عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی فرانسه معرفی و نقد استادها و موسسات آموزشی زبان فرانسه

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معرفی و نقد استادها و موسسات آموزشی زبان فرانسه
آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-10-2013, 06:59 AM
به نظر من این کلاس ها بیشتر از اونکه به موسسه خاصی بستگی داشته باشند در درجه اول به فعالیت های فردی خود آدم و در درجه دوم به استاد موردنظر بر می گرده. به عبارتی در کلاس بهترین استاد فرانسه، زبان آموزهایی وجود دارند که به دلیل عدم فعالیت و غیبت و انجام ندادن تمرین ها خیلی ضعیف هستند و در کلاس استادهای خیلی معمولی هم افرادی وجود دارند که به دلیل فعالیت و تمرین زیاد پیشرفت خوبی داشتند.

سیستم های زبانی هم به نظر من خیلی فرق خاص و شگرفی با هم ندارند و با همه اونها می شود فرانسه را یاد گرفت. بیشتر موسسه ها کتاب های Alter ego و Cafe را یاد می دهند. سیستم Reflet به نسبت سخت تر از بقیه هست.

قبل از ثبت نام در هر کدام از این دو، از زبان آموزهای دیگر اون موسسه بپرسید که استادان مربوط به سطح شما چه کسانی هستند. چون در برخی مقاطع زمانی موسسه های معروف هم استاد خوبی ندارند. به همین دلیل اگر استادهای خوبی برای سطح شما وجود داشت که به زبان فرانسه مسلط بودند به نظرم به همون موسسه بروید. در کنار این اگر با فعالیت های جنبی و انجام تمرین ها خودتون هم فعالیت کنید زبانتون بهبود پیدا می کنه. کلاس های سفارت دارای این مزیت هستند که به شما امکان استفاده از کتابخانه اونجا را هم می دهند ولی خیلی زودتر می بایست ثبت نام کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-10-2013, 03:06 AM
(12-10-2013, 04:03 AM)'arezoo' نوشته: برای یادگیری زبان فرانسه به صورت صرفاً یادگیری و علاقه کلاس‌های سفارت بهتر هستن یا کانون زبان ایران؟ کسی‌ هست که اطلاع داشته باشه؟

در مورد کیفیت آموزش کلاس زبان فرانسه در سفارت فرانسه در ایران اطلاع دقیق ندارم و نمیتوانم نظر بدهم. فقط همین را بگویم که عموما در مورد زبان های مختلف، کلاسهای خود سفارت های جز زبان آموزی مزایای نانوشته بعدی نیز دارند. مثلا در ویزا گرفتن یا تایید گرفتن برای برخی امور، مزایایی دارند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین environment11
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-05-2014, 10:26 AM
دوستان من با توجه به شرایط کاری نمی تونم از کلاس های عمومی استفاده کنم ممنون می شم اگه معلم خصوصی معرفی کنین
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-05-2015, 10:49 PM
سلام 
دوستان کسی یک موسسه خوب و قوی در کرج برای فرانسه سراغ داره؟ ممنون از شما
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-09-2015, 02:16 AM
من بخش فرهنگی سفارت فرانسه میرم و خیلی راضیم .... اساتیدش واقعا خوب هستند ...تنها بدیش دو ماه و نیم بودن هر کلاسه
نقل قول  

آفلاین mirage2000
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-09-2016, 10:33 PM
با سلام

یادگیری زبان فرانسه در خود سفارت این کشور چطوریه ؟

از لحاظ تعداد روزهای هفته ... مدرسین ... هزینه و اعتبار
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-09-2016, 08:12 AM
(09-09-2016, 10:33 PM)mirage2000 نوشته: با سلام

یادگیری زبان فرانسه در خود سفارت این کشور چطوریه ؟

از لحاظ تعداد روزهای هفته ... مدرسین ... هزینه و اعتبار

سلام، فکر می کنم منظور شما کلاس های زبان فرانسه ای هست که بخش فرهنگی سفارت فرانسه در تهران برگزار می کنه. من خودم تجربه شزکت در این کلاس ها رو ندارم ولی یکی از دوستانم کلاس هاش شرکت می کنه و از سطح آموزشیش خیلی راضیه و الان چند ترمه که داره ادامه میده. طول هر ترمش حدودا دو ماه هست و از نظر هزینه هم به نظر من به نسبت بقیه جاها بهتره. 250000 تومان برای هر ترم. برای اطلاعات بیشتر سایت زیر رو خودتون ملاحظه کنید: 
http://clf-teh.org/fa/category/192/194/
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2