عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
لاتاری 2015 و سوالات مربوطه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری 2015 و سوالات مربوطه
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-11-2014, 05:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-11-2014, 05:03 AM توسط M1KE.)
در همون وبسایتی که نتیجه رو دیدین دوباره اطلاعات تون رو وارد کنید صفحه مربوط به اون عوض شده و تاریخ مصاحبه و مکان اون اشاره شده. حدود سه هفته مونده به اون تاریخ مدارک رو مطابق با چیزی که در اونجا اشاره کرده برای سفارت موردنظر بفرستین. بعد از اون سفارت برای شما ایمیلی میزنه که جزئیات مدارکی که باید با خودتون در روز مصاحبه ببرید رو اعلام کرده. اینطوری منتظر بمونید تا ده سال دیگه ممکنه ایمیلی دریافت نکنید. اگر مشکلی بود اطلاع بدین.

(30-11-2014, 12:01 AM)'مرمر' نوشته: برای من اصلا از اول هیچ ایمیلی نیومده منم هرروز روزی هزار بار چک ایمیلمو چک می کردم . خدا کنه بهم وقت بدن , شما کسی رو می شناسین که این اتفاق براش افتاده باشه ؟ خیلی شوک بزرگی بهم وارد شده

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین مرمر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-11-2014, 10:55 PM
برای من اصلا از اول هیچ ایمیلی نیومده منم هرروز روزی هزار بار چک ایمیلمو چک می کردم . خدا کنه بهم وقت بدن , شما کسی رو می شناسین که این اتفاق براش افتاده باشه ؟ خیلی شوک بزرگی بهم وارد شده

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-11-2014, 11:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-11-2014, 11:47 PM توسط M1KE.)
دقت کنید که من گفتم وبسایت رو نگاه کنید نه ایمیل تون رو. در این لینک دوباره اطلاعات تون رو وارد کنید اگر پذیرفته شده باشین بعد از یک مدتی در اون به جای صفحه مربوط به پذیرفته شدن، صفحه مربوط به تاریخ و مکان مصاحبه اعلام میشه و اینطور نیست که برای شما ایمیلی فرستاده بشه. شما می بایست حدود سه هفته قبل از اون تاریخی که در وبسایتی که لینکش رو دادم اشاره شده به سفارت موردنظر مدارک تون رو بفرستین. بعد از اون هست که سفارت به شما ایمیل خواهد زد.

(30-11-2014, 10:55 PM)'مرمر' نوشته: برای من اصلا از اول هیچ ایمیلی نیومده منم هرروز روزی هزار بار چک ایمیلمو چک می کردم . خدا کنه بهم وقت بدن , شما کسی رو می شناسین که این اتفاق براش افتاده باشه ؟ خیلی شوک بزرگی بهم وارد شده

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-05-2015, 03:07 PM
سلام ..اگر تاریخ تولد را  به میلادی  یکسال اشتباها کمتر بنویسیم  آیا بعد از برنده شدن در قرعه کشی مانع پذیرش می شود؟لطفا سریعتر پاسخ دهید .ممنون از  زحمات و  راهنماییتان

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-05-2015, 03:45 PM
عموما بستگی داره که اشتباهی که کرده باشین باعث افزایش شانس شما یا تغییر در شرایط شما شده باشه یا خیر. مثلا اگر بواسطه تغییر سن شما خودتون رو Eligible کرده باشین که همراه خانواده هم اسم تون رو بنویسید طبیعتا به رد پرونده منجر میشه در غیر این صورت شاید سخت نگیرند. تصمیم گیری در این مورد بر عهده اداره مهاجرت و افسر سفارت هست و نمیشه از الان با اطمینان در مورد اون نظر داد.
(11-05-2015, 03:07 PM)'مهمان' نوشته: سلام ..اگر تاریخ تولد را  به میلادی  یکسال اشتباها کمتر بنویسیم  آیا بعد از برنده شدن در قرعه کشی مانع پذیرش می شود؟لطفا سریعتر پاسخ دهید .ممنون از  زحمات و  راهنماییتان

Aboriginal Proverb -

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-05-2015, 12:36 AM
با عرض سلام
به نظرتون اگه تاریخ گرفتن دیپلم بعد برنده شدن تو لاتاری باشه میتونه مشکل ساز باشه?با توجه به اینکه من پارسال تو فرمی که پر کردم گزینه دیپلم رو انتخاب کرده بودم.
ساول دیگم اینه که من میتونم مدرک دیپلمم رو زمان مصاحبه به سفارت ببرم?چون که مدرکم تقریبا همونموقع اماده میشه
سوال اخرم اینه که ممکنه 11 سال تحصیل رو ایرادی نگیرن? اگه ایراد میگیرن لطفا راهنمایی کنید ممنون?

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-05-2015, 06:24 AM
به هر حال شما در زمان پر کردن فرم اطلاعات اشتباه دادین و احتمال به مشکل خوردن اون غیر ممکن نیست ولی در عمل فکر می کنم سفارت در این مورد سخت گیری نمی کنه و این اختیار رو دارند که ملاک رو زمان مصاحبه در نظر بگیرند. به عبارت دیگه از نظر قانونی شما می بایست در زمان اعطای ویزا شرایط لازم رو داشته باشید ولی در عین حال نباید در زمان پر کردن فرم هم اطلاعات اشتباه داده باشید. اگر این موضوع رو نادیده بگیرند مشکلی با دیپلم شما وجود نداره.
(25-05-2015, 12:36 AM)'مهمان' نوشته: با عرض سلام
به نظرتون اگه تاریخ گرفتن دیپلم بعد برنده شدن تو لاتاری باشه میتونه مشکل ساز باشه?با توجه به اینکه من پارسال تو فرمی که پر کردم گزینه دیپلم رو انتخاب کرده بودم.
ساول دیگم اینه که من میتونم مدرک دیپلمم رو زمان مصاحبه به سفارت ببرم?چون که مدرکم تقریبا همونموقع اماده میشه
سوال اخرم اینه که ممکنه 11 سال تحصیل رو ایرادی نگیرن? اگه ایراد میگیرن لطفا راهنمایی کنید ممنون?

Aboriginal Proverb -

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-09-2015, 09:04 PM
سلام
من در لاتاری 2015 برنده شدم
سوالم اینه که در مصاحبه چه سوالاتی می پرسن؟ ما باید خودمونو برا ی چه جو سوالاتی آماده کنیم؟
نکته کلیدی که در مصاحبه مهمه و باید رعایت کنیم تا تو مصاحبه رد نشیم چیه؟

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-09-2015, 05:40 AM
سوال خاصی نمی پرسن. بیشتر در مورد پیشینه شما و اینکه قراره به کدوم ایالت برین و چه کاره هستین و از این نوع سوالات پرسیده میشه. اگر مدارکتون نقصی نداشته باشه و به میزان لازم هم تمکن مالی داشته باشید عموما مشکلی وجود نخواهد داشت.
Aboriginal Proverb -

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-09-2015, 09:06 AM
(09-09-2015, 09:04 PM)مهمان نوشته: سلام
من در لاتاری 2015 برنده شدم
سوالم اینه که در مصاحبه چه سوالاتی می پرسن؟ ما باید خودمونو برا ی چه جو سوالاتی آماده کنیم؟
نکته کلیدی که در مصاحبه مهمه و باید رعایت کنیم تا تو مصاحبه رد نشیم چیه؟

M1KE گرامی توضیحات لازم رو دادند. فقط این رو اضافه کنم که مهم‌ترین چیزی که در مصاحبه باید نشون بدید اینه که در امریکا سربار دولت نخواهید شد و می‌تونید از پس مخارج زندگی خودتون بربیایید. حالا این مساله رو می‌تونید با نشون دادن موجودی در حساب بانکی خودتون یا داشتن مهارت‌های حرفه‌ای که منجر به پیدا کردن شغل مناسب در فاصله زمانی معقول (حدود شش ماه) بعد از رسیدن به امریکا بشه یا داشتن اسپانسر مالی در امریکا نشون بدید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Topic locked