عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه
آفلاین sefid14
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-03-2015, 11:12 AM
با عرض سلام وادب خدمت دوستان عزیز
من رشتم حسابداری هست ونمی تونم برا این رشته طرح پژوهشی پیدا کنم تا دوماه دیگم سربازی می رم البته بانک انصار طرح داشت ولی بنیاد نخبگان فعلا تعلیقش کرده
ازتون ممنون می شم اگه جایی رو برا رشته من ویا رشته مشابه  می شناسین معرفی کنید
خیلی نیاز دارم ممنونمممممم[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-03-2015, 12:05 PM
(03-03-2015, 11:12 AM)'sefid14' نوشته: با عرض سلام وادب خدمت دوستان عزیز
من رشتم حسابداری هست ونمی تونم برا این رشته طرح پژوهشی پیدا کنم تا دوماه دیگم سربازی می رم البته بانک انصار طرح داشت ولی بنیاد نخبگان فعلا تعلیقش کرده
ازتون ممنون می شم اگه جایی رو برا رشته من ویا رشته مشابه  می شناسین معرفی کنید
خیلی نیاز دارم ممنونمممممم[img]images/smilies/undecided.gif[/img]

واسه اینکه کارتون روتین پیش بره. پیشنهاد من اینه که برید به ستاد مرکزی بنیاد نخبگان نیروهای مسلح. آدرسش در اینترنت هست، اگر پیدا نکردین پیام خصوصی بدین. وارد که بشین، یک بردی هست که تمام سازمان ها و نهادهای مربوطه اونجا فهرست شده. واسه کسر خدمت ازتون میخان که خودتون ارتباط برقرار کنید و پروژه رو اخذ کنید، اما اگر از طریق بنیاد نخبگان معرفی بشین به ستاد اون موقع خودشون معرفی تون میکنند و پروژه تون جایگزین خدمت خواهد بود.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین sefid14
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-03-2015, 11:13 PM
(03-03-2015, 12:05 PM)'Andre' نوشته:
واسه اینکه کارتون روتین پیش بره. پیشنهاد من اینه که برید به ستاد مرکزی بنیاد نخبگان نیروهای مسلح. آدرسش در اینترنت هست، اگر پیدا نکردین پیام خصوصی بدین. وارد که بشین، یک بردی هست که تمام سازمان ها و نهادهای مربوطه اونجا فهرست شده. واسه کسر خدمت ازتون میخان که خودتون ارتباط برقرار کنید و پروژه رو اخذ کنید، اما اگر از طریق بنیاد نخبگان معرفی بشین به ستاد اون موقع خودشون معرفی تون میکنند و پروژه تون جایگزین خدمت خواهد بود.

سپاسگزارم که جواب دادین . چون ما شهرستانیم  با یک بار رفتن به بنیاد نخبگانه می شه کارها رو پیش برد وموضوع پیدا کرد و تشکیل پرونده داد؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-03-2015, 08:52 AM
(03-03-2015, 11:13 PM)'sefid14' نوشته:
سپاسگزارم که جواب دادین . چون ما شهرستانیم  با یک بار رفتن به بنیاد نخبگانه می شه کارها رو پیش برد وموضوع پیدا کرد و تشکیل پرونده داد؟

حقیقت تلخی که وجود داره اینه که سیستم اداری ما خیلی غیر موثر کار میکنه و شما مجبورید مدت زمانی رو برای پیگیری کارتون خرج کنید. خیلی کارتون روتین پیش بره شما باید اطاعات رو از روی اون بردی که گفتم بردارید و باهاشون تماس بگیرید، پس از موافقت اولیه مراجعه کنید و مسائلی مثل رزومه و پایان نامه تون رو بهشون ارائه کنید (ممکنه ازتون بخوان که واسشون میل کنید) و در نهایت پس توافق دوباره برای تشکیل پرونده به ستاد مراجعه کنید. البته این روشی هست که من به ذهنم میرسه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین sefid14
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-03-2015, 05:03 PM
(04-03-2015, 08:52 AM)'Andre' نوشته:
حقیقت تلخی که وجود داره اینه که سیستم اداری ما خیلی غیر موثر کار میکنه و شما مجبورید مدت زمانی رو برای پیگیری کارتون خرج کنید. خیلی کارتون روتین پیش بره شما باید اطاعات رو از روی اون بردی که گفتم بردارید و باهاشون تماس بگیرید، پس از موافقت اولیه مراجعه کنید و مسائلی مثل رزومه و پایان نامه تون رو بهشون ارائه کنید (ممکنه ازتون بخوان که واسشون میل کنید) و در نهایت پس توافق دوباره برای تشکیل پرونده به ستاد مراجعه کنید. البته این روشی هست که من به ذهنم میرسه.

خیلی ممنون جناب andre
برای ترجمه کسرخدمت به کدوم دانشگاههای مرتبط بارشته می شه رجوع کرد؟ 
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

03-02-2016, 08:46 PM
سلام اقا یکی ب من بگه اصلا جریان چیه اول باید ب کجا مراجعه کنم لطفا جواب بدید
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-05-2016, 01:45 PM
سلام من در حین خدمت هستم و حدود ده ماه باقی مانده و به دانشگاه بقیت الله رفتم و طرح برداشتم آیا باید همزمان طرح و خدمتم را انجام بدم تا کسری تعلق بگیره یا نه انها پس از تایید شورا نامه میزنند نیرو مسلح و من میرم سوراغ طرح و از خدمت در می ایم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین saeed01
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-08-2016, 12:17 PM
سلام دوستان کسی در ارتباط با تغییرات جدید پروژه های کسری خدمت اطلاعاتی داره..
من دوتا پروژه از سپاه گرفتم که یکی تموم شده و اون یکی در حال اتمامه الان سرباز شدم و گویا جدیدا مصوبه ای اومده که سرباز هر ارگان میتونه ازهمون ارگان پروژه بگیره حالا سوال من اینه که منکه قبل سرباز شدنم یکی و تموم کردم و قبل سرباز شدنم تو ارتش اونیکی پروژه روهم از سپاه گرفتم آیا ممکنه کسری من قبول نشه چون از سپاه بوده؟
نقل قول  

آفلاین mizuz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-09-2016, 07:53 AM
سلام دوستان
من اول شهریور رفتم آموزشی و بعد از قبولی ارشد ترخیص شدم 16 روز خدمت کردم
توی صبحگاه گفتن باید پروژه های کسری خدمت مربوط به همون ارگان باشه
من رشتم برقه و ارگانم ارتشه و اونجا گفتن فقط پروژه های مورد تایید آجا برای کسری خدمت من قبول میکنن
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید تو تهران کجا باید برم دنباله پروژه های کسری خدمت آجا
نقل قول  

آفلاین mohamad001
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-12-2016, 08:30 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در اسفند 1393 جهت انجام خدمت سربازی در نیروی انتظامی (مرزبانی) اعزام شدم و تا شهریور 1394 به خدمت ادامه دادم(حدود7 ماه). پس از آن به دلیل قبولی در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اصفهان ایست خدمتی زدم و هم اکنون هم دانشجو میباشم.
1- اگه قرار باشه که من بعد از فاغ التحصیلی به ادامه خدمت بپردازم، حتما بازم توی مرزبانی خواهم بود یا اینکه میتونه ارگان نظامی تغییر بکنه؟
2- آیا برداشتن پروژه های کسری خدمت صدمه ای به پروسه اپلای نمیزنه؟ و توی پروسه اخد ویزا و کلیرنس برام خللی به وجود نمیاره؟
3- طبق قوانین جدیدی که از سوی نظام وظیفه ابلاغ شده من فقط مجازم از نیروی انتظامی پروژه بگیرم یا اینکه از ارتش و یا وزارت دفاع هم میتونم پروژه بگیرم؟ (برای مشمولان حین خدمت و کسانی که در حال حاظر معافیت تحصیلی دارند)
4- آیا نیازه که در صورت اعزام دوباره به خدمت دوره آموزشی رو طی کنم؟

پیشاپیش صمیمانه سپاس گذارم
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »