عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین sheyda2000
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2015, 08:50 PM
دوستان گرامی

اوضاع کار در رشته مهندسی بهداشت محیط چطور هست ؟
نقل قول  

آفلاین ghiasedin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-04-2015, 08:57 AM
سلام بابک جان من برای مستر میخوام اقدام کنم الانم دارم روی یه پروژه data mining کار میکنم سوالم اینه که بجز مدرک دانشگاهی ایا مدارکی مثل DBA یا همون database administrator مایکروسافت یا T_Sql programing ایا گرفتن certificate انها برای بازار کار اینده تاثیر داره البته یه نکته هم بگم که متاسفانه برای این certificate ها باید خارج از ایران مثل ترکیه یا دبی امتحان بدم متشکرم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-04-2015, 10:27 AM
(22-04-2015, 08:57 AM)'ghiasedin' نوشته: سلام بابک جان من برای مستر میخوام اقدام کنم الانم دارم روی یه پروژه data mining کار میکنم سوالم اینه که بجز مدرک دانشگاهی ایا مدارکی مثل DBA یا همون database administrator مایکروسافت یا T_Sql programing ایا گرفتن certificate انها برای بازار کار اینده تاثیر داره البته یه نکته هم بگم که متاسفانه برای این certificate ها باید خارج از ایران مثل ترکیه یا دبی امتحان بدم متشکرم

این جور certificateها تاثیر چندانی بر گرفتن پذیرش از دانشگاه‌ها نداره، اما در آینده می‌تونه در پیدا کردن کار کمک کنه. البته باز بستگی داره که کاری که دنبال خواهید بود در همون زمینه certificate باشه. اگر نباشه تاثیر این جور certificateها زیاد نخواهد بود.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mfte.teacher
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-05-2015, 07:00 PM
با سلام دوستان 
من برنده لاتاری هستم و میخام بدونم برای یک معلم زبان با مدارک بین المللی مخصوصا از خود امریکا وضعیت کار تو چه شهر و ایالتی بهتره. اصلا وضعیت درآمدی یک معام چطوره؟
نقل قول  

آفلاین narcies
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-05-2015, 04:10 PM
سلام من تازه لاتاری برنده شدم و دارم سعی میکنم اطلاعات کسب کنم
برای کسی که معماری خونده شرایط کار آمریکا چطوره؟ و آیا میدونید کدوم ایالت بازار کار بهتری برای رشته من داره؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

18-05-2015, 08:20 AM
(11-05-2015, 07:00 PM)'mfte.teacher' نوشته: با سلام دوستان 
من برنده لاتاری هستم و میخام بدونم برای یک معلم زبان با مدارک بین المللی مخصوصا از خود امریکا وضعیت کار تو چه شهر و ایالتی بهتره. اصلا وضعیت درآمدی یک معام چطوره؟

اطلاعات من در مورد تدریس زبان خیلی زیاد نیست، اما به طور کلی حقوق معلم‌ها در امریکا خیلی بالا نیست. به همین خاطر شاید بهتر باشه که سمت شهرهای گرون مثل شهرهای بزرگ ایالت کالیفورنیا یا نیویورک نروید تا هزینه‌های زندگی‌تون خیلی زیاد نباشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-05-2015, 08:24 AM
(17-05-2015, 04:10 PM)'narcies' نوشته: سلام من تازه لاتاری برنده شدم و دارم سعی میکنم اطلاعات کسب کنم
برای کسی که معماری خونده شرایط کار آمریکا چطوره؟ و آیا میدونید کدوم ایالت بازار کار بهتری برای رشته من داره؟

درود،
تبریک برای برنده شدن در لاتاری.
در مورد بازار کار، متاسفانه شرایط کار برای رشته معماری در امریکا چندان خوب نیست. دوستان من که در این زمینه کار می‌کنند حقوق چندان خوبی نمی‌گیرند و تعداد موقعیت‌های شغلی هم براشون چندان زیاد نیست. اگر سرمایه خوبی داشته باشید و بتونید برای خودتون کار کنید، احتمالا بتونید از طریق ساخت یا بازسازی خونه‌های مسکونی درآمد مناسبی داشته باشید، اما همون طور که گفتم این مساله منوط به این هست که سرمایه خوبی داشته باشید که بتونید خونه‌های قدیمی یا زمین رو بخرید و بسازید.

نقل قول  

آفلاین Ehsan.T
**
نقل قول

11-07-2015, 11:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-07-2015, 11:31 PM توسط Ehsan.T.)
ببخشید شاید خیلی به این تاپیک مربوط نباشه
ساعت کاری اکادمیک چه زمانی است ؟ یعنی اگر به طور معمول دوشنبه تا جمعه 9 صبح تا 5 بعد از ظهر ساعت کاری است استاد که انتظار نداره شنبه و یکشنبه هم پاشی بری آزمایشگاه ؟ در ایران بعضی استادا انتظار دارند دانشجو دکترا 7 روز هفته از صبح تا شب تو آزمایشگاه باشه !!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-07-2015, 11:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-07-2015, 11:22 PM توسط Torkan.)
(11-07-2015, 11:10 PM)Ehsan.T نوشته: ببخشید شاید خیلی به این تاپیک مربوط نباشه
ساعت کاری اکادمیک چه زمانی است ؟ یعنی اگر به طور معمول دوشنبه تا چهارشنبه 9 صبح تا 5 بعد از ظهر ساعت کاری است استاد که انتظار نداره شنبه و یکشنبه هم پاشی بری آزمایشگاه ؟ در ایران بعضی استادا انتظار دارند دانشجو دکترا 7 روز هفته از صبح تا شب تو آزمایشگاه باشه !!

درود

با اینکه مربوط نیست زیاد ولی جواب میدم. شما وقتی حقوق کامل میگیرید که 20 ساعت به اصطلاح در هفته کار کنید. من نمیدونم چرا شما نوشتین دوشنبه تا چهارشنبه؟! 2 شنبه تا جمعه باید میبود.
دوست من در ایران انتظارات غیر واقعی است، ولی در آمریکا انتظارات هر استاد به اندازه خودش و به اندازه توان شماست. وقتی طرف نمیدونه elsevier چی هست، نمیاد به شما بگه در دانشکده رو خودت باز کن بیا آزمایشگاه!! البته اجازه بدید تعمیم ندم تا استادای به خصوص چینی دچار سو تفاهم نشن Smile. بلاخره هستن استادایی که انتظارات بیشتری داشته باشند ولی مطمین باشید در ایالات متحده خیلی کمتر این مورد به چشم میاد و شما با علاقه خودتون بیشتر کار میکنید.
این علاقه خود شماست که ممکنه شما رو شنبه یا یک شنبه بکشونه دانشگاه.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sherz
**
نقل قول

14-07-2015, 06:58 PM
سلام.
اوضاع کار پرستاری بعنوان یک شغل برای ایرانیان در امریکا به چه وضعی است؟لطفا کمک کنید.مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 26 بعدی »