عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فرانسه تحصیل در فرانسه پذیرش از فرانسه در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از فرانسه در مقطع لیسانس و فوق لیسانس
آفلاین aka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-05-2015, 01:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-05-2015, 01:34 AM توسط aka.)
سلام من لیسانسم رو میخوام در فرانسه بگیرم رشته روان شناسی و زبان فرانسه روتا حدودی بلدم و تا سال دیگه ک مدرک پیشدانشگاهیمو میگیرم تموم میکنم...
میشه منو راهنمایی کنید چه کارهایی باید انجام بدم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-05-2015, 09:35 AM
(29-05-2015, 01:33 AM)'aka' نوشته: سلام من لیسانسم رو میخوام در فرانسه بگیرم رشته روان شناسی و زبان فرانسه روتا حدودی بلدم و تا سال دیگه ک مدرک پیشدانشگاهیمو میگیرم تموم میکنم...
میشه منو راهنمایی کنید چه کارهایی باید انجام بدم؟

برای این ابتدا باید سطح زبان فرانسوی خودت رو بالا داشته باشی بعد از طریق سفارت ازمون بدهی و درحالی که سرگرم اماده شدن برای ازمون هستی باید دنبال رشته و دانشگاه هم بگردی سپس مدار خودت مانند دانشنامه و ریزنمرات رو به همراه سایر مدارک درخواستی از طرف دانشگاه ترجمه میکنی و ارسال میکنی. اینها ابتدایی ترین راه برای گرفتن پذیرش هستن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین aka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-05-2015, 11:11 AM
(29-05-2015, 09:35 AM)Mr-Voltage نوشته:
برای این ابتدا باید سطح زبان فرانسوی خودت رو بالا داشته باشی بعد از طریق سفارت ازمون بدهی و درحالی که سرگرم اماده شدن برای ازمون هستی باید دنبال رشته و دانشگاه هم بگردی سپس مدار خودت مانند دانشنامه و ریزنمرات رو به همراه سایر مدارک درخواستی از طرف دانشگاه ترجمه میکنی و ارسال میکنی. اینها ابتدایی ترین راه برای گرفتن پذیرش هستن.

ببخشید ولی ریز نمرات و دانشنامه رو چجوری باید بگیرم؟
و اینکه باید مستقیما بفرستی برای سفارت یا دانشگاه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-05-2015, 12:00 PM
(29-05-2015, 11:11 AM)'aka' نوشته: ببخشید ولی ریز نمرات و دانشنامه رو چجوری باید بگیرم؟
و اینکه باید مستقیما بفرستی برای سفارت یا دانشگاه؟

دانشگاه مبدا (محل تحصیل کارشناسی) باید بهشون بگی درخواست ریز نمره برای خارج از کشور میخوای و دانشنامه هم بعد از فارغ التحصیلی به شرط نداشتن مشکل خدمت میشه گرفت.
سپس مدارک رو هم باید به دانشگاه یا پست کنی یا بصورت انلاین و الکترونیکی ارسال کنی.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین aka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-06-2015, 09:09 PM
سلام ببخشید میشه سایتهای دانشگاه هایی که شرط معدل ندارن رو بزارید
ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-06-2015, 08:46 PM
(15-06-2015, 09:09 PM)'aka' نوشته: سلام ببخشید میشه سایتهای دانشگاه هایی که شرط معدل ندارن رو بزارید
ممنون

این موضوع و شرط معدل براحتی برای هر فردی قابل دسترسی نیست. شما باید معدل مناسب داشته باشی اینکه چه معدلی حداقل بالای 13-14 در لیسانس باید باشید. لیست این چنینی در هیچ کجای دنیا وجود نداره. باید با دانشگاهها مکاتبه کنید و مدارک ارسال کنید.
نقل قول  

آفلاین ktc
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-12-2015, 01:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-12-2015, 02:23 AM توسط ktc.)
سلام
من برای مقطع M2 قصد دارم اپلای کنم. آیا خوندن سال اول ارشد (ترم 1و2) با توجه به اینکه مدرکی نمی دن تاثیری داره؟ آیا می شه گواهی نمرات را گرفت؟ ارزشی داره؟؟

بعلاوه معادل مخابرات میدان و موج (.. آنتن / الکترومغناطیس پزشکی) در فرانسه چی دارن؟ تو کمپوس فرانس پیدا نمیکنم...
ممکنه اصلا همچین چیزی نداشته باشن یا دانشجوی خارجی نگیرن؟؟؟؟

سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین a2slmi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-10-2017, 11:17 PM
من کارشناس ارشد زبان فرانسه دارم دوست دارم از دانشگاه فرانسه زبان واسه دندانپزشکی پذیرش بگیرم. معدل دیپلم و پیش دانشگاهیم 19 هست. ایا امکانش هست؟ ایا کار درستی میکنم ک میخوام واسه مقطع کارشناسی پذیرش بگیرم؟ علاقه ندارم ک تو رشته خودم ادامه تحصیل بدم.
نقل قول  

آفلاین Pari2200
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-11-2017, 07:49 PM
سلام خسته نباشي
من رشتم معماريه بعد الان اگه براي ليسانس بخوام برم بايد نزديك ٤٠ ميليون به كالج بدم ولي اگه زبان بخونم و همزمان ليسانسم بگيرم ميتونم واسه فوق اونجا پذيرش بگيرم؟ دانشگاه آداد ميخونم، بنظرتون كدوم كار عاقلانس؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-11-2017, 09:57 AM
(25-11-2017, 07:49 PM)Pari2200 نوشته: سلام خسته نباشي
من رشتم معماريه بعد الان اگه براي ليسانس بخوام برم بايد نزديك ٤٠ ميليون به كالج بدم ولي اگه زبان بخونم و همزمان ليسانسم بگيرم ميتونم واسه فوق اونجا پذيرش بگيرم؟ دانشگاه آداد ميخونم، بنظرتون كدوم كار عاقلانس؟

سلام
برای ارشد کمک هزینه تحصیلی به ندرت وجود دارد، از آنجایی که عموما برای یافتن شغل نیاز به مهارت است و نه مدرک ارشد، به نظر من به کالج مراجعه کنید و سپس وارد بازار کار شوید، اما اگر در کنکور ایران می‌توانید رتبه عالی کسب کنید و وارد بهترین دانشگاه‌های ایران بشوید، تا ارشد را در ایران ادامه بدهید و برای دکتری اقدام کنید، هرچند هرچه سریع‌تر وارد کشور مقصد بشوید از همه نظر بهتر است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »