عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-02-2015, 08:07 PM
(10-02-2015, 05:23 PM)سودابه سودابه نوشته: سلام روز به خیر.
من دانشجوی کارشناسی رشته ریاضی در دوره روزانه هستم که یک ترم از درسم باقی مونده یعنی تا خرداد 94تحصیلم تمام میشه.حالا من میخوام کنکور شرکت کنم درواقع من دیپلم ریاضی دارم که میخوام تغییر شاخه بدم و کنکور تجربی کنم.آیا امکانش هست ثبت نام کنم و درصورت قبولی امکان انتخاب رشته هست؟؟
چون تو دفترچه نوشته که باید تا تاریخ 30بهمن فرم انصراف از تحصیل ارسال بشه.
با سلام . ست عزیز اگر تو دفترچه نوشته باید انصراف بدین تا بتونین دوباره تو کنکور شرکت کنین .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
Rainbow  11-02-2015, 04:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-02-2015, 05:00 PM توسط ahmadpashaei.)
(10-02-2015, 05:23 PM)'سودابه سودابه' نوشته: سلام روز به خیر.
من دانشجوی کارشناسی رشته ریاضی در دوره روزانه هستم که یک ترم از درسم باقی مونده یعنی تا خرداد 94تحصیلم تمام میشه.حالا من میخوام کنکور شرکت کنم درواقع من دیپلم ریاضی دارم که میخوام تغییر شاخه بدم و کنکور تجربی کنم.آیا امکانش هست ثبت نام کنم و درصورت قبولی امکان انتخاب رشته هست؟؟
چون تو دفترچه نوشته که باید تا تاریخ 30بهمن فرم انصراف از تحصیل ارسال بشه.

سلام و خوش آمدین
شما تا تیر نهایتا درستون تمام میشه و به نظرم نیازی به انصراف ندارید!!! اگر دوباره قبول بشید میتونید از مهر برید دانشگاه ولی اینجا یه فرقی هست؛ چرا که شما یکبار از تحصیل رایگان استفاده کردین دوباره نمیتونید استفاده کنید و باید برای تحصیل مجدد کارشناسی شهریه بپردازید که برای کارشناسی مبلغ کمیه. یعنی حتی اگر رشته های روزانه رو هم قبول بشید باید شهریه مطابق شبانه بپردازید ولی من شنیدم و یکبارم دیدم تخفیف میدن(البته اون ارشد بوده). اون فرم انصرافم مال کجا نوشته تا سی بهمن؟! میگین صفحه چند دفترچه شماره یک نوشته؟
*** مواردی هم جدیدا بوده که مثلا اگر شما از اینجا انصراف بدین مدارکتون رو تحویلتون نمیدن. اگر دوباره کنکور قبول بشین،مثلا دندانپزشکی، از دانشگاه جدید نامه میگیرین میبرید دانشگاه قبلی و مدارکتون رو میدن بهتون که برید دندانپزشکی رو ثبت نام کنید ولی بهد اتمام تحصیل باید  تعهد خدمت هر دو رو انجام بدین تا دانشنامه دریافت کنید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین s.m.askari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-02-2015, 01:56 PM
سلام
من دانشجوی پزشکی ام و مشروطی های متوالی و اینها داشتم.ترم ارفاقی گرفتم و یه ترم به خوبی و خوشی گذشت ولی این ترم یعنی ترم مهر که گذشت رو مشروط میشم بازم (نمره ها کامل نیومده و تایید نشده البته)
من میتونم قبل از مشروط شدن و اعلام اخراجیم انصراف بدم و توی کنکور امسال شرکت کنم و دندان پزشکی روزانه قبول بشم!؟
ممنون Smile

نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-02-2015, 03:57 PM
(15-02-2015, 01:56 PM)'s.m.askari' نوشته: سلام
من دانشجوی پزشکی ام و مشروطی های متوالی و اینها داشتم.ترم ارفاقی گرفتم و یه ترم به خوبی و خوشی گذشت ولی این ترم یعنی ترم مهر که گذشت رو مشروط میشم بازم (نمره ها کامل نیومده و تایید نشده البته)
من میتونم قبل از مشروط شدن و اعلام اخراجیم انصراف بدم و توی کنکور امسال شرکت کنم و دندان پزشکی روزانه قبول بشم!؟
ممنون Smile

با سلام 
بله میتونین اینکار رو انجام بدین . هر وقت که اراده کنین میتونین انصراف رو اعلام کنین و چون شما انصراف میدین و  تعهدی نسبت به دولت ندارین میتونین دوباره روزانه بخونین. 
البته اگر شما مشمول خدمت سربازی باشین الزاما باید برین خدمت و بعد از اتمام خدمت کنکور بدبن 
.
با تشکر 
نقل قول  

آفلاین s.m.askari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-02-2015, 04:45 PM
(15-02-2015, 03:57 PM)'artash' نوشته:
با سلام 
بله میتونین اینکار رو انجام بدین . هر وقت که اراده کنین میتونین انصراف رو اعلام کنین و چون شما انصراف میدین و  تعهدی نسبت به دولت ندارین میتونین دوباره روزانه بخونین. 
البته اگر شما مشمول خدمت سربازی باشین الزاما باید برین خدمت و بعد از اتمام خدمت کنکور بدبن 
.
با تشکر 

پس اینکه گفتن در صورت انصراف تا 1 سال بعد مهلت داریم برای سربازی نمیشه؟! مورد شماره 6 توی دفترچه ثبت نام کنکور؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-02-2015, 12:17 AM
(15-02-2015, 04:45 PM)'s.m.askari' نوشته:
پس اینکه گفتن در صورت انصراف تا 1 سال بعد مهلت داریم برای سربازی نمیشه؟! مورد شماره 6 توی دفترچه ثبت نام کنکور؟
با سلام . بله درسته شما میتونین تو مهلت معمول دفترچه رو بفرستین . طبق چیزی که تو دفترچه نوشته . ولی صحبت اینه که واسه شما دوباره معافیت تحصیلی صادر نخواهند کرد و باید برید خدمت سربازی .
با تشکر
نقل قول  

آفلاین sflhtbr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-02-2015, 01:13 AM
با سلام. اول از همه از سایت خوبتون تشکر می کنم. دانشجوی ارشد رشته ی آموزش زبان هستم, شبانه(آموزش محور). ترم سوم هستم یک ترم شهریه پرداخت کردم اما دیگه توان پرداخت شهریه ندارم و به دلیل مشکلات شخصی دیگه, فعلا امکان درس خوندم برام وجود نداره.اما  مجددا سال دیگه می خوام کنکور ارشد همین رشته (آموزش زبان) شرکت کنم وسراسری روزانه قبول شم. سوال من اینه : 1-آیا اول باید انصراف بدم یا اینه بدون انصراف دادن مشکلی پیش نمیاد؟2-اگر باید انصراف بدم باید هزینه ای پرداخت کنم؟ 3- آیا میتونم همین رشته رو دوباره شرکت کنم و سراسری روزانه بخونم؟ لطفا کمکم کنید. با تشکر بسیار
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-02-2015, 02:22 AM
(16-02-2015, 01:13 AM)sflhtbr نوشته: با سلام. اول از همه از سایت خوبتون تشکر می کنم. دانشجوی ارشد رشته ی آموزش زبان هستم, شبانه(آموزش محور). ترم سوم هستم یک ترم شهریه پرداخت کردم اما دیگه توان پرداخت شهریه ندارم و به دلیل مشکلات شخصی دیگه, فعلا امکان درس خوندم برام وجود نداره.اما  مجددا سال دیگه می خوام کنکور ارشد همین رشته (آموزش زبان) شرکت کنم وسراسری روزانه قبول شم. سوال من اینه : 1-آیا اول باید انصراف بدم یا اینه بدون انصراف دادن مشکلی پیش نمیاد؟2-اگر باید انصراف بدم باید هزینه ای پرداخت کنم؟ 3- آیا میتونم همین رشته رو دوباره شرکت کنم و سراسری روزانه بخونم؟ لطفا کمکم کنید. با تشکر بسیار
با سلام

دوست من شما میتونین حین تحصیل کنکور بدین و دوباره روزانه بخونین . فقط بعد انصراف نباید مشکل خدمت داشته باشین وگرنه الزاما باید برین خدمت سربازی . شما باید هنگام انصراف تمامی بدهی های خود به دانشگاه و صندوق رفاه وزارت علوم را تسویه کنین , البته اگر وام دانشجویی گرفته باشین یا بدهی بابت شهریه داشته باشین . و در اخر شما میتونین این رشته را دوباره بصورت روزانه بخونید .
با تشکر
نقل قول  

آفلاین sflhtbr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-02-2015, 03:26 AM
(16-02-2015, 02:22 AM)'artash' نوشته:
سلام مجدد.جمله اولتون یعنی امکانش هست اول امتحان بدم و اگه قبول شدم بعد انصراف بدم؟؟
با سلام
دوست من شما میتونین حین تحصیل کنکور بدین و دوباره روزانه بخونین . فقط بعد انصراف نباید مشکل خدمت داشته باشین وگرنه الزاما باید برین خدمت سربازی . شما باید هنگام انصراف تمامی بدهی های خود به دانشگاه و صندوق رفاه وزارت علوم را تسویه کنین , البته اگر وام دانشجویی گرفته باشین یا بدهی بابت شهریه داشته باشین . و در اخر شما میتونین این رشته را دوباره بصورت روزانه بخونید .
با تشکر

نقل قول  

آفلاین sflhtbr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-02-2015, 02:06 PM
سلام مجدد. جمله اولتون یعنی امکانش هست که اول کنکور بدم و اگه قبول شدم بعد انصراف بدم؟؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 87 بعدی »