عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-10-2014, 11:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-10-2014, 12:26 PM توسط saaaaam.)
(10-10-2014, 05:00 AM)'zohreh910' نوشته: درود . من رشته ادبیات و زبان پارسی میخونم.درمقطع لیسانس. تا الان سه تا مقاله ارائه دادم و هر سه هم ثبت شده و یکیش مقام هم آورده. حالا سوالی که وجود داره اینه که آیا میشه اینجور مقالات رو بعد از ترجمه توی مجلات ادبی کانادا چاپ کرد؟مقالات ادب پارسی و یا اسطوره اصلا ارزش چاپ داره توی کانادا؟اگه آره توی چه جور مجلاتی...؟ و باتوجه به اینکه به بقبه عزیزان گفتید تاثیر زیادی واسه بورس نداره و فقط روحیه تحقیقاتیمون رو نشون میده به نظرتون سه یا
چهار تامقاله کافیه واسه دوره لیسانس؟

درود بر شما دوست خوبم
بنظر من شما در مجلات دانشگاهی پارسی زبان کشورهای دیگر هم می توانی مقاله چاپ کنید مثلا من شنیدم دانشگاه مسکو بخش ادبیات فارسی قوی دارد 
اما در مورد اینکه یک مقاله را به دو زبان چاپ کنید بنظرم اگه تغییراتی داشته باشد خیلی مفیدتر خواهد بود ولی بهر حال مجلاتی که در مورد مطالعات تطبیقی زبانها باشند بنظر من می توانند گزینه های خوبی باشند
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-11-2014, 05:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-11-2014, 05:08 PM توسط eliha1.)
سلام خسته نباشید
من دانشجوی ترم یک کارشناسی رشته معماری هستم از یکی از دانشگاههای آزاد و میخوام برای دوسال دیگه بورسیه از یکی از دانشگاههای کره ی جنوبی بگیرم برای کارشناسی ارشد میخوام بپرسم داشتن مقاله واجبه؟من نمیدونم اگه فقط نمره های دانشگاهیم خوب باشه و واسه کلاس زبان هم میخوام دوره های فشرده برم و دوساله برای آیلتس امتحان بدم و اگه آیلتسم نمرش خوب بشه مثلا 6.5 یا 7 کافیه واسه گرفتن بورسیه یا باید مقاله هم بنویسم؟ راستش برای من گرفتن بورسیه دوسال دیگه خیلی مهمه لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین ماه سبز
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-12-2014, 07:10 PM
سلام دوستان عزیز
وقتتون بخیر
میخواستم ازتون سوال کنم که واسه گرفتن پذیرش ارشد لازمه مقاله داشته باشیم؟
من لیسانس تکنولوژی معماری دارم و برای ارشد میخوام اقدام کنم.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-12-2014, 07:46 PM
(28-12-2014, 07:10 PM)'ماه سبز' نوشته: سلام دوستان عزیز
وقتتون بخیر
میخواستم ازتون سوال کنم که واسه گرفتن پذیرش ارشد لازمه مقاله داشته باشیم؟
من لیسانس تکنولوژی معماری دارم و برای ارشد میخوام اقدام کنم.

این مسأله به سیاست کلی دانشگاه برمیگرده. بعضی دانشگاهها بویژه اونایی که دوره بر اساس پژوهش ارائه می کنند، مثل دانشگاه‌های استرالیایی و انگلیسی، اهمیت داشتن مقاله به مراتب بالاتر از سایر موارد است و تنها با کسب مینیمم‌ها میتوان پذیرش موفقی کسب کرد. در مورد سایرین هم مقاله ارزش بالایی دارد به ویژه در مورد رشته هایی که آکادمیک هستند تا صنعتی و کاربردی.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-12-2014, 07:49 PM
(15-11-2014, 05:07 PM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشید
من دانشجوی ترم یک کارشناسی رشته معماری هستم از یکی از دانشگاههای آزاد و میخوام برای دوسال دیگه بورسیه از یکی از دانشگاههای کره ی جنوبی بگیرم برای کارشناسی ارشد میخوام بپرسم داشتن مقاله واجبه؟من نمیدونم اگه فقط نمره های دانشگاهیم خوب باشه و واسه کلاس زبان هم میخوام دوره های فشرده برم و دوساله برای آیلتس امتحان بدم و اگه آیلتسم نمرش خوب بشه مثلا 6.5 یا 7 کافیه واسه گرفتن بورسیه یا باید مقاله هم بنویسم؟ راستش برای من گرفتن بورسیه دوسال دیگه خیلی مهمه لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم ممنون میشم

همانطور که در پست قبلی هم اشاره شد. داشتن مقاله، ترجیعاً مقاله ای که ماهیت پژوهشی شما رو نشان دهد (نه هر مقاله ای)، همواره یک Asset هست و نمی‌توان ارزش آنرا در کسب پذیرش به همراه بورسیه انکار کرد. هر چند بعضی رشته‌ها داشتن یک مقاله در آنها بسیار دشوار است، در این حالت داشتن روحیه پژوهشی کافی است.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

03-03-2015, 08:51 PM
سلام
دانشجوی ترم آخر کارشناسی مهندسی شیمی هستم.
در حال حاضر با استادم مشغول کار آزمایشگاهی بر روی موضوعی هستم که در حال اتمام و نگارش هست. از اونجایی که حجم کار زیاد شده، استاد پیشنهاد داده که دو راه برای ارسال هست: 1- کل کارو به صورت یکجا به یک ژورنال با IF=4 بفرستیم. 2- بخشی از کار رو برش بدیم و دو مقاله کم حجم تر با دو موضوع مجزا به دو ژورنال با IF مثلا 3 و 1 بفرستیم

سوالم از خدمت دوستان این هست که کدوم یک از حالت های بالا بیشتر رزومه رو تقویت میکنه؟ 
[size=12.7272720336914px]من تا حالا مقاله ای نداشتم، تشکر میکنم اگه دیدگاهتون رو در اختیارم بزارید[/size]
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 10
03-03-2015, 10:43 PM
(03-03-2015, 08:51 PM)'Atlantis' نوشته: سلام
دانشجوی ترم آخر کارشناسی مهندسی شیمی هستم.
در حال حاضر با استادم مشغول کار آزمایشگاهی بر روی موضوعی هستم که در حال اتمام و نگارش هست. از اونجایی که حجم کار زیاد شده، استاد پیشنهاد داده که دو راه برای ارسال هست: 1- کل کارو به صورت یکجا به یک ژورنال با IF=4 بفرستیم. 2- بخشی از کار رو برش بدیم و دو مقاله کم حجم تر با دو موضوع مجزا به دو ژورنال با IF مثلا 3 و 1 بفرستیم
 سوالم از خدمت دوستان این هست که کدوم یک از حالت های بالا بیشتر رزومه رو تقویت میکنه؟ 
[size=12.7272720336914px]من تا حالا مقاله ای نداشتم، تشکر میکنم اگه دیدگاهتون رو در اختیارم بزارید[/size]

طبیعتاً وفتی که مقاله ای در رزومه خود ندارید، داشتن دو عنوان بهتر از یک عنوان خواهد بود. از طرفی این مسأله رو در نظر بگیرید که در چه ژورنالی چاپ می‌کنید و اون ژورنال در مجامع بین المللی شناخته شده باشه، همواره زیر مجموعه های الزویر و اشپرینگر و امسال اینها به سایر مراجع ارجعیت دارن. نکته‌ی دیگری که باید مد نظرتون قرار بگیره کیفت مقاله هست (البته این مسأله رو واسه کارهای آتی تون عرض میکنم)، هر چه در یک مقاله نو آوری بیشتری انجام شده باشه و ارتباط مباحث ارائه شده با صنعت و کاربرد ملموس تر باشه اون مقاله از دیدگاه کارشناسان ارزش بالاتری داره.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین MoshfeghAli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-04-2015, 12:51 PM
سلام. ببخشید، آیا دانشجوی مقطع کارشناسی میتونه مقاله ISI داشته باشه یا اینکه مقاله دادن مختص دانشجویان تحصیلات تکمیلی و بقیه متخصصین و اساتید هست؟
اصولا مجلات زیرمجموعه ISI مقالات دانشجویان لیسانس رو اکسپت و چاپ می کنن یا اینکه فرآیند دشوارتری در مقایسه با یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی هست؟
اصلا اینکه یه دانشجوی لیسانس مقاله بده رو کار درستی می دونید؟ میتونه مثلا برای تقویت رزومه ش در آینده و پذیرش گرفتن در مقطع دکترا موثر باشه؟
در صورت مثبت بودن پاسخ، چه نوع ژورنال هایی رو برای این فرد مناسب تر می دونید؟ با چه نوع ایمپکت و JCR ای؟
مثلا در حیطه Computer Scinece چه ژورنال ها و چه موضوعاتی رو برای آینده پژوهشی فرد مفیدتر می دونید؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-04-2015, 03:10 PM
(06-04-2015, 12:51 PM)'MoshfeghAli' نوشته: سلام. ببخشید، آیا دانشجوی مقطع کارشناسی میتونه مقاله ISI داشته باشه یا اینکه مقاله دادن مختص دانشجویان تحصیلات تکمیلی و بقیه متخصصین و اساتید هست؟
اصولا مجلات زیرمجموعه ISI مقالات دانشجویان لیسانس رو اکسپت و چاپ می کنن یا اینکه فرآیند دشوارتری در مقایسه با یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی هست؟
اصلا اینکه یه دانشجوی لیسانس مقاله بده رو کار درستی می دونید؟ میتونه مثلا برای تقویت رزومه ش در آینده و پذیرش گرفتن در مقطع دکترا موثر باشه؟
در صورت مثبت بودن پاسخ، چه نوع ژورنال هایی رو برای این فرد مناسب تر می دونید؟ با چه نوع ایمپکت و JCR ای؟
مثلا در حیطه Computer Scinece چه ژورنال ها و چه موضوعاتی رو برای آینده پژوهشی فرد مفیدتر می دونید؟

با سلام 
خوش اومدین به اکادمیا 

در مورد حوزه تخصصی کامپیوتر من سر رشته ندارم . ولی کلی جواب میدم .
اصولا مقاله دادن مختص تحصیلات تکمیلی نیست و هر شخصی در هر مقطعی میتونه مقاله بنویسه و توانایی علمی خودش را اثبات کنه . اتفاقا شماری از دانشجویان دوره کارشناسی که میخوان واسه دکتری مستقیم و یا برای اخذ فاند در مقطع ارشد اقدام کنند در دوره لیسانس مقاله مینویسند . پروژه کارشناسیشون را قوی کار کرده و مقاله استخراج میکنن . 
در ضمن واسه ارشد by research مقاله  خیلی کمک میکنه .
پس در کل مقاله داشتن نه تنها ایراد نداره بلکه هم خیلی خوبه Smile

موفق باشین 
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین MoshfeghAli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-04-2015, 05:02 PM
(06-04-2015, 03:10 PM)'artash' نوشته:
با سلام 
خوش اومدین به اکادمیا 
در مورد حوزه تخصصی کامپیوتر من سر رشته ندارم . ولی کلی جواب میدم .
اصولا مقاله دادن مختص تحصیلات تکمیلی نیست و هر شخصی در هر مقطعی میتونه مقاله بنویسه و توانایی علمی خودش را اثبات کنه . اتفاقا شماری از دانشجویان دوره کارشناسی که میخوان واسه دکتری مستقیم و یا برای اخذ فاند در مقطع ارشد اقدام کنند در دوره لیسانس مقاله مینویسند . پروژه کارشناسیشون را قوی کار کرده و مقاله استخراج میکنن . 
در ضمن واسه ارشد by research مقاله  خیلی کمک میکنه .
پس در کل مقاله داشتن نه تنها ایراد نداره بلکه هم خیلی خوبه Smile
موفق باشین 

خیلی ممنون.
اتفاقا من هم خیلی مصر بودم برای Direct PhD اما وقتی وبسایت وزارت علوم رو دیدم که نوشته بود دکترای بدون مدرک کارشناسی ارشد رو قبول نداره دلسرد شدم.
ممنون از توضیحات خوبتون.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »