عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش نتایج پذیرش تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده
آفلاین amirHossein
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-11-2011, 08:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-11-2011, 08:16 PM توسط amirHossein.)
ممنون Soilman عزیز رنکشون ۴۰ تا فاصله داره و کلا چون Engineering Management هستش و من هیچ ایده ندارم چی به چیه پس استاد و پروژه زیاد به کارم نمیاد.
درباره مستر دوم ممنون از نظرتون روحیه خوبی بود برام چون خیلیا میگن اشتباه دارم میکنم دوباره یه مستر دیگه می خونم.

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

04-11-2011, 08:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-11-2011, 08:57 PM توسط Pejman.)
اشتباه از من بود!30 رو 20 دیدم! Confused
ولی باز هم رنکینگ یکی از فاکتورهاست.... به نظرم وقتی به مطالعه ی پروژه های دانشگاه و اساتید در اون زمینه می پردازید یه تصویری براتون درست میشه که مقایسه کنید بین چند دانشگاه...بحث علاقه تو تحصیل به نظرم خیلی مهمه...برای دکترا که چند برابر...برای من پیش اومده که اساتیدی در دانشگاه هایی هستن که رنک بالایی ندارن ولی وقتی شما به کارهایی که اون فرد کرده و اینکه می بینی چقدر فعال بوده نگاه می کنی در محموع برات جذاب تر هست تا استادی که فقط در یه دانشگاه رتبه بالا هست و کل پروژه هاش به تعداد انگشت های دست هم نمیرسه Sleepy

به نظرم مستر دوم اگر همراه با فاند باشه گزینه ی خوبی هست موقعی که آدم شانسی برای گرفتن پوزیشن دکترا نمی بینه....چون یه پیش زمینه ای داشته حالا میره یه زمینه ی دیگه رو هم مطالعه کنه و در عصر جدید ترکیب علوم باعث پیشرفت های مهم و تاثیرگذار در دنیای علم شده....
(04-11-2011, 08:15 PM)amirHossein نوشته: ممنون Soilman عزیز رنکشون ۴۰ تا فاصله داره و کلا چون Engineering Management هستش و من هیچ ایده ندارم چی به چیه پس استاد و پروژه زیاد به کارم نمیاد.
درباره مستر دوم ممنون از نظرتون روحیه خوبی بود برام چون خیلیا میگن اشتباه دارم میکنم دوباره یه مستر دیگه می خونم.
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-11-2011, 12:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2011, 12:59 AM توسط m0h3n.)
امیر حسین عزیز،

من نظرم اینطور هست که انتخاب بین این دو وابسته به میزان توانایی مالی شما و برنامه ریزی ای که برای آینده خودتون دارید هست.
دانشگاه اولی نیمه فاند دارید و دانشگاه دومی بدون فاند. اینجا بحث مالی مطرح هست که اگر توانایی مالی داشته باشید، خوب دانشگاه رنک بالاتر، منطقی تر هست.

از طرف دیگر، اگر بعد از اتمام تحصیل بخواید مشغول به کار بشید، فارغ التحصیلی از دانشگاه USC در اون مقطع به کمکتون خواهد اومد.
ولی اگر بخواید برای دکتری اقدام کنید، بنظر من خیلی تفاوتی نخواهد داشت. اگر چه باز هم اگر مشکل مالی نداشته باشید، USC در ارجحیت هست.

از نظر ایالتی هم که حساب کنید، USC در CA هست و دانشگاه دیگه در NY که خوب مسلما CA بهتر هست.

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین amirHossein
**
نقل قول

05-11-2011, 03:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2011, 03:25 AM توسط amirHossein.)
(04-11-2011, 08:48 PM)soilman نوشته: اشتباه از من بود!30 رو 20 دیدم! Confused
ولی باز هم رنکینگ یکی از فاکتورهاست.... به نظرم وقتی به مطالعه ی پروژه های دانشگاه و اساتید در اون زمینه می پردازید یه تصویری براتون درست میشه که مقایسه کنید بین چند دانشگاه...بحث علاقه تو تحصیل به نظرم خیلی مهمه...برای دکترا که چند برابر...برای من پیش اومده که اساتیدی در دانشگاه هایی هستن که رنک بالایی ندارن ولی وقتی شما به کارهایی که اون فرد کرده و اینکه می بینی چقدر فعال بوده نگاه می کنی در محموع برات جذاب تر هست تا استادی که فقط در یه دانشگاه رتبه بالا هست و کل پروژه هاش به تعداد انگشت های دست هم نمیرسه Sleepy

به نظرم مستر دوم اگر همراه با فاند باشه گزینه ی خوبی هست موقعی که آدم شانسی برای گرفتن پوزیشن دکترا نمی بینه....چون یه پیش زمینه ای داشته حالا میره یه زمینه ی دیگه رو هم مطالعه کنه و در عصر جدید ترکیب علوم باعث پیشرفت های مهم و تاثیرگذار در دنیای علم شده....
ممنون رفیق. منم با میان رشته ای موافقم Big Grin
الان دیدن کلیر هم شدم. دیگه همه چیز ریخته بهم Big Grin
(05-11-2011, 12:56 AM)m0h3n نوشته: امیر حسین عزیز،

من نظرم اینطور هست که انتخاب بین این دو وابسته به میزان توانایی مالی شما و برنامه ریزی ای که برای آینده خودتون دارید هست.
دانشگاه اولی نیمه فاند دارید و دانشگاه دومی بدون فاند. اینجا بحث مالی مطرح هست که اگر توانایی مالی داشته باشید، خوب دانشگاه رنک بالاتر، منطقی تر هست.

از طرف دیگر، اگر بعد از اتمام تحصیل بخواید مشغول به کار بشید، فارغ التحصیلی از دانشگاه USC در اون مقطع به کمکتون خواهد اومد.
ولی اگر بخواید برای دکتری اقدام کنید، بنظر من خیلی تفاوتی نخواهد داشت. اگر چه باز هم اگر مشکل مالی نداشته باشید، USC در ارجحیت هست.

از نظر ایالتی هم که حساب کنید، USC در CA هست و دانشگاه دیگه در NY که خوب مسلما CA بهتر هست.

موفق باشید
ممنون.
فکر کنم همه راهها به USC ختم میشه Big Grin
به نظر شما امیدی هست توی سال اول بشه فاند گرفت ؟

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-11-2011, 10:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2011, 10:34 AM توسط Babak.)
امیر حسین عزیز
راستش اگر من جای شما بودم با وجود USC‌ اصلا فکر Syracuse رو هم نمی‌کردم. اسم و رسم USC با Syracuse اصلا قابل مقایسه نیست. از نظر شرایط آب و هوا و زندگی هم که بخوای نگاه کنی USC در شرایط بسیار بهتری قرار داره.
در USC می‌شه فاند پیدا کرد، ولی به هر حال همیشه یک مقدار ریسک درش وجود داره، ولی به نظر من اگر برای سال اول می‌تونی هزینه‌ها رو تامین کنی، برو USC‌ و از ابتدا به طور جدی دنبال فاند باش. بچه‌ها و استادهای ایرانی در USC زیادن و کمک خواهند کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین amirHossein
**
نقل قول

05-11-2011, 02:59 PM
(05-11-2011, 10:34 AM)Babak نوشته: امیر حسین عزیز
راستش اگر من جای شما بودم با وجود USC‌ اصلا فکر Syracuse رو هم نمی‌کردم. اسم و رسم USC با Syracuse اصلا قابل مقایسه نیست. از نظر شرایط آب و هوا و زندگی هم که بخوای نگاه کنی USC در شرایط بسیار بهتری قرار داره.
در USC می‌شه فاند پیدا کرد، ولی به هر حال همیشه یک مقدار ریسک درش وجود داره، ولی به نظر من اگر برای سال اول می‌تونی هزینه‌ها رو تامین کنی، برو USC‌ و از ابتدا به طور جدی دنبال فاند باش. بچه‌ها و استادهای ایرانی در USC زیادن و کمک خواهند کرد.
ممنون بابک جان. پس دیگه کلا میچسبم به USC فقط میمونه عوض بدل کردن ویزا.

ایمیل زدم به سفارت توی آنکارا امیدوارم راحت بتونم عوض کنم دانشگاه رو. دیروز هم کلیر شدم.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

11-11-2011, 12:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2011, 12:35 AM توسط Saeid.)
به نظر شما دوستان با تجربه و عزیز....دانشگاه QUT تو استرالیا بهتره با بورس IPRS یا دانشگاه SOUTH CAROLINA , COLUMBIA ......اولی درچه یک وزارت علوم...تو یه شهر بزرگ..اسکولارسیپ و اقامت و درمان داره....دومی RA , شهر کوچیک و درجه دو وزارت علوم....ممنون از پاسخ دوستان
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-11-2011, 01:43 AM
(11-11-2011, 12:35 AM)saeed_oroomy نوشته: به نظر شما دوستان با تجربه و عزیز....دانشگاه QUT تو استرالیا بهتره با بورس IPRS یا دانشگاه SOUTH CAROLINA , COLUMBIA ......اولی درچه یک وزارت علوم...تو یه شهر بزرگ..اسکولارسیپ و اقامت و درمان داره....دومی RA , شهر کوچیک و درجه دو وزارت علوم....ممنون از پاسخ دوستان
بسیار عالی!
چه خبر خوبی Smile

شک نکن!کویئینزلند!اسکولارشیپ و اینا هم که داره!خود دانشگاه رو فقط بگیری کلی اعتبار داره....شهر هم که عالی...مسئله ی اقامت هم که هست...
فقط نفهمیدم کدوم مقطع....چه رشته ای؟حدس میزنم دکترا باشه...
من جای شما بودم اصلا شک نمیکردم....

پ.ن:لطفا شرایط خودتان و نتیجه ی پذیرشتان را در تاپیک مربوطه هم بگذارید که بسیار مفید خواهد بود.

شب خوش
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

11-11-2011, 01:49 AM
(11-11-2011, 01:43 AM)soilman نوشته: بسیار عالی!
چه خبر خوبی Smile

شک نکن!کویئینزلند!اسکولارشیپ و اینا هم که داره!خود دانشگاه رو فقط بگیری کلی اعتبار داره....شهر هم که عالی...مسئله ی اقامت هم که هست...
فقط نفهمیدم کدوم مقطع....چه رشته ای؟حدس میزنم دکترا باشه...
من جای شما بودم اصلا شک نمیکردم....

پ.ن:لطفا شرایط خودتان و نتیجه ی پذیرشتان را در تاپیک مربوطه هم بگذارید که بسیار مفید خواهد بود.

شب خوش
برا دکترا هست...مسئله اصلی اینه که کواینزانده تو استرالیاس ولی south Carolina تو آمریکاس و این آدمو وسوسه میکنه....پیشرفت بیشتر تو آمریکا و مسائل اون

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

11-11-2011, 02:23 AM
(11-11-2011, 01:49 AM)saeed_oroomy نوشته: برا دکترا هست...مسئله اصلی اینه که کواینزانده تو استرالیاس ولی south Carolina تو آمریکاس و این آدمو وسوسه میکنه....پیشرفت بیشتر تو آمریکا و مسائل اون
آقا سعید کوالا وسوسه تون نمی کنه؟ Big Grin
جدا از شوخی من که بازم رو حرفم هست...امریکا درست یه قاره ی وسوسه انگیز از جهات علمی و زندگی بوده ولی استرالیا هم داره خوب پیش میره و مخصوصا شما جایی پذیرش گرفتید که به نظرم بهترین ایالت در استرالیاست...
اینها نظرات شخصی است و نهایتا خودتان تصمیم میگیرید...

امیدوارم به انتخاب صحیح دست بزنید

شب خوش Wink
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-05-2025، 04:19 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی