عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته باغبانی

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته باغبانی
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-06-2014, 04:36 PM
(16-06-2014, 03:57 PM)'عارفه' نوشته: سلام و خسته نباشید
من دانشجوی سال آخر کارشناسی فیزیک امیرکبیر هستم
قبل از ورود به دانشگاه ، به رشته ی فیزیک خیلی علاقه داشتم ، ولی بعد از ورود فهمیدم سیستم آموزشی با چیزی که من می خواستم کاملاً متفاوت بود و صرفاً فقط دروس تئوری و خسته کننده از فیزیک نصیبم شد.

برای کارشناسی ارشد با توجه به علاقه ام به باغبانی و پرورش گیاه در این فکرم که البته با تحقیق قبل از اقدام در رشته ی علوم باغبانی شرکت کنم. 
اگر ممکنه درباره ی این رشته، محیط دانشگاه در این رشته، بازار کار بعد از فارغ التحصیلی در ایران و خارج کشور و گرایش ها برای دکتری راهنمایی ام کنید. 

سوال شما جنبه های زیادی داره که همگی در این مقال نگنجند! ولی بطور کلی بازار کارش مشابه بقیه رشته ها و گرایشات علوم گیاهی و کشاورزی هست. گرایش هاش هم که حتما اطلاع دارین تو ایران همون 4 تای معروفه! میوه کاری، گلکاری، گیاهان دارویی و سبزیکاری ولی دانشگاه های خارج از کشور چنین ترکیبی رو برای گرایش ندارن. مثلا یه سری بطور تخصصی در زمینه فیزیولوژی گیاهی بطور عمومی و با تاکید بر موضعی خاص مثل تنش های محیطی و... کار می کنن. یه سری مثلا فیزیولوژی میوه، یا فیزیولوژی گل یا حتی یه جنس خاص یا خانواده خاص گیاهی. همین رو داشته باشین از جنبه های اصلاحی و بیوتکنولوژی. یعنی حیطه های کاری اساتید خیلی گسترده و محدود به اون چهار حوزه و به شکل ایران نیست. اگر میخواید برا دکترا برید با چشم باز گرایشون و موضوع تزتون رو انتخاب کنید. توصیه می کنم که هر کشوری که برا اپلای مدنظرتون هست برید و سایت داشنگاه هاشو ببینید و توجه کنید که اساتید تو چه زمینه هایی کار می کنن.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین عارفه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-06-2014, 05:55 PM
ممنونم از پاسختون . 
سوالات دیگه ای داشتم :
دروس رشته ی باغبانی در کارشناسی ارشد ، صرفاً تئوری ِ فقط؟
برای دکتری گرایش "معماری منظر " از باغبانی را در ایران داریم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-06-2014, 08:54 PM
(16-06-2014, 05:55 PM)'عارفه' نوشته: ممنونم از پاسختون . 
سوالات دیگه ای داشتم :
دروس رشته ی باغبانی در کارشناسی ارشد ، صرفاً تئوری ِ فقط؟
برای دکتری گرایش "معماری منظر " از باغبانی را در ایران داریم؟

خیر واحد عملی (آزمایشگاهی-ریسرچ) هم هست.
والا اینکه در دکتری از گرایشات باغبانی باشه، فکر نمی کنم.  باز بیشتر تحقیق کنید.چون این چهارتا گرایش از گرایشات اصلی باغبانی البته بیوتکنولوژی هم هست. ولی فکر می کنم شما برای ارشد هم بتونید همون مهندسی فضای سبز رو ادامه بدین. اصولا هم اینکه در هر مقطعی بخواید گرایش عوض کنید زیاد جالب نیست.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین manaam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-07-2014, 03:35 AM
سلام من دانشجوی دکتری باغبانی گرایش سبزیکاری هستم می خوام بدونم چه کشور هایی مدرک دانشگاه آزاد رو قبول داره و بعد از تمام شدن درسم کدوم کشور شانس بیشتری دارم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  14-07-2014, 11:55 AM
(14-07-2014, 03:35 AM)'manaam' نوشته: سلام من دانشجوی دکتری باغبانی گرایش سبزیکاری هستم می خوام بدونم چه کشور هایی مدرک دانشگاه آزاد رو قبول داره و بعد از تمام شدن درسم کدوم کشور شانس بیشتری دارم

سلام.دقیقا مشخص نیست شما منظورتون چیه!شما دانشجوی دکترا که هستین،منظورتون از شانس یعنی چی؟بخواهید دوباره دکترا بگیرید که به مدرک ارشدتون ربط داره و اگرم منظورتون Post Doctrate باشه که اون دیگه مدرک نیست و همکاری تحقیقاتی هست،نمی گم دانشگاه بی تاثیره ولی بیشتر به رزومه و زمینه دقیق کاری شما ربط داره.در کل مدرک دانشگاه آزاد رو همه جا قبول داره و از این بابت نگران نباشید. اما توضیحات بیشتر رو Blur عزیز میتونن بهتون بدن که هم رشته ای شمام تقریبا.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین vahid_2224
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-12-2014, 12:17 AM
سلام
من مهندسی تولیدات گیاهی گرایش باغبانی دارم الان دارم واسه مدرک زبان میخونم و سه سال سابقه جهاد دارم واسه ارشد برای گیاهان دارویی یا طراحی فضا سبز میخوام اقدام کنم مقاله هم ندارم کدوم یک از رشته هایی که گفتم برای امریکا راحت تر پذیرش میده و ایا شانسی برای گرفتن بورسیه دارم معدل کارشناسی چهارده و پانزده صدم دانشگاه ملی ایلام
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

31-12-2014, 01:43 AM
(31-12-2014, 12:17 AM)'vahid_2224' نوشته: سلام
من مهندسی تولیدات گیاهی گرایش باغبانی دارم الان دارم واسه مدرک زبان میخونم و سه سال سابقه جهاد دارم واسه ارشد برای گیاهان دارویی یا طراحی فضا سبز میخوام اقدام کنم مقاله هم ندارم کدوم یک از رشته هایی که گفتم برای امریکا راحت تر پذیرش میده و ایا شانسی برای گرفتن بورسیه دارم معدل کارشناسی چهارده و پانزده صدم دانشگاه ملی ایلام

هر دوی این گرایشات به نسبت میوه کاری بفرض کمتر هستن. فکر می کنم از لحاظ کمی فضای سبز نسبت به دارویی بهتر باشه ولی در گرایش گیاهان دارویی می تونید بفرض فیزیولوژی یا بیوتکنولوژی کار کنید که بهتون کمک می کنه بتونید با اساتید زراعت یا گرایشات دیگه هم تو دوره دکترا کار کنید. نمی دونم این قضیه در فضای سبز چطوره و موضوع تزهاشون در چه حول و حوشیه. باید در موردش تحقیق کنید.
 بنابراین خیلی رک و پوست کنده اصلا کار آسونی نیست. با توجه به اینکه معدل لیسانستون هم کمه باید به نمره تافل بالا و GRE عالی فکر کنید تا بتونید شانس پذیرشتون رو بالا ببرید. موفق باشید.
مولانا
نقل قول  

آفلاین vahid_2224
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-01-2015, 12:54 AM
ممنونم از پاسخ تون
ولی منظوربون از اینکه این رشته ها از میوه کاری کمتر هستن چیه و چه پیشنهادی دارین که پذیرش رو برای  من اسون تر بکنه
با تشکر
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-01-2015, 02:40 AM
(01-01-2015, 12:54 AM)'vahid_2224' نوشته: ممنونم از پاسخ تون
ولی منظوربون از اینکه این رشته ها از میوه کاری کمتر هستن چیه و چه پیشنهادی دارین که پذیرش رو برای  من اسون تر بکنه
با تشکر

یعنی نسبت اساتیدی که در فیلد میوه کاری کار می کنن بیشتره (پس از برداشت و فیزیولوژی و...). از اونطرف زراعت کلا بیشتر از باغبانی و.... من اصلا قضیه بدتر یا بهتر رو مطرح نکردم. مسائلی که وجود داره رو مطرح کردم. بیشتر تحقیق کنید و تصمیم با خودتونه. هر رشته ای که ادامه دادید بهترین کار اینه که روی موضوعی برای تزتون کار کنید که تعداد نسبتا وسیع تری از اساتید در اون مورد تو کشور مدنظرتون کار می کنن، نه اینکه موضوعی تک افتاده داشته باشه.

مولانا
نقل قول  

آفلاین atrin777
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-04-2015, 11:21 PM
با سلام خدمت همه دوستان
من دانشجوی ارشد کشاورزی (باغبانی) هستم میخوام برای دکترا پذیرش با فاند بگیرم هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم، لطفا راهنمایی کنید از کدام دانشگاه ها وچگونه واسه این رشته پذیرش بگیرم .
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »