عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-04-2015, 05:39 PM
(16-04-2015, 12:25 AM)'ghiasedin' نوشته: سلام من با معدل 15.80 کارشناسی ناپیوسته نرم افزار و معدل 15.70 کاردانی و تافل 95 الی100 از دانشگاه غیرانتفاعی به نظر شما بین چه رنکیکنگ رو از دانشگاها انتخاب کنم
شاید بتونم یه مقاله isi هم اماده کنم چه رنکی رو پیشنهاد میدید

سلام
فاکتورهای زیادی برای پذیرش مطرح هست، مخصوصا برای افرادی که از دانشگاهای گمنام تر مثل علمی کاربردی، غیر انتفاعی یا بعضی از دانشگاهای آزاد شهرستان ها و ... هستند، بسته به رزومه شما و کارهای پژوهشی و عنوان درس پروژه و... ممکنه شما شانس پذیرش تو دانشگاهایی با رنک 150،200-450 و به بالا رو داشته باشی. برای دانشگاهایی که گمنامترند نظر کاملی نمیشه داد و بستگی به دانشگاهی داره که پذیرش می خوایند بگیرید.
موفق باشی/ 
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین zaniarb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-04-2015, 11:32 AM
سلام دوستان. من مهندسی عمران خوندم از دانشگاه کردستان با معدل 12.84، فارغ التحصیل 87 .آیلتس 6.5 دارم و 5 سال سابقه کار عمرانی دارم.آیا میتونم از دانشگاه های کانادا یا آمریکا و یا اروپا (حتی با رنک تا 1000 هم باشه اشکال نداره) پذیرش بگیرم؟ و فاند چطور؟ در ضمن مقاله و کنفرانس ندارم. پیشنهادتون چه کشور یا چه دانشگاهیست؟ خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-04-2015, 12:32 PM
(24-04-2015, 11:32 AM)'zaniarb' نوشته: سلام دوستان. من مهندسی عمران خوندم از دانشگاه کردستان با معدل 12.84، فارغ التحصیل 87 .آیلتس 6.5 دارم و 5 سال سابقه کار عمرانی دارم.آیا میتونم از دانشگاه های کانادا یا آمریکا و یا اروپا (حتی با رنک تا 1000 هم باشه اشکال نداره) پذیرش بگیرم؟ و فاند چطور؟ در ضمن مقاله و کنفرانس ندارم. پیشنهادتون چه کشور یا چه دانشگاهیست؟ خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

با اطلاعاتی که شما به اشتراک گذاشتین اینطور متوجه شدم که شما کارشناسی مهندسی عمران دارین با معدل 12.84. درسته!؟
در اینصورت باید خدمتون عرض کنم که معدل شما بسیار پایینه و شما در باید تنها به پذیرش فکر کنید و با این معدل به نظر کار خیلی سختی میاد که بتونید تیم پذیرش رو راضی کنید که دانشجوی فعالی هستید. توجه کنید که کمک هزینه ها برای مقطع ارشد در حالت کلی به اندازه کافی سخت هست و این معدل هم با آن سختی اضافه کنیم کار مشکل تر خواهد شد. از طرفی چون سابقه پژوهشی هم ندارین به مراتب کارتون سخت تر میشه. توجه کنید امید خودتون رو از دست ندید و اقدام کنید. اینها تنها نظرات منه بر اساس مشاهداتی که تا امروز داشتم، تلاش و پیگیری رمز موفقیته. پیشنهاد میشه که اگر توانایی مالی دارین برای مقطع ارشد در کشورهایی که هزینه پایینی دارن اقدام کنید، مثل فنلاند. برای اطلاعات بیشتر از انجمن فنلاند بازدید کنید.

موفق باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین zaniarb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-04-2015, 08:51 PM
(24-04-2015, 12:32 PM)Andre نوشته:
با اطلاعاتی که شما به اشتراک گذاشتین اینطور متوجه شدم که شما کارشناسی مهندسی عمران دارین با معدل 12.84. درسته!؟
در اینصورت باید خدمتون عرض کنم که معدل شما بسیار پایینه و شما در باید تنها به پذیرش فکر کنید و با این معدل به نظر کار خیلی سختی میاد که بتونید تیم پذیرش رو راضی کنید که دانشجوی فعالی هستید. توجه کنید که کمک هزینه ها برای مقطع ارشد در حالت کلی به اندازه کافی سخت هست و این معدل هم با آن سختی اضافه کنیم کار مشکل تر خواهد شد. از طرفی چون سابقه پژوهشی هم ندارین به مراتب کارتون سخت تر میشه. توجه کنید امید خودتون رو از دست ندید و اقدام کنید. اینها تنها نظرات منه بر اساس مشاهداتی که تا امروز داشتم، تلاش و پیگیری رمز موفقیته. پیشنهاد میشه که اگر توانایی مالی دارین برای مقطع ارشد در کشورهایی که هزینه پایینی دارن اقدام کنید، مثل فنلاند. برای اطلاعات بیشتر از انجمن فنلاند بازدید کنید.

موفق باشید.

خیلی ممنون از جواب و راهنماییتون،راستش خودمم به همین نتیجه رسیدم وبه همین خاطر امیدی به گرفتن فاند ندارم و مجبورم که به هزینه خودم درس بخونم. سوالم اینه که پذیرش بدون فاند رو از دانشگاه اروپایی یا کانادایی یا آمریکایی میتونم بگیرم یا نه؟یعنی شانس پذیرشم خیلی پایینه یا نه، میتونم بگیرمش؟ من میتونم سالانه 60 تومن هزینه کنم. و به عنوان سوال دوم : میتونم کار پاره وقت پیدا کنم ؟مثل کار در کتابخونه و بوفه دانشگاه یا کار در خارج دانشگاه. بازم ممنون از لطفتون که راهنمایی میکنین.
نقل قول  

آفلاین miladxray
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-05-2015, 01:46 AM
سلام.
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی رادیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هستم (دو ماه دیگه فارغ التحصل میشم). دو تا کتاب ترجمه کردم و الان زیر چاپن+ حدود 6 عنوان مقاله تو ژورنال های داخلی دارم+ 12 عنوان مقاله تو کنگره های داخلی+ TA هم بودم! معدلم هم تا این پایه 17/80 هستش. کلا دوران دانشجویی فعال بودم. نمره زبان ندارم ولی میتونم ایلتس 7 بگیرم. به نظرتون من با این شرایط میتونم فاند بگیرم؟ از چه دانشگاه هایی؟ کدوم کشورها؟
ممنون از همه تون....

نقل قول  

آفلاین hassan.totti
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-05-2015, 05:15 AM
سلام
دوستان من کارشناسی زیست از دانشگاه دامغان با معدل 15.5 و کارشناسی ارشد فیزیولوژی جانوری از دانشگاه خوارزمی (تربیت معلم) تهران با معدل 16 گرفتم. مقاله ندارم.بدون مقاله و با این شرایط از کدوم کشور شانس گرفتن پذیرش (بورس کامل)بیشتری دارم.
اینم یگم که دوست من از دانشگاه آسیلی ایتالیا بدون مدرک زبان هم بورس دکترا گرفته.
من در گرفتن ایلتس 7 مشکلی ندارم.
راهنمایی کنید ممنون میشم دوستان 
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

05-05-2015, 08:44 AM
(05-05-2015, 05:15 AM)'hassan.totti' نوشته: سلام
دوستان من کارشناسی زیست از دانشگاه دامغان با معدل 15.5 و کارشناسی ارشد فیزیولوژی جانوری از دانشگاه خوارزمی (تربیت معلم) تهران با معدل 16 گرفتم. مقاله ندارم.بدون مقاله و با این شرایط از کدوم کشور شانس گرفتن پذیرش (بورس کامل)بیشتری دارم.
اینم یگم که دوست من از دانشگاه آسیلی ایتالیا بدون مدرک زبان هم بورس دکترا گرفته.
من در گرفتن ایلتس 7 مشکلی ندارم.
راهنمایی کنید ممنون میشم دوستان 

دانشگاههای بسیاری در دنیا موجوده و عوامل مهمی برای پذیرش و بورس شدن موثر هستند. نمیشه شرایط مشابه ای رو برای دو هم رشته، حتی از یک دانشگاه در نظر گرفت. معدل، مقاله و کیفیت مقالات و سایر شاخص ها بر پذیرش و بورس تأثیر گذران. اگر سطح زبان خودتون رو در حدی که اشاره کردید میبینید که در اینصورت برای زبان اقدام کنید. در صورت امکان یک آزمون GRE هم در برنامه داشته باشید. نمره مناسب در این آزمون شانص پذیرش و بورسیه شما را از دانشگاههای آمریکا تا حد بسیار بالایی ارتقا خواهد داد. در مورد کانادا معدلهاتون تا اندازه ای واسه این کشور متوسط هست و با توجه به اینکه مقاله ندارین، جهت اقدام برای دانشگاههای برتر رقابت سختی را خواهید داشت. در مورد استرالیا همچنان قضیه معدل و مقاله دو اولویتی هست که بر پذیرش و بورس تأثیر گذار است، بدون مقاله تقریباً شانص بسیار پایینی برای دوره دکتری خواهید داشت چرا که این دوره کاملاً پژوهش محور است. نهایتا کشورهای اروپایی قضیه بورسیه به آن صورتی که ما انتظار داریم عموماً در کشور آلمان مطرح هست و در مورد سایر کشورها هم هر کدام شرایط خاص خودشان را دارند. پیشنهاد میشه که از قسمت کشورهای اروپایی بازدید کنید.
نهایتاً، به طور خلاصه اگر این امکان وجود داره که بتونید با دانشگاه یا پژوهشکده ای همکاری کنید که سوابق پژوهشی خودتون رو بهبود ببخشید، این کار را انجام دهید. بدون مقاله کار سختی در جذب پذیرش از دانشگاههای معتبر خواهید داشت و در مورد دانشگاههای متوسط به پایین، پذیرش شما به رقبای شما و همچنین وضعیت مالی دانشگاه بستگی داره. پیشنهاد من اینه که GRE را در برنامه خود حتماً قرار دهید که با گرفتن نمره یک مناسب تا حدی شانص پذیرش از دانشگاههای آمریکا و آلمان را افزایش دهید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mitraaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-05-2015, 12:04 AM
سلام

کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه آزاد با معدل 16.40
کارشناسی ارشد از دانشگاه سراسری با معدل 17.12
دو مقاله دارم که یکی از آنها ISI هست
سابقه TA بودن در 4 ترم
سه توصیه نامه 
هنوز مدرک زبان ندارم و 3 ماه آینده امتحان خواهم داد.
فکر می کنید با این شرایط شانس گرفتن full fund از دانشگاههای خوب آمریکا وجود دارد؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین anamis_boy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-05-2015, 01:05 AM
سلام دوستان
من دانشجوي ترم ٢ ارشد آموزش رياضي هستم
معدل كارشناسي ١٣.١٣
معدل ارشد تا الان ١٧.٥
سابقه ١٤ سال تدريس آموزش و پرورش
ميخوام بعد از دفاع و اخذ مدرك زبان اقدام ب اپلاي كنم
نظرتون چيه؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

11-05-2015, 12:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2015, 03:00 PM توسط Andre.)
(11-05-2015, 01:05 AM)'anamis_boy' نوشته: سلام دوستان
من دانشجوي ترم ٢ ارشد آموزش رياضي هستم
معدل كارشناسي ١٣.١٣
معدل ارشد تا الان ١٧.٥
سابقه ١٤ سال تدريس آموزش و پرورش
ميخوام بعد از دفاع و اخذ مدرك زبان اقدام ب اپلاي كنم
نظرتون چيه؟

معدل کارشناسیتون بسیار پایینه که همین مسأله شاید مانعی برای رسیدن به پذیرش مناسب از دانشگاههای کانادایی و استرالیایی بشه. از طرفی نمرات بالا در GRE Subject و GRE میتونه تا حدودی معدل پایینتون رو برای دانشگاههای آمریکایی کمرنگ کنه و شما بتونید پذیرش مناسبی از یکی از دانشگاههای آمریکایی دریافت کنید. اینکه مقاله‌ای ندارید (یا دسته کم اینجا ارائه نکردید) همچنان کارتون رو برای پذیرش از دانشگاههای کانادایی و استرالیایی سخت تر خواهد کرد، چرا که در استرالیا دوره به صورت کاملاً پژوهشی برگزار میشه و مراحل ارزیابی به ترتیب مقاله، معدل و دانشگاه محل تحصیل است. البته تمام این موارد به فرض این هست که شما به بورسیه و کمک هزینه‌ها نیاز دارید. در غیر اینصورت شرایط به گونه ای دیگر است.

اینطور که من میبینم باید بالای 30 سال سن داشته باشید و این مسأله ممکنه کمی ریسک پذیری شما رو پایین بیاره. اگر به ادامه تحصیل  در خارج از کشور علاقه  دارید، کشورهای رایگان اروپایی رو مد نظر قرار دهید. برای اینکار می‌تونید از دوستان ما در قسمت کشورهای اروپایی کمک بگیرید و با گرفتن یک مستر مجدد در همین رشته، به طریقی که سوابق پژوهشی خوبی فراهم کنید ،شانستون رو برای مراحل بالاتر افزایش بدید.

Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 72 بعدی »