عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 70 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-03-2015, 07:32 AM
(18-03-2015, 02:31 AM)'kimyagar' نوشته:
والا اولش برای خودمم عجیب بود ولی این لینک رو یه نگاه بندازید:
http://conrem.htw-berlin.de/the-applicat...re/#c20773
تو قسمت زبان نوشته که نمره تافل ibt برای این رشته رو ۶۰ به بالا می‌خوان و این یه مورد در بین رشته‌های دانشگاه استثناست. احتمالا دلیلش می‌تونه این باشه که تو همون ترم اول زبان انگلیسی هم یاد می‌دن.

دوست عزیز.
همکار و دوستمون mehran28 به خوبی راهنماییتون کرده، اما نکته ای رو که باید دقت داشته باشی اینکه که اکثر دانشگاههای خوب المان که با نام universitat شناخته میشن نمره بالای 6.5 رو در ایلتس و 90 در تافل رو اخذ میکنند. اما دانشگاه مورد شما یک موسسه علمی کاربردی یا به اصطلاح FH می باشد. این دانشگاهها عموماً ایلتس بین 5.5 تا 6 و تافل 60 تا 70 رو از دانشجویان طلب میکنند. ضمن اینکه موسسه مورد نظر شما خودش در المان شناخته شده نیست. اما بهتره با واحد و کمیته بررسی مدارک مکاتبه کنید و صحت رو چک کنید اما مسلماً این حداقل ها رو در سایت ارائه شده تایید میشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-03-2015, 03:58 PM
(18-03-2015, 02:31 AM)'kimyagar' نوشته:
والا اولش برای خودمم عجیب بود ولی این لینک رو یه نگاه بندازید:
http://conrem.htw-berlin.de/the-applicat...re/#c20773
تو قسمت زبان نوشته که نمره تافل ibt برای این رشته رو ۶۰ به بالا می‌خوان و این یه مورد در بین رشته‌های دانشگاه استثناست. احتمالا دلیلش می‌تونه این باشه که تو همون ترم اول زبان انگلیسی هم یاد می‌دن.

به نظرم بهتره به خود دانشگاه ایمیل بزنید و سوال کنید درباره اختلافاتی که تو نمره زبان هست،قبلا هم چند مورد دیده بودم که تو سایت بعضی از دانشگاها جملات ضد و نقیض وجود داشته باشه که خود دانشگاه بهتر از هر کسی در مورد این مسائل پاسخگو هست.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین kimyagar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-03-2015, 06:15 PM
(18-03-2015, 03:58 PM)mehran28 نوشته:
به نظرم بهتره به خود دانشگاه ایمیل بزنید و سوال کنید درباره اختلافاتی که تو نمره زبان هست،قبلا هم چند مورد دیده بودم که تو سایت بعضی از دانشگاها جملات ضد و نقیض وجود داشته باشه که خود دانشگاه بهتر از هر کسی در مورد این مسائل پاسخگو هست.
موفق باشید/

ایمیل زدم، در جواب این لینک رو برام فرستادن
http://www-en.htw-berlin.de/applications...cy/#c29605

همونطور که می‌بینید برای رشته Construction and Real Estate Management نمره تافل ۶۰ به بالا خواسته شده ولی برای رشته International Business همون۹۶ که شما گفتید رو می‌خوان. من لیست درس‌های رشته اولی رو نگاه کردم، ترم اول زبان انگلیسی تجاری هم آموزش میدن که شامل ۴ مهارت ریدینگ، لیسنینگ، اسپیکینگ و رایتینگ هست. شاید واسه همینه که درمورد نمره زبان زیاد سخت‌گیری نکردن. اینم لینک دوره‌هایی که آموزش میدن:
http://conrem.htw-berlin.de/information/curriculum/
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-03-2015, 06:48 PM
(18-03-2015, 06:15 PM)'kimyagar' نوشته: ایمیل زدم، در جواب این لینک رو برام فرستادن
http://www-en.htw-berlin.de/applications...cy/#c29605
همونطور که می‌بینید برای رشته Construction and Real Estate Management نمره تافل ۶۰ به بالا خواسته شده ولی برای رشته International Business همون۹۶ که شما گفتید رو می‌خوان. من لیست درس‌های رشته اولی رو نگاه کردم، ترم اول زبان انگلیسی تجاری هم آموزش میدن که شامل ۴ مهارت ریدینگ، لیسنینگ، اسپیکینگ و رایتینگ هست. شاید واسه همینه که درمورد نمره زبان زیاد سخت‌گیری نکردن. اینم لینک دوره‌هایی که آموزش میدن:
http://conrem.htw-berlin.de/information/curriculum/

به نظر برای رشته شما 60 می خواند هر چند که یکم نمره ای که خواستند خیلی پایین هست که ممکنه دلایلی دانشگاه برای خودش داشته باشه، ولی پیشنهاد من اینه که نمره زبانتون رو بالاتر ببرید چون خیلی محتمل هست که رقیبهای شما برای پذیرش نمرات بالای 80-90 داشته باشند که این شانس اونها رو افزایش میده و شانس شما رو پایین میاره. به نظر من برای این دانشگاه با محدودیت های کمی که برای نمرات زبان در رشته شما دارند شما با این معدل و این نمره زبان شانس متوسطی دارید.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین kimyagar
**
نقل قول

18-03-2015, 07:13 PM
(18-03-2015, 06:48 PM)mehran28 نوشته:
به نظر برای رشته شما 60 می خواند هر چند که یکم نمره ای که خواستند خیلی پایین هست که ممکنه دلایلی دانشگاه برای خودش داشته باشه، ولی پیشنهاد من اینه که نمره زبانتون رو بالاتر ببرید چون خیلی محتمل هست که رقیبهای شما برای پذیرش نمرات بالای 80-90 داشته باشند که این شانس اونها رو افزایش میده و شانس شما رو پایین میاره. به نظر من برای این دانشگاه با محدودیت های کمی که برای نمرات زبان در رشته شما دارند شما با این معدل و این نمره زبان شانس متوسطی دارید.
موفق باشید.

به نظر میاد بهترین کار واقعا همین باشه. سعیم رو می‌کنم تو فرصت باقیمانده تا ددلاین بیشتر زبان کار کنم و یه بار دیگه امتحان بدم.
نقل قول  

آفلاین myaaghoubifard
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-03-2015, 11:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-03-2015, 11:04 PM توسط myaaghoubifard.)
سلام ببخشید اینجا و این شکلی پست گذاشتم . راستش نمیدونستم این موضوع رو کجا مطرح کنم .
دانشجو ترم دو مهندسی معدن دانشگاه زنجانم .خیلی راغبم از دوره ی کارشناسی ارشد تو دانشگاه کلاوستال رشته ی خودمو ادامه بدم . اگه امکانش هست بنده رو یه مقدار راهنمایی کنید که از همین الان باید چیکارا کنم .
باتشکر
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
23-03-2015, 11:44 PM
(23-03-2015, 11:03 PM)'myaaghoubifard' نوشته: سلام ببخشید اینجا و این شکلی پست گذاشتم . راستش نمیدونستم این موضوع رو کجا مطرح کنم .
دانشجو ترم دو مهندسی معدن دانشگاه زنجانم .خیلی راغبم از دوره ی کارشناسی ارشد تو دانشگاه کلاوستال رشته ی خودمو ادامه بدم . اگه امکانش هست بنده رو یه مقدار راهنمایی کنید که از همین الان باید چیکارا کنم .
باتشکر

با سلام و تبریک سال نو
برای اینکه شانس بالا داشته باشی در دانشگاه آلمان یا کلا هر دانشگاهی چندتا فاکتور اصلی هستند که شانس شما رو بالا می برند. اگر قصد شما تحصیل به زبان انگلیسی هست اولین گام تقویت زبان انگلیسی و شرکت در امتحانات TOEFL یا IELTS هست، سعی کنید نمره خوب در این امتحانات به دست بیارید، روی معدل خیلی دقت داشته باشید، و تا جایی که می تونید سعی کنید معدل خودتون رو بالا نگه دارید،شما فعلا تمرکزتون رو روی معدل(بالای 17 در حد شاگرد اول - سوم شدن) و زبان(تافل بالای 100 و یا ایلتس 7 و 7به بالا) بگذارید، این مواردی که گفتم برای کل دانشگاهها همیشه هست برای دانشگاه کلاوستال و هر دانشگاه دیگه بهترین کار اینکه که با خود دانشگاه در ارتباط باشید اکثرا مشاور برای پذیرش دارند شما می تونید از خود مشاورهای دانشگاه بپرسی که چه فاکتورهایی براشون بیشتر اهمیت داره و روی اون موارد کار کنید هر دانشگاه بعضی از فاکتورها بعد از معدل و نمره زبان براشون در اولویت قرار دارند، بعضی از دانشگاهها مثل frieburg سابقه کار هم واسشون مهمه بعضی کار پژوهشی و... 
اگر به مشاوره بیشتر نیاز دارید می تونید سوالتون رو در این قسمت مطرح کنید. اینجا بیشتر برای شانس پذیرش هست که شما اطلاعات تحصیلی خودتون رو قرار می دید و دوستان با توجه به تجربه شخصی و اطلاعاتی که دارند شانس شما رو ارزیابی میکنند. 
موفق باشید/
نقل قول  

آفلاین aryanebneyamini
**
نقل قول

03-04-2015, 12:55 AM
با سلام
من دانشجو لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان هستم.
معدلم 14.4
ایلتس 7
تو رزومم کاراموزی و فعالیت ورزشی دارم.
واسه اشتوتگارت waste اقدام کردم ردم کردن.البته مدرک زبانم اون موقع اماده نبود براشون نوشتم که به زودی می گیرم.
حالا واسه دانشگاه ارلنگان فرستادم منتظر نتیجشم.
دوستان شانس قبولی تو این دانشگاه چقدره؟
و اینکه بچه های مهندسی شیمی یا بیوتکنولوژی دانشگاه دیگه ای را میشناسن تو المان ؟
تو daad زیاد نبود رشتم.
مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-04-2015, 09:47 AM
(03-04-2015, 12:55 AM)'aryanebneyamini' نوشته: با سلام
من دانشجو لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان هستم.
معدلم 14.4
ایلتس 7
تو رزومم کاراموزی و فعالیت ورزشی دارم.
واسه اشتوتگارت waste اقدام کردم ردم کردن.البته مدرک زبانم اون موقع اماده نبود براشون نوشتم که به زودی می گیرم.
حالا واسه دانشگاه ارلنگان فرستادم منتظر نتیجشم.
دوستان شانس قبولی تو این دانشگاه چقدره؟
و اینکه بچه های مهندسی شیمی یا بیوتکنولوژی دانشگاه دیگه ای را میشناسن تو المان ؟
تو daad زیاد نبود رشتم.
مرسی

در خصوص رشته شما من اینجا بسیاری رو پیدا کردم. اتفاقاً رشته شیمی و بیو به تعداد زیادی وجود دارن. دانشگاه ارلانگن هم دانشگاه خوبیه امیدوارم موفق بشی اما بدلیل معدل به نظرم بهتره چند دانشگاه از خوب تا متوسط هم اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین abadanastro
**
نقل قول

03-04-2015, 05:04 PM
من با ایلتس هفت و معدل 19.19 شاگرد اول فقط بخاطر دانشگاه آزادی بودن h+/- از ویست اشتوتگارت ریجکت شدم. البته رشته ام عمران هست. و رزومه متناسبی با این رشته داشتم .
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 70 بعدی »