عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین mohsen66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-01-2015, 11:14 PM
سلام دوستان گلم.
من 2.5 سال بعد از فارق التحصیلی تازه الان میخوام که اپلای کنم و برم، لطفا راهنمایی کنید.
لیسانس مکانیک سیالات از دانشگاه بوعلی سینا معدل 13.76   یه مقاله کنفرانسی هم از پایان نامم داشتم .خارجی.
ارشد مهندسی مکانیک- گرایش مهندسی جوش (که هیچ ربطی به لیسانس نداره!) از دانشگاه امیرکبیر- معدل 16.64 - 
(IELTS Academic 6.5 (L 5.5  R5.5  W7  S7
در پست ها و صنایع مختلفی کار کردم،(راه آهن: کنترل کیفیت قطعات،    و عسلویه : بازرس جوش،،،، در حال حاضر واقعا به فروش و فیلد بازرگانی علاقه مند شدم و در حال حاضر در یک شرکت درست و حسابی بین المللی کار مهندسی فروش رو انجام میدم،)
با این رزومه آیا شانسی برای گرفتن پذیرش در رشته های مربوط به Marketing یا Business یا مدیریت رو دارم؟؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
اگر بخوام این کار انجام بشه باید بیشتر کجاها متمرکز شم؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-01-2015, 11:18 PM
(18-01-2015, 11:14 PM)'mohsen66' نوشته: سلام دوستان گلم.
من 2.5 سال بعد از فارق التحصیلی تازه الان میخوام که اپلای کنم و برم، لطفا راهنمایی کنید.
لیسانس مکانیک سیالات از دانشگاه بوعلی سینا معدل 13.76   یه مقاله کنفرانسی هم از پایان نامم داشتم .خارجی.
ارشد مهندسی مکانیک- گرایش مهندسی جوش (که هیچ ربطی به لیسانس نداره!) از دانشگاه امیرکبیر- معدل 16.64 - 
در پست ها و صنایع مختلفی کار کردم،(راه آهن: کنترل کیفیت قطعات،    و عسلویه : بازرس جوش،،،، در حال حاضر واقعا به فروش و فیلد بازرگانی علاقه مند شدم و در حال حاضر در یک شرکت درست و حسابی بین المللی کار مهندسی فروش رو انجام میدم،)
با این رزومه آیا شانسی برای گرفتن پذیرش در رشته های مربوط به Marketing یا Business یا مدیریت رو دارم؟؟؟؟

با سلام 

دوست من 
یه پیشنهاد واستون دارم 
شانسه گرفتن فاند تو رشته مهندسی نزدیک به 5 برابر راحت تر از رشته های مدیریتی و بازرگانی هست  .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین mohsen66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-01-2015, 07:31 PM
Artash جان 
ممنون از پاسخگوییت.
میشه بگید که باید بیشتر رو چه کشور ها و چه دانشگایی باید بیشتر تمرکز کنم؟

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-01-2015, 12:41 PM
(18-01-2015, 11:14 PM)'mohsen66' نوشته: سلام دوستان گلم.

سلام
معدل لیسانس شما نقطه ضعف رزومه اتونه. زبانتونم تعریفی نداره. با این معدل زبان رو ببرید روی 7 یا حتی بالاتر. سابقه کار تاثیر خاصی در پذیرش نداره پس روش زیاد حساب نکنید تنها جایی که ممکنه کمک کنه اینه که استاد سوابق کار شما رو برای طرحش نیاز داشته باشه. همانطور که گفتند دنیا رقیب شماست در مدیریت پس کلا فاندی ممکنه گیرتون نیاد حقیقتش با این معدل بار اینکه فاند بگیرید حتی تو رشته خودتونم باید خیلی زحمت بکشید یا مثل برخی دوستان شانس به شما رو بیاره. اول زبانتون رو قوی کنید و بعدم ببینید کجا مهندسی جوش یا رشته های مرتبط رو داره و رو همون جاها متمرکز بشید. میتونید برای marketingo  و ... هم اقدام کنید البته اگر هزینه براتون مطرح نیست تا خودتون به نتیجه برسید که چی براتون بهتره.
موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-01-2015, 04:34 PM
(21-01-2015, 07:31 PM)mohsen66 نوشته: Artash جان 
ممنون از پاسخگوییت.
میشه بگید که باید بیشتر رو چه کشور ها و چه دانشگایی باید بیشتر تمرکز کنم؟
با سلام . از دوست عزیزم جناب سیمون هم تشکر میکنم .
برای اروپا کشور های اسکاندیناوی برای بورس شرایطشون سخت تر از دیگر کشور ها است . بنظرم المان رو اگر امتحان کنید بد نیست چون سراسری خوندید با این معدل یکم بهتر خواهد شد و ابلتس ۶۰۵ واسه المان خوبه . دانمارک رو نمیدونم رشته شما رو داره یا نه ولی دانشگاه هایی در دانمارک هستند که فقط معدل ارشداسشون مهم است . واسه سوید هم یه نم نگاهی داشته باشین . البته شما حتما باید حد اقل یه مقاله خوب داشته باشین تا بتونین واسه بورس رقابت کنین .سابقه کارتون هم اگه متناسب با رشته اینده و مقالاتی که خواهید نوشت باشه خوبه .
در مورد استرالیا شما دولتی خوندین و با داشتن چند تا مقاله خوب داشته باشین میتونین واسه دانشگاه های پژوهش محور اقدام کنین البته بهتره ایلتس ۷ داشته باشین . و اما امریکااگه بتونین تافل بالای ۱۰۰ و جی ار ای خوبی رو کسب کنین و یه مقاله داشته باشین شانستون واسه دانشگاه های متوسط به بالا خوب خواهد بود. در مورد کانادا معدل لیسانس خیلی گیره .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین amooo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-01-2015, 09:35 PM
(22-12-2014, 12:29 AM)'Andre' نوشته:
دانشگاههای استرالیایی به پژوهش محورن. یعنی اینکه شما دوره PhD خودتون رو با ارائه طرحی پژوهشی و توافقی به پایان میرسانید. معدلتون خوبه، البته معدل کارشناسی رو ذکر نکردین. اگر مقاله داشته باشین شانص بهتری رو دارین. رشته تون هم نگفتین. بعضی از رشته ها به نسب ارائه یک مقاله بسیار سخت است و روحیه پژوهشی کافیه فقط. یکی از مراحل اپلای در دانشگاههای استرالیایی توافق با یک سوپروایزر هست که در اکثر موارد از شما خواسته میشه که پروفی هم برای این ادعا که اغلب همان ایمیل هست ارائه کنید.

مرسی از جوابت دوست عزیز....من الان دارم رو آلمان و هلند کار میکنم چه توصیه ها و پیشنهاداتی برای افزایش شانس فاند دارید؟؟؟
نقل قول  

آفلاین saina1985
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-01-2015, 01:58 PM
سلام. من لیسانس میکروبیولوژی،فارغ التحصیل سال 86، دانشگاه آزاد، معدل: 15.65، متاهل، هستم.نمره احتمالی آیلتس 6.5_7. میخواهم برای ارشد رشته ایمونولوژی یا میکروبیولوژی اقدام کنم. به نظر شما برای ادامه تحصیل با شرایط من ملبورن بهتر است یا سیدنی؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-01-2015, 02:13 PM
(30-01-2015, 01:58 PM)'saina1985' نوشته: سلام. من لیسانس میکروبیولوژی،فارغ التحصیل سال 86، دانشگاه آزاد، معدل: 15.65، متاهل، هستم.نمره احتمالی آیلتس 6.5_7. میخواهم برای ارشد رشته ایمونولوژی یا میکروبیولوژی اقدام کنم. به نظر شما برای ادامه تحصیل با شرایط من ملبورن بهتر است یا سیدنی؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

شما باید مشخص می‌کردید که به کمک هزینه نیاز دارید و یا خیر. اگر نیاز ندارید، بهتون میگم که شانص پذیرشتون خیلی بالاست. به علت شهریه بالا دانشگاهها اگر در برقراری ارتباط با اساتید دانشگاه این نکته رو اعلام کنید که هزینه ها رو خودتون میپردازید می‌تونید با همان نمره 6.5 که مینیمم عمومی هست (بعضی از رشته ها شرایطشون فرق میکنه، چک کنید که رشته شما جزء اون دسته از رشته ها نباشه که مینمم بالاتر نیاز دارن).
اگر که کمک هزینه نیاز دارید، شرایط کاملاً با دکترا فرق میکنه و به نظر من از سایر جاهها به مراتب اخذ این کمک هزینه‌ها مشکل تره. در واقع Master به دو صورت coursework و research برگزار میشه (برای اطلاع از بورسیه صفحات 1 و 2 را از دانشگاه ملبورن ببینید) شرط معدل و مقالات هم هست که اولویت‌ها برای بورس در دوره‌ی دکترا هستند (با فرض اینکه دوره ارشد هم مشابه هست). از این صفحه می‌تونید به رتبه دانشگاههای اقیانوسیه پی ببرید (توجه کنید که  گروه تحصیلی تون رو انتخاب کنید).

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین saina1985
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-01-2015, 03:21 PM
Andre عزیز ممنون از راهنماییت. میخواهم آگه میشه یک کمک هزینه 1000$_2000$ بمدت 6 ماه تا یک سال هم که شده بگیرم. به نظر شما کدوم شهر بهتره برای دانشگاه رفتن؟ آیا واقعا تفاوت قیمت زیادی بین هزینه زندگی ملبورن و سیدنی است؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2015, 03:43 PM
(30-01-2015, 03:21 PM)'saina1985' نوشته: Andre عزیز ممنون از راهنماییت. میخواهم آگه میشه یک کمک هزینه 1000$_2000$ بمدت 6 ماه تا یک سال هم که شده بگیرم. به نظر شما کدوم شهر بهتره برای دانشگاه رفتن؟ آیا واقعا تفاوت قیمت زیادی بین هزینه زندگی ملبورن و سیدنی است؟

سلام
متاسفانه با معدل شما برای بورس مستر استرالیا نمی شود اقدام کرد چون اولا بورس مستر در استرالیا بسیار کم هست دو رقابت بسیار و ثانیا شهریه هم باید بدهید
شاید برای شما بهترین کار تحصیل مستر در اروپا در دانشگاه های رایگان مناسبتر باشد و یا حتی مستر در ایران ولی با معدل بالا خوندن
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 72 بعدی »