عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 12
05-04-2015, 05:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2015, 05:47 PM توسط blur.)
(05-04-2015, 04:58 PM)'akbar_saeedi' نوشته: سلام دوستان
اگه آدم بیشتر ددلاینای امریکا مدنظرش باشه تا جاهای دیگه و خب بخود جی آر ای هم بده و فاصله یک ماهه هم برا آزمون مجدد (البته در صورت خیلی بد شدن نمره) بخواد در نظر بگیره اول آگوست تا اواخر اکتبر بهترین زمانه برا آزمون ها ..درسته؟

بله نهایتا همین حدود رو باید در نظر بگیرید. البته پیشنهادم اینه که نذارید کار به اواخر اکتبر بکشه. چون بهرحال یه هفته هم طول می کشه نتیجه ش کامل به دستتون برسه. مسئله دیگه هم اینه که شما بفرض وقتی نتیجه آزمون رو اواخر اکتبر ببینید، با توجه به اینکه اون زمان پیک ثبت نام بچه ها در آزمون هست خیلی سخته و ریسکش زیاده که برا یه ماه بعدش جا برای آزمون دادن پیدا کنید. همین طور هم بررسی کنید که اون دانشگاه هایی که احتمالا اپلای می کنید ددلاینشون کی هست. چون ددلاین ها میتونن خیلی متفاوت باشن. این نکات رو بررسی کنید تا دچار مشکل نشید.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین indefatigable
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-06-2015, 03:05 PM
با سلام من در آزمون GRE ثبت نام کردم فقط یک نکته هنوز برای من روشن نیست اینکه در ایمیلی که از ETS دریافت  کردم نوشته شده : باید یک کارت شناسایی معتبر امضا شده (همراه امضا) در روز امتحان همراه داشته باشیم. در اینجا  کارت های شناسایی معتبر برای ایران که شامل پاسپورت، کارت ملی، گواهینامه رانندگی و کارت پایان خدمت هستند اشاره شده است. 

منظور از امضا (Signature) چیه؟
متن دقیق چیزی که ETS نوشته اینه: You must bring a valid photo identification with signature
من تمامی کارت های اشاره شده رو دارم  الان کدوم رو باید سر جلسه امتحان ببرم که شامل امضا هم باشه؟
THE BEGINING IS NEAR
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
13-06-2015, 04:31 PM
(13-06-2015, 03:05 PM)'indefatigable' نوشته: با سلام من در آزمون GRE ثبت نام کردم فقط یک نکته هنوز برای من روشن نیست اینکه در ایمیلی که از ETS دریافت  کردم نوشته شده : باید یک کارت شناسایی معتبر امضا شده (همراه امضا) در روز امتحان همراه داشته باشیم. در اینجا  کارت های شناسایی معتبر برای ایران که شامل پاسپورت، کارت ملی، گواهینامه رانندگی و کارت پایان خدمت هستند اشاره شده است. 
منظور از امضا (Signature) چیه؟
متن دقیق چیزی که ETS نوشته اینه: You must bring a valid photo identification with signature
من تمامی کارت های اشاره شده رو دارم  الان کدوم رو باید سر جلسه امتحان ببرم که شامل امضا هم باشه؟

سلام،
دوست گرامی منظور از کارت شناسایی امضا شده، همون گذرنامتون هست که صفحه ی دومش، قسمت " امضا دارنده گذرنامه" امضا شده باشه...
بهتره قبل از آزمون خودتون این قسمت رو امضا کنید.
معمولا کسایی که که پاسپورتشون امضا نداره هم قبل از جلسه امتحان مسئول کنترل ازشون میخواد که همونجا امضاش کنن.

پاسپورت و علاوه بر اون برای اطمینان "کارت ملی" یا "شناسنامتون" همراهتون باشه...
موفق باشید Smile
نقل قول  

آفلاین indefatigable
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-06-2015, 08:58 PM
نقل قول:  
سلام،
دوست گرامی منظور از کارت شناسایی امضا شده، همون گذرنامتون هست که صفحه ی دومش، قسمت " امضا دارنده گذرنامه" امضا شده باشه...
با سلام و تشکر از جواب شما، 
همانطور  که در پست قبلی هم ذکر کردم در سایت ETS مدارک شناسایی معتبر برای ایران پاسپورت، کارت ملی، گواهینامه رانندگی و کارت پایان خدمت معرفی شده است. شناسنامه جز مدارک غیر معتبر هست. (Birth Certificate)
سوال: اگر یک نفر گذرنامه نداشته باشد و کارت ملی را جهت احراز هویت با خود به جلسه ببرد، کجا را باید امضا نماید؟
THE BEGINING IS NEAR
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 10
13-06-2015, 11:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-06-2015, 11:05 PM توسط Glee.)
(13-06-2015, 08:58 PM)'indefatigable' نوشته:
با سلام و تشکر از جواب شما، 
همانطور  که در پست قبلی هم ذکر کردم در سایت ETS مدارک شناسایی معتبر برای ایران پاسپورت، کارت ملی، گواهینامه رانندگی و کارت پایان خدمت معرفی شده است. شناسنامه جز مدارک غیر معتبر هست. (Birth Certificate)
سوال: اگر یک نفر گذرنامه نداشته باشد و کارت ملی را جهت احراز هویت با خود به جلسه ببرد، کجا را باید امضا نماید؟

سلام،
دوست گرامی این امضا رو به احتمال زیاد برای تطبیق با امضا شما در برگه ی "confidentiality statement" که در مرکز آزمون پر و امضا میکنید هست و زیاد هم اهمیت نداره که مدرک بدون امضا ببرید. این توضیح دقیقتری هست که مرکز امیربهادر برای داوطلبین گذاشته و میشه گفت برای همه مراکز صادق هست :
نقل قول:
دو عدد كارت شناسائي معتبر با عکس جدید به شرح زير همراه داشته باشيد:
  • كارت ملي (براي اتباع ايراني الزامي است)
  • شناسنامه با عكس جديد
  • پاسپورت داراي تاريخ اعتبار (براي اتباع غير ايراني الزامي است)
  • گواهينامه رانندگي داراي تاريخ اعتبار و عكس جديد.
  • >>>> > توجه : مواردي مانند كارت شناسائي ادارات، دانشگاه، دفتر چه بيمه، كارت عضويت در موسسات و گواهينامه و پاسپورت فاقد تاريخ اعتبار،  معتبر تلقي نميگردد

نقل قول  

آفلاین indefatigable
**
نقل قول

14-06-2015, 08:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-06-2015, 08:23 AM توسط indefatigable.)
(13-06-2015, 11:04 PM)'ftn' نوشته:
سلام،
دوست گرامی این امضا رو به احتمال زیاد برای تطبیق با امضا شما در برگه ی "confidentiality statement" که در مرکز آزمون پر و امضا میکنید هست و زیاد هم اهمیت نداره که مدرک بدون امضا ببرید. این توضیح دقیقتری هست که مرکز امیربهادر برای داوطلبین گذاشته و میشه گفت برای همه مراکز صادق هست :

از جواب شما بسیار تشکر میکنم. من از سایت ETS دیدم که شناسنامه مورد قبول نیست. به ETS ایمل هم زدم ولی فکر کنم دوشنبه جواب بدن. امیدوارم مشکلی نباشه ...
Unacceptable ID Documents
The following documents are not acceptable as primary or supplemental ID under any circumstances:
Any document that is photocopied or expired
Any document that does not bear your last name exactly (excluding accents, apostrophes and spaces) as it was used when registering for the test
International driver's license
Draft classification card
International student ID
Credit/debit card of any kind
Notary-prepared letter or document
Birth certificate
Social security card
Employee ID card
Any temporary ID card
Diplomatic, consulate or embassy ID card​
​ُSource: http://www.ets.org/gre/revised_general/register/id

THE BEGINING IS NEAR
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 9
14-06-2015, 09:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-06-2015, 09:31 AM توسط Glee.)
(14-06-2015, 08:17 AM)'indefatigable' نوشته:
از جواب شما بسیار تشکر میکنم. من از سایت ETS دیدم که شناسنامه مورد قبول نیست. به ETS ایمل هم زدم ولی فکر کنم دوشنبه جواب بدن. امیدوارم مشکلی نباشه ...
Unacceptable ID Documents
The following documents are not acceptable as primary or supplemental ID under any circumstances:
Any document that is photocopied or expired
Any document that does not bear your last name exactly (excluding accents, apostrophes and spaces) as it was used when registering for the test
International driver's license
Draft classification card
International student ID
Credit/debit card of any kind
Notary-prepared letter or document
Birth certificate
Social security card
Employee ID card
Any temporary ID card
Diplomatic, consulate or embassy ID card​
​ُSource: http://www.ets.org/gre/revised_general/register/id

سلام،
من فکر نمیکنم مسئله ای باشه، و این مدارک و اعتبار اونها کشور به کشور فرق میکنه، همونطوری که ETS خودش برای هر کشور مجزا مدارک معتبر رو مشخص کرده. مراکز آزمون شناسنامه رو قبول میکنن چون شناسنامه تو ایران مدرک معتبری هست و اطلاعات مراکز آزمون هم قابل اطمینان هست چون از مقررات ETS پیروی میکنند و اگه مشکلی بود، مطمئنا تو لیست مدارک قابل قبول نمی نوشتند...
به هر حال اگر شما گواهینامه و یا کارت خدمت رو هم دارید میتونید یکی از این دو رو به جای شناسنامه ببرید و شناسنامه الزام نداره..این نوشته ی خود ETS هست:
نقل قول:
Iran (Islamic Republic Of)All ID documents must include your name, photograph and signature to be acceptable.Acceptable Primary ID DocumentsTesting Within Your Country of CitizenshipThe following ID documents are acceptable for admission to a test center within your country of citizenship:
  • Passport
  • National ID
  • Government-issued driver's license
  • State or Province ID card, including those issued by motor vehicle agencies
  • Military ID
در کل زیاد سخت نگیرید، شما قراره دو تا همراه خودتون ببرید که یکیش موید دیگری خواهد بود.
موفق باشید Smile

نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
**
نقل قول

30-06-2015, 12:13 PM
مدت زمان زياديه كه سايت ets تاريخ هاي ثبت نام GRE رو آپديت نكرده و آخرين زماني كه ارائه شده ٣٠ سپتامبره

دوستاني كه قبلا تجربه ثبت نام داشتن ميدونن حدودا كي تاريخ هاي جديد براي ثبت نام روي سايت مياد؟(مثلا يه ماه بعد از ٣٠ سپتامبر)
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-06-2015, 12:24 PM
(30-06-2015, 12:13 PM)mj.sarfi نوشته: مدت زمان زياديه كه سايت ets تاريخ هاي ثبت نام GRE رو آپديت نكرده و آخرين زماني كه ارائه شده ٣٠ سپتامبره

دوستاني كه قبلا تجربه ثبت نام داشتن ميدونن حدودا كي تاريخ هاي جديد براي ثبت نام روي سايت مياد؟(مثلا يه ماه بعد از ٣٠ سپتامبر)

درود

معمولا 2 تا 3 ماه قبل امتحان تاریخهای جدید باز میشدند.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-06-2015, 03:00 PM
(30-06-2015, 12:13 PM)mj.sarfi نوشته: مدت زمان زياديه كه سايت ets تاريخ هاي ثبت نام GRE رو آپديت نكرده و آخرين زماني كه ارائه شده ٣٠ سپتامبره

پارسال هم به همین صورت بود. روند مشخصی نداشت ثبت نامش. یکباره برای پنج ششش ماه اعلام می کردن و بعدش تا یک مدت طولانی دیگه خبری نبود. حتی برای ژانویه پارسال یک ماه مونده به امتحان باز کردن. ولی همیشه جای خالی داشته این آزمون.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 44 بعدی »