عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته باغبانی

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته باغبانی
آفلاین monir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-07-2015, 07:50 PM
سلام
من فارغ التحصیل کارشناسی باغبانی هستم.میخواستم ببینم برای ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی شرکت کنم خوبه یا میوه کاری؟
بازار کار کدومش خوبه؟
آخه میگن میوه کاری اشباع شده
ممنون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
18-07-2015, 10:54 AM
(17-07-2015, 07:50 PM)monir نوشته: سلام
من فارغ التحصیل کارشناسی باغبانی هستم.میخواستم ببینم برای ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی شرکت کنم خوبه یا میوه کاری؟
بازار کار کدومش خوبه؟
آخه میگن میوه کاری اشباع شده
ممنون

درسته میوه کاری خیلی زیاد شده. منتها البته الان بیوتکنولوژی هم داره زیاد میشه و البته رشته ای هست که بیشتر جنبه تحقیقی داره، نه کاربردی در بازار کار. به نظرم بیشتر باید به این موضوع توجه کنید که در آینده می خواید چی کار کنید؟ خودتون کار کنید یا برای استخدام در جای خاصی امید دارید یا می خواید ادامه بدین؟ چون هر کدوم میتونه سناریوی متفاوتی باشه
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین monir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-07-2015, 06:36 AM
سلام
ممنون که جواب دادین.میخواستم ببینم اگه ادامه بدم احتمال موفقیت تو کدوم گرایش بیشتر و چشمگیرتره چون برای ادامه باید 2 سال ارشد بخونم و 4 سال دکتری،بهرحال زمان زیادیه  و باید از رشته ای که انتخاب میکنم مطمئن باشم و یه سوال دیگه اینکه معدل کارشناسی چقد تو مصاحبه دکتری تاثیر گذاره؟ اگه ارشد خوب باشه میتونه وضعیتو عوض کنه؟ اگه بخوایم دانشگاه های کشورای دیگه بورس بگیریم معدل کارشناسی ملاکه یا ارشد؟
بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
23-07-2015, 02:16 PM
(23-07-2015, 06:36 AM)monir نوشته: سلام
ممنون که جواب دادین.میخواستم ببینم اگه ادامه بدم احتمال موفقیت تو کدوم گرایش بیشتر و چشمگیرتره چون برای ادامه باید 2 سال ارشد بخونم و 4 سال دکتری،بهرحال زمان زیادیه  و باید از رشته ای که انتخاب میکنم مطمئن باشم و یه سوال دیگه اینکه معدل کارشناسی چقد تو مصاحبه دکتری تاثیر گذاره؟ اگه ارشد خوب باشه میتونه وضعیتو عوض کنه؟ اگه بخوایم دانشگاه های کشورای دیگه بورس بگیریم معدل کارشناسی ملاکه یا ارشد؟
بازم ممنون

در مورد سوال اولتون در واقع توضیح قطعی تر یا بیشتری نمیتونم بدم. در مورد سوال دومتون هم من برای دکتری داخل شرکت نکردم و نمی دونم روند چطوره. ولی معدل بالای ارشد قطعا اثرگذاره. در مورد کشورهای دیگه هم هردو معدل رو در نظر می گیرن ولی بعضی جاها اثر معدل کارشناسی بالاتره. عموما بحث سر مینی مم هست که اگر مینی مم معدل رو داشته باشید مشکلی پیش نمیاد.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-08-2015, 04:40 PM
به درخواست دوستان لیست دانشگاه هایی در استرالیا که برنامه هایی در رابطه با plan science دارن رو اینجا میذارم. البته همه این دانشگاه ها چنین دپارتمان یا دانشکده ای ندارن و مقابل برخی هاشون یه توضیح کوچک نوشتم. مثلا بعضی از دپارتمان های بیولوژی اساتیدی دارن که در فیلدهای مربوط به گیاهان کار می کنن. ضمنا این لیست می تونه کامل نباشه و لیستی شخصی هست که من قبلا تهیه کردم (ترتیب دانشگاه ها کاملا رندوم هست).

Central Queensland University
Australian national university
Charles sturt university
(Deakin University (life and environmental science
James cook university
Latrobe university 
(Macquarie University (biology
(Monash University (biological and life science
Southern Cross University
(Swinburne University of Technology (life science
University of Adelaide
(Curtin University (Environment and Agriculture
University of Melbourn
(University of New south wales (School of biological, earth and environmental science
University of Queensland
University of Tasmani
(University of Wollongong (biology
University of Western Australia
مولانا
نقل قول  

آفلاین vahid_2224
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-11-2015, 11:29 PM
سلام دوستان اگه لطف کنید و کمک نید چوم من هر جا رفتم جوابی نگرفتم
من لیسانس باغبانی دارم و برای مستر میخوام برای طراحی فضای سبز landscape architecture از امریکا پذیرشش بگیرم ایا بهفارغ التحصیلان کشاورزی هم پذیرش میدن؟
باتشکر sie blur help me please
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-01-2016, 02:02 PM
سلام . من كارشناسي روانشناسي دارم به اين رشته علاقه ندارم و ميخوام ارشد باغباني شركت كنم به نظرتون كار عاقلانه اي هست يا نه .ايا به ارشد با كارشناسي غير مرتبط نظام مهندسي مجوز كار ميده يا نه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-02-2016, 12:49 AM
سلام دانشجوی گیاهان دارویی هستم چ دانشگاهی توی سطح جهان معتبرتر و معروف تر در زمینه رشته من هست؟؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4