عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-03-2015, 09:45 PM
(12-03-2015, 05:14 AM)'sami-sob' نوشته: سلام،و با تشکر از جواب سوال قبلی
شما درجواب قبلی گفتین که در حوزه مستر(ارشد)در کشورهای اروپایی زبان انگلیسی هست و نیازی به گرفتنgreنیست...آیا من با معدل۱۷.۶۶و با توجه به این که تسلط نسبتا خوبی که به انگلیسی دارم بهتر است درخواست خودم را برای دانشگاه های اروپایی بفرستم یا آمریکایی؟!؟در دانشگاه چه کشورهایی شانس پذیرش بیشتری دارم؟؟
با تشکر

سلام

الان کل توانتون رو روی تقویت معدلتون بگذارید. اگر بتونید تافل و GRE رو با توجه به اینکه فرمودید زبانتون خوبه نمرات رقابتی بگیرید(مثلا بالای 105 و GRE بالای 315)  میتونید برای دکتری مستقیم آمریکا اقدام کنید. این گزینه کمی سخته اما غیر ممکن نیست و اگر موفق بشید خیلی جلو می افتید. البته ممکنه با نمرات کمتر هم پذیرش بگیرید اما هر چه نمارتتون بالاتر شانستون بیشتر خواهد بود. بادی بررسی کنید که دانشگاه دکتری مستقیم داشته باشه. همه دانشگاه ها ندارند. 

%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین h-beh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-03-2015, 06:33 AM
با سلام خدمت دوستان محترم
بنده کارشناسی مهندسی برق قدرت امیرکبیر با معدل۱۵.۴ و  ارشد مهندسی انرژی شریف با معدل ۱۵.۱ به شیوه ی آموزش محور را طی کرده ام.
نمره تافل ۱۰۳ دارم.
با توجه به شرایط مالی تنها در صورت کسب فاند حداقلی توانایی ادامه تحصیل را خواهم داشت.و یا توجه به اینکه ارشد را پروژه نگرفته ام بیشتر تمرکزم برای فاند گرفتن برای مستر دویاره هستش و به دکترا  امیدی  ندارم.البته بیشتر علاقه دارم که با گرفتن مستر  بتونم کاری در همان کشور پیدا کنم.و به دکترا در سال های آتی در صورت بررسی دوباره شرایط فکر خواهم کرد.
ضمنا فاند ارجعیت بسیاری نسبت به رنک دانشگاه حداقل برای مستر برای من داره.
با توجه به شرایط بنده کدام کشورها و یا رشته رو و یا مقطع رو میشه امید داشت؟واسه دکترا  بدون پروژه امیدی هست اصلا؟
من در حال حاظر برای جی آٰر ای  میخونم و همزمان مشغول کار هستم چون به پولش نیاز دارم و از این نظر شاید نتونم نتیجه مناسبی بگیرم. با توجه یه این شرایط ممنون مشم نظرتون رو بگید.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-03-2015, 09:30 AM
(21-03-2015, 06:33 AM)'h-beh' نوشته: با سلام خدمت دوستان محترم
بنده کارشناسی مهندسی برق قدرت امیرکبیر با معدل۱۵.۴ و  ارشد مهندسی انرژی شریف با معدل ۱۵.۱ به شیوه ی آموزش محور را طی کرده ام.
نمره تافل ۱۰۳ دارم.
با توجه به شرایط مالی تنها در صورت کسب فاند حداقلی توانایی ادامه تحصیل را خواهم داشت.و یا توجه به اینکه ارشد را پروژه نگرفته ام بیشتر تمرکزم برای فاند گرفتن برای مستر دویاره هستش و به دکترا  امیدی  ندارم.البته بیشتر علاقه دارم که با گرفتن مستر  بتونم کاری در همان کشور پیدا کنم.و به دکترا در سال های آتی در صورت بررسی دوباره شرایط فکر خواهم کرد.
ضمنا فاند ارجعیت بسیاری نسبت به رنک دانشگاه حداقل برای مستر برای من داره.
با توجه به شرایط بنده کدام کشورها و یا رشته رو و یا مقطع رو میشه امید داشت؟واسه دکترا  بدون پروژه امیدی هست اصلا؟
من در حال حاظر برای جی آٰر ای  میخونم و همزمان مشغول کار هستم چون به پولش نیاز دارم و از این نظر شاید نتونم نتیجه مناسبی بگیرم. با توجه یه این شرایط ممنون مشم نظرتون رو بگید.

درود دوست عزیز، پیشنهادی که با توجه به شرایطی که ارائه کردید به این صورته که اگر بتونید نمره GRE مناسبی کسب کنید در واقع مسیر خودتون رو برای گرفتن ارشد مجدد در کشورهای آمریکا، کانادا و تا اندازه ای آلمان هموار کرده اید. حالا بحث کمک هزینه به چه صورت خواهد بود، تا پیش از اقدام هیچ گونه پیش بینی‌ای نمیشه انجام داد. فقط باید این مورد رو اضافه کنم کسانی بودند که برای دوره مستر از دانشگاههای آمریکا و کانادا تونستند کمک هزینه‌ها رو به صورت کامل دریافت کنند. ناگفته نماند شرایط عمومی در این حالت معدل‌های بالا، نمره GRE و احتمالاً مقالات است. نمره زبان شما هم تقریباً مینمم اکثر دانشگاهها رو برقرار میکنه و نمره خوبی کسب کرده اید. با آماده کردن نمره GRE و ترجمه مدارک میتونید پاییز 2016 اقدام کنید. توجه کنید که شاید بتونید برای ترم های بین سال نیز اقدام کنید ولی عموماً منابع مالی دانشگاهها محدودتر از ترم پاییز هستند هستند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین h-beh
**
نقل قول

22-03-2015, 12:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-03-2015, 01:46 AM توسط h-beh.)
با سلام و تشکر فراوان از کمکت andre
-خب بهتره سوالمو اینطوری تکمیل کنم با این شرایط کارشناسی و زبان (تنها تافل با توجه به اشتغال و لزوم آن و عدم وقت مناسب برای جی ار ای!!)امکان گرفتن فاند در حدود پوشش ادامه تحصیل برای من در کجاها و چه رنکی امکان پذیره؟آیا ارشد گذرانده شده امتیازی در رزومه بنده برای مستر دوباره ایجاد میکنهـ؟(آیا فاند  برای ریسرچ بیس بیشتر مورد انتظاره؟ همونظور که گفتم بیشتر اهل کار هستم تا تحقیق!!)
-دوم اینکه آیا با ارشد آموزش محور امکان اخذ پذیرش و فاند در همان حد کفاف بدون توجه به رنکینگ وجود داره؟ب توجه به معدل نه چندان مناست بنده!!موردی بوده؟با چ شرایطی؟
ممنونم بازم
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
23-03-2015, 06:36 PM
(22-03-2015, 12:05 AM)'h-beh' نوشته: با سلام و تشکر فراوان از کمکت andre
-خب بهتره سوالمو اینطوری تکمیل کنم با این شرایط کارشناسی و زبان (تنها تافل با توجه به اشتغال و لزوم آن و عدم وقت مناسب برای جی ار ای!!)امکان گرفتن فاند در حدود پوشش ادامه تحصیل برای من در کجاها و چه رنکی امکان پذیره؟آیا ارشد گذرانده شده امتیازی در رزومه بنده برای مستر دوباره ایجاد میکنهـ؟(آیا فاند  برای ریسرچ بیس بیشتر مورد انتظاره؟ همونظور که گفتم بیشتر اهل کار هستم تا تحقیق!!)
-دوم اینکه آیا با ارشد آموزش محور امکان اخذ پذیرش و فاند در همان حد کفاف بدون توجه به رنکینگ وجود داره؟ب توجه به معدل نه چندان مناست بنده!!موردی بوده؟با چ شرایطی؟
ممنونم بازم

خدمتتون عرض شود که شما قبل از هر چیز باید یک سری مسائل رو برای خودتون روشن کنید که تنها خودتون می‌تونید تصمیم نهایی رو مورد اونا داشته باشید:

1- برای ارشد می خواهید اقدام کنید یا دکترا
2- اگر برای ارشد می خواهید اقدام کنید، می خواهید که از مدرک ارشد فعلیتون استفاده کنید یا خیر.
گرفتن پذیرش از یک طرف و گرفتن ویزا از طرف دیگر. برای اینکه راجع به رشته ارشد خودتون مطمئن بشید و تصمیم نهایی رو بگیرید، این تاپیک رو ببینید. راجع به سایر سوالاتتون، منابع مالی که برای شما در نظر گرفته میشن معمولاً به اشکال مختلفی هستند و در اکثر موارد عملی ترین کارها به کارهای آزمایشگاه و TA بر میگرده، این تاپیک را ببنید. 

نظر شخصی: اینطور که به نظر میرسه تا اندازه‌ای برای ادامه تحصیل در خارج از کشور با ابهام مواجه شدید، پیشنهاد من اینه که چندین کشور رو برای ادامه تحصیل در نظر بگیرید. در بعضی کشورا برای دکترا و در بعضی کشورها برای ارشد اقدام کنید. صلاحدید خودتونه که مدرک ارشد رو ارائه کنید یا خیر. چرا که سوای مسائل پذیرش نگرانی برای امر ویزا نیز وجود داره. اگر برای دوره ارشد اقدام میکنید، کمک هزینه ها به مراتب کمرنگ تر هستن و باید این مسأله را هم در نظر بگیرید که قسمتی از هزینه ها رو خودتون تقبل کنید. اگر با هزینه ها مشکل ندارید یا دستکم مشکل جدی ای ندارید، یکی از کشورهای اروپایی رو برای این مقطع در نظر بگیرید و پس از موفقیت در اروپا، در صورت تمایل برای دوره بعدی به آمریکای شمالی و یا استرلیا بروید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین h-beh
**
نقل قول

25-03-2015, 02:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-03-2015, 03:04 AM توسط h-beh.)
(23-03-2015, 06:36 PM)'Andre' نوشته:
خدمتتون عرض شود که شما قبل از هر چیز باید یک سری مسائل رو برای خودتون روشن کنید که تنها خودتون می‌تونید تصمیم نهایی رو مورد اونا داشته باشید:
1- برای ارشد می خواهید اقدام کنید یا دکترا
2- اگر برای ارشد می خواهید اقدام کنید، می خواهید که از مدرک ارشد فعلیتون استفاده کنید یا خیر.
گرفتن پذیرش از یک طرف و گرفتن ویزا از طرف دیگر. برای اینکه راجع به رشته ارشد خودتون مطمئن بشید و تصمیم نهایی رو بگیرید، این تاپیک رو ببینید. راجع به سایر سوالاتتون، منابع مالی که برای شما در نظر گرفته میشن معمولاً به اشکال مختلفی هستند و در اکثر موارد عملی ترین کارها به کارهای آزمایشگاه و TA بر میگرده، این تاپیک را ببنید. 
نظر شخصی: اینطور که به نظر میرسه تا اندازه‌ای برای ادامه تحصیل در خارج از کشور با ابهام مواجه شدید، پیشنهاد من اینه که چندین کشور رو برای ادامه تحصیل در نظر بگیرید. در بعضی کشورا برای دکترا و در بعضی کشورها برای ارشد اقدام کنید. صلاحدید خودتونه که مدرک ارشد رو ارائه کنید یا خیر. چرا که سوای مسائل پذیرش نگرانی برای امر ویزا نیز وجود داره. اگر برای دوره ارشد اقدام میکنید، کمک هزینه ها به مراتب کمرنگ تر هستن و باید این مسأله را هم در نظر بگیرید که قسمتی از هزینه ها رو خودتون تقبل کنید. اگر با هزینه ها مشکل ندارید یا دستکم مشکل جدی ای ندارید، یکی از کشورهای اروپایی رو برای این مقطع در نظر بگیرید و پس از موفقیت در اروپا، در صورت تمایل برای دوره بعدی به آمریکای شمالی و یا استرلیا بروید.

سلام دوست عزیز و ممنون
بله من مقدار زیادی مردد هستم ولی به نظرم با توجه به این شرایط بهتره این چند ماه رو فقط صرف زیان کنم و اواسط تابستون عمده تصمیمات دیکه رو بگیرم
منتها فقط خواستم بدونم با این معدل کارشناسی و ارشد و ارشد بدون پروژه!! فاند احتمالاتش به چه صورت هستش که اگر در زمینه مثلا زیان میخوام آزمون بدم تا چ حد باید فشار بیارم به خودم
چیزی که خودم مد نظرمه اینه که ارشد بخونم دوباره چون ارشد قبلیم آموزش محور بوده و برای دکترا زیاد مطلوب نیس و شانسم خیلی کمتره و بعد از اون برای دکترا در صورت علاقه ادامه بدم  همچنین همونطور ک گفتم دوست دارم بیشتر ک با همون مدرک ارشدم بتونم برم وارد بازار کار بشم  و دکتر نخونم
در این صورت به نظرت آپشنا چین؟احتمال ها  برای فاند و رنگ دانشگاه چیه؟

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-03-2015, 08:49 AM
(25-03-2015, 02:24 AM)'h-beh' نوشته:
سلام دوست عزیز و ممنون
بله من مقدار زیادی مردد هستم ولی به نظرم با توجه به این شرایط بهتره این چند ماه رو فقط صرف زیان کنم و اواسط تابستون عمده تصمیمات دیکه رو بگیرم
منتها فقط خواستم بدونم با این معدل کارشناسی و ارشد و ارشد بدون پروژه!! فاند احتمالاتش به چه صورت هستش که اگر در زمینه مثلا زیان میخوام آزمون بدم تا چ حد باید فشار بیارم به خودم
چیزی که خودم مد نظرمه اینه که ارشد بخونم دوباره چون ارشد قبلیم آموزش محور بوده و برای دکترا زیاد مطلوب نیس و شانسم خیلی کمتره و بعد از اون برای دکترا در صورت علاقه ادامه بدم  همچنین همونطور ک گفتم دوست دارم بیشتر ک با همون مدرک ارشدم بتونم برم وارد بازار کار بشم  و دکتر نخونم
در این صورت به نظرت آپشنا چین؟احتمال ها  برای فاند و رنگ دانشگاه چیه؟

در مرحله اول خدمتتون عرض شود که برای دوره PhD داشتن مقاله و کار پژوهشی اهمیت بسیار بالایی داره، در بعضی کشورها مانند استرالیا مقاله و معدل های دوره‌های پیشین رو برای بررسی پذیرش و بورسیه در اولویت قرار میدند. در همین راستا، دوستانی که آموزش محور خوندن، چون پایان نامه نداشتن، شاید نتونتن طرح جامع‌ای برای انجام یک سری کار پژوهشی که منجربه به مقاله بشه رو برنامه ریزی کنند، البته نه الزاماً. در نتیجه این انتظار میره که از لحاظ آماری دارای سابقه پژوهشی ضعیف تری باشند.

در پست قبلی خدمتون اشاره کردم، ولی شما دقت کافی رو نداشتید و یا چون جزء سوالاتتون نبود به سادگی از این مبحث رد شدید. رشته مهندسی انرژی ممکنه برای اخذ ویزا واستون مشکل ساز بشه. هدف از مطرح کردن دیدن این تاپیک این مسأله بود (لطفاً اگر سوالی راجع به این موضوع دارید در تاپیک اشاره شده مطرح کنید).

با همه صحبتهایی که تاکنون شد و اینطور به نظر میرسه که شما دنبال جواب صریحی هستید. باید اشاره کرد که اخذ کمک هزینه ها برای دوره ارشد در اکثر موارد جزئی هست و جز در حاتی که شما قادر هستید که اختلاف این هزینه ها رو بپردازید، این دوره ارشد توصیه نمیشه. در مورد دوره PhD هم همانطور که گفتم با توجه به رشتتون حساسیت هایی ممکنه در امر اخذ ویزا و در بعضی موارد اخذ پذیرش براتون ایجاد بشه. پیشنهاد من اینه که اگر توان مالی لازم رو در خودتون می بینید، برای دوره مستر در چند کشور اروپایی و آمریکای شمالی اقدام کنید. همزمان هم می‌تونید برای کشورهایی مثل آلمان و اتریش و کشورهایی بی‌حاشیه مثل اینها برای دوره PhD اقدام کنید که اپشن داشته باشید. در همین مرحله باید خدمتون عرض کنم که تجربه دوستان نزدیکم نشون میده جز اینکه تصمیمتون قاطع نیست، برای این دوره چالش بر انگیز برنامه ریزی نکنید، چرا که مواردی باهاشون مواجه می‌شید که ممکنه با انتظارات اولیه شما متفاوت باشه، مثلاً فشار درسها و استرس زا بودن این دوره ها. البته مواردی پایانی تنها نظر من و تصمیم گیری با خودتون هست.

در مورد آماده سازی برای آزمون ها پس از انتخاب آزمون مورد نظر (IELTS/TOEFL) و مطالعه پستهای فعلی سوالتون رو برای IELTS در این قسمت و برای TOEFL در این قسمت مطرح کنید که دوستان بتونند بهتر راهنماییتون کنند.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین FoadAdeli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-03-2015, 03:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-03-2015, 03:16 PM توسط FoadAdeli.)
سلام.
من سال دوم هنرستان(نمونه دولتی) رشته ی کامپیوتر با معدل 17 هستم و پس از اخذ دیپلم و همون اتمام سال سوم هنرستانم میخوام در یکی از دانشگاه های اروپایی بورسیه تحصیلی بگیرم،به نظر شما شانس پذیرش و اخذ بورسیه تو کدوم کشور زیاده میگن فنلاند خوبه ولی شما چه کشورهایی رو پیشنهاد میدین و شرایط بورس شدن اونجاها چیه؟
از لحاظ سرمایه هم سرمایه زیادی ندارن دنبال بورسیه و کمک هزینه تحصیلی هستم.
ممنون میشم اگه پاسخ بدبد
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-04-2015, 10:54 PM
سلام من دانشجوی دانشگاه ازاد در رشته معماری با معدل 16 از دانشگاه ازاد در حال یادگیری زبان برای ایلتس و  کار روی مقاله داخلی میخواستم بدونم از چه کشوری میتونم پذیرش بگیرم که شانس قبولی بالای داشته باشم برای مستر ..کمک هزینه خیلی برام مهم نیست ..بین این کشورها ایتالیا .المان .فنلاند .کانادا
نقل قول  

آفلاین penguinsjr
**
نقل قول

03-04-2015, 03:19 AM
(02-04-2015, 10:54 PM)'anis' نوشته: سلام من دانشجوی دانشگاه ازاد در رشته معماری با معدل 16 از دانشگاه ازاد در حال یادگیری زبان برای ایلتس و  کار روی مقاله داخلی میخواستم بدونم از چه کشوری میتونم پذیرش بگیرم که شانس قبولی بالای داشته باشم برای مستر ..کمک هزینه خیلی برام مهم نیست ..بین این کشورها ایتالیا .المان .فنلاند .کانادا

سلام
اگه فاند براتون اهمیتی نداره تقریبا همه ی این کشورها رو شانس دارید (خصوصا اگه مقاله تون رو آماده کنید.)
احتمالا واسه دانشگاه های رنگ بالا یه کم کارتون سخت باشه...
اما در کل همین که فاند براتون اهمیت نداره خودش کار رو خیلی براتون راحت تر می کنه...
اگه زبان آلمانی رو خوب یاد بگیرید برای آلمان تقریبا میشه گفت پذیرش رو دارید... و از اونجایی که دانشگاه های آلمان هزینه ندارن خوب خودش یه مزیت حساب مبشه...
در نهایت همه ی چیزی که گفتم احتمالات هستش و قطعی نیست..
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 72 بعدی »