عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-01-2015, 09:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-01-2015, 09:55 PM توسط Simon2007.)
(27-01-2015, 04:47 PM)'giga' نوشته: سلام. من یه سوال دارم. اگه مثلا ریپورت تافل و جی ار ای که قبل از امتحان تعیین می کنیم به دانشگاهی ارسال بشه اگه نمره مطلوب رو نگیریم و دوباره امتحان بدیم کدام ریپورت توسط ادمیشن کامیتی در نظر گرفته میشه؟ حالا اگه سال دیگه برای همون دانشگاهها اپلای کنیم ریپورت های امسالمون پاک میشه؟ ( ضمنا من در اون دانشگاهها اپلای نکردم و فقط پروفایل باز کردم). با تشکر

سلام 
پروفایل در برخی سیستم های کامپیوتری بعد از مدتی خود به خود حذف میشه.مثلا کسانی که اپلای کردند اما هزینه رو پرداخت نکردند. این پروفایل ها معمولا بعد از مدتی مثلا چند ماه یا یکسال خود به خود حذف میشه. اصلا موردی نداره که نمره سابق شما رو بدونن. این خودش نکته مثبتیه اگر پیشرفت خوبی کرده باشید. پس دلیلی نداره سوابق شما باعث نگرانیتون بشه. 
ارادت 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین mahdi.khoie
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-07-2015, 01:25 PM
سلام

من میخوام یه نسخه از نمرۀ تافل برای خودم ارسال بشه (چون یک دانشگاه که میخوام اپلای کنم کد تافل نداره و باید کارنامه رو با مدارک خودم ارسال کنم براشون) چیکار باید بکنم؟ آدرس کجا رو باید بدم؟ شنیده بودم میشه آدرس سنجش رو بدم بیاد اونجا برم بگیرم درسته؟ روند کار چیه؟
و در آخر اینکه چقدر طول میکشه کارنامه برسه به سنجش؟

ممنونم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-07-2015, 01:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-07-2015, 01:45 PM توسط Torkan.)
(01-07-2015, 01:25 PM)mahdi.khoie نوشته: سلام

من میخوام یه نسخه از نمرۀ تافل برای خودم ارسال بشه (چون یک دانشگاه که میخوام اپلای کنم کد تافل نداره و باید کارنامه رو با مدارک خودم ارسال کنم براشون) چیکار باید بکنم؟ آدرس کجا رو باید بدم؟ شنیده بودم میشه آدرس سنجش رو بدم بیاد اونجا برم بگیرم درسته؟ روند کار چیه؟

ممنونم

درود

من قبل از جواب سوال توصیه ای به شما دارم: شما خودتون یه پرینت از کارنامه تهیه کنید و یه ایمیل به اداره admission دانشگاهتون بزنین شرایط رو توضیح بدین و بگین من کپی رو الان میفرستم اصل رو موقع اومدن میدم. در این حالت وقتتون هدر نمیره و نگرانیتون هم از بین میره.
کدوم کشور حالا میخواد بره این کارنامه؟
بله شما میتونید با سنتری که امتحان رو برگزار کردین، هماهنگ کنین و بگین من میخوام کارنامه بیاد به اون آدرس و من بیام از شما بگیرم. خودشون راهنمایی میکنن چیکار کنین. اینکه کی برسه بستگی به اون بالایی داره! گاها دیده شده ETS فارغ از آدرس وارد شده توسط Applicant، کارنامه کاغذی رو به آدرس test center ی که داوطلب در اون آزمون رو داده، فرستاده. به پست شهرتون هم سر بزنید.
البته خوب بعضی ها خوش شانس تشریف دارن و کارنامه کاغذی میرسه خونشون (یا آدرسی که موقع ثبت نام دادن). واسه بنده 47 روز بعد امتحان رسید. من دوستی داشتم 82 روز بعد رسید کارنامش. انگار رفته کلیرنس سفارت آمریکا Wink

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahdi.khoie
**
نقل قول

01-07-2015, 04:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-07-2015, 04:33 PM توسط mahdi.khoie.)
(01-07-2015, 01:25 PM)mahdi.khoie نوشته: سلام

ممنونم

(01-07-2015, 01:42 PM)Charming نوشته: درود

من قبل از جواب سوال توصیه ای به شما دارم: شما خودتون یه پرینت از کارنامه تهیه کنید و یه ایمیل به اداره admission دانشگاهتون بزنین شرایط رو توضیح بدین و بگین من کپی رو الان میفرستم اصل رو موقع اومدن میدم. در این حالت وقتتون هدر نمیره و نگرانیتون هم از بین میره.
کدوم کشور حالا میخواد بره این کارنامه؟
بله شما میتونید با سنتری که امتحان رو برگزار کردین، هماهنگ کنین و بگین من میخوام کارنامه بیاد به اون آدرس و من بیام از شما بگیرم. خودشون راهنمایی میکنن چیکار کنین. اینکه کی برسه بستگی به اون بالایی داره! گاها دیده شده ETS فارغ از آدرس وارد شده توسط Applicant، کارنامه کاغذی رو به آدرس test center ی که داوطلب در اون آزمون رو داده، فرستاده. به پست شهرتون هم سر بزنید.
البته خوب بعضی ها خوش شانس تشریف دارن و کارنامه کاغذی میرسه خونشون (یا آدرسی که موقع ثبت نام دادن). واسه بنده 47 روز بعد امتحان رسید. من دوستی داشتم 82 روز بعد رسید کارنامش. انگار رفته کلیرنس سفارت آمریکا Wink

بااحترام،
ترکان

: )) معلوم نیست چیکار میکنن واقعا!
خیلی ممنونم از پاسختون.
کانادا - دانشگاه École Polytechnique de Montréal
راستش چون فعلا تا زمان اپلای وقت هست میگم وایسم کارنامه اصلی بیاد یهو همونو بفرستم. آخه این دانشگاه تنها دانشگاهیه که خیلی بد جواب میده (با تاخیر زیاد یا اصلا جواب نمیده!) و به نظر بیشتر کارمنداش فقط فرانسه بلدن واسه همین این مکاتبات هم ممکنه بی ثمر باشه میخوام ریسک رو کمتر کنم.
من تو پروفایل ETS آدرس منزل رو دارم. یعنی الان باید اونو عوض کنم آدرس سنجش رو بزنم؟ یا همین که یکی از 4 کد رایگان تافل، کد مرکز آزمون سازمان سنجش رو زدم کفایت میکنه و کارنامه میرسه به دست سازمان سنجش؟

خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
01-07-2015, 04:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-07-2015, 04:42 PM توسط Torkan.)
(01-07-2015, 04:31 PM)mahdi.khoie نوشته: : )) معلوم نیست چیکار میکنن واقعا!
خیلی ممنونم از پاسختون.
راستش چون فعلا تا زمان اپلای وقت هست میگم وایسم کارنامه اصلی بیاد یهو همونو بفرستم. آخه این دانشگاه تنها دانشگاهیه که خیلی بد جواب میده (با تاخیر زیاد یا اصلا جواب نمیده!) و به نظر بیشتر کارمنداش فقط فرانسه بلدن واسه همین این مکاتبات هم ممکنه بی ثمر باشه میخوام ریسک رو کمتر کنم.
من تو پروفایل ETS آدرس منزل رو دارم. یعنی الان باید اونو عوض کنم آدرس سنجش رو بزنم؟ یا همین که یکی از 4 کد رایگان تافل، کد مرکز آزمون سازمان سنجش رو زدم کفایت میکنه و کارنامه میرسه به دست سازمان سنجش؟

خیلی ممنون

درود

کی امتحان دادید؟! حالا که مصر هستید حتما کارنامه اصل باشه، به این آدرس ایمیل بزنید:
toeflsupport4iran@ets.org
و بگید کارنامتون رو اصلا فرستادن یا نه. معمولا اگر نفرستاده باشن احتمالا خودشون میگن آذرس رو تغییر بدید یا دقیقتر کنید.
سالهای قبل روال اینطوری بود که حدود 2 ماه بعد از امتحان به افراد ایمیل میزدند که برو کارنامت رو از مثلا سنتر سنجش بگیر. اگر کد رو سازمان سنجش زدید نگران نباشید اونجا میرسه، ولی بازم یه ایمیل بدید.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
01-07-2015, 08:00 PM
(01-07-2015, 04:31 PM)mahdi.khoie نوشته: : )) معلوم نیست چیکار میکنن واقعا!
خیلی ممنونم از پاسختون.

خیلی ممنون

این موضوع که نمره ها می فرستادند سازمان سنجش مال چند سال پیش که نمی شد بصورت اینترنتی نمره ها گرفت. تعداد خیلی کمی اینکار انجام می دهند. الان شما در پروفایلتون یک پی دی اف می توانید بگیرید که دقیقا همان کارنامه که برای شما ارسال می شود. فقط برای کارنامه که برای شما می فرستند یک قسمتی داره برای ایمنی که با گرما رنگش از بین میره. فکر می کنم شما می توانید غیر از کد، ادرس دانشگاه مورد نظر بدهید تا مستقیما از ETS نمره شما برای دانشگاه ارسال شود.
نقل قول  

آفلاین mahdi.khoie
**
نقل قول

02-07-2015, 06:27 PM
(01-07-2015, 08:00 PM)فرید نوشته: این موضوع که نمره ها می فرستادند سازمان سنجش مال چند سال پیش که نمی شد بصورت اینترنتی نمره ها گرفت. تعداد خیلی کمی اینکار انجام می دهند. الان شما در پروفایلتون یک پی دی اف می توانید بگیرید که دقیقا همان کارنامه که برای شما ارسال می شود. فقط برای کارنامه که برای شما می فرستند یک قسمتی داره برای ایمنی که با گرما رنگش از بین میره. فکر می کنم شما می توانید غیر از کد، ادرس دانشگاه مورد نظر بدهید تا مستقیما از ETS نمره شما برای دانشگاه ارسال شود.

خیلی ممنونم از راهنمایی شما. راستش فکر میکردم دانشگاه این فایلی رو که ما بفرستیم حالا یا با ایمیل یا پرینت بگیریم و با پست بفرستیم قبول نمیکنه وگرنه من که آرزو دارم قبول کنن و دردسر بیشتری وجود نداشته باشه. یعنی شما میگید قبول میکنه دانشگاه این فایل pdf رو؟
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

03-10-2015, 03:03 PM
سلام دوستان
من سه هفته دیگه امتحان gre چه جوری باید دانشگاه ها رو انتخاب کنم؟
تعداد خیلی زیادی دانشگاه پیدا کردم ولی نمیدونم چطور چهارتاشو انتخاب کنم
میخوام دانشگاه هاییو بزنم که احتمال قبولی بالاست بدون تماس با استاد
و اگه قرار بعدا هزینه ی ریپورت بدم برای دانشگاه هایی باشه که از استاد جواب نسبی گرفتم
من زیاد ایمیل نزدم ولی همونایی که جواب دادن اکی ندادن اصولا تمپلیت فرستادن اولویت اولم کاناداست و بعد امریکا

ممنون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-10-2015, 06:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2015, 06:44 PM توسط blur.)
(03-10-2015, 03:03 PM)fatima204 نوشته: سلام دوستان
من سه هفته دیگه امتحان gre چه جوری باید دانشگاه ها رو انتخاب کنم؟
تعداد خیلی زیادی دانشگاه پیدا کردم ولی نمیدونم چطور چهارتاشو انتخاب کنم
میخوام دانشگاه هاییو بزنم که احتمال قبولی بالاست بدون تماس با استاد
و اگه قرار بعدا هزینه ی ریپورت بدم برای دانشگاه هایی باشه که از استاد جواب نسبی گرفتم
من زیاد ایمیل نزدم ولی همونایی که جواب دادن اکی ندادن اصولا تمپلیت فرستادن اولویت اولم کاناداست و بعد امریکا

ممنون

بهتره از دانشگاه هایی انتخاب کنید که مثلا چند استاد-و نه یکی- تو فیلد شما کار می کنن و رنک دانشگاه هم در رابطه با رزومه شما غیرمنطقی نباشه
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-10-2015, 06:14 AM
قطعا بهتره با سابقه ای که اون 4 دانشگاه در گرفتن دانشجوهای ایرانی دارن و رزومه و واقع بینی و مواردی که دوست قبلی گفت 4 جای قطعی رو انتخاب کنی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »