عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-02-2015, 05:10 PM
(19-02-2015, 04:52 PM)fa_bahareh نوشته: ببخشید ولی من تا اخر این ترم فارغ التحصیل میشم و درسم تموم میشه
این موضوع رو عوض نمیکنه؟
من تو ثبت نامم گزینه فارغ التحصیل رو زدم!
یه سوال دیگه هم دارم
اگه بخوام هزینه دور قبلمو بدم چطوری حساب میشه؟
[align=right][/align
با سلام .
اگر فارغ التحصیل بشد دیگه نمیتونین روزانه بخونین مگر اینکه انضراف داده باشین یا مدرک خودتون رو ازاد کرده باشین . بابت ازاد کردن مدرک در تاپیک مرتبط سوالتون رو بپرسین .

با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Diiana
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-02-2015, 09:06 PM
سلام لطفا جواب بدین. من دانشجوی ترم چهار دانشگاه روزانه مهندسی نساجی امیرکبیر هستم میخوام انصراف بدم و کنکور زبان بدم ولی الان از 30 بهمن گذشته، میخوام ببینم هنوزم اگه کنکورو قبول بشم میتونم برم اون رشته؟
نقل قول  

آفلاین nashfa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Rainbow  19-02-2015, 10:33 PM
سلام.من دانشجوی ترم 6 رشته رادیولوژی هستم و رشته ما دارای طرح اجباری است و متولد سال 71 بوده و یک سال پشت کنکور بوده ام. من می خواهم در کنکور سراسری سال 95 شرکت کنم(در رشته پزشکی).
طبق صفحه 5 مورد (ز) دفترچه سراسری سال 94 برای شرکت در آزمون سراسری نیاز به گذراندن طرح خود می باشم و ذکر نموده که از نظر سربازی نباید مشکلی وجود داشته باشد و من با توجه به این نه طرح گذرانده ام و نه سربازی رفته ام آیا می توانم در کنکور سراسری آینده صرفا در رشته پزشکی تحصیل نمایم؟
با توجه به اینکه من چند روزبعد از آزمون سراسری فارغ التحصیل شده و به میزان 1 سال فرصت برای معرفی خود به نظام وظیفه دارم آیا این 1 سال فرصت شامل معافیت از سربازی و معافیت از طرح در این 1 سال شده و می توانم ازمون سراسری را شرکت کنم و در صورت پذیرفتن می توانم در دانشگاه قبولی ثبت نام نمایم؟) واسه دانشگاه ازاد چه طوره؟
من نمیخوام از رشتم انصراف بدم. فقط یه سوال من همون سال که فارغ التحصیل میشم میتونم شرکت کنم ؟یا باید سال بعد فارغ التحصیلی شرکت کنم؟

نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-02-2015, 11:33 PM
(19-02-2015, 09:06 PM)Diiana نوشته: سلام لطفا جواب بدین. من دانشجوی ترم چهار دانشگاه روزانه مهندسی نساجی امیرکبیر هستم میخوام انصراف بدم و کنکور زبان بدم ولی الان از 30 بهمن گذشته، میخوام ببینم هنوزم اگه کنکورو قبول بشم میتونم برم اون رشته؟
با سلام
اگر از معافیت تحصیلی استفاده میکنین و زیر چهار ترم انصراف میدین مشکلی از جهت سربازی ندارین و میتونین دوبتره روزانه بخونین , چون هر کس فقط میتونه دوبار از تحصیل رایگان استفاده کنه . ولی مورد شما من شنیدم بعضی از بچه ها انصراف نمیدن و کنکور میدن ولی نمیدونم اخرش به چی ختم میشه چون این کار نقض قوانین محسوب میشه .
حالا تصمیم با خودتونه .
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Diiana
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-02-2015, 11:18 AM
ممنون از جوابتون، من دخترم سربازی ندارم. ولی شنیدم که برای کنکور هنر نیازی به انصراف نیست میخواستم ببینم برای زبان هم اینطوریه؟
نقل قول  

آفلاین lakistan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-02-2015, 01:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2015, 01:31 PM توسط lakistan.)
سلام؛اگه کسی از ارشد روزانه انصراف بده،میتونه دوباره روزانه بخونه؟اگه آره؛شرایطش چیه؟اگه لیسانس هم روزانه باشه.      
نقل قول  

آفلاین ميثم٢
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-02-2015, 02:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2015, 02:26 PM توسط ميثم٢.)
سلام من دانشجوي ترم ٥ هستم. ميخام انصراف بدم. من شنيدم كه اگه سال بعد كنكور بدم و روزانه قبول بشم ديگه لازم نيست هزينه انصراف از تحصيل رو پرداخت كنم، ميخواستم ببينم اين موضوع صحت داره يا نه. مطلب بعدي اينكه اگه من انصراف بدم و هزينه رو پرداخت نكنم مشكلي واسه ثبت نام كنكور پيش مياد يا نه؟ ضمنا ميدونم كه براي دوره كارشناسي حد أكثر براي ١٠ترم معافيت خدمت دارم و الان ٥ ترمش رفته ميخام بدونم اگه دوباره كارشناسي قبول بشم بايد حد أكثر تا ٥ ترم تمومش كنم؟سوال ديگه اينكه اگه دانشگاه با انصرافم موافقت نكنه چي كار بايد بكنم؟يعني اينكه چيكار بايد بكنم كه به منزله انصراف از تحصيل باشه؟ ممنون كه وقت ميذاريد و جواب ميديد
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-02-2015, 04:56 PM
(20-02-2015, 02:21 PM)ميثم٢ نوشته: سلام من دانشجوي ترم ٥ هستم. ميخام انصراف بدم. من شنيدم كه اگه سال بعد كنكور بدم و روزانه قبول بشم ديگه لازم نيست هزينه انصراف از تحصيل رو پرداخت كنم، ميخواستم ببينم اين موضوع صحت داره يا نه. مطلب بعدي اينكه اگه من انصراف بدم و هزينه رو پرداخت نكنم مشكلي واسه ثبت نام كنكور پيش مياد يا نه؟ ضمنا ميدونم كه براي دوره كارشناسي حد أكثر براي ١٠ترم معافيت خدمت دارم و الان ٥ ترمش رفته ميخام بدونم اگه دوباره كارشناسي قبول بشم بايد حد أكثر تا ٥ ترم تمومش كنم؟سوال ديگه اينكه اگه دانشگاه با انصرافم موافقت نكنه چي كار بايد بكنم؟يعني اينكه چيكار بايد بكنم كه به منزله انصراف از تحصيل باشه؟ ممنون كه وقت ميذاريد و جواب ميديد
با سلام . خیلی خوش اومدین به فروم .
دوست عزیز شما اصلا نمیتونین انصراف و کنکور بدین . اگه انصراف بدین باید یه راست برین خدمت مقدس سربازی چون از معافیت تحصیلی استفاده کردین . اگر زیر ۴ ترم انصراف میدادین میتونستین انصراف و کنکور بدین چون ترم ۵ هستین بعد انصراف الزاما میرین خدمت .
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Elioreza7170
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-02-2015, 08:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2015, 08:08 PM توسط Elioreza7170.)
سلام من فارغ التحصيل رشته علوم ازمايشگاهي دانشگاه روزانه هستم آيا مي توانم در كنكور تجربي امتحان بدم و به صورت رايگان در رشته پزشكي تحصيل كنم؟در ضمن دختر هستم و سربازي ندارم و معدل كارشناسي ام ١٧/٢٠ هست
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Photo  26-02-2015, 03:06 AM
(20-02-2015, 01:26 PM)'lakistan' نوشته: سلام؛اگه کسی از ارشد روزانه انصراف بده،میتونه دوباره روزانه بخونه؟اگه آره؛شرایطش چیه؟اگه لیسانس هم روزانه باشه.      

بله میتونه روزانه بخونه و تعهدات اولی هم به دومی اضافه میشه
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 87 بعدی »