عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2)

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 18 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارك لازم برای گرفتن ويزای توریستی امریکا (B2)
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-04-2014, 12:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-04-2014, 12:42 AM توسط Simon2007.)
(05-04-2014, 12:42 PM)'Mehrdoost' نوشته: سلام دوستان عزیز . میخواستم بدونم که فرم affidavit of support تا چه مدت میتونم بعنوان مدرک استفاده کنم ؟ تاچهمدت اعتبار داره؟ 

سلام 
هرچه به زمان مصاحبه شما نزديك تر باشه از اعتبار بالاتري برخورداره. من توصيه نميكنم قديمي تر از 3 ما ه ببريد هرچند همونطور كه دوستانم اشاره كردند تا 6 ماه گفته ميشه مورد نداره.
شادزي

(06-04-2014, 10:19 PM)'Mehrdoost' نوشته: سلام دوستان. می خواستم ببینم که این امکان هست که به نتیجه مصاحبه اعتراض کرد؟ چون در برخی از موارد در این سایت ذکر شده که به نتایج مصاحبه اعتراض شده است. اگه این امکان هست از چه طریق؟ ممنونم

سلام
مطمئن نيستم پاسخ در اينجا درسته يا خير. جون دوستان پاسخ دادند من هم نظرم رو عرض ميكنم. در خصوص اعتراض به نتيجه مصاحبه اگر منظورتون ريجكت هست برخي از ريجكت ها در نامه اشون ذكر شده شما حق گرفتن وكيل نداريد. اينها كه كلا كنار ميره. برخي از ريجكت ها مثل Tie‌كه شايد خيلي مساله حادي نيست اگر هم بخواهيد اعتراض كنيد بهتره وكيل بگيريد كه با توجه به هزينه ها و نوع ريجكت من توصيه ميكنم يكبار ديگه بري مصاحبه ارزونتر تموم ميشه. و احتمال زياد بار دوم شخصي كه با Tie‌رد شده اگر بتونه آفيسر رو قانع كنه ميگيره.( تاي مثال بود خواستم بدونيد برخي اعتراض ها هزينه بردارتر از تكرار مسير است)
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Shila parham
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-03-2015, 07:59 AM
سلام من به تازگي از طريق ازدواج وارد آمريكا شدم گرين كارتم موقتيه، مي خواستم بدونم ميتونم الان با اين گرين كارت اقدام كنم براي ويزاي b2 براي مادرم به شدت به حضورش نياز دارم و خودم هم به دليل اينكه ميرم كالج نمي تونم برم ايران ممنون ميشم اگه جواب بدين
نقل قول  

آفلاین Ashley-167
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-03-2015, 11:42 AM
سلام
من بیست و هشت سالمه و نه ساله که ازدواج کردم
در یک سازمان ژاپنی بین المللی با درامد نسبتا خوبی کار می کنم. (قرارداد به زبان انگلیسی و سازمان دارای مجوز بین المللی می باشد)
ملک به نام خودم دارم و در حساب ریالی ام حدود دویست میلیون تومان و در حساب ارزی ام بیست هزار دلار دارم
سفر تایلند و ترکیه با همسرم رفتم ولی ویزای شنگن ندارم
پدر و مادرم دو سال و نیم پیش از طریق لاتری به آمریکا رفتند و الان اونجا زندگی می کنند.
می خوام بدونم اگر به تنهایی و بدون همسرم برای ویزای توریستی آمریکا اقدام کنم و بخوام پدر و مادرم را ببینم چقدر امکان داره به من ویزا بدند. ممنون میشم اگر بتونین منو راهنمایی کنین
نقل قول  

آفلاین immun
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-03-2015, 09:49 PM
سلام وقتتون به خیر
خواهر من آمریکا هستن، و من و خانواده میخواستم بریم پیششون.چه مدارکیو باید با خودمون ببریم سفارت؟
نقل قول  

آفلاین arash5611
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-05-2015, 10:13 AM
با سلام
من و همسرم به همراه نوزاد 6 ماهه قصد سفر به آمریکا جهت ملاقات با خاله هام رو دارم ؛ مدارک چه چیزی لازمه و آیا باید برای بچه ام هم وقت سفارت بگیرم با برای هر دو ما کافیه؟
در ضمن با توجه به اینکه ویزای توریستی میخوام بگیرم ؛ و در ایران خونه به نام من هست  گواهی اشتغال به کار هم دارم چقدر احتمال داره که بهم ویزا بدن ...؟
ممنون از توجهتون....
نقل قول  

آفلاین Mehrdoost
**
نقل قول

06-05-2015, 02:26 PM
سلام دوستان عزیز  
من بعد از مدت ها مجددا به سایت سر زدم . ظاهرا هیچ کامنتی از 2013 به این طرف گذاشته نشده است !!!
میخوام ببینم کسی اطلاعات درخواست خودش رو نگذاشته؟
من یک بار reject شدم و بعد از اون اقدامی نکردم.

نقل قول  

آفلاین Mehrdoost
**
نقل قول

06-05-2015, 02:40 PM
میخواستم ببینم کسی جدیدا برای ویزای توریستی اقدام کرده و چه نتیجه ای گرفته است؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

09-05-2015, 08:23 AM
(06-05-2015, 02:26 PM)'Mehrdoost' نوشته: سلام دوستان عزیز  
من بعد از مدت ها مجددا به سایت سر زدم . ظاهرا هیچ کامنتی از 2013 به این طرف گذاشته نشده است !!!
میخوام ببینم کسی اطلاعات درخواست خودش رو نگذاشته؟
من یک بار reject شدم و بعد از اون اقدامی نکردم.

بعضی از دوستان نتیجه مصاحبه خودشون رو در قسمت نتایج ویزا وارد کرده‌اند. می‌تونید به این قسمت مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ardymary
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-05-2015, 10:58 AM
ویزای شنگن قبلا خیلی تاثیر داشت - الان هم مهم هست ? من و همسرم  ۲ سال پیش از سفارت المان به دلیل ناقص بودن مدارک D حورد تو پاسمون - 2 سفر خارجی همسایه هم داریم بعد از اون ریجکتی المان/
حالا نمی دونم یک بار دبی رو برای امریکا امتحان کنیم یا یک سفر اروپایی رو - هر دو شاغل خصوصی هستیم با 10 سال سابقه .؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

18-05-2015, 07:26 AM
(17-05-2015, 10:58 AM)'ardymary' نوشته: ویزای شنگن قبلا خیلی تاثیر داشت - الان هم مهم هست ? من و همسرم  ۲ سال پیش از سفارت المان به دلیل ناقص بودن مدارک D حورد تو پاسمون - 2 سفر خارجی همسایه هم داریم بعد از اون ریجکتی المان/
حالا نمی دونم یک بار دبی رو برای امریکا امتحان کنیم یا یک سفر اروپایی رو - هر دو شاغل خصوصی هستیم با 10 سال سابقه .؟

داشتن ویزای شنگن تاثیر مثبت داره. به طور کلی اگر شما نشون بدید که موقعیت این رو داشته‌اید که به کشورهای غربی سفر کنید و این کار رو کردید و در بازه قانونی از اون کشورها خارج شدید کمک می‌کنه که اعتماد سفارت بیشتر جلب بشه که شما در امریکا به صورت غیرقانونی نخواهید موند.
در نهایت این نکته رو در نظر داشته باشید که گرفتن ویزای توریستی امریکا به خصوص وقتی شما و همسرتون با هم سفر می‌کنید شانسیه و احتمال رد شدنش وجود داره. در نتیجه همیشه این ریسک وجود خواهد داشت که ویزا نگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 18 بعدی »