عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-07-2015, 04:40 PM
(14-07-2015, 04:29 PM)rahil@@' pid='87599 نوشته: سلام من دوترم در رشته ی علوم تربیتی گرایش تکنولوژی آموزشی دوره روزانه تحصیل کردم و میخواستم تغییر رشته بدم البته توام با انتقالی که متاسّفانه موافقت نشد.
حالا میخوام فراگیر شرکت کنم.
میخواستم بدونم باید حتما از دانشگاه فعلی انصراف بدم؟یعنی اگر انصراف ندم ودیگه نرم اون دانشگاه و در دانشگاه پیام نور ادامه تحصیل بدم مشکل پیش میاد؟
و اگر انصراف ندم میتونم ارشد دولتی شرکت کنم؟
و اگر انصراف بدم میتونم سال95دوباره کنکور بدم؟یا دوسال نباید کنکور داد؟؟؟؟؟
سپاس.

با سلام 
اینایی مه میکم فرض بر این است که شما مشمول خدمت سربازی هستین.
تا جایی که من میدونستم بله دورشته همزمان رو یکی پیام نور و یکی دولتی رو میتونستن بخونن ( قوانین 5 سال پیش ) . حالا در مورد شما چون از معافیت تحصیلی استفاده کردین دیگر برای بار دوم واستون از دانشگاه محل جدید معافیت صادر 
نخواهد شد که بتونین همزمان دو رشته رو بخونین .
در مورد سوال دوم من منظور شما رو نفهمیدم . یعنی چی که اگه انصراف ندم میتونم ارشد دولتی شرکت کنم . 
سوال سوم دوست عزیز شما باید برای کنکور سراسری دوباره انصرافتون رو اعلام کنین زیر 4 ترم که خوشبختانه هستین و 2 سال از کنکور محروم میشین که شما چون سال 93 کنکور دادین و میخواین 95 دوباره کنکور بدین , دوران محرومیت شما تموم شده و 2 سال رو پر میکنه .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین rahil@@
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-07-2015, 05:03 PM
(14-07-2015, 04:40 PM)artash نوشته: با سلام 
اینایی مه میکم فرض بر این است که شما مشمول خدمت سربازی هستین.
تا جایی که من میدونستم بله دورشته همزمان رو یکی پیام نور و یکی دولتی رو میتونستن بخونن ( قوانین 5 سال پیش ) . حالا در مورد شما چون از معافیت تحصیلی استفاده کردین دیگر برای بار دوم واستون از دانشگاه محل جدید معافیت صادر 
نخواهد شد که بتونین همزمان دو رشته رو بخونین .
در مورد سوال دوم من منظور شما رو نفهمیدم . یعنی چی که اگه انصراف ندم میتونم ارشد دولتی شرکت کنم . 
سوال سوم دوست عزیز شما باید برای کنکور سراسری دوباره انصرافتون رو اعلام کنین زیر 4 ترم که خوشبختانه هستین و 2 سال از کنکور محروم میشین که شما چون سال 93 کنکور دادین و میخواین 95 دوباره کنکور بدین , دوران محرومیت شما تموم شده و 2 سال رو پر میکنه .
با تشکر

سپاس از پاسختون اما انگار سوالمو خوب مطرح نکردم.
اگر من مشغول تحصیل در دانشگاه پیام نور بشم و بدون اینکه از رشته و دانشگاه سابقم انصراف بدم اونو رها کنم و دیگه در اون رشته تحصیل نکنم ؛بعد از گرفتن مدرک لیسانسم در دانشگاه پیام نور اگر خواستم ارشد کنکور بدم (دانشگاه دولتی)با مشکل برمیخورم؟؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-07-2015, 05:14 PM
(14-07-2015, 05:03 PM)rahil@@' pid='87603 نوشته: سپاس از پاسختون اما انگار سوالمو خوب مطرح نکردم.
اگر من مشغول تحصیل در دانشگاه پیام نور بشم و بدون اینکه از رشته و دانشگاه سابقم انصراف بدم اونو رها کنم و دیگه در اون رشته تحصیل نکنم ؛بعد از گرفتن مدرک لیسانسم در دانشگاه پیام نور اگر خواستم ارشد کنکور بدم (دانشگاه دولتی)با مشکل برمیخورم؟؟

دوست من چون از معافیت تحصیلی استفاده میکنین نمیتونین همزمان بخونی طبق قانون چند سال پیش . شاید الان 
عوض شده باشه .
با تشکر
نقل قول  

آفلاین mohsen2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-07-2015, 08:45 AM
سلام دوستان .من لیسانس دارم و سربازی نرفتم و میخوام کنکور سراسری بدم .یعنی من و دوستانم یه اختراعی انجام داده ایم میخواهیم دنبال ثبتش بریم تا از سربازی معاف بشم.اگه تا زمان کنکور و قبولی در دانشگاه دیگر یه کم کاراش طول بکشه .ایا به مشکل میخورم ؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

15-07-2015, 10:38 AM
(15-07-2015, 08:45 AM)mohsen2 نوشته: سلام دوستان .من لیسانس دارم و سربازی نرفتم و میخوام کنکور سراسری بدم .یعنی من و دوستانم یه اختراعی انجام داده ایم میخواهیم دنبال ثبتش بریم تا از سربازی معاف بشم.اگه تا زمان کنکور و قبولی در دانشگاه دیگر یه کم کاراش طول بکشه .ایا به مشکل میخورم ؟

با سلام . 
دوست عزیز , نظام وظیفه متاسفانه کاری ندارد که شما اختراع میکنین , مقاله مینویسین , پروژه خدمت میگیرین , کنکور میدین و.از این قبیل . نظام وظیفه فقط یک سال بعد از فارغ التحصیلی رو برای شما وقت تعیین کرده که دفترچه خدمت را پست کنین, اگر یکسال پر بشه و دفترچه نفرستین , غیبت میخورین ,
اگر طرح شما تا یکسال تکمیل نشه شما باید برین خدمت و حین خدمت مشغول تکمل طرحتون باشین که خیلی مشکل خواهد شد 
ولی شدنی هست . 
با تشکر
نقل قول  

آفلاین akbarghafar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-07-2015, 12:51 PM
سلام .دانشجویان انصرافی میتوانند دوباره به دانشگاه قبلی خود برگردند؟اگه روزانه یا شبانه باشی چی ؟کلا احتمال بازگشت چقدره؟اگه برگشتی باز دقیقا از همونجا شروع به تحصیل شروع میشه؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-07-2015, 01:03 PM
(15-07-2015, 12:51 PM)akbarghafar نوشته: سلام .دانشجویان انصرافی میتوانند دوباره به دانشگاه قبلی خود برگردند؟اگه روزانه یا شبانه باشی چی ؟کلا احتمال بازگشت چقدره؟اگه برگشتی باز دقیقا از همونجا شروع به تحصیل شروع میشه؟

با سلام 

بله امکان برگشت هست . ولی برای برگشتن شما و ادامه تحصیل باید کمیته و شورای دانشگاه جلسه بزاره و تصمیم بگیره که شما میتونین ذوباره برگردین یا خیر .
البته اینم بگم که اگر از معافیت تحصیلی استفاده کردین غیر ممکنه دوباره برین ادامه بدین . باید اول تکلیف خدمتتون رو مشخص کنین. 
با تشکر
نقل قول  

آفلاین akbarghafar
**
نقل قول

15-07-2015, 02:02 PM
سلام .ببخشید من شبانه هستم و ترم 8 هستم .یه مشاور میگفت  در این صورت میتونی کنکور سراسری بدی چون هنوز دانشجو هستی وسربازی مانع نمیشه ؟ایا حرفش درسته ؟ راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

15-07-2015, 02:08 PM
(15-07-2015, 02:02 PM)akbarghafar نوشته: سلام .ببخشید من شبانه هستم و ترم 8 هستم .یه مشاور میگفت  در این صورت میتونی کنکور سراسری بدی چون هنوز دانشجو هستی وسربازی مانع نمیشه ؟ایا حرفش درسته ؟ راهنمایی کنید

سلام

اکه ترم 8 کارشناسی هستی و میخوای باز برا کارشناسی کنکور بدی به هیچ وجه امکان پذیر نیست

شما از سنوات کارشناسیت استفاده کردی
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین akbarghafar
**
نقل قول

15-07-2015, 07:35 PM
سلام .اگه انصراف به خاطر کنکور سراسری باشه و کنکور قبول نشم میتونم برگردم به دانشگاه قبلی؟؟؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 87 بعدی »