکده) هم دارم که درصد مشارکتم حدوده بیسته. سنم هم پایینه اگه فکر می کنین سن تتاثیر داشته باشه. اما به لحاظ مالی کاملا تعطیلم و می خوام حتما با فاند تحصیل کنم. به نظرتون شانسم چقدره. اگه جزییات دیگه ای از شرایطم لازمه برای نظر دادن

سلام   Smile
اینکه دانشگاه های شما امیرکبیر و تهران بودن فاکتورِ خوبیه که اگه آمریکا اپلای کنید خیلی به نفعتون میشه...  اونا بیشتر این دانشگاه ها رو میشناسن تا هلندی ها... رشته های لیسانس و ارشدتون فرق داره درسته؟ به خاطرِ علاقه و این مسایل رشته عوض کردید؟
کلا مقاله داشتن خیلی خوبه و نمره ی آیلتستونم خوبه...   باقیِ چیزایی که فرمودید هم همه مثبته اگرچه بعضی هاشون خیلی مهم نیست...   مثلِ سن که خیلی مهم نیست...
دو تا نکته:
1. اینکه لیسانس مهندسی بودید و ارشد زبانشناسی فاکتورِ منفی ای هست..  میخاید چه  رشته ای ادامه بدید؟ اصلا کارشناسی و ارشدتون هیچ ربطی به هم دارن یا میتونید ربطی ایجاد کنید بینشون؟
2. همونطور که عرض کردم، آمریکا خیلی بهتر از هلنده برای این موضوع...  کلا خیلی راحت نمیشه از هلند بورس گرفت و رقابت توش زیاده...  یکی از خوبی های هلند اینه که دانشگاه خوب نسبت به جمعیت و شهر هاش زیاد داره اما دانشگاهی که رشته ی مورد نظر شما رو داشته باشه و بتونید ازش بورس بگیرید شاید خیلی نباشه....

امیدوارم که از بهترین جا ها بورسِ کامل بگیرید که دیگه دغدغه ای هم نباشه   Smile
موفق باشید

نقل قول  

آفلاین narenar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-03-2014, 03:59 PM
1. خوب قاعدتا میخوام زبانشناسی ادامه بدم، البته لیسانسم به ارشد ربط خاصی نداره.
2. به دلایل شخصی تمایل و امکان رفتن رفتن به آمریکای شمالی رو ندارم، دانشگاه های خوب گرایشی که من میخوام ادامه بدم اکثرا توی اروپان، ترجیح میدم توی یکی از کشور های اروپایی باشم برای دکتری، یا همین جا بمونم و از سهمیه دکتری بدون کنکور استفاده کنم، شما راهنمایی دیگه ای به ذهنتون می رسه؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-03-2014, 07:06 PM
(20-03-2014, 03:59 PM)'narenar' نوشته: 1. خوب قاعدتا میخوام زبانشناسی ادامه بدم، البته لیسانسم به ارشد ربط خاصی نداره.
2. به دلایل شخصی تمایل و امکان رفتن رفتن به آمریکای شمالی رو ندارم، دانشگاه های خوب گرایشی که من میخوام ادامه بدم اکثرا توی اروپان، ترجیح میدم توی یکی از کشور های اروپایی باشم برای دکتری، یا همین جا بمونم و از سهمیه دکتری بدون کنکور استفاده کنم، شما راهنمایی دیگه ای به ذهنتون می رسه؟

مهم ترین پیشنهاد یا راهنمایی ای که به ذهن من میرسه اینا هستن:
اول اینکه یه پروپوزالِ خوب خیلی کمکتون میکنه...  ممکنه خیلی طول بکشه اما ادبیاتِ محکم، موضوعِ کاملا مشخص و ملموس و روش و برنامه ریزیِ دقیق جدا از اینکه شانستون رو افزایش میده بهتون برای انجامِ تزِ دکترا هم خیلی کمک خواهد کرد...   بنابراین سعی کنید یه پروپوزالِ خیلی خوب با توجه به موضوع های روزِ دنیا و با استفاده از ابزار های مناسب و حتما مربوط به کارهای علمیِ قبلیتون آماده کنید.
دوم اینکه یه اس او پی و به طورِ کلی داستانِ محکم نیاز دارید برای اینکه توجیح کنید رشته عوض کردنتون رو...  خودتون رو جای استادایی که میخان شما رو بگیرن بزارید، اونا مطمئنا آدمی رو نمیخان که از پایه ضعیف باشه یا مدام رشته عوض کنه...  باید ثابت کنید که نه تنها اینطوری نیست بلکه این اتفاق ها شما رو قوی تر هم کرده...  (تهدید هاتون رو به فرصت تبدیل کنید)
سوم اینکه رشته ی شما شاید دقیقا ذکر نشه توی برنامه های دانشگاه ها، بنابراین سایت هایی مثلِ پی اچ دی پرتال و یا سایت های مشابه که برای گشتن دنبالِ دانشگاه و دپارتمان هست شاید خیلی به کمکتون نیاد (مثلا در مقایسه با مهندسیِ عمران که کاملا مشخصه) برای همین بر طبقِ لیستِ وزارت علوم به تمامِ دانشگاه هایی که ممتاز هستن سر بزنید و دپارتمان هایی که رشته های مشابه دارن و یا استادایی که علایق مشابه دارن رو پیدا کنید و باهاشون تماس بگیرید...  این شانستون رو خیلی زیاد میکنه...  مثلا فرض کنید یه دانشگاه زبانشناسی نداره اما مثلا ارتباطات داره...  ولی وقتی دقیق میشید میبینید که یک پروفسور کارش یه مبحثی هست که زبانشناسی هست (حالا یا پورفسوره تحصیلاتِ مرتبط داره یا نداره که مهم نیست مهم فاندشه)  هر چی دقیق تر بگردید بهتر و هر چه بیشتر و بزرگتر دایره ی ارتباطاتتون رو بچینید شانستون بیشتر میشه....

در کنارِ اینا مقاله در ژورنال های معتبر هم خیلی تاثیرِ خوبی داره...  فقط یادتون باشه که ژورنال های معتبر...  
موفق باشید و اگه سوالی دارید بازم در خدمتیم   Smile  
سال نو هم مبارک..

نقل قول  

آفلاین helia.m
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-07-2014, 02:56 AM
سلام
من ارشد صنایع پلی تکنیک سال اول رو تموم کردم با معد 17.5
و لیسانس غیرمرتبط با معدل 13.41 دارم. میخوام بدونم اوضاع صنایع در دانشگاه های هلند چطوره؟
و با توجه به شرایطم چیکار میتونم بکنم؟ برنامه دارم واسه تافل آماده بشم و از پایان نامه ام یه مقاله دربیارم.
چیکار کنم که فرصت رو از دست ندم
ممنون
نقل قول  

آفلاین aryangolden
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-08-2014, 09:47 PM
دوستان الان به طور کل اوضاع پذیرش توی هلند به چه صورته؟
منظورم اینه حساسیت های خاصی روی ایرانی ها یا همچین چیزی ندارند؟
چون به نظر پوزیشن های خوبی با پول خوبی برای دکترا هست معمولا
همه چیز به همین خوبی هست که به نظر میرسه یا مشکلات دیگه ای هم هست که در ظاهر مشخص نیست
از نظر دادن ویزا و غیره چطوره شرایط؟
ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین mohsen_hk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-09-2014, 01:38 PM
سلام.

برای پذیرش دکتری برق در دانشگاه های هلند میخوام اقدام کنم.

شرایط من :

کارشناس برق-قدرت با معدل (14.13)(دانشگاه آزاد یزد)

کارشناس ارشد برق-قدرت با معدل (16.89)(دانشگاه آزاد مهریز). 

4 تا ISI دارم.  از Elsevier و  Springer.

نمره Ielts 6.5

بنظرتون شرایط فاند و دارم؟

چه ماهی اقدام کنم؟
ختما باید در زمان های تعیین شده باشه یا هر وقت با استادها میشه هماهنگ کرد؟
ایمیل اساتید و از کجا پیدا کنم.؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین elec-star
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-11-2014, 09:02 PM
دوستان برای یکی پوزیشن ها نوشته اند
contact information of two references
ضمیمه بشه
دقبقا منظور چیه؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-11-2014, 09:22 PM
(20-11-2014, 09:02 PM)'elec-star' نوشته: دوستان برای یکی پوزیشن ها نوشته اند
contact information of two references
ضمیمه بشه
دقبقا منظور چیه؟

رفرنس یعنی استادی که شما رو بشناسند و شما ایمیل و مشخصات تماسشون رو در اختیار بگذارید که اگر نیاز شد ازشون راجع به شما سوال کنند. در اکثر موارد تنها همان نامه توصیه نامه ازشون تقاضا می‌شود.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12 بعدی »