عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین masoud1183
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-06-2015, 07:33 PM
[size=9pt]با سلام[/size]
[size=9pt]من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته کشاورزی  هستم و امسال در کنکور سراسری شرکت کردم[/size]
[size=9pt]با توجه به اینکه در دفترچه راهنمای سازمان سنجش اشاره شده است که دارندگان مدرک کارشناسی ارشد [/size]
[size=10pt]از طريق قبولي در آزمون سراسري در مقطع دكتراي عمومي رشته هاي پزشكي، داندانپزشكي و [/size]
[size=10pt]داروسازي پرديس هاي خودگردان دانشگاههای علوم پزشکی و یا ظرفیت مازاد تحصیل نمایند[/size]
و به رشته های با مقطع کارشناسی اشاره نشده است،
آیا من میتوانم در انتخاب رشته دانشگاه رشته های کارشناسی (مانند پروتز دندان یا بینایی سنجی) را انتخاب کنم؟
[size=9pt]و در صورت قبولی در این رشته ها وضعیت تحصیل من به چه شکل خواهد بود؟[/size]
[size=9pt]با تشکر[/size]
نقل قول  

آفلاین zohi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-06-2015, 02:27 PM
با سلام ارشد شیمی معدنی هستم کارشناسی و ارشد دوره روزانه بودم،احتمال خیلی زیاد امسال دکتری شبانه قبول میشم ولی میخوام انصراف بدم و سال آینده کنکور سراسری برا داروسازی شرکت کنم،آیا تصمیم درستی هست؟

در ضمن 28 سالمه
نقل قول  

آفلاین sabah
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-06-2015, 03:19 AM
سلام.من کارشناسی برق روزانه خوندم و تا اسفند امسال وقت واسه فرستادن دفترچه اعزام به خدمت دارم.میخوام کنکور سراسری تجربی 95 شرکت کنم و پزشکی دندانپزشکی یا داروسازی بخونم.میخواستم بدونم بعد اینکه رفتم خدمت و یکی از این رشته ها رو قبول بشم میتونم مرخصی بگیرم حین خدمتم و ادامه خدمتمو بعد تموم کردن درسم برم؟؟واسه یه رشته کارشناسی که از مقطع خودم پایینتره نمیتونم این کارو انجام بدم ولی واسه ارشد که از مقطع تحصیلیه خودم بالاتره میتونم(از اینا مطمئنم)ولی به نظر شما واسه این رشته ها که دکترا هستن میتونم دوباره بدون مشکل کنکور سراسری بدم و از اول شروع کنم؟؟خواهشن زود جواب بدید خیلی ضرورییه ممنون
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

23-06-2015, 09:37 AM
(23-06-2015, 03:19 AM)sabah نوشته: سلام.من کارشناسی برق روزانه خوندم و تا اسفند امسال وقت واسه فرستادن دفترچه اعزام به خدمت دارم.میخوام کنکور سراسری تجربی 95 شرکت کنم و پزشکی دندانپزشکی یا داروسازی بخونم.میخواستم بدونم بعد اینکه رفتم خدمت و یکی از این رشته ها رو قبول بشم میتونم مرخصی بگیرم حین خدمتم و ادامه خدمتمو بعد تموم کردن درسم برم؟؟واسه یه رشته کارشناسی که از مقطع خودم پایینتره نمیتونم این کارو انجام بدم ولی واسه ارشد که از مقطع تحصیلیه خودم بالاتره میتونم(از اینا مطمئنم)ولی به نظر شما واسه این رشته ها که  دکترا هستن میتونم دوباره بدون مشکل کنکور سراسری بدم و از اول شروع کنم؟؟خواهشن زود جواب بدید خیلی ضرورییه  ممنون

با سلام 

بله دوست عزیز میتونین .چون مقطع پزشکی و دندانپزشکی دکترا محسوب میشه و بالاتر از کارشناسی هست , و البته داروسازی را اطلاعی ندارم.
فقط دوست عزیز خیلی موشکافانه و دقیق رو این مساله فکر کنین . نمیخوام نا امیدتان کنم و لی خیلی از نفراتی رو میشناسم که ارشد مهندسی از بهترین دانشگاه ها رو دارن ولی نتونستن قبول بشن. خیلی خیلی رقابتی شده.
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین MasImmu
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-06-2015, 04:02 PM
با سلام

سپاس بابت فوروم بسیار خوب و مفید

ممنون میشم اگر دوستانی که هرگونه اطلاعات مرتبطی دارند، اونهارو به اشتراک بگذارند.

من کارشناسی علوم آزمایشگاهی رو دانشگاه آزاد خوندم و کارشناسی ارشد بیوشیمی رو در دانشگاه دولتی روزانه. ارشد رو بدون فاصله بعد از فارغ التحصیلی از کارشناسی قبول شدم و "طرح" دو ساله ی پیراپزشکان رو نگذروندم، کمااینکه سربازی هم دارم.

شرایط بنده برای ثبت نام (در صورت قبولی) در دوره های روزانه پزشکی چگونه است؟ آیا ابتدا باید تکلیف طرح اجباری پیراپزشکان و سربازی رو مشخص کنم یا اینکه درصورت پذیرفته شدن در حدفاصل فرصت 6 الی 12 ماهه ی بعد از فارغ التحصیلی (از ارشد)، نیازی به فرستادن دفترچه نظام وظیفه و مشخص کردن وضعیت طرح پیراپزشکان نیست؟

با توجه به اینکه مقطع ارشد روزانه بودم باید برای پزشکی شهریه بپردازم؟ 

محدودیت سنی وجود دارد؟ (24 ساله هستم)
نقل قول  

آفلاین محمدرضایی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-06-2015, 10:47 PM
من فارغ التحصیل رشته علوم اجتماعی روزانه از دانشگاه چمران و کارشناسی ارشد نیمه متمرکز دانشگاه علامه طباطبایی هستم. بعلت بازار کار خیلی ضعیف این رشته می خواهم در کنکور سراسری رشته تجربی برای دندان پزشکی ثبت نام کنم. می خواستم از شما بپرسم آیا امکان شرکت مجدد را در کنکور بعلت اینکه قبلا از تحصیل رایگان استفاده کردم را دارم. همچنین دوره کارشناسی ارشد من به شکل نیمه متمرکز بوده و شهریه پرداخت می کردم. لطفا به سوال های من پاسخ دهید باتشکر.
نقل قول  

آفلاین masoud1183
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-07-2015, 01:21 AM
(27-06-2015, 04:02 PM)MasImmu نوشته: با سلام

سپاس بابت فوروم بسیار خوب و مفید

ممنون میشم اگر دوستانی که هرگونه اطلاعات مرتبطی دارند، اونهارو به اشتراک بگذارند.

من کارشناسی علوم آزمایشگاهی رو دانشگاه آزاد خوندم و کارشناسی ارشد بیوشیمی رو در دانشگاه دولتی روزانه. ارشد رو بدون فاصله بعد از فارغ التحصیلی از کارشناسی قبول شدم و "طرح" دو ساله ی پیراپزشکان رو نگذروندم، کمااینکه سربازی هم دارم.

شرایط بنده برای ثبت نام (در صورت قبولی) در دوره های روزانه پزشکی چگونه است؟ آیا ابتدا باید تکلیف طرح اجباری پیراپزشکان و سربازی رو مشخص کنم یا اینکه درصورت پذیرفته شدن در حدفاصل فرصت 6 الی 12 ماهه ی بعد از فارغ التحصیلی (از ارشد)، نیازی به فرستادن دفترچه نظام وظیفه و مشخص کردن وضعیت طرح پیراپزشکان نیست؟

با توجه به اینکه مقطع ارشد روزانه بودم باید برای پزشکی شهریه بپردازم؟ 

محدودیت سنی وجود دارد؟ (24 ساله هستم)
سلام دوست عزیز
من هم همین سوال رو داشتم ولی متاسفانه اینجا کسی جوابم رو نداد و خودم پیگیرش شدم.
من و شما چون کارشناسی ارشد داریم فقط میتونیم در پردیس های بین الملل پزشکی و یا رشته های کارشناسی بخونیم.
یعنی کلا روزانه رو نمیتونیم انتخاب کنیم.اگه دفترچه ثبت نام کنکور رو مطالعه کنید اونجا این مطلب رو نوشته
نقل قول  

آفلاین akbarghafar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-07-2015, 09:53 PM
سلام .من بهمن لیسانس شبانه شیمی میگیرم .ایا میتونم در کنکور سراسری 95 شرکت کنم اگه یک رشته روزانه قبول بشم باید شهریه بدم ؟خواهشا جواب بدید
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

09-07-2015, 10:33 PM
(09-07-2015, 09:53 PM)akbarghafar نوشته: سلام .من بهمن لیسانس شبانه شیمی میگیرم .ایا میتونم در کنکور سراسری 95 شرکت کنم اگه یک رشته روزانه قبول بشم باید شهریه بدم ؟خواهشا جواب بدید

با سلام 
بله دوست من , حتما میتونین کنکور بدین و 
لزومی نداره شهریه پرداخت کنین , چون 
اصلا از تحصیل رایگاه استفاده نکردین . 
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-07-2015, 10:33 PM
(09-07-2015, 09:53 PM)akbarghafar نوشته: سلام .من بهمن لیسانس شبانه شیمی میگیرم .ایا میتونم در کنکور سراسری 95 شرکت کنم اگه یک رشته روزانه قبول بشم باید شهریه بدم ؟خواهشا جواب بدید

سلام

شما میتونید شرکت کنید
اما چند نکته:
سنوات سرباریتون جساب میشه یعنی اگه مثلا 4 ترم  خونده باشی و کل سنواتت 12 ترم باشه الان 4 تاش ازش کم میشه

البته اگه همون رشته باز بری درسای بیشتریت ممکنه تطبیق بخوره و سنواتت الکی تسوخته
در ضمن روزانه قبول بشی هم شهریه نداری دیگه طبیعتا
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 87 بعدی »