عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 70 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-04-2015, 08:36 PM
با سلام من دانشجوی رشته معماری از دانشگاه ازاد با معدا 16 در حال کار روی ی مقاله داخلی هستم فک مکنم بتونم نمره خوبی در ایلتس بیارم میشه لطفا راهنمایی کنید 2 کدوم دانشگاه شانس بالاتری برای پذیرش دارم ...من دنبال کمک هزینه نیستم فقط میخوام دانشگاه متوسط رو برای مستر به من پیشنهاد بدین ...
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-04-2015, 12:10 PM
(03-04-2015, 08:36 PM)'anis' نوشته: با سلام من دانشجوی رشته معماری از دانشگاه ازاد با معدا 16 در حال کار روی ی مقاله داخلی هستم فک مکنم بتونم نمره خوبی در ایلتس بیارم میشه لطفا راهنمایی کنید 2 کدوم دانشگاه شانس بالاتری برای پذیرش دارم ...من دنبال کمک هزینه نیستم فقط میخوام دانشگاه متوسط رو برای مستر به من پیشنهاد بدین ...

شانست خوبه اگر بتونی نمره بالایی در زبان انگلیسی هم بگیری شانست رو بالا خواهی برد. اسامی بهترین دانشگاههای که در حوزه معماری در المان فعال هستن اینجا جدا کردم. البته برخی دوره رو ممکنه به المانی و ترکیب المانی - انگلیسی ارائه کنند که باید از بخش ادمیشن بپرسی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین idin_shafei_nia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-04-2015, 02:33 AM
با سلام،

بنده لیسانس برق - قدرت از دانشگاه آزاد با معدل ۱۴.۲۷ دارم و هم‌اکنون هم در مقطع کارشناسی ارشد برق - مخابرات در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل میباشم ولی میخوام انصراف بدم و برای آلمان اقدام کنم.

آیا شانسی برای پذیرش در یک دانشگاه متوسط آلمان دارم؟
آیا اینکه در حال حاضر دانشجوی همین رشته هستم نکته مثبتی محسوب میشود یا کلا خنثی‌ است؟

برای دوره آلمانی هم میخوام شرکت کنم و مدرک زبان ندارم ولی در حال خوندن زبان آلمانی هستم.

ممنون میشم نظرتون رو بگید.

با سپاس و احترام.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-04-2015, 07:58 AM
(05-04-2015, 02:33 AM)'idin_shafei_nia' نوشته: با سلام،
بنده لیسانس برق - قدرت از دانشگاه آزاد با معدل ۱۴.۲۷ دارم و هم‌اکنون هم در مقطع کارشناسی ارشد برق - مخابرات در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل میباشم ولی میخوام انصراف بدم و برای آلمان اقدام کنم.
آیا شانسی برای پذیرش در یک دانشگاه متوسط آلمان دارم؟
آیا اینکه در حال حاضر دانشجوی همین رشته هستم نکته مثبتی محسوب میشود یا کلا خنثی‌ است؟
برای دوره آلمانی هم میخوام شرکت کنم و مدرک زبان ندارم ولی در حال خوندن زبان آلمانی هستم.
ممنون میشم نظرتون رو بگید.
با سپاس و احترام.

دروود بر شما دوست عزیز.
شانست بستگی به فاکتورهایی مثل دانشگاهی که میخوای اقدام کنی، تعداد متقاضیان، اهمیت دپارتمان برق مربوطه. بعنوان مثال برای اخن شانست کمه. 
خواندن یک ارشد و سپس ترک مقطع واقدام مجدد و اشاره کردن در رزومه یک نکته منفی محسوب میشه پس نباید اشاره کنی.
در کل خوندن زبان المانی توصیه میشه اما چون به نسبت رشته قدرت در المان به انگلیسی متعدد ارائه نمیشه همون بهتره که به المانی شما بخونید و بعد اقدام کنید. 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین idin_shafei_nia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-04-2015, 11:04 AM
(05-04-2015, 07:58 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود بر شما دوست عزیز.
شانست بستگی به فاکتورهایی مثل دانشگاهی که میخوای اقدام کنی، تعداد متقاضیان، اهمیت دپارتمان برق مربوطه. بعنوان مثال برای اخن شانست کمه. 
خواندن یک ارشد و سپس ترک مقطع واقدام مجدد و اشاره کردن در رزومه یک نکته منفی محسوب میشه پس نباید اشاره کنی.
در کل خوندن زبان المانی توصیه میشه اما چون به نسبت رشته قدرت در المان به انگلیسی متعدد ارائه نمیشه همون بهتره که به المانی شما بخونید و بعد اقدام کنید. 

با سلام،

سپاسگزارم بابت زمانی که گذاشتید و جواب بنده را دادید.

راستش من هدفم در آینده، دکترا خواندن در خارج از ایرانه ولی طی تحقیقات من و نتایج پرس و جو از جامعه آماری من، پیدا کردن پوزیشن برای مقطع دکترا یکمی سخته با توجه به اینکه اولویت پروفسورها با دانشجویان خودشونه و این شد که تصمیم گرفتم ارشد را در خارج از ایران {آلمان} بگیرم تا راحت‌تر بتونم رزومه خودم و شرایط خودمو بهبود بدم و برای مقطع دکترا اقدام کنم. {البته اگر اطلاعات اشتباه است لطفا تصحیح بفرمایید}

حالا با این شرایط و معدل من و اینکه مدت زمان لیسانسم ۶سال طول کشید، شما دانشگاهای متوسطی را که پذیرش به نسبت راحت‌تر باشه میشناسید؟

سوال دیگر اینکه گذراندن کلاسای گوته برای سطح B1 یا B2 کافیه یا حتما باید امتحان زبان بدم و مدرک زبان آلمانی داشته باشم؟

با سپاس و احترام فراوان.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

05-04-2015, 12:53 PM
(05-04-2015, 11:04 AM)'idin_shafei_nia' نوشته:
با سلام،
سپاسگزارم بابت زمانی که گذاشتید و جواب بنده را دادید.
راستش من هدفم در آینده، دکترا خواندن در خارج از ایرانه ولی طی تحقیقات من و نتایج پرس و جو از جامعه آماری من، پیدا کردن پوزیشن برای مقطع دکترا یکمی سخته با توجه به اینکه اولویت پروفسورها با دانشجویان خودشونه و این شد که تصمیم گرفتم ارشد را در خارج از ایران {آلمان} بگیرم تا راحت‌تر بتونم رزومه خودم و شرایط خودمو بهبود بدم و برای مقطع دکترا اقدام کنم. {البته اگر اطلاعات اشتباه است لطفا تصحیح بفرمایید}
حالا با این شرایط و معدل من و اینکه مدت زمان لیسانسم ۶سال طول کشید، شما دانشگاهای متوسطی را که پذیرش به نسبت راحت‌تر باشه میشناسید؟
سوال دیگر اینکه گذراندن کلاسای گوته برای سطح B1 یا B2 کافیه یا حتما باید امتحان زبان بدم و مدرک زبان آلمانی داشته باشم؟
با سپاس و احترام فراوان.

اصولاً نمیشه تعیین کرد کدوم دانشگاه راحتتره. شما اون حداقل ها رو داشته باشی مطمئن باش پذیرش میگیری. به نظرم بهتره یه لیستس تهیه کنی از رشته های خودت و دانشگاهها رو از خوب تا متوسط دسته بندی کنی.
- برای ازمون هم باید حداقل B1 یا B2 داشته باشی. و قبولی در ازمون گوته داشته باشی که عالیه اگر هم نداشته باشی مشکلی نداره باید برید المان و ازمون بدی.
نقل قول  

آفلاین viviliwinki
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-04-2015, 04:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2015, 04:25 PM توسط viviliwinki.)
سلام .من کارشناسی بیهوشی با معدل ۱۵از دانشگاه سراسری.میخوام دو سال طرحمو اینجا بگذرونم تا رزومه کاریم بشه.به نظرتون با داشتن مدرک زبان آلمانیc1،با این معدل ...میتونم ارشد پذیرش بگیرم آلمان...بدون داشتن مقاله؟؟و اگه کسی درمورد آزمون ورودی ارشد این رشته اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنه..اگه تو یه مقاله ای «همکاری کرده باشم »چقدمیتونه تاثیر بذاره؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-04-2015, 09:17 PM
(10-04-2015, 04:19 PM)'viviliwinki' نوشته: سلام .من کارشناسی بیهوشی با معدل ۱۵از دانشگاه سراسری.میخوام دو سال طرحمو اینجا بگذرونم تا رزومه کاریم بشه.به نظرتون با داشتن مدرک زبان آلمانیc1،با این معدل ...میتونم ارشد پذیرش بگیرم آلمان...بدون داشتن مقاله؟؟و اگه کسی درمورد آزمون ورودی ارشد این رشته اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنه..اگه تو یه مقاله ای «همکاری کرده باشم »چقدمیتونه تاثیر بذاره؟؟

با توجه به اون سطح بالای زبان المانی بله میشه شانست رو خوب ارزیابی کرد. 
نقل قول  

آفلاین saharkhanum
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-04-2015, 03:40 PM
سلام .من دانشجوی دانشگاه آزاد در رشته معماریم و میخوام بعد از گرفتن لیسانس برای پذیرش از آلمان اقدام کنم.تا پایان شهریور فارق التحصیل میشم.معدلمم حدود 17 باید بشه چون همیشه همین بوده عددش.شنیدم آلمان دانشجویان لیسانسه ی دانشگاه آزاد را برای فوق قبول نمیکنه مگر با معدل بالای 17 تازه اونم معلوم نیست چ دانشگاهی پذیرش بده.خیلی دوست دارم از دانشگاه های وایمار .آخن .برلین یا دارمشتات برای مستر پذیرش بگیرم.
[align=right]حاضر به گذروندن دوره فشرده زبان آلمانی هم هستم و زبان انگلیسیمم قویه و همین الانشم آیلتس 7 رو میتئنم بگیرم اما ترجیهم به دانشگاه های آلمانی زبانه چون رایگان هستن اما انگلیسی زبان ها معمولا رایگان نیستند.شهری زندگی هم برام اهمیت دراه.سابقه کاری ندارم ولی میتونم بعد از شهریور که فارق التحصیل میشم شروع بکار کنم.به نظر شما چقد شانس پذیرش و از این دانشگاه های که گفتم دارم؟و با این اوصاف چه موقع اقدام کنم بهتره؟لطفا راهنماییم کنین خیلی گیج شدم
[img]images/smilies/confused.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

20-04-2015, 04:28 PM
(20-04-2015, 03:40 PM)'saharkhanum' نوشته:
سلام .من دانشجوی دانشگاه آزاد در رشته معماریم و میخوام بعد از گرفتن لیسانس برای پذیرش از آلمان اقدام کنم.تا پایان شهریور فارق التحصیل میشم.معدلمم حدود 17 باید بشه چون همیشه همین بوده عددش.شنیدم آلمان دانشجویان لیسانسه ی دانشگاه آزاد را برای فوق قبول نمیکنه مگر با معدل بالای 17 تازه اونم معلوم نیست چ دانشگاهی پذیرش بده.خیلی دوست دارم از دانشگاه های وایمار .آخن .برلین یا دارمشتات برای مستر پذیرش بگیرم.

حاضر به گذروندن دوره فشرده زبان آلمانی هم هستم و زبان انگلیسیمم قویه و همین الانشم آیلتس 7 رو میتئنم بگیرم اما ترجیهم به دانشگاه های آلمانی زبانه چون رایگان هستن اما انگلیسی زبان ها معمولا رایگان نیستند.شهری زندگی هم برام اهمیت دراه.سابقه کاری ندارم ولی میتونم بعد از شهریور که فارق التحصیل میشم شروع بکار کنم.به نظر شما چقد شانس پذیرش و از این دانشگاه های که گفتم دارم؟و با این اوصاف چه موقع اقدام کنم بهتره؟لطفا راهنماییم کنین خیلی گیج شدم
[img]images/smilies/confused.gif[/img]

دروود بر شما.
شما از چه منبعی شنیدی که ازاد و پیام نور و غیر انتفاعی مورد تایید نیست!!! به شایعات توجه نکن. بنده سه تا از دوستان نزدیکم از دانشگاه ازاد در دانشگاههای وایمار و اخن و برلین درس خوندن و از دانشگاه ازاد شهرستان هم فارغ التحصیل شده بودند.
شرایط کلی شما خوبه بتونی معدل و نمره زبانت رو در همون حد داشته باشی میتونی پذیرش بگیری. 
وایمار و اخن هر دو شهر دانشجویی و کوچیک هستن اما برلین و دارمشتات خوب هستن. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 70 بعدی »