عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT
آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-04-2014, 01:33 AM
(28-04-2014, 12:54 AM)'elahe' نوشته: سلام
من ویدیوهای کنتون رو دیدم ، گفته بود که اول باید سوال رو خوند بعد در واقع رفت سراغ متن
من سه تا ریدینگ پشت هم زدم ، اولی و آخری رو با این روش زدم و وسطی رو اول پاراگراف خوندم بعد جواب دادم
دومی فقط یه غلط داشتم
اون دوتای دیگه افتضاح Sad
(complete test longman )
حالا به نظر شما ادامه بدم به این روش؟

راستش به نظر من این قضیه خیلی برای آدم‌های مختلف فرق می‌کنه و من هم همیشه با اینکه متن رو اول بخونم، راحت‌تر بودم و همینطور هم امتحان دادم. ولی ظاهراً روش اول خوندن سوال برای بیشتر دوستان بازدهی بیشتری داشته، نظر من اینه که روی 3تا نمونه تصمیم نگیرین و تعداد بیشتری رو امتحان کنید، ولی اگر نهایتاً بعد از زدن نمونه‌های بیشتری، باز هم دیدین که روش خودتون که اول متن رو می‌خونید موثرتره، همون رو پیش برین. یه چیز دیگه هم اینکه، انتخاب بین این دو روش به چیزهای زیادی بستگی داره، ولی دلیلی اصلی صرفه‌جویی تو وقته، اگه سرعت خوندتون خوبه و وقت کم نمی‌آرین، و حافظه‌تون هم خوبه و لازم نیست برای سوال‌های زیادی، دوباره برگردین به متن، همون روش اول خوندن متن هم می‌تونه خوب باشه.
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین elahe
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-06-2014, 06:27 PM
من برای ریدینگ از منبع لانگمن شروع کردم ، بعد رفتم سراغ دلتا ، و الان هم tpo ها رو دارم کار میکنم ، خواستم بگم  اگر فرصتش رو دارید از هر منبعی که شروع می کنید سعی کنید لغات رو پس از پاسخ گویی کامل استخراج کنید ،
من واقعا الان خیلی از لغات و اصطلاحاتی که در تی پی او می بینم و مربوط به زمینه های مختلف علمی بود ، قبلا در دلتا و یا لانگمن دیده بودم..
در بهشت جای انسان های جالب خالی است!
"فردریش نیچه"
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-06-2014, 06:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2014, 07:03 PM توسط Simon2007.)
(17-06-2014, 06:27 PM)'elahe' نوشته: من برای ریدینگ از منبع لانگمن شروع کردم ، بعد رفتم سراغ دلتا ، و الان هم tpo ها رو دارم کار میکنم ، خواستم بگم  اگر فرصتش رو دارید از هر منبعی که شروع می کنید سعی کنید لغات رو پس از پاسخ گویی کامل استخراج کنید ،
من واقعا الان خیلی از لغات و اصطلاحاتی که در تی پی او می بینم و مربوط به زمینه های مختلف علمی بود ، قبلا در دلتا و یا لانگمن دیده بودم..

سلام
البته تمام لغات رو استخراج کردن کار زمانبریه و برای کسی که چند ماه فرصت داره توصیه نمیشه. عمده ی این لغات تخصصی های رشته های طبیعی هستند و دونستنشون خیلی هم ضروری نیست همینکه بدونید اینها اسم هستند و از مثلا خزندگان ، درندگان، دوزیستان ، گیاهان، ابزیان و... کافیه. ضمنا توصیه میکنم از ریدینگ های کمبریج غافل نشید. منظورم نرم افزارش هست.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

غایب nazaninkahe
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-06-2014, 08:29 AM
سلام
من قسمت ریدینگ خیلی کند متن، سوال و گزینه ها رو میخونم. وقتی سریع میخونم خوب متوجه نیمشم و بیشتر اوقات اشتباه جواب میدم. نمره ریدینگم تو امتحان های آزمایشی 15 هست [img]images/smilies/sad.gif[/img] لطفا راهنمایی کنید چطور باید مشکل زمان و سرعت حل کنم 2ماه دیگه امتحان  اصلی هست

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-06-2014, 10:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-06-2014, 10:43 AM توسط Simon2007.)
(21-06-2014, 08:29 AM)'nazaninkahe' نوشته: سلام
من قسمت ریدینگ خیلی کند متن، سوال و گزینه ها رو میخونم. وقتی سریع میخونم خوب متوجه نیمشم و بیشتر اوقات اشتباه جواب میدم. نمره ریدینگم تو امتحان های آزمایشی 15 هست [img]images/smilies/sad.gif[/img] لطفا راهنمایی کنید چطور باید مشکل زمان و سرعت حل کنم 2ماه دیگه امتحان  اصلی هست

سلام
شما باید هنر skim and scan خودتون رو قوی کنید. آزمون فرصت کافی نمیده تا افراد کند کل متن رو بخونند و درک کنند. پس شما ناچارید روی این دو مهارت کار کنید. بطور خلاصه کتاب بارونز در 200 صفحه ی اول روی برخی مهارت ها کار کرده که کتب دیگه کار نکردند و شاید در نگاه اول چیزهای به درد بخوری نباشند ولی واقعیت اینه که notetaking و این مورد بالا که عرض کردم در آزمون تافل ابزار مهمی محسوب میشند. ضمن اینکه شما تا روز آزمون تا میتونین بخونید. حقیقتا من آزمایش کردم و این واقعیت داره که ریدینگ روی تمام مهارت ها موثر خواهد بود. پس توصیه میکنم جای فکر کردن به تست و سرعت مدتی این برنامه رو تعطیل و فقط به خوندن و گرفتن نکات مهم از متن اختصاص بدید. گاهی ما هنوز در موردی تبحر پیدا نکرده شروع به تست زدن میکنیم که اصلا درست نیست. 
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین saheleh
**
نقل قول

06-07-2015, 03:44 PM
سلام دوستان
من نرم افزار لانگمن رو دارم ولی احساس میکنم برای تقویت مهارت ریدینگم کافی نیست
برای پری تافل دارم ثبت نام میکنم و تا آخر آذز وقت دارم
شما چه منبعی رو برای ریدینگ معرفی میکنید که هم سرعتو هم دایره لغاتمو افزایش بده.
من یه مشکلی که دارم اینه که لغاتو میخونم یاد میگیرم ولی خیلی سریع فراموش میکنم یا توی ریدینگ معنیشو متوجه میشم ولی کند و بعد برای اسپیکینگ و رایتینگ هر چی فکر میکنم یادم نمیان که بتونم ازشون استفاده کنم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
06-07-2015, 03:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-07-2015, 04:08 PM توسط Torkan.)
(06-07-2015, 03:44 PM)saheleh نوشته: سلام دوستان
من نرم افزار لانگمن رو دارم ولی احساس میکنم برای تقویت مهارت ریدینگم کافی نیست
برای پری تافل دارم ثبت نام میکنم و تا آخر آذز وقت دارم
شما چه منبعی رو برای ریدینگ معرفی میکنید که هم سرعتو هم دایره لغاتمو افزایش بده.
من یه مشکلی که دارم اینه که لغاتو میخونم یاد میگیرم ولی خیلی سریع فراموش میکنم یا توی ریدینگ معنیشو متوجه میشم ولی کند و بعد برای اسپیکینگ و رایتینگ هر چی فکر میکنم یادم نمیان که بتونم ازشون استفاده کنم.

درود

دوست من درست حدس زدید! برای تقویت نه تنها ریدینگ بلکه تمام مهارت ها یک کتاب کافی نیست. باید متن زیاد بخونید. شما اینجا رو ببینید کاملا دستتون میاد چی بخونید چون اگر توضیح بدم تکرار مکررات خواهد بود.
در مورد فراموش کردن لغات نگران نباشید،چون علتش کم متن خواندن هست! لغت کی به حافظه میره؟ وقتی در جمله کاربردی استفاده بشه. همینطوری نشینید لغات رو حفظ کنید. اونها رو در چند جمله مثل کتاب 504 و 1100 و ... بکار رفته،بخوانید تا یادتون بمونه.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین saheleh
**
نقل قول

06-07-2015, 06:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-07-2015, 06:13 PM توسط saheleh.)
(06-07-2015, 03:56 PM)Charming نوشته: درود

دوست من درست حدس زدید! برای تقویت نه تنها ریدینگ بلکه تمام مهارت ها یک کتاب کافی نیست. باید متن زیاد بخونید. شما اینجا رو ببینید کاملا دستتون میاد چی بخونید چون اگر توضیح بدم تکرار مکررات خواهد بود.
در مورد فراموش کردن لغات نگران نباشید،چون علتش کم متن خواندن هست! لغت کی به حافظه میره؟ وقتی در جمله کاربردی استفاده بشه. همینطوری نشینید لغات رو حفظ کنید. اونها رو در چند جمله مثل کتاب 504 و 1100 و ... بکار رفته،بخوانید تا یادتون بمونه.

بااحترام،
ترکان

متشکرم
من 504 رو هم دارم و اصلا آدمی نیستم که بشینم مدام لغت بخونم فقط متن میخونم و لغات رو هم با توجه به کاربردشون یاد میگیرم برای همین توی ریدینگ معانیشون رو میفهمم البته توی خوندن یکم کندم. من فقط متن میخونم خیلیم خوندم اصلا رشتم جوریه که منبع فارسی نداره و برای همین هم فقط منابع انگلیسی میخونم کلی داستان کوتاه و بلند خوندم. مشکلم اینه که برای صحبت کردن یا نوشتن لغات رو فراموش میکنم. البته فلش کارت لغات و فلش کارت گرامر تافل رو هم دارم و تازه شروع به خوندنشون کردم. همشونم یادگیریشون توی متنه ولی میترسم بازم موقع رایتینگ و اسپیکینگ همه رو فراموش کنم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-07-2015, 06:32 PM
(06-07-2015, 06:09 PM)saheleh نوشته: متشکرم
من 504 رو هم دارم و اصلا آدمی نیستم که بشینم مدام لغت بخونم فقط متن میخونم و لغات رو هم با توجه به کاربردشون یاد میگیرم برای همین توی ریدینگ معانیشون رو میفهمم البته توی خوندن یکم کندم. من فقط متن میخونم خیلیم خوندم اصلا رشتم جوریه که منبع فارسی نداره و برای همین هم فقط منابع انگلیسی میخونم کلی داستان کوتاه و بلند خوندم. مشکلم اینه که برای صحبت کردن یا نوشتن لغات رو فراموش میکنم. البته فلش کارت لغات و فلش کارت گرامر تافل رو هم دارم و تازه شروع به خوندنشون کردم. همشونم یادگیریشون توی متنه ولی میترسم بازم موقع رایتینگ و اسپیکینگ همه رو فراموش کنم.

درود

آهان! پس مشکل شما در بخشهای اسپیکینگ و رایتینگ هستش. چون اینجا تاپیک ریدینگ بود فکر کردم با ریدینگ مشکل دارید.
جای نگرانی نیست. این نگرانی در واقع نشون میده در حال پیشرفت هستید!
اون تاپیکی که بالا اتچ کردم رو بخونید با توجه به تجربه دیگران، مشکلاتون برطرف میشه. سوال جزیی تر در مورد اسپیک و رایتینگ دارید در تاپیک مربوطه بپرسید لطفا.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین saheleh
**
نقل قول

06-07-2015, 11:02 PM
چون سرعت خوندن ریدینگم خیلی پایینه اینجا سوالمو مطرح کردم. البته سرعت پایین ریدینگم هم به سرعت یادآوری لغات مربوط میشه. در واقع تا جایی که خودم فهمیدم ریشه همه ضعفام توی هر چهار مهارت همین فراموش کردن لغاته! با این همه تمرین نمیدونم چرا بازم فراموش میکنم. فکر میکنم شاید منابعی که استفاده میکنم خوب نیستن.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »