عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است.

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است.
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
17-04-2014, 01:31 PM
هر دانشگاهی ملاک های خاص خودش رو برای پذیرش معرفی می کنه. برخی برای معدل کل کارشناسی حداقل تعیین می کنند و برخی هم برای معدل 2 سال آخر کارشناسی. معمولن صحبتی از شرایط برای گرفتن فاند توسط دانشگاه ها نمیشه ولی به طور کلی قوی بودن در ملاک هایی که توسط اون دانشگاه برای پذیرش تعیین شده بوده می تونه موثر باشه. داشتن نمره خوب در مهارت گفتاری و داشتن سابقه تدریس و قوی بودن در دروسی که مدنظر استاد هست میتونه شانس گرفتن TA رو بیشتر کنه. قوی بودن در مهارت نوشتاری و داشتن سابقه پژوهشی خوب مثل مقاله ها میتونه شانس RA رو بیشتر کنه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین deadxxxqueen
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-05-2014, 09:26 PM
تاپيك كاملا مرتبطي پيدا نكردم واسه سوالم
سوالم اينه كه نمرات هر درس تاثير قابل توجهي داره تو پذيرش يا اينكه معدل كل رو معمولا در نظر ميگيرن؟
مثلا من درس نقشه كشي رو 10 شدم.در حالي كه بقيه نمره هام 17...18 هست.مطمئنا اين نمره ي افتضاح خيلي تو چشمه!!!
حالا كسي كه بررسي ميكنه چه ديدي داره نسبت به پذيرش دادن بهم؟
خيلي مهمه اين قضيه؟
...............
به فرض اگه تو درساي تخصصي خوب باشه نمراتم و مثلا درسي مث درس پايه رو بد بگيرم تو اين شرايط نظرتون چيه؟
پرنده اي كه به كوچ مي انديشد از ويراني لانه اش نمي هراسد
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
Rainbow  14-05-2014, 11:53 PM
(14-05-2014, 09:26 PM)'deadxxxqueen' نوشته: تاپيك كاملا مرتبطي پيدا نكردم واسه سوالم
سوالم اينه كه نمرات هر درس تاثير قابل توجهي داره تو پذيرش يا اينكه معدل كل رو معمولا در نظر ميگيرن؟
مثلا من درس نقشه كشي رو 10 شدم.در حالي كه بقيه نمره هام 17...18 هست.مطمئنا اين نمره ي افتضاح خيلي تو چشمه!!!
خيلي مهمه اين قضيه؟
...............
به فرض اگه تو درساي تخصصي خوب باشه نمراتم و مثلا درسي مث درس پايه رو بد بگيرم تو اين شرايط نظرتون چيه؟

من دیدم گفتن نمره ریاضی تو مهندسیا بعضا مهمه براشون ولی نهایتا معدل کل شما مهمه و به خصوص معدل دو سال آخر که تقریبا همون دروس تخصصی شماست. میتونید این معدل دروس تخصصی یا دو سال آخر رو در رزومه و SOP بیارید،البته به اون 10 اصلا اشاره نکنید. نیازی به اینکارا نیست. ضمنا این تک نمره های بد اصلا نگرانی نداره.ظاهرا معدل خوبی دارید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-05-2014, 03:26 AM
(14-05-2014, 09:26 PM)'deadxxxqueen' نوشته: تاپيك كاملا مرتبطي پيدا نكردم واسه سوالم
خيلي مهمه اين قضيه؟
...............

سلام
احمد عزیز همه چیز رو گفتن فقط یه نکته بگم اونم اینکه کلا این موارد رو نمیشه قطعی نظر داد و صد در صد کمیته پذیرش همه موارد ریز رو در نظر میگیره. ولی مهم اینه که شما در کل چطوری خودتون رو در طول ترم های بعدی بالا نگه داشتین و معدلتون رو بالا کشیدین به خصوص در دروس تخصصی.
در ضمن جالبه منم 10 شده بودم!! هرچند بهش اثبات کردم بعدا به جای 1 باید 2 میذاشت! نکنه همون استاد به نسبت چاق تپلو استادتون بوده که دستی نقشه کشی یاد میداد؟!

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-02-2015, 04:59 PM
دوستان عزیز با توجه به این دو صفخه به نظر شما دانشگاه آلبرتا برای پوزیشن های دکتراش شرط معدل دوسال آخر تحصیلات full time با معدل بالای 15 برای دانشجویان ایرانی گذاشته؟
یعنی اگر برای دکترا بخوایم اپلای کنیم دیگه معدل لیسانس مهم نیست و معدل فوق فقط مهمه؟
http://uofa.ualberta.ca/graduate-studies...quirements

http://uofa.ualberta.ca/graduate-studies...by-country

چون در صفحه ی اول زیر قسمت Doctoral Programs گفته متقاضیان باید تحصیلات ارشد یا معادل آکادمیک اون رو از دانشگاهی که توسط آلبرتا به رسمیت شناخته میشه دریافت کنند و مینیمم GPA سه از چهار یا B بر اساس دو سال آخر تحصیلات فول تایم شما مورد نیاز هست.
و در صفحه ی دوم هم که مینیمم برای کشور ایران مشخص شده؟
سوال این هست برای تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه آلبرتا معدل لیسانس مهم نیست؟
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-02-2015, 05:52 PM
(06-02-2015, 04:59 PM)'sepinaz' نوشته: دوستان عزیز با توجه به این دو صفخه به نظر شما دانشگاه آلبرتا برای پوزیشن های دکتراش شرط معدل دوسال آخر تحصیلات full time با معدل بالای 15 برای دانشجویان ایرانی گذاشته؟
یعنی اگر برای دکترا بخوایم اپلای کنیم دیگه معدل لیسانس مهم نیست و معدل فوق فقط مهمه؟
چون در صفحه ی اول زیر قسمت Doctoral Programs گفته متقاضیان باید تحصیلات ارشد یا معادل آکادمیک اون رو از دانشگاهی که توسط آلبرتا به رسمیت شناخته میشه دریافت کنند و مینیمم GPA سه از چهار یا B بر اساس دو سال آخر تحصیلات فول تایم شما مورد نیاز هست.

برای اکثریت دانشگاه های کانادا معدل اخرین مقطع برای مینیمم در نظر گرفته می شود. ولی بحث مهم بودن یک مقداری فرق می کنه. این مینیمم فقط برای اینه که پرونده شما بررسی بشود. اگر معدل ارشد شما این شرط نداشته باشد معمولا حتی اگر معدل کارشناسی بالایی هم داشته باشید باز هم پرونده شما بررسی نمی شود مگر استاد پیدا کرده باشید. در مرحله کمیته پذیرش و استادها به کل اپلیکشن شما نگاه می کنند. اینجا دیگه نظر شخصی افراد که ممکن یک نفر معدل لیسانس مهم باشه براش یکی دیگه ارشد و کارشناسی با هم در نظر بگیره و دیگری مقاله. من از تماس هایی که داشتم با استادهای کانادایی دیدم یک تعدادی اصلا معدل چه لیسانس چه ارشد براشون مهم نیست برعکس یک تعدادی معدل لیسانس براشون خیلی مهم بوده. نمیشه به صورت کلی قضاوت کرد.
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-02-2015, 06:00 PM
(06-02-2015, 04:59 PM)sepinaz نوشته: دوستان عزیز با توجه به این دو صفخه به نظر شما دانشگاه آلبرتا برای پوزیشن های دکتراش شرط معدل دوسال آخر تحصیلات full time با معدل بالای 15 برای دانشجویان ایرانی گذاشته؟
با سلام .
من به صفحات نیگا مردم. به نظرم فقط ارشد رو خواسته و.اصلا حرفی از لیسانس نیومده .
طبق تجربیات دوستان من که رفتن کانادا اونا هم میگفتن برخی از دانشگاه های کانادا فقط ارشد رو ملاک قرار میدن .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 11
06-02-2015, 06:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-02-2015, 07:11 PM توسط M1KE.)
طبق چیزی که اینجا نوشته «دانشگاه» براش معدل فقط دو سال آخر مهم هست که دپارتمان ها هم می بایست اون رو رعایت کنند. با این حال ممکنه هر «دپارتمان» ملزومات بیشتری رو در نظر گرفته باشه. مثلا در رشته های مدیریتی ممکنه مدرک gmat خواسته باشن یا در رشته های پزشکی گفته باشن که مدرکی مرتبط با زیست و بیولوژی و اینجور چیزها داشته باشین. بنابراین به صفحه دپارتمان موردنظرتون هم مراجعه کنید و اگر شرایطی که در اونجا اشاره شده رو هم برآورده می کنید مشکلی نداره و می تونید براش اپلای کنید. 

چیزی که من در عمل دیدم برای استادها بیشتر مهمه که شما روش پژوهش بلد باشین و حداقل های موضوع موردنظر رو بدونید و بتونید کارشون رو راه بیاندازید و اینکه معدل خارجی ها رو چک می کنند قدری برای تشخیص این موضوع هست وگرنه اگر مقاله ای در مجله معتبر داشته باشین یا مثلا بواسطه داشتن درس باهاشون از توانمندی شما اطمینان حاصل کنند شما رو بر میدارن. در خود دانشگاه ها کافیه با یک استادی درسی داشته باشین و درش خوش بدرخشین به احتمال بالای ۹۰ درصد اگر ظرفیت داشته باشن قبول می کنند با شما کار کنند. به همین دلیل برای شمایی که فرصت دیده شدن توسط استاد رو قبل از پذیرش ندارین داشتن موارد جانبی مثل مقاله، انگیزه نامه علمی و موثر و سوابق پژوهشی یا کاری مرتبط میتونه روی نظر استاد تاثیر مثبت بگذاره.

در هر حال نگاه کنید اگر دپارتمان هم شرطی در این مورد نگذاشته مشکلی نداره و اپلای کنید. منتهی این رو هم در نظر داشته باشید که دانشگاه آلبرتا متقاضیان زیادی داره و صرف داشتن حداقل ها به معنی گرفتن پذیرش نیست و در اون موارد جانبی که اشاره کردم هم می بایست تا حد امکان کار کنید تا متمایز بشین.

'sepinaz dateline='' نوشته: دوستان عزیز با توجه به این دو صفخه به نظر شما دانشگاه آلبرتا برای پوزیشن های دکتراش شرط معدل دوسال آخر تحصیلات full time با معدل بالای 15 برای دانشجویان ایرانی گذاشته؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین pepsinardiola
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-03-2015, 03:11 AM
سلام. خسته نباشین. ببخشید یه سوال داشتم : این معدل که شما میگین منظورتون معدل کل کارشناسیه یا معدل دروس تخصصی؟ آخه مشکلی که وجود داره اینه که برای دکترا معدل بالا میخوان ولی مگه نه این که اونا یه ریسرچر خوب تو فیلدی که کار میکنن میخوان؟ حالا چیکار دارن به این که طرف ادبیات و ریاضی 1 و اینها رو چند شده؟ ینی به نظرم اون شکلی منطقی تر به نظر میاد. من خودم کارشناسیم سخت افزار شریفه و با این که معدل کلم 17 هست ولی از 24 واحد تخصصی سخت افزار معدل 13 اوردم!! ولی همه دروس دانشکده ریاضی رو بالای 19 شدم!! حالا به نظرتون اونا میان و معدل کل رو در نظر میگیرن؟ مرسی 
Big Grin (چون نمیدونم به مهمان ها جواب میدین یا نه، ببخشید این پست کپی قبلیه. حواسم نبود لاگین کنم!!)
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-03-2015, 05:12 AM
(08-03-2015, 03:11 AM)'pepsinardiola' نوشته:
سلام. خسته نباشین. ببخشید یه سوال داشتم : این معدل که شما میگین منظورتون معدل کل کارشناسیه یا معدل دروس تخصصی؟ آخه مشکلی که وجود داره اینه که برای دکترا معدل بالا میخوان ولی مگه نه این که اونا یه ریسرچر خوب تو فیلدی که کار میکنن میخوان؟ حالا چیکار دارن به این که طرف ادبیات و ریاضی 1 و اینها رو چند شده؟ ینی به نظرم اون شکلی منطقی تر به نظر میاد. من خودم کارشناسیم سخت افزار شریفه و با این که معدل کلم 17 هست ولی از 24 واحد تخصصی سخت افزار معدل 13 اوردم!! ولی همه دروس دانشکده ریاضی رو بالای 19 شدم!! حالا به نظرتون اونا میان و معدل کل رو در نظر میگیرن؟ مرسی 
Big Grin (چون نمیدونم به مهمان ها جواب میدین یا نه، ببخشید این پست کپی قبلیه. حواسم نبود لاگین کنم!!)

سلام
منظور معدل کارشناسی هست(ولی معدل 2 سال آخر تحصیل وزن بیشتری داره)، موضوعی که شما میگی درست اما معدل یک فاکتوری هست که میانگین نمره دانشجو رو در همه ابعاد نشون میده، این موضوع مهمه که دانشجو تک بُعدی نباشه و در مهارت ها ور دروس دیگه هم دانشجوی قابلی باشه. ولی به این صورت هم نیست که به یه دانشجو همه درس های عمومی رو 18-20 بشه و تخصصی ها رو 10-12 بشه و چون معدلش 16 هست به راحتی پذیرش بگیره، شما ترجمه ریز نمرات خودتون رو هم برای دانشگاه ارسال می کنید و دانشگاه با سیاست هایی که داره معدل شما رو مسنجه. بعضی از دانشگاها از ریزنمرات شما معدل درسهایی که از نظرشون مهم هست رو برآورد میکنند و در آخر با توجه به نتایج و سیاست های انتخابی که دارند تصمیم می گیرند، ریز نمرات رو واسه همین کارا می خواند...
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »