عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین constantine
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-01-2015, 07:38 PM
سلام من دانشجوی ترم هفت مکانیکم تو پیام نور .میخوام کنکور 94 شرکت کنم واسه پزشکی روزانه بخونم . میتونم همچین کاری کنم؟ ینی میخوام ترم هشتو مرخصی بگیرم بخونم. همه شرایطشو کامل بگین لطفا .هم از نظر سازمان سنجش هم از نظر نظام وظیفه هم از نظر دانشگاه مورد نظر ک میخوام بخونم
نقل قول  

آفلاین amir_mz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-01-2015, 05:15 PM
سلام
من دانشجوی رشته برق روزانه سراسری هستم و این ترم ۱۱ ترمه فارغ التحصیل میشم
میخواستم بدونم حق شرکت در کنکور سراسری سال بعد رو دارم و اینکه قصد قبولی و انتخاب رشته مهندسی پزشکی دانشگاه های سراسری تهران را دارم؟ در ضمن خدمت سربازی هم نرفتم
ممنون....
نقل قول  

آفلاین حمید127
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-01-2015, 02:34 AM
سلام،خسته نباشید... من ورودی89صنایع غذایی روزانه صنعتی اصفهان هستم،چون سربازی معاف نیستم ودرسم8ترمه تموم بود،الان باکلی رفت اومد،تونستم فقط یه ترمه دیگم(ترم9یعنی) ثبت کنم،میخاستم کنکور94،مجدداکنکوربدم برای پزشکی،میخاستم بدونم باتوجه به اینکه امسال دفترچه ثبت نام کنکور19بهمن میادمن هم فقط همین یک ترمه دیگه رودارم (یعنی همین چندهفته ایی که تاآخردی داریم)به نظرتون مثله سالهایه قبل بایدانصراف بدم؟؟؟یابااحتماله خیلی کم ممکنه امسال قانون تغییرکرده باشه ومن بتونم لیسانسموبگیرم ؟؟؟چون واقعاباذهنیت انصرافی درس خوندن مشکله وممکنه نتیجه خوبی نده!!!
نقل قول  

آفلاین atefe1366
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-01-2015, 01:24 AM
سلام دوستان
من لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه دولتی و روزانه دارم و الان هم ترم 3 ارشد دولتی و روزانه هستم.قصد دارم امسال یا سال بعد کنکور تجربی بدم،آیا میتونم؟شرایطش چطوریه؟این رو میدونم که حتی اگه از سراسری هم قبول بشم بازم باید شهریه بدم،سوالم اینه که اصلا من با این شرایط که هم کارشناسی هم ارشد سراسری روزانه بودم میتونم کنکور بدم؟
ممنون میشم دوستان اگه راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین مروارید دریا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-01-2015, 12:29 AM
با سلام  من دانشجوی ترم 6 هوشبری هستم  اگر بعد اتمام تحصیم کنکور بدم و بطور روزانه پزشکی قبول شم شهریش حدودا چقدره؟
میشه قبل طرحم کنکور بدم؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Rainbow  09-01-2015, 01:26 AM
(07-01-2015, 01:24 AM)'atefe1366' نوشته: سلام دوستان
من لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه دولتی و روزانه دارم و الان هم ترم 3 ارشد دولتی و روزانه هستم.قصد دارم امسال یا سال بعد کنکور تجربی بدم،آیا میتونم؟شرایطش چطوریه؟این رو میدونم که حتی اگه از سراسری هم قبول بشم بازم باید شهریه بدم،سوالم اینه که اصلا من با این شرایط که هم کارشناسی هم ارشد سراسری روزانه بودم میتونم کنکور بدم؟
ممنون میشم دوستان اگه راهنماییم کنید.

سلام . خوش آمدین
بله میتونید کنکور بدین ولی چون فوق لیسانس دارید اگر یکی از رشته های دکترای حرفه ای قبول بشید باید فقط واحدهای بین الملل رو انتخاب کنید یا شهریه کامل بپردازید ولی اگر رشته های معمولی باشه باید شهریه شبانه بدین. اما طبق تجربیاتم اینجوریا نیست و به سیاست دانشگاه و پیگیری شمام ربط داره. من اینطور دیدم که شهریه کمی میگیرن اما باید دید چی میشه
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

09-01-2015, 01:27 AM
(08-01-2015, 12:29 AM)'مروارید دریا' نوشته: با سلام  من دانشجوی ترم 6 هوشبری هستم  اگر بعد اتمام تحصیم کنکور بدم و بطور روزانه پزشکی قبول شم شهریش حدودا چقدره؟
میشه قبل طرحم کنکور بدم؟

این مورد رو از همون دانشگاه و دانشکده پزشکی بپرسید بهتر راهنمایی می کنند ولی احتمالا تخفیف میدن

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین m.valizade
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-01-2015, 04:35 AM
سلام
من دانشجوى ترم ٣ روزانه هستم ميخواستم بدونم ميتونم سال بعد كنكور بدم و بعد از قبولى در رشته ى مورد نظر  از رشته ى فعلى انصراف بدم و در آن رشته ثبت نام كنم 

نقل قول  

آفلاین atefe1366
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-01-2015, 01:35 PM
(09-01-2015, 01:26 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام . خوش آمدین
بله میتونید کنکور بدین ولی چون فوق لیسانس دارید اگر یکی از رشته های دکترای حرفه ای قبول بشید باید فقط واحدهای بین الملل رو انتخاب کنید یا شهریه کامل بپردازید ولی اگر رشته های معمولی باشه باید شهریه شبانه بدین. اما طبق تجربیاتم اینجوریا نیست و به سیاست دانشگاه و پیگیری شمام ربط داره. من اینطور دیدم که شهریه کمی میگیرن اما باید دید چی میشه

سلام،ممنون که پاسخ دادید.آخه من یه چیز دیگه هم شنیدم که میگن چون رشته های فنی مال وزارت علوم هست و ربطی به وزارت بهداشت نداره میشه درصورت قبولی در کتری حرفه ای  بدون شهریه درس خوند.هر کی یه چیزی میگه Sad
نقل قول  

آفلاین m.valizade
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-01-2015, 12:28 AM
با سلام
من دانشجوى ترم 3 پرستارى در دانشگاه دولتى هستم
ميخواستم بدونم سال بعد من ميتونم كنكور بدم؟
و اگر مثلا به قصد قبولى در رشته داروسازى كنكور دادم ميتونم قبل از انصراف از پرستارى از قبول شدنم در داروسازى مطمئن بشم
لطفا جواب بديد
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 87 بعدی »