عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس
آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-03-2015, 04:46 PM
(02-03-2015, 02:52 PM)'archvadood' نوشته: سلام دوستان عزیز
ممنون از همه تون که اینجا رو را انداختید و ما رو از دست چند نفر..... نجات دادید..
تشکر ویژه از shubiz عزیز
راستش تو آپدیت هم از من origin of funds رو خواستن و من طبق پستها و راهنماییهای قبلی دوستان تصمیم داشتم دو خط بنویسم که من تنها زندگی میکنم و همه ی این پول پس انداز من بوده و قراردادهای کاری و پیمانکاریم رو هم اگر خواستید میتونم بفرستم.
ولی حالا میبینم دوستان دنبال گردش حساب و فاکتور و اینا هستند...!
کلا سوالم اینه که به یه جمع بندی رسیدیم که چی میخوایم بفرستیم؟؟؟م
و یه مطلب جدی دیگه که ذهنم و مشغول کرده....یکی از دوستان من که قبلا اقدام کرده بود و الانم کاناداست میگفت در روز مصاحبه وقتی ازم در مورد پول تو حسابم پرسیدن و منم گفتم کار کردم و پس انداز کردم، آفیسر ازم گواهی پرداخت مالیاتی خواست که منم اتفاقا پیشم بود و بهش دادم!!!!!!!
حالا سوالم اینه ؛ من اگه بنویسم پیمانکارم و این پول پس اندازمه، در مورد مالیات ممکنه چیزی بخوان؟؟ 
من در مورد قراردادهای کاریم مالیات نمیدم مثل همه!!!
دوستان لطفا راهنمایی کنن که چیکار کنیم...
خیلی ممنون

اگر مالیات ندارید فکر کنم دادن بیمه مشکل رو حل کنه. اگر بیمه ندارید باید چیزای دیگه ای نشون بدید. من تو آپدیت های امسال و سال های پیش چیزی از مالیات ندیدم. یه سری دوستان دنبالش رفتن و احتمالا باید به زودی خبر بدند.

شما فقط یک کار کنید قبل از جواب دادن به سوال origin of funds. اونم اینه که احتمال بدید گردش حساب سه یا شش ماهه یا مدارک تکمیلی ازتون بخوان. برای همین خیلی خلاصه جواب بدید. مثلا: این پول پس انداز من در طول 4 سال پیش بوده از محل در آمدهام! به نظرم حتی تعارف هم نزنید که مدارک دارم اگر میخواهید بدم. در عوض بگید در صورتی که اطلاعات بیشتری میخواهید خبر بدید. خیلی با هم فرق می کنه.
نقل قول  

آفلاین sarane
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-03-2015, 05:31 PM
سلام به همه 
به نظرتون میشه برای افیسر در مورد تمکن مالی توضیح داد که به دلیل نوسانات شدید ارز و اینکه ارزش پول ملی ما روز به روز رو به زوال هست ما ترجیح میدیم پول نقد نگه نداریم و طلا؛ ارز ؛ ماشین یا خونه بخریم ؟ اگر این مورد رو بنویسیم و مثلا سند ملک یا ماشین رو باهاش بفرستیم بعیده ایرادی بتونه بگیره فقط برای ارز و سکه  احتمال جور کردن فاکتور کمه مخصوصا ارز
-FSW 2014 NOC: 2133- Doc received at CIC: 3 Sep 2014- File number: 23 Dec 2014- AOR: 23 Jan 2015
 Update Email: 9 April 2015, Update Doc Sent: 16 April 2015, Medical Request: 8 June 2015; Medical Received : 8 July 2015; Process Started: 8 June 2015; Pass Request: 24 July 2015
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-03-2015, 05:49 PM
(02-03-2015, 05:31 PM)'sarane' نوشته: سلام به همه 
به نظرتون میشه برای افیسر در مورد تمکن مالی توضیح داد که به دلیل نوسانات شدید ارز و اینکه ارزش پول ملی ما روز به روز رو به زوال هست ما ترجیح میدیم پول نقد نگه نداریم و طلا؛ ارز ؛ ماشین یا خونه بخریم ؟ اگر این مورد رو بنویسیم و مثلا سند ملک یا ماشین رو باهاش بفرستیم بعیده ایرادی بتونه بگیره فقط برای ارز و سکه  احتمال جور کردن فاکتور کمه مخصوصا ارز

سلام

سال های پیش هم دوستان دقیقا این رو می نوشتن و ویزا آفیس های ورشوو و آنکارا که خیلی گیرتر بودند هم دیگه پیگیری نمی کردند.

به هر حال اونا فقط دنبال اینند که مطمئن شن پول برای خودتونه و از کسی نگرفتید و این پول اماده تبدیل به دلار و بردن به کاناداست.

مثلا اگر سندی بدید که الان 40 تا سکه نیم بهار دارید ممکنه گیر بدن که پول آماده نیست.

ولی اگر حساب رو ناگهانی پر کنید و بگید 40 تا سکه فروختم و این سند فروشش اون موقع گیر نمیتونند بدن!
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

02-03-2015, 08:35 PM
(02-03-2015, 01:20 AM)'shubizkumbuli' نوشته:
مشکوک برای من که هست. الان من خیلی کنجکاو شدم بدونم این پول رو از کجا آوردید. ولی نمیدون آفیسر هم کنجکاو بشه یا نه؟ احتمالا میشن که میگن origin رو بگید.
برای همین باید یه دلایلی داشته باشید.
مثلا میتونی بگی آپارتمان دارم و دادم اجاره که ممکنه بعدا بگن سندش رو ترجمه کن بده.
یا میتونی بگی شبا مسافر کشی می کردم که سند هم نمیخواد [img]images/smilies/tongue.gif[/img]
به هر حال باید یه چیزی بگید که گیر بیشتر ندن. اگر پولی که براتون میاد موردی نداره و واقعا مال خودتونه بهترین کار گفتن واقعیته

مرسی از پاسختون
راستش چون من از 2 سال پیش قصد اپلای برای دانشگاه داشتم .. و می دونستم حساب بانکی می خوام از پدرم کمکم خواستم ...یعنی کل اون پولو پدرم به اسم من یک برگه هایی خریدن ( بانک قوامین ...یه کارت که روش مبلغ سپرده نوشته ) از رو جمع همونا هم به من گواهی دادن 
خب من چی بگم بهشون با این اوصاف؟
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

02-03-2015, 09:03 PM
راستی اون دوستمون که ازشون
Details of the funds available on youe bank account for the last 3 months
خواسته بودن ....اصلا بالاخره معنیش چی شد و ایشون چی فرستادن ؟اوشون بودن باآقای   f_goo که نگران بودن می گفتن منطور فقط گردش بوده ؟
بالاخره فقط گردش بوده یا چی ؟؟؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-03-2015, 09:57 PM
(02-03-2015, 09:03 PM)'Vicky' نوشته: راستی اون دوستمون که ازشون
Details of the funds available on youe bank account for the last 3 months
خواسته بودن ....اصلا بالاخره معنیش چی شد و ایشون چی فرستادن ؟اوشون بودن باآقای   f_goo که نگران بودن می گفتن منطور فقط گردش بوده ؟
بالاخره فقط گردش بوده یا چی ؟؟؟

چیز شتر گاو پلنگی ازشون خواسته بودن!!!!!! من بیشتر احتمال میدم همون گردش بوده و طرف اشتباه نوشته.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

02-03-2015, 09:59 PM
(02-03-2015, 08:35 PM)'Vicky' نوشته:
مرسی از پاسختون
راستش چون من از 2 سال پیش قصد اپلای برای دانشگاه داشتم .. و می دونستم حساب بانکی می خوام از پدرم کمکم خواستم ...یعنی کل اون پولو پدرم به اسم من یک برگه هایی خریدن ( بانک قوامین ...یه کارت که روش مبلغ سپرده نوشته ) از رو جمع همونا هم به من گواهی دادن 
خب من چی بگم بهشون با این اوصاف؟

خب پس تا الان که جلو هستید و پول رو دارید

میمونه که اگر گفتن origin اش چیه چی کار کنید؟

حقوق و دستمزدتون توجیه می کنه اون پول رو؟ چیزی مثل ماشین زمین خونه نفروختید این مدت؟
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

02-03-2015, 10:15 PM
(02-03-2015, 05:49 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
سلام
سال های پیش هم دوستان دقیقا این رو می نوشتن و ویزا آفیس های ورشوو و آنکارا که خیلی گیرتر بودند هم دیگه پیگیری نمی کردند.
به هر حال اونا فقط دنبال اینند که مطمئن شن پول برای خودتونه و از کسی نگرفتید و این پول اماده تبدیل به دلار و بردن به کاناداست.
مثلا اگر سندی بدید که الان 40 تا سکه نیم بهار دارید ممکنه گیر بدن که پول آماده نیست.
ولی اگر حساب رو ناگهانی پر کنید و بگید 40 تا سکه فروختم و این سند فروشش اون موقع گیر نمیتونند بدن!

(02-03-2015, 09:59 PM)'shubizkumbuli' نوشته: خب پس تا الان که جلو هستید و پول رو دارید
میمونه که اگر گفتن origin اش چیه چی کار کنید؟
حقوق و دستمزدتون توجیه می کنه اون پول رو؟ چیزی مثل ماشین زمین خونه نفروختید این مدت؟

خب معلومه که نه ..حقوقام همه مثل بیمه همون 700 رد شده !!!!! یعنی تو نامه فقط همون حقوقی رو که براش بیمه رد کردن نوشتن ...
چیزی هم نفروختم
تازه هر چیم بفروشم که پول یکباره میشه ...نه هی 2-3 ماه یکبار ریز ریز ....
اگه بگم من IT consultant  هستم و مشاوره میدم چی ؟ قبوله؟ اما قراردادی ندارم که ( قبلا هم بعضاً اینجور کارای پروژه ای همزمان با کار ثابت خودم انجام دادم  اما هیچ قرار دادی ندارم ) یه راهی نشون بدین ...البته آپدیت نیومده ...بعد این همه روز من چه دل شادی دارم !

پ ن 1 : جایگزین کلمه بعضاً چیه ؟ بدم میاد عربی استفاده کنم !
پ ن 2 : چه خوبه اینجا میشه تشکر کرد یا پی نوشت نوشت !

نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-03-2015, 10:16 PM
(02-03-2015, 09:57 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
چیز شتر گاو پلنگی ازشون خواسته بودن!!!!!! من بیشتر احتمال میدم همون گردش بوده و طرف اشتباه نوشته.

از اوشون اینو خواسته بودن:
Please provide details on the origin of funds available on your bank account for the last 3 months.
به نظرم نمی شه گفت کلا منظور چی بوده، تا جایی که با ایشون هم در ارتباط بودم ایشون ایمیل نزدن پرس و جو کنن. در هر صورت امیدوارم این جمله دیگه تکرار نشه تا حداقل بدونیم چی باید بهشون بدیم.
کلا از دیتیل هم نمی شه گفت منظور دقیق آفیسر چیه. توصیه می شه به همون گردش بسنده کنیم، چون که ملت سالای گذشته گردش فرستادن و مشکلی نبوده. ولی در کل کسی که مثلا حساب بلند مدت داره می تونه گواهی سپردشو بفرسته و مشکلی نخواهد بود.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-03-2015, 10:22 PM
(02-03-2015, 10:15 PM)'Vicky' نوشته:
خب معلومه که نه ..حقوقام همه مثل بیمه همون 700 رد شده !!!!! یعنی تو نامه فقط همون حقوقی رو که براش بیمه رد کردن نوشتن ...
چیزی هم نفروختم
تازه هر چیم بفروشم که پول یکباره میشه ...نه هی 2-3 ماه یکبار ریز ریز ....
اگه بگم من IT consultant  هستم و مشاوره میدم چی ؟ قبوله؟ اما قراردادی ندارم که ( قبلا هم بعضاً اینجور کارای پروژه ای همزمان با کار ثابت خودم انجام دادم  اما هیچ قرار دادی ندارم ) یه راهی نشون بدین ...البته آپدیت نیومده ...بعد این همه روز من چه دل شادی دارم !
پ ن 1 : جایگزین کلمه بعضاً چیه ؟ بدم میاد عربی استفاده کنم !
پ ن 2 : چه خوبه اینجا میشه تشکر کرد یا پی نوشت نوشت !
آخه کانسالتنت همه یعنی که سابقه کار بالاخره داشتید و چون قبلا اعلام نکردید خیلی ناجور تر میشه.
به نظرم باید یه جوری نشون بدید که این پول همیشه موجود بوده. یا از یک زمان قدیمی و یه سورسی که نتونند ازتون اثبات بخوان. یکم به شرایطتون فکر کنید و تصمیم بگیرید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »