عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین penguinsjr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-04-2015, 03:22 AM
(27-03-2015, 03:13 PM)'FoadAdeli' نوشته: سلام.
من سال دوم هنرستان(نمونه دولتی) رشته ی کامپیوتر با معدل 17 هستم و پس از اخذ دیپلم و همون اتمام سال سوم هنرستانم میخوام در یکی از دانشگاه های اروپایی بورسیه تحصیلی بگیرم،به نظر شما شانس پذیرش و اخذ بورسیه تو کدوم کشور زیاده میگن فنلاند خوبه ولی شما چه کشورهایی رو پیشنهاد میدین و شرایط بورس شدن اونجاها چیه؟
از لحاظ سرمایه هم سرمایه زیادی ندارن دنبال بورسیه و کمک هزینه تحصیلی هستم.
ممنون میشم اگه پاسخ بدبد

سلام
در کل برای مقطع کارشناسی شانس فاند خیلی خیلی ناچیزه (تقریبا میشه گفت نیست مگر استثنا)
حتی برای مقطع ارشد هم وضع فاند خوب نیست...
با این توضیحات اگر در مورد فنلاند شنیدید که فاند می دن با خود دانشگاه هاش در ارتباط باشید و ازشون بپرسید... که شرایطش چجوریه..
در ادامه این نکته هم ممکنه به دردتون بخوره، بعضی وقتا شنیدم دانشگاه های ترکیه در مقطع لیسانس هم فاند می دن...
دانشگاه های عربستان هم همینطور...
توی مالزی هم اگه دانشجوی تاپی باشی این شانس رو داری که در فرایند تحصیل بتونی کمک هزینه بگیری...
نقل قول  

آفلاین hamed98
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-04-2015, 06:54 PM
سلام

من کاردانی روزانه مکانیک(ساخت و تولید) و کارشناسی رو به دلیل سر کار رفتن غیر انتفاعی خوندم. حدود 1 سال سابقه کار دارم و حالا هم نزدیک دفاع پایانامه از دانشگاه روزانه هستم. زبانم هم بد نیست یعنی قبلا کانون میرفتم ولی مدرک آیلتس و یا تافل ندارم .پایان نامه هم شبیه سازی به همراه تایید تجربی است.به نرم افزارهای 

power mill\Abaqus\matlab\minitab\catia\solidwork\codevision AVR\office\ و غیره تسلط نسبی دارم.برنامه نویسی محور سوم و چهارم فرز سی ان سی هم بلدم.

به نظر شما جایی میشه بورس بگیرم که پیگیرش بشم یا از خیرش بگذرم؟ به شکلی که یا هزینه کم باشه یا بهم یه شغلی بدن تا بیکار نباشم؟ کدام کشور اگه میشه؟

با تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین penguinsjr
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-04-2015, 02:26 PM
(03-04-2015, 06:54 PM)'hamed98' نوشته:
سلام

من کاردانی روزانه مکانیک(ساخت و تولید) و کارشناسی رو به دلیل سر کار رفتن غیر انتفاعی خوندم. حدود 1 سال سابقه کار دارم و حالا هم نزدیک دفاع پایانامه از دانشگاه روزانه هستم. زبانم هم بد نیست یعنی قبلا کانون میرفتم ولی مدرک آیلتس و یا تافل ندارم .پایان نامه هم شبیه سازی به همراه تایید تجربی است.به نرم افزارهای 

power mill\Abaqus\matlab\minitab\catia\solidwork\codevision AVR\office\ و غیره تسلط نسبی دارم.برنامه نویسی محور سوم و چهارم فرز سی ان سی هم بلدم.

به نظر شما جایی میشه بورس بگیرم که پیگیرش بشم یا از خیرش بگذرم؟ به شکلی که یا هزینه کم باشه یا بهم یه شغلی بدن تا بیکار نباشم؟ کدام کشور اگه میشه؟

با تشکر فراوان

سلام
اطلاعات اصلی که بشه روش نظر داد رو مطرح نکردید.
اگر معدل مقاطع قبلی و پیش بینی معدل مقطع حاضر و مقالات (در صورت وجود) رو هم مطرح کنید راحت تر میشه اظهار نظر کرد. اگه رتبه خاصی دارید یا هر چیز دیگه ای که روی رزومه اثر داره رو هم مطرح کنید
نقل قول  

آفلاین sami1659
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-04-2015, 12:58 PM
سلام
من کارشناسی  مهندسی کامپیوتر-سخت افزار با معدل 12.40 از صنعتی اصفهان و کارشناسی ارشد معماری کامپیوتر از دانشگاه آزاد قزوین با معدل 17.09 دارم ، یک مقاله ISI از پایان نامه ام دارم ، سطح زبانم متوسطه اما امتحان ندادم ، برای گرفتن فاند در دکتری با توجه به شرایطی که دارم امیدی هست؟ در چه کشوری؟
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-04-2015, 03:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2015, 04:50 PM توسط Mehran28.)
(12-04-2015, 12:58 PM)'sami1659' نوشته: سلام
من کارشناسی  مهندسی کامپیوتر-سخت افزار با معدل 12.40 از صنعتی اصفهان و کارشناسی ارشد معماری کامپیوتر از دانشگاه آزاد قزوین با معدل 17.09 دارم ، یک مقاله ISI از پایان نامه ام دارم ، سطح زبانم متوسطه اما امتحان ندادم ، برای گرفتن فاند در دکتری با توجه به شرایطی که دارم امیدی هست؟ در چه کشوری؟

سلام
دانشگاهای خوبی درس خوندید، ولی معدل کارشناسی شما خیلی پایین هست که انتخاب های شما رو محدود می کنه، نمی دونم تو مقطع ارشد تا چه اندازه کار پژوهشی انجام دادید اطلاعاتی که دادید کم هست. اما به نظرم بهترین کار برای شما اینه که نمره زبان بالایی بگیرید و امتحان GRE هم شرکت کنید، نمره GRE  برای دانشگاهای آمریکا مهم هست.
پس بهتره نمره بالا در امتحاناتی که گفتم به دست بیارید و برای دانشگاهای امریکا اقدام کنید، اگه بتونید تو یکی از دانشگاها حمایت یه استاد هم داشته باشید شانستون می تونه خوب باشه.
موفق باشی/
پ.ن: در صورتی که نمره زبان و از جمله GRE بالایی کسب کنید آمریکا می تونه مناسب باشه(دانشگاهای متوسطش)، کشورهای اروپایی مثل هلند، آلمان هم گزینه های خوبی هستند که پذیرش در مقطع دکتری در این کشورها به منزله دریافت حقوق هم هست و شما نیازی به فاند نداری، حقوقی که دریافت می کنید برای زندگی دانشجویی کفایت می کنه.
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین llvll.asoud
**
نقل قول

12-04-2015, 06:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2015, 06:37 PM توسط llvll.asoud.)
سلام دوستان.از همه عزیزانی که وقت میذارن و به سوالات دوستان جواب میدن تشکر میکنم.
من لیسانس برق مخابرات از دانشگاه ارومیه رو دارم با معدل 14.23
سال پیش ارشد شرکت کردم و دانشگاه لیسانسم قبول میشدم که انتخاب رشته نکردم و پشت کنکور موندم.امسالم ارشد دوباره دادم ولی بنا به مشکلاتی که واسم پیش اومد نتونستم درست حسابی بخونم و باز همین دانشگاه ارومیه برق مخابرات سیستم قبول میشم و زمینه مورد علاقه بنده شبکه بی سیم و مخابرات سلولی و رادیو شناختگر هستش. دانشگاه ارومیه دانشگاه شناخته شده ای نیس ولی یه استاد داره خیلی شناخته شدس دکتر خیرالله حدیدی که لینک صفحه ایشون هم
http://asatid.urmia.ac.ir/kh.hadidi
حالا سوال بنده اینه با توجه به اینکه در مراحل گرفتن پذیرش توصیه نامه هم لازمه.آیا من میتونم از ایشون که گرایششون با گرایش بنده فرق میکنه توصیه نامه بگیرم؟اصلا میشه این کارو کرد؟
آیا میشه با اساتید دیگه توی دانشگاه های دیگه کار کرد و از اونها توصیه نامه گرفت؟
البته میخوام ارشد رو بخونم و واسه دکترا اقدام کنم
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-04-2015, 08:47 PM
(12-04-2015, 12:58 PM)'sami1659' نوشته: سلام

سلام
معدل کارشناسی شما خیلی کمه و تنها راه جبرانش نمرات تافل و  GRE بالا برای کشور امریکاست. در مورد کانادا نظری نمیتونم بدم ممکنه موفق بشید اما کانادا به معدل خیلی حساسیت نشون میدن. با این وجود استثنا همیشه هست. اگر بتونید نمرات زبان بالا مثلا تافل بالای 100 و GRE بالای 315 و خودتون رو به اساتید علاقمند نشون بدید بعید نمیدونم که بتونید از آمریکا هم فاند بگیرید. ولی باید برای این معدل فکری داشته باشید. 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین soheil.s
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-04-2015, 01:35 PM
سلام
می خواستم بدونم با شرایطی که دارم می تونم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا اقدام کنم ؟ و کجا ؟
معذل کارشناسی 16.5 - نفر اول دانشگاه و جز استعداد درخشان در رشته عمران
در حال حاضر هم دانشجوی ارشد دانشگاه فردوسی رشته عمران-سازه
5 سال و هم اکنون TA هستم
گواهی شرکت در کنفرانسها و کارگاه ها را نیز دارم
6 مقاله علمی پژوهشی دارم
به زودی نیز مقاله ISI هم خواهم داد
با سپاس
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-04-2015, 04:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2015, 05:55 PM توسط Mehran28.)
(15-04-2015, 01:35 PM)'soheil.s' نوشته: سلام
می خواستم بدونم با شرایطی که دارم می تونم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا اقدام کنم ؟ و کجا ؟
معذل کارشناسی 16.5 - نفر اول دانشگاه و جز استعداد درخشان در رشته عمران
در حال حاضر هم دانشجوی ارشد دانشگاه فردوسی رشته عمران-سازه
5 سال و هم اکنون TA هستم
گواهی شرکت در کنفرانسها و کارگاه ها را نیز دارم
6 مقاله علمی پژوهشی دارم
به زودی نیز مقاله ISI هم خواهم داد
با سپاس

سلام
معدل ارشدتون رو نگفتید، اگه معدل ارشد شما بالای 17 باشه کانادا می تونه یکی از گزینه های انتخابی باشه، اگر نمره زبان خوب و نمره GRE بالایی داشته باشید آمریکا هم شانس پذیرش خوبی دارید، برای عنوان هایی که گفتید مخصوصا نفر اول دانشگاه بودن، اگر بتونید یک گواهی مبنی بر دانشجو ممتاز بودن تهیه کنید(گرفتنش سخت نیست آموزش دانشکده میده) دانشگاهای آلمان هم گزینه خوبی می تونند باشند، مخصوصا دانشگاهایی مثل Freiburg که به نظرم برای این دانشگاه شانس بسیار بالایی دارید، به دانشجوهای دولتی و شاگرد اول با GRE خوب خیلی راحت پذیرش میده و زیاد رو معدل حساس نیست.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین ghiasedin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-04-2015, 12:25 AM
سلام من با معدل 15.80 کارشناسی ناپیوسته نرم افزار و معدل 15.70 کاردانی و تافل 95 الی100 از دانشگاه غیرانتفاعی به نظر شما بین چه رنکیکنگ رو از دانشگاها انتخاب کنم

شاید بتونم یه مقاله isi هم اماده کنم چه رنکی رو پیشنهاد میدید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 72 بعدی »