عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه
آفلاین xavier
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-01-2015, 01:30 AM
سلام
دوستان، من دو تا از سه استادم ریکامهاشون رو فرستادن، یکی از استادهام گفته شنبه میاد دانشگاه و می فرسته، می خواستم بدونم با توجه به اینکه ددلاین سه تا از دانشگاه هایی که اپلای کردم، 15 ژانویه است این تاخیر دو سه روزه مشکلی نداره؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-01-2015, 01:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2015, 01:39 AM توسط Andre.)
(16-01-2015, 01:30 AM)'xavier' نوشته: سلام
دوستان، من دو تا از سه استادم ریکامهاشون رو فرستادن، یکی از استادهام گفته شنبه میاد دانشگاه و می فرسته، می خواستم بدونم با توجه به اینکه ددلاین سه تا از دانشگاه هایی که اپلای کردم، 15 ژانویه است این تاخیر دو سه روزه مشکلی نداره؟

بهتره ایمیل بزنید و بپرسید و یا سایت رو خوب بخونید. با توجه به اینکه شنبه است عملاً از شنبه تا صبح دوشنبه به وقت محلی کاری انجام نمیشه. از طرفی ممکنه سیستمی که ازش برای ارسال اپلیکشن ها استفاده می کنند به زمان حساس باشه و بعد از ددلاین اکانتها رو قفل کنه.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین xavier
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-01-2015, 12:25 AM
(17-01-2015, 01:38 AM)'Andre' نوشته:
بهتره ایمیل بزنید و بپرسید و یا سایت رو خوب بخونید. با توجه به اینکه شنبه است عملاً از شنبه تا صبح دوشنبه به وقت محلی کاری انجام نمیشه. از طرفی ممکنه سیستمی که ازش برای ارسال اپلیکشن ها استفاده می کنند به زمان حساس باشه و بعد از ددلاین اکانتها رو قفل کنه.

راستش روز شنبه استادم توصیه نامه هام رو فرستاد، همه سایت ها اپلیکیشن من رو کامل زدن و سابمیت شدن توصیه نامه ها رو نشون میدن، حدس می زنم، بعد از سابمیت شدن و ریختن پول اپلیکیشن فی، احتمالا دانشگاه ها اندکی صبر و تحمل دارند تا همه چیز تکمیل میشه. ولی به هر حال بهتره که قبل از ددلاین همه چیز تکمیل بشه که آدم به مشکل برنخوره.
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-01-2015, 02:32 PM
با سلام
دوستان بعد از ارسال ریکامندیشن های کاغذی، دانشگاه به استادها ایمیل می زنند و ازشون تایید می خواهند؟
اگه استادی جواب ندهد امکان داره خودم مطلع شوم؟ مثلا دانشگاه به من بگه که به استادت ایمیل زدیم ولی جواب نداد؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

23-01-2015, 03:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-01-2015, 03:10 PM توسط blur.)
(23-01-2015, 02:32 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان بعد از ارسال ریکامندیشن های کاغذی، دانشگاه به استادها ایمیل می زنند و ازشون تایید می خواهند؟
اگه استادی جواب ندهد امکان داره خودم مطلع شوم؟ مثلا دانشگاه به من بگه که به استادت ایمیل زدیم ولی جواب نداد؟

اگر دانشگاه ریکام کاغذی رو قبول کنه دیگه در حالت عادی ایمیلی برای گرفتن تایید نمی زنن، مگر اینکه رویه دانشگاهی فرق کنه که اونم ذکر می کنن
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-01-2015, 12:27 AM
(23-01-2015, 02:32 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام

سلام
دانشگاه های خیلی خیلی تاپ (TOp 10) چنین کاری ممکنه انجام بدن. که اونم اصولا دانشگاه های تاپ توصیه کاغذی تا جاییکه اطلاع دارم به سختی می پذیرند چون ملاکشون تماس با استاده و در توصیه کاغذی این مشکلات که شما عنوان کردید ممکنه پیش بیاد. در کل زیاد حساسیت نشون ندید. 
ارادت 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

07-02-2015, 01:10 PM
با سلام 
 من با مسوول ادمیشن آفیس یکی از دانشگاههای امریکا مکاتبه کردم. بهشون گفتم که استادای من در دسترس نیستن ولی من نامه های امضا شده ازشون دارم و پرسیدم ایا میشه اسکن شده اونا رو بفرستم ؟ اینجوری جواب داد :
.All the letters have to be originals, or they could be sent through apply yourself program
apply yourself هم همون سیستم اپلایشون هست. من متوجه منظورش نشدم آیا میتونم بفرستم یا نه ؟ اگه کمکم کنید ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-02-2015, 03:54 PM
(07-02-2015, 01:10 PM)'acronia' نوشته: با سلام 
 من با مسوول ادمیشن آفیس یکی از دانشگاههای امریکا مکاتبه کردم. بهشون گفتم که استادای من در دسترس نیستن ولی من نامه های امضا شده ازشون دارم و پرسیدم ایا میشه اسکن شده اونا رو بفرستم ؟ اینجوری جواب داد :
.All the letters have to be originals, or they could be sent through apply yourself program
apply yourself هم همون سیستم اپلایشون هست. من متوجه منظورش نشدم آیا میتونم بفرستم یا نه ؟ اگه کمکم کنید ممنون میشم.

جمله اولشون رو خیلی دقیق نمی‌تونم بگم که چی گفتن، فقط به نظر میرسه که اگر نامه به همراه پاکت و مهر و موم شده دارید که می‌تونید اونا رو پست کنید. در غیر اینصورت باید اساتید خودشون از طریق سامانه  وارد شن و اسکن رو بذارن و احتمالاً یک فرم ارزشیابی هم پر کنند (مطلبی که در جمله دوم اومده).

کاملاً  شرایطی که در اون هستید قابل درکه. واقعاً این مرحله خیلی سخت شده. به خصوص با زیاد شدن دانشجویان. اساتید ما تا حالا یک دانشجو دکترا داشتن، الان صبح تا شب در حال برگزاری کلاس برای دانشجویان دکتری هستند و میگند که وقت نیست. به نظر من بهتره به اساتید دیگر مراجعه کنید و یا دنبال اساتیدی باشید که وقت آزاد تری دارن. 
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-01-2016, 08:05 PM
سلام دوستان
جمله معروف وقت نیست داره منو نگران میکنه...
فک کنم اگه به یکی از استادا بگم ایمیل حاوی یوزر و پسورد رو برا خودم فوروارد بکنه خودم وارد شم و بفرستم قبول بکنه!!! به نظرتون مشکل خاصی پیش نمیاد؟
خوب اینجوری؟
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

02-01-2016, 08:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2016, 08:17 PM توسط Matinking.)
(02-01-2016, 08:05 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان
جمله معروف وقت نیست داره منو نگران میکنه...
فک کنم اگه به یکی از استادا بگم ایمیل حاوی یوزر و پسورد رو برا خودم فوروارد بکنه خودم وارد شم و بفرستم قبول بکنه!!! به نظرتون مشکل خاصی پیش نمیاد؟
خوب اینجوری؟

سلام

این کار قطعا در دایره اخلاق حرفه ای نیست...
ولی شدنی هست...
افراد کمی نبوده ان که چنین کاری رو کرده ان... به ظاهر هم موفق بوده ان...
ولی یک لحظه فکر کنید، دانشگاه مد نظرتون حتی به احتمال 0.0000000001 IP شما رو در زمان submit کردن فرم چک کنه... یا به هر طریق دیگه ای تشخیص بده که فرد submit کننده استاد شما نبوده... در این صورت نه تنها اون position رو از دست خواهید داد، بلکه هستند دانشگاه هایی (من نمونه اونها رو در بین دانشگاه هایکانادایی دیده ام) که تهدید کرده ان در صورت تشخیص چنین مواردیف به بقیه دانشگاه ها هم اطلاع میدن و فرد رو عملا وارد یک لیست سیاه می کنند...

هنر ریسک کردن، دیدن همه چراغ های قرمز و سبز سر راه هست...
برنده ریسک نه تنها کسی هست که برآیند سبز و قرمز بودن اونها رو درست حساب کنه، بلکه جریمه گرفتار شدن رو هم درست در ذهنش مجسم کنه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »