عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا سفر به کانادا مسایل مربوط به تهیه بلیط - آژانسهای هواپیمایی و بار

نظرسنجی: کدوم پرواز را ترجیح می دهید
Lufthansa
20.59%
7 20.59%
Emirates
2.94%
1 2.94%
KLM
29.41%
10 29.41%
BMI
0%
0 0%
Iran Air
0%
0 0%
Turkish Airlines
20.59%
7 20.59%
Qatar Airways
26.47%
9 26.47%
The Other
0%
0 0%
مجموع 34 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسایل مربوط به تهیه بلیط - آژانسهای هواپیمایی و بار
آفلاین alikanosala
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-05-2015, 07:24 PM
سلام یه سوال خیلی فوری دارم که امیدوارم اینجا بتونم جوابمو بگیرم.
من می خوام تا یکماه دیگه به کلگری پرواز کنم.می خوام بدونم چه آپشنهایی دارم و برای یک خانم در ماه هفتم بارداری ایرلاینها چه محدودیت هایی دارند.یعنی غیر از تایید پزشک خود ایرلاینها هم لازمه چیزی رو تایید کنند یا خیر؟
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

26-05-2015, 10:25 PM
(15-05-2015, 07:24 PM)'alikanosala' نوشته: سلام یه سوال خیلی فوری دارم که امیدوارم اینجا بتونم جوابمو بگیرم.
من می خوام تا یکماه دیگه به کلگری پرواز کنم.می خوام بدونم چه آپشنهایی دارم و برای یک خانم در ماه هفتم بارداری ایرلاینها چه محدودیت هایی دارند.یعنی غیر از تایید پزشک خود ایرلاینها هم لازمه چیزی رو تایید کنند یا خیر؟

علی عزیز من پیشنهاد میکنم از یکی از آژانسهای معتبر فروش بلیط راجع به وضع خانمتون سوال کنید که اطلاعات دقیق بهتون بدن.
اما درباره اینکه از چه مسیری و با چه ایرلاینی برین که بهتر باشه برای خود منم سواله. سایتهای زیادی هستن مثل momondo و cheapoair که میتونید انواع آپشنها رو ببینید اما تصمیم گیری نهایی واقعا سخته و بستگی به معیارهای خودتون داره.
من با ترکیش ایرلاین، امارات و ایران ایر قبلا پرواز داشتم و ترکیش رو از هر نظر میپسندم اما برای کانادا که نگاه کردم قیمت بلیطاش برای تابستان امسال خیلی بالاست. حالا من خودم دنبال پرواز ارزانتری میگردم که کیفیتش هم قابل قبول باشه. البته خدا ویزا رو برسونه برای قیمت بلیطش هم یه کاری میکنیم بالاخره!
نقل قول  

آفلاین alikanosala
**
نقل قول

27-05-2015, 09:17 AM
(26-05-2015, 10:25 PM)'Artin88' نوشته:
علی عزیز من پیشنهاد میکنم از یکی از آژانسهای معتبر فروش بلیط راجع به وضع خانمتون سوال کنید که اطلاعات دقیق بهتون بدن.
اما درباره اینکه از چه مسیری و با چه ایرلاینی برین که بهتر باشه برای خود منم سواله. سایتهای زیادی هستن مثل momondo و cheapoair که میتونید انواع آپشنها رو ببینید اما تصمیم گیری نهایی واقعا سخته و بستگی به معیارهای خودتون داره.
من با ترکیش ایرلاین، امارات و ایران ایر قبلا پرواز داشتم و ترکیش رو از هر نظر میپسندم اما برای کانادا که نگاه کردم قیمت بلیطاش برای تابستان امسال خیلی بالاست. حالا من خودم دنبال پرواز ارزانتری میگردم که کیفیتش هم قابل قبول باشه. البته خدا ویزا رو برسونه برای قیمت بلیطش هم یه کاری میکنیم بالاخره!

خیلی ممنون.من ناچارا از ترکیش همون بلیط گرون رو گرفتم چون شرایطش برای بارداری راحتتر از بقیه بود
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

27-05-2015, 12:51 PM
(27-05-2015, 09:17 AM)'alikanosala' نوشته:
خیلی ممنون.من ناچارا از ترکیش همون بلیط گرون رو گرفتم چون شرایطش برای بارداری راحتتر از بقیه بود

مبارکه. به سلامتی. امکانش هست قیمت پرداختی و حدود تاریخ پروازتون رو بگین؟ آنلاین گرفتین یا از نمایندگی شون؟  
نقل قول  

آفلاین alikanosala
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-05-2015, 07:58 PM
(27-05-2015, 12:51 PM)'Artin88' نوشته:
مبارکه. به سلامتی. امکانش هست قیمت پرداختی و حدود تاریخ پروازتون رو بگین؟ آنلاین گرفتین یا از نمایندگی شون؟  

4700000
10Jun
از آژانس
نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

29-05-2015, 11:23 PM
سلام دوستان میتونیم وسایلمون را از یک فرودگاه دیگه در شهر خودمون فریت کنیم و لی از طریق فرودگاه امام خمینی مسافرت کنیم. من شنیدم روی بلیط میشه تا ندت 6 ماه پس از تاریخ پرواز فریت انجام داد . یعنی بلیط و محل فریت باید در یک فرودگاه باشه؟
نقل قول  

آفلاین hooman_m
**
نقل قول

05-07-2015, 03:26 PM
سلام دوستان 
یک سوال دارم از خدمتتون. من از طریق fsw2014 اقدام کردم و امیدوارم که در چند ماه آینده ویزام بیاد. به احتمال خیلی زیاد من اولین ورودم به کانادا دو ماهه باشه و برگردم ایران و بعد از چند ماه برای همیشه برم به تورنتو. سوال من اینه که با ویزای مهاجرتی اگر بلیط دو طرفه بگیریم موردی نداره که؟! یا بهتره برم اونجا و از اونجا بلیط برگشت بگیرم. (البته باید بگم که اینطوری خیلی گرون تر میشه. )
ممنون از راهنماییهای همیشگیتون

Fsw 2014, Noc code : 2131
  Sent to CIO: 10/15/2014, Received at CIO:10/21/2014, PER: 1/21/2015, AOR: 2/14/2015 Medical Requested: , 5/4/2015, Medical Results Received: 5/26/2015, Processing Started: 7/7/2015, Passport Requested: 07/17/2015
نقل قول  

آفلاین m_ashari2
**
نقل قول

18-07-2015, 10:58 AM
دوستان در هنگام تهیه بلیط از اونجایی که همه‌ی پروازهای ایران به کانادا حداقل یکبار در اروپا توقف داره، آیا ویزای ترانزیت شینگن نیاز داریم؟
طبق گفته این سایت نباید نیاز داشته باشیم:
http://www.immihelp.com/visas/schengenvi...tions.html
ولی هم اعتبار حرفهای این سایت برام جای سوال داره و هم اینکه بارها شنیدم که در صورت داشتن دو توقف در محدوده شینگن، به ویزای ترانزیت شینگن نیاز داریم. کسی اطلاعاتی داره؟ اگه لطف کنید با لینک اطلاعات بدید که خیلی بهتر هم هست.
ممنون
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

18-07-2015, 11:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-07-2015, 11:26 AM توسط Vicky.)
(18-07-2015, 10:58 AM)m_ashari2 نوشته: دوستان در هنگام تهیه بلیط از اونجایی که همه‌ی پروازهای ایران به کانادا حداقل یکبار در اروپا توقف داره، آیا ویزای ترانزیت شینگن نیاز داریم؟
ولی هم اعتبار حرفهای این سایت برام جای سوال داره و هم اینکه بارها شنیدم که در صورت داشتن دو توقف در محدوده شینگن، به ویزای ترانزیت شینگن نیاز داریم. کسی اطلاعاتی داره؟ اگه لطف کنید با لینک اطلاعات بدید که خیلی بهتر هم هست.
ممنون

اگه توقف لندن  باشه و کمتر از 24 ساعت  و از فرودگاه خارج نشید   ویزا نمیخواد اینو مطمئنم

اما اگه با KLM پرواز دارید آمستردام توقف داره ، فکرکنم خود هواپیمایی ویزای ترانزیت براتون میگیرن
نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

18-07-2015, 11:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-07-2015, 11:27 AM توسط f_goo.)
(18-07-2015, 10:58 AM)m_ashari2 نوشته: دوستان در هنگام تهیه بلیط از اونجایی که همه‌ی پروازهای ایران به کانادا حداقل یکبار در اروپا توقف داره، آیا ویزای ترانزیت شینگن نیاز داریم؟
ممنون

برای یک بار توقف در شنگن با پاس ایرانی به شرطی که از سالن ترانزیت خارج نشید نیازی به ویزا نیست. خودم این طوری سفر کردم و خیالتون راحت.
ولی برای 2 توقف در شنگن تقریبا مطمئنم نیاز به ویزای شنگن هست. دوستی اطلاع نداشتن و به مشکل خورده بودن. ولی مثلا می شه یه توقف در آلمان باشه یکی در انگلیس.
موقع خرید بلیط به این مورد توجه کنید + اینکه تو آمریکا استاپ نداشته باشین. جایی خوندم تو دابلین ایرلند هم نمی تونیم توقف داشته باشیم، ولی این یکی رو مطمئن نیستم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
3 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 08:04 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی