عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فرانسه تحصیل در فرانسه پذیرش از فرانسه در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از فرانسه در مقطع لیسانس و فوق لیسانس
آفلاین pickar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-09-2014, 03:41 PM
با سلام خدمت دوستان
من دانشجوی دکتری هستم و شنیدم که سفارت فرانسه یه سری بورس برای فرصت مطالعاتی دوره دکتری به کشور فرانسه داره که تمام هزینه ها رو میده میخواستم ببینم کسی اطلاعی از این بورس داره؟ تو سایت سفارت فرانسه چیز خاصی دستگیرم نشد من بیشتر برای فرصت مطالعاتی می خوام برم ولی به دلایلی نه از طریق وزارت علوم ایران.
ممنونم
نقل قول  

آفلاین saara
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-10-2014, 04:14 PM
سلام
من دانشجوی ارشد نرم افزار هستم دانشگاه آزاد قزوین هستم فعلا معدلم 19 هستش کارشناسی هم اینجا بودم با معدل 16.5.
هنوز آیلتس ندادم ولی تو امتحانای مشابه که موسسات مختلف میگیرن فهمیدم 6.5 تا 7 رو میتونم بگیرم ایشالله
برای اومدن چی بهتره با کارشناسی یا ارشد؟
هزینه ی تحصیل چه قدره؟
چه دانشگاهی میتونم برم؟
اصلا شرایط دارم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-10-2014, 05:57 PM
(23-10-2014, 04:14 PM)'saara' نوشته: سلام
من دانشجوی ارشد نرم افزار هستم دانشگاه آزاد قزوین هستم فعلا معدلم 19 هستش کارشناسی هم اینجا بودم با معدل 16.5.
هنوز آیلتس ندادم ولی تو امتحانای مشابه که موسسات مختلف میگیرن فهمیدم 6.5 تا 7 رو میتونم بگیرم ایشالله
برای اومدن چی بهتره با کارشناسی یا ارشد؟
هزینه ی تحصیل چه قدره؟
چه دانشگاهی میتونم برم؟
اصلا شرایط دارم؟

شانست خوبه. 
بهتره در اینجا دنبال رشته خودت بگردی. با همین رزومه هم شانس داری اما مقاله نداری و این کارو سخت میکنه. 
هزینه دوره های انگلیسی پول اخذ میشه و بهتره دنبال فاند بگردی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین felorans
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-11-2014, 04:06 AM
1-لیسانس شیمی با معدل 14.2 دانشگاه یزد

2-کارشناسی ارشد شیمی دارویی با معدل 18 دانشگاه شهید بهشتی

3-ایلتس 6.5

4-دو مقاله isi 

5-دو توصیه نامه معتبر از اساتید راهنما و مشاور تحصیل کرده دانشگاه های high rank و دارای مقاله در مجلات تاپ شیمی

6-خواسته ها: (phd/فاند)
و در ضمن از دوستان خواهش دارم اگر کسی اطلاعاتی در مورد ادامه تحصیل در رشته شیمی دارویی در مقطع ph.D دارد در اختیار من قرار دهد؟؟؟
با تشکر از همه ی عزیزان
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-11-2014, 05:11 PM
(04-11-2014, 04:06 AM)'felorans' نوشته:
1-لیسانس شیمی با معدل 14.2 دانشگاه یزد

2-کارشناسی ارشد شیمی دارویی با معدل 18 دانشگاه شهید بهشتی

3-ایلتس 6.5

4-دو مقاله isi 

5-دو توصیه نامه معتبر از اساتید راهنما و مشاور تحصیل کرده دانشگاه های high rank و دارای مقاله در مجلات تاپ شیمی

6-خواسته ها: (phd/فاند)
و در ضمن از دوستان خواهش دارم اگر کسی اطلاعاتی در مورد ادامه تحصیل در رشته شیمی دارویی در مقطع ph.D دارد در اختیار من قرار دهد؟؟؟
با تشکر از همه ی عزیزان

دروود بر شما.
بهتره دنبال موقعیت خالی و استاد بگردید در فرانسه شانس برای شما با این رزومه وجود داره. ضمن اینکه بهتره در خصوص رشته روی موارد حساس زا کار نکنید که ویزا فرانسه به این موارد و رشته ها کمی دید بدی دارن. مثبت فکر کنید و کشورهای مختلف رو مورد انتخاب قرار بدید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amir1404
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-12-2014, 09:13 PM
سلام.برای رشته پزشکی چقدر احتمال پذیرش برای خارجی ها هست و چه معدلی نیاز است؟در مورد امتحان سال اول بهداشت هم توضیح بدید که چجور امتحانیه و چه نمره ای برای قبولی پزشکی لازمه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-12-2014, 11:08 AM
(15-12-2014, 09:13 PM)'amir1404' نوشته: سلام.برای رشته پزشکی چقدر احتمال پذیرش برای خارجی ها هست و چه معدلی نیاز است؟در مورد امتحان سال اول بهداشت هم توضیح بدید که چجور امتحانیه و چه نمره ای برای قبولی پزشکی لازمه؟

برای یک فرد خارجی تحصیل در فرانسه اون هم برای رشته پزشکی حداقل باید دانش زبان فرانسه بالایی داشته باشی و سطح بالای B2 یا C1 و سپس اقدام برای انتخاب دانشگاه و بعد هم باید در کنکور شرکت کنید که همه رفرنس ها به فرانسوی می باشد نام کنکور سراسری Epreuves Nationales classantes  و اگر قبول شوید، می‏توانید یکی از ۱۱ گرایش ممکن را انتخاب کنید که یکی از آنها پزشکی عمومی است. که این انتخاب گرایش و محل آن با توجه به نمره کسب شده است. اگر وارد ۱۰ گرایش دیگر غیر از پزشکی عمومی شوید دوره‏هایش بین ۴ یا ۵ سال طول می‏کشد در نهایت مدرک (Diplome d’etude spesialisees (DES دریافت می‏کنید. ولی اگر وارد پزشکی عمومی شوید، دوره شما سه سال طول می‏کشد و به صورت گذراندن دوره‏های بیمارستانی تمام م‏وقت شامل کارآموزی‏های ۶ ماهه در زمینه‏های مختلف است. دریافتی شما در سال اول ۱۳۳۶ یورو در ماه و تا ۲۰۵۲ یورو در سال سوم بالا می‏رود. برای هر کشیک هم ۱۱۵ تا ۱۲۶ یورو به شما پرداخت می‏شود. بدین ترتیب، فارغ‏ التحصیل شدن به عنوان پزشکی عمومی در فرانسه ۹ سال زمان طول می‏کشد. 

منبع: اتود فرانس
نقل قول  

آفلاین pardiiix
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-12-2014, 01:05 AM
سلام خسته نباشید. دانشجوس کارشناسی مهندسی الکترونیک هستم با معدل 14.5 دانشگاه صنعتی بابل (نوشیروانی)
برای ارشد می خواستم در دانشگاهی در شهر نانسی ، در رشته مهندسی الکترونیک و یا کنترل، پذیرش بگیرم. می خواستم بدونم چه دانشگاهی میتونم پذیرش بگیرم. ( فکر  میکنم نانسی 2 مهندسی باشه، درسته؟)
شهریه اش چقدر میشه؟
نیازی به مدرک زبان هم هست یا با آیلتس خوب هم میشه پذیرش گرفت؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Yasi_m2005
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-12-2014, 12:37 AM
سلام.احتماله گرفتن پذيرش مستر براي اقايي كه ٤٢ سالش هست و ليسانس معماري رو تازه گرفته و B1 داره چقدر هست؟(دو سال قبل هم توريستي فرانسه رفته)
٢.همسر كه با ويزاي همراه دانشجو رفته باشه فرانسه،اجازه كار داره؟و با استخدام و بيمه شدن اقامت دائم بگيره.
٣.تبديل ويزاي تحصيلي به ويزاي كار اسان هست؟با ويزاي تحصيلي فرانسه رفت و در حين درس جايي استخدام شد و از دانشگاه انصراف داد
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-01-2015, 04:08 PM
(24-12-2014, 12:37 AM)'Yasi_m2005' نوشته: سلام.احتماله گرفتن پذيرش مستر براي اقايي كه ٤٢ سالش هست و ليسانس معماري رو تازه گرفته و B1 داره چقدر هست؟(دو سال قبل هم توريستي فرانسه رفته)
٢.همسر كه با ويزاي همراه دانشجو رفته باشه فرانسه،اجازه كار داره؟و با استخدام و بيمه شدن اقامت دائم بگيره.
٣.تبديل ويزاي تحصيلي به ويزاي كار اسان هست؟با ويزاي تحصيلي فرانسه رفت و در حين درس جايي استخدام شد و از دانشگاه انصراف داد

دروود بر شما.
1- شرایط خیلی سخته!! باید سفارت این مورد رو با دلیل مناسب بپذیره. اما شانسش پایینه.
2- بله. مشکلی نداره
3- بله بسیار مشکله. باید از کشور خارج بشه مجدداً برای کار اقدام کند. مگر اینگه تحصیل ایشون تمام شده باشه که ویزا از طریق دانشگاه قابلیت تغییر داشته باشد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »