عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی هلند تحصیل در هلند پذیرش در مقطع PhD در کشور هلند

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع PhD در کشور هلند
آفلاین elec-star
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-11-2014, 10:36 AM
سلام دوستان من چندین تا پوزیشن پیدا کردم که میخام براشون اپلای کنم ولی هیچکدوم مستقیم نگفتن که مدرک زبان میخان، و من هم مدرک زبان ندارم،میخواستم برای چندماه اینده ازمون تافلو ثبت نام کنم ولی الان خیلی دودل شدم، چیکار کنم بهتره؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-11-2014, 02:41 PM
'elec-star dateline='' نوشته: سلام دوستان من چندین تا پوزیشن پیدا کردم که میخام براشون اپلای کنم ولی هیچکدوم مستقیم نگفتن که مدرک زبان میخان، و من هم مدرک زبان ندارم،میخواستم برای چندماه اینده ازمون تافلو ثبت نام کنم ولی الان خیلی دودل شدم، چیکار کنم بهتره؟

سلام دوست عزیز
ممکنه از شما مدرک زبان نخواهند ولی مصاحبه خواهند کرد و از ان طریق سطح زبان شما را ارزیابی خواهند کرد بنظر من فقط به زبان برسید و تا می توانید تقویت کنید امتحان را حتما شرکت کنید چون حتی اگه نمره زبان هم نخواهند برای ویزا لازم میشه
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Mitrakhanom
**
نقل قول

04-03-2015, 10:09 PM
با سلام
معدل كارشناسي ارشدم در رشته ي genetic بالاي ١٧ است و با جندين طرح تحقيقاتي هم مشاركت داشتم خواستم بيينم ايا من ميتونم در مقطع دكتري در يك دانشكاه معتبر در هلند بذيرش شم؟ و اينكه در بسياري از سايتها نوشته شده كه دانشجويان دكتري در هلند داراي حقوق هستند ايا اين موضوع صحت داره؟
با تشكر
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-03-2015, 07:31 PM
(04-03-2015, 10:09 PM)'Mitrakhanom' نوشته: با سلام
معدل كارشناسي ارشدم در رشته ي genetic بالاي ١٧ است و با جندين طرح تحقيقاتي هم مشاركت داشتم خواستم بيينم ايا من ميتونم در مقطع دكتري در يك دانشكاه معتبر در هلند بذيرش شم؟ و اينكه در بسياري از سايتها نوشته شده كه دانشجويان دكتري در هلند داراي حقوق هستند ايا اين موضوع صحت داره؟
با تشكر

سلام
درباره گرفتن پذیرش و شانس شما فاکتورهای دیگه ای هم تاثیر گذار هستند مثل مقاله، نمره زبان، سابقه کار، توصیه نامه و... و فقط با معدل نمیشه نظر داد، فقط می تونم بگم که معدلتون خوبه و برای پذیرش از بابت معدل مشکلی ندارید.
اما سوال دومتون بله صحت داره، مقطع دکتری در هلند به نوعی شغل به حساب می یاد و شما حقوق دریافت می کنید بابتش، درباره جزئیات و چرایی این موضوع با کمی جستجو تو انجمن اطلاعات کافی رو بدست میارید، و من تکرار مجدد رو لازم نمی بینم.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین samehsan2000
**
نقل قول

01-07-2015, 03:07 AM
سلام دوستان.روز خوش
میخوام بدونم من با این رزومه برای phd هلند چقدر شانس دارم؟اینکه هلند هم باید پوزیشن پیدا کنی و اینا میدونم ولی میخوام بدونم اصلا روی هلند کار کنم یا تمرکزم رو ببرم روی یه جای پرشانس تر؟و اگه بله چه کشوری رو پیشنهاد میکنید؟
به نظرتون من با این شرایط چقدر شانس دارم؟
-لیسانس ریاضی امیرکبیر با معدل 12.35
-ارشد صنایع صنعتی اصفهان با معدل 16.00
- 4 تا مقاله کنفرانسی داخلی+1 ژورنال داخلی+2 تا کنفرانسی خارجی+1 ژورنال خارجی
- 2 تا تالیف کتاب
- سابقه تدریس چهار ترم در یک دانشگاه معتبر دولتی
- 4 سال سابقه کار در شرکت نفت
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-07-2015, 10:20 AM
(01-07-2015, 03:07 AM)samehsan2000 نوشته: سلام دوستان.روز خوش
میخوام بدونم من با این رزومه برای phd هلند چقدر شانس دارم؟اینکه هلند هم باید پوزیشن پیدا کنی و اینا میدونم ولی میخوام بدونم اصلا روی هلند کار کنم یا تمرکزم رو ببرم روی یه جای پرشانس تر؟و اگه بله چه کشوری رو پیشنهاد میکنید؟
به نظرتون من با این شرایط چقدر شانس دارم؟
-لیسانس ریاضی امیرکبیر با معدل 12.35
-ارشد صنایع صنعتی اصفهان با معدل 16.00
- 4 تا مقاله کنفرانسی داخلی+1 ژورنال داخلی+2 تا کنفرانسی خارجی+1 ژورنال خارجی
- 2 تا تالیف کتاب
- سابقه تدریس چهار ترم در یک دانشگاه معتبر دولتی
- 4 سال سابقه کار در شرکت نفت

شانس گرفتن پذیرش رو داری. اما بورس خیلی روشن نیست بهتره برای دانشگاههای خوب و متوسط اقدام کنی.
در کل معدل لیسانست پایینه و ضمن اینکه رشته صنایع در اروپا بیشتر در کشورهای هلند، ایتالیا، اسپانیا ، فرانسه ارائه میشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین samehsan2000
**
نقل قول

02-07-2015, 01:54 AM
(01-07-2015, 10:20 AM)Mr-Voltage نوشته: شانس گرفتن پذیرش رو داری. اما بورس خیلی روشن نیست بهتره برای دانشگاههای خوب و متوسط اقدام کنی.
در کل معدل لیسانست پایینه و ضمن اینکه رشته صنایع در اروپا بیشتر در کشورهای هلند، ایتالیا، اسپانیا ، فرانسه ارائه میشه.

ممنون از توضیحاتتون ولی میشه بصورت شفاف بگید واسه هلند شانس دارم یا نه؟دقیقا منظورم گرفتن یک پوریشن و بالطبع دریافت اون 2100 یورو در ماهه
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-07-2015, 11:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-07-2015, 11:06 AM توسط Shihan.)
(02-07-2015, 01:54 AM)samehsan2000 نوشته: ممنون از توضیحاتتون ولی میشه بصورت شفاف بگید واسه هلند شانس دارم یا نه؟دقیقا منظورم گرفتن یک پوریشن و بالطبع دریافت اون 2100 یورو در ماهه

پذیرش بله، اما فاند 50-50 می باشد. باید اقدام کنید بنده در تخصصی نیستم که تایید کنم بورس میگیرید حتماً!!!
اما برحسب تجربه نظرم میدم که با توجه به معدل پایین لیسانس نداشتن نمره زبان (بهش باید در رزومه اشاره کنید) کمی سخته. اما تلاش و اقدام کنید. دو الی سه دانشگاه خوب در زمینه مهندسی صنایع در هلند فعال هستند.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین samehsan2000
**
نقل قول

02-07-2015, 03:32 PM
(02-07-2015, 11:04 AM)Mr-Voltage نوشته: پذیرش بله، اما فاند 50-50 می باشد. باید اقدام کنید بنده در تخصصی نیستم که تایید کنم بورس میگیرید حتماً!!!
اما برحسب تجربه نظرم میدم که با توجه به معدل پایین لیسانس نداشتن نمره زبان (بهش باید در رزومه اشاره کنید)  کمی سخته. اما تلاش و اقدام کنید. دو الی سه دانشگاه خوب در زمینه مهندسی صنایع در هلند فعال هستند.

بازهم سپاس...اگه لطف کنید اسم اون سه تا دانشگاه که در زمینه صنایع فعال هستند رو هم بفرمایید بی نهایت ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-07-2015, 09:06 PM
(02-07-2015, 03:32 PM)samehsan2000 نوشته: بازهم سپاس...اگه لطف کنید اسم اون سه تا دانشگاه که در زمینه صنایع فعال هستند رو هم بفرمایید بی نهایت ممنون میشم

TU Delft , Tu Eindhovein , Utrecht
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »