عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین Hyper1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-12-2014, 01:03 PM
ممنون از پاسختون. اما این مواردی که فرمودین کم و بیش مطالعه کردم.
دوست داشتم نظر و پیشنهادتون رو بدونم. ظاهرا معدلم برای دانشگاههای کانادا کمه و باید به نوعی جبران بشه.
به هر حال ممنونم.
نقل قول  

آفلاین atefeh123
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-12-2014, 08:05 PM
سلام و خسته نباشید
همسرم 3 سال هیئت علمی دانشگاه هستن .... مقطع لیسانس دانشگاه شریف بودن رشته مهندسی صنایع با معدل 14.5 و در مقطع ارشد امیرکبیر بودن با معدل 16.5     به نظر شما میشه برای دانشگاههای برتر پذیرش گرفت؟ کدوم دانشگاه تو دنیا اقدام کنن بهتره؟      
نقل قول  

آفلاین hasti.k
**
نقل قول

29-12-2014, 08:16 PM
سلام
من دانشجو ترم 4 کارشناسی داشگاه رجایی رشته ریاضی محض هستم. سه ترم پیش بدلایل پزشکی مشروط شدم معدل کلم10 و خورده ای شده. [img]images/smilies/sad.gif[/img]ولی ازین ترم به بعد معدلم بالای 14 15 میشه.[img]images/smilies/smile.gif[/img]سابقه کار مرتبط هم دارم(تدریس چه خصوصی چه آموووزشگاه).کتاب هم دارم ترجمه میکنم(مرتبط با رشته).کلاسای آیلتس هم میرم باتوجه به سطح زبانم بالای 7 میارم.1مقاله هم نوشتم که درحال ویراستاریه.باتوجه به شرایطم کجا رو پیشنهاد میکنید؟؟ فاند و هزینه ها خیلی برام مهمه.یکی از دوستان فنلاند رو پیشنهاد کردن.ولی میخوام ببینم کشور بهتری هم هست که بشه تحصیل با فاند کرد؟؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-12-2014, 08:47 PM
(29-12-2014, 08:16 PM)'hasti.k' نوشته: سلام
من دانشجو ترم 4 کارشناسی داشگاه رجایی رشته ریاضی محض هستم. سه ترم پیش بدلایل پزشکی مشروط شدم معدل کلم10 و خورده ای شده. [img]images/smilies/sad.gif[/img]ولی ازین ترم به بعد معدلم بالای 14 15 میشه.[img]images/smilies/smile.gif[/img]سابقه کار مرتبط هم دارم(تدریس چه خصوصی چه آموووزشگاه).کتاب هم دارم ترجمه میکنم(مرتبط با رشته).کلاسای آیلتس هم میرم باتوجه به سطح زبانم بالای 7 میارم.1مقاله هم نوشتم که درحال ویراستاریه.باتوجه به شرایطم کجا رو پیشنهاد میکنید؟؟ فاند و هزینه ها خیلی برام مهمه.یکی از دوستان فنلاند رو پیشنهاد کردن.ولی میخوام ببینم کشور بهتری هم هست که بشه تحصیل با فاند کرد؟؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]

در درجه اول سعی کنید معدلتون رو بهبود ببخشید. چرا که آزمون زبان رو می تونید 10 بار هم شرکت کنید، ولی معدل پس از فارغ التحصیلی قابل تغییر نیست. اگر نمرتون رو همین سطح ضعیف بمونه، شانصتون برای دریافت کمک هزینه پایین خواهد بود. قبلاً هم خدمتون عرض کردم. ترجمه، نوشتن کتاب به فارسی تنها امتیازی مثبت داره و باید شرایط اصلی رو تقویت کنید.

راجع کشور مقصد پس از داشتن حداقل ها بهتر میشه نظر داد. نکته مثبت اینجاست که شما اکنون به فکر هستید و کلی زمان برای تغییر و تحول دارید. همواره پیروز باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین hasti.k
**
نقل قول

30-12-2014, 03:26 AM
(29-12-2014, 08:47 PM)'Andre' نوشته:
در درجه اول سعی کنید معدلتون رو بهبود ببخشید. چرا که آزمون زبان رو می تونید 10 بار هم شرکت کنید، ولی معدل پس از فارغ التحصیلی قابل تغییر نیست. اگر نمرتون رو همین سطح ضعیف بمونه، شانصتون برای دریافت کمک هزینه پایین خواهد بود. قبلاً هم خدمتون عرض کردم. ترجمه، نوشتن کتاب به فارسی تنها امتیازی مثبت داره و باید شرایط اصلی رو تقویت کنید.
راجع کشور مقصد پس از داشتن حداقل ها بهتر میشه نظر داد. نکته مثبت اینجاست که شما اکنون به فکر هستید و کلی زمان برای تغییر و تحول دارید. همواره پیروز باشید.

ممنونم از توجه شما ولی خب مشکل همینجاست که اگر آخرسر بخوام تصمیم بگیرم واسه اینکه چه کشوری بهتره دیگه زمان واسه آموزش زبان دوم ندارم.مثل زبان فنلاندی که واسه فنلاد مهمه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
30-12-2014, 09:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-12-2014, 09:55 AM توسط M1KE.)
شما اگر هدفتون فقط تحصیل باشه نیازی نیست زبان اون کشور خاص رو یاد بگیرید و تقریبا همه کشورهای غیر انگلیسی زبان دانشگاه هایی دارند که دوره تحصیلات تکمیلی شون به انگلیسی باشه از آلمان و فرانسه گرفته تا دانمارک و سوئد و غیره. منتهی اگر بخواهید خیلی بلندمدت به زندگی در این کشورها بیاندیشید طبیعتا بهتره زبان شون رو هم به تدریج یاد بگیرید.

به همین دلیل شما همونطور که دوستان هم گفتن سعی کنید معدلتون رو بالا نگه دارید و زبان انگلیسی تون رو هم تا حد امکان بهبود بدین و اگر بتونید در این مدت مقاله هم کار کنید که پرونده تون خیلی هم قوی تر خواهد بود. با داشتن همین شرایط اولیه و یک سری شرایط تکمیلی تر مثل انگیزه نامه و توصیه نامه ها تقریبا برای هر کشوری می تونید اقدام کنید. رشته ریاضی محض هم طوری هست که تقریبا همه کشورها اون رو دارند.

(30-12-2014, 03:26 AM)'hasti.k' نوشته:
ممنونم از توجه شما ولی خب مشکل همینجاست که اگر آخرسر بخوام تصمیم بگیرم واسه اینکه چه کشوری بهتره دیگه زمان واسه آموزش زبان دوم ندارم.مثل زبان فنلاندی که واسه فنلاد مهمه

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ali70
**
نقل قول

14-01-2015, 02:45 PM
با عرض سلام
لطفا با توجه به رزومه ای که در زیر خدمتتان عرض میکنم اگه میشه بفرمایید که برای کدام یک از دانشگاههای خوب در رشته برق قدرت به زبان انگلیسی در مقطع ارشد شانس پذیرش و بورسیه کامل را دارم؟(بورسیه خیلی واسم مهمه)
رزومه
1.لیسانس برق قدرت از دانشگاه آزاد(شهرستان)معدل 16.20-- معدل کاردانی 15.80
2. یک مقاله آی اس آی
3.تالیف یک عنوان کتاب در ایران با استادم به زبان فارسی
4.تالیف یک عنوان کتاب از پایان نامه کارشناسی در انتشارات کشور آلمان به زبان انگلیسی
5.گواهی حضور در المپیاد مخترعین جهان و کسب تندیس مخترعین برتر
6.سه مقاله در نشریه کشور فرانسه با نمایه اسکوپوس
7.سه مقاله داخلی با نمایه علمی ترویجی
8.دو مقاله کنفرانس داخلی و یک کنفرانس بین المللی در ایران
9.توانایی کار با نرم افزار دیگسایلنت
10.مدرک زبان ندارم ولی میتونم بگیرم
11. پانزده ماه سابقه کار کاملا مرتبط با رشته در قرارگاه خاتم
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

14-01-2015, 04:05 PM
(14-01-2015, 02:45 PM)'ali70' نوشته: با عرض سلام
لطفا با توجه به رزومه ای که در زیر خدمتتان عرض میکنم اگه میشه بفرمایید که برای کدام یک از دانشگاههای خوب در رشته برق قدرت به زبان انگلیسی در مقطع ارشد شانس پذیرش و بورسیه کامل را دارم؟(بورسیه خیلی واسم مهمه)
رزومه
1.لیسانس برق قدرت از دانشگاه آزاد(شهرستان)معدل 16.20-- معدل کاردانی 15.80
2. یک مقاله آی اس آی
3.تالیف یک عنوان کتاب در ایران با استادم به زبان فارسی
4.تالیف یک عنوان کتاب از پایان نامه کارشناسی در انتشارات کشور آلمان به زبان انگلیسی
5.گواهی حضور در المپیاد مخترعین جهان و کسب تندیس مخترعین برتر
6.سه مقاله در نشریه کشور فرانسه با نمایه اسکوپوس
7.سه مقاله داخلی با نمایه علمی ترویجی
8.دو مقاله کنفرانس داخلی و یک کنفرانس بین المللی در ایران
9.توانایی کار با نرم افزار دیگسایلنت
10.مدرک زبان ندارم ولی میتونم بگیرم
11. پانزده ماه سابقه کار کاملا مرتبط با رشته در قرارگاه خاتم

به نظر من اگر میخواین تمام این موارد رو در CV خودتون بنویسید. CV شما طولانی خواهد شد. مشکلی که وجود داره اینکه که این CV ها اغلب خونده نمیشن و فقط با اولین نگاه استاد پاسخی به شما خواهد داد (یا اصلاً پاسخی در کار نیست). بهتره طوری بنویسید که قسمت مقالات بهتر از سایر جلوه کنه. راجع به سابقه کارتون هم باید بگم که احتمالاً مربوط به دوره خدمتتونه. در هر صورت ممکنه حساسیت ایجاد کنه (ممکن هم هست نکنه). من اگر بودم به قسمت 11 اشاره نمی‌کردم. حتما راجع به نرم‌ افزارها و قابلیتهایی دیگری که دارید بنویسید. اشتباه رایجی که هست اینکه که صفحات زیاد و موارد زیادی در CV مطرح میشه که در نهایت ممکنه به نتیجه غیر مطلوب ختم بشه. مورد آخری که باید اشاره کرد. بعضی از دانشگاههای آمریکایی (تعدادشون رو نمیدونم) هنوز ددلاینشون باقیه، اما تاریخشون متفاوته باید سایت چندین دانشگاه رو چک کنید. اگر می تونید تا تاریخ اشاره شده در وبسایت نمره زبان و GRE رو آماده کنید برای آمریکا اقدام کنید. در غیر اینصورت مثلاً در کانادا کمتر دانشگاههایی هستند که هنوز ددلاینشون باقی باشه. استرالیا هم دیگر مقصدی هست که می تونید در نظر بگیرید که در این صورت باز باید به فکر نمره زبان قبل از ددلاین باشید. توجه کنید که پیدا کردن استاد راهنما در استرالیا در فرآیند پذیرش اجباری است، در مواردی هم که اجباری نیست شدیداً توصیه شده. راجع به اروپا هم صحبت بسیار زیاده و کشورهای مختلف قوانین و شیوه‌های مختلفی برای پذیرش دارن. بهتره به تاپیکهای مربوط به کشورهای اروپا در صورت نیاز سر بزنید که بحث های مفصلی شده. به شخصه غیر از انگلیس، راجع به سایر کشورهای اروپایی و باید و نبایدهای پذیرش اطلاعی ندارم.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین ghaedi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-01-2015, 04:31 PM
سلام
اطفا راهنمایی کنید.

کاردانی برق الکترونیک از دانشکده شیراز روزانه با معدل 17.13
کارشناسی برق مخابرات از دانشگاه مهندسی فناوری نوین قوچان روزانه با معدل کل 16.07
ارشد برق مخابرات سیستم از دانشگاه سیستان وبلوچستان  روزانه با معدل 17.01
یک مقاله isi
یک سال سابقه کار مرتبط 
ایلس 6.5
برای دانشگا ههای کانادا امکان فاند کامل را دارم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر 
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

16-01-2015, 07:45 PM
(16-01-2015, 04:31 PM)'ghaedi' نوشته: سلام
اطفا راهنمایی کنید.
کاردانی برق الکترونیک از دانشکده شیراز روزانه با معدل 17.13
کارشناسی برق مخابرات از دانشگاه مهندسی فناوری نوین قوچان روزانه با معدل کل 16.07
ارشد برق مخابرات سیستم از دانشگاه سیستان وبلوچستان  روزانه با معدل 17.01
یک مقاله isi
یک سال سابقه کار مرتبط 
ایلس 6.5
برای دانشگا ههای کانادا امکان فاند کامل را دارم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر 

با سلام معدل هایتان مناسبه و نمره زبان هم مینیمم اکثر دانشگاهها رو پوشش میده. توجه کنید که همیشه مینیمم نمره زبان رو از دانشکده چک کنید. گاهاً در بعضی از رشته ها نمره دانشکده با نمره عمومی دانشگاه فرق میکنه که پذیرش در این حالات به صورت مشروطه. از طرفی کمتر دانشگاهی هست که ددلاینشون باقی باشه. اینطور که به خاطر دارم هستن دانشگاههایی که تا اول فوریه و یا بعد از آن هم ددلاین داشته باشن، فقط باید قضیه پست مدارک و یا ریپورت نمره آیلتس رو در نظر بگیرید که بین یک هفته تا 10 روز طول میشکه.
در پایان اگر مقالاتتون و زمینه پژوهشتون مناسب (مورد نیاز) باشه همواره شانص خوبی دارید.

Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... 72 بعدی »